CESTOU K ÚSPĚCHU CZ.1.07/1.2.25/01.0054. Začátkem měsíce února začal u nás v Horizontu probíhat kroužek „Výtvarná a tvořivá dílna Šikulové“. Nyní se již.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
DIGITÁLNÍ UČEBNÍ MATERIÁL Číslo projektuCZ.1.07/1.5.00/ Název projektuEU peníze středním školám Masarykova OA Jičín Název školyMASARYKOVA OBCHODNÍ.
Advertisements

E XKURZE NA SPŠ V T ÁBOŘE. Dne jsme my,9.A -navštívili Střední průmyslovou školu v Táboře. Hned po příchodu nás přivítal pan ředitel Marcel.
Proč studovat na Vysoké škole Karla Engliše?
Vánoční mozaika 20. prosince Výroba pralinek • Lektor: Ottová • Co přinést: 50,- Kč na 5 pralinek.
Základní škola Podbořany, Husova 276, okres Louny
VY_32_INOVACE_173_ORIENTACE_V_ČASE Denní režim CZ 1.07/1.4.00/
Gymnázium U Balvanu Eliška Patrmanová, 3.A.
KULTURNÍ AKCE ŠKOLY Aleš Březina 3.A prosinec 2009.
Den Země – svátek planety
Matematika a její aplikace
Výukový materiál vytvořen v rámci projektu VZDĚLÁVÁNÍ PRO KONKURENCESCHOPNOST – „Spolu to dokážeme“ Registrační číslo CZ.1.07/1.400/ Číslo materiálu:
Matematika a její aplikace
Jazyk a jazyková komunikace Český jazyk a literatura Vyjmenovaná slova Vyjmenovaná slova po S VY_32_INOVACE_11 Sada 15 Základní škola T. G. Masaryka, Český.
Střední odborná škola a Střední odborné učiliště Neratovice 24. ledna 2014 Cestou přírodovědných a technických oborů napříč Středočeským krajem Stáž pedagogických.
Střední odborná škola a Střední odborné učiliště Neratovice 19. února 2014 Cestou přírodovědných a technických oborů napříč Středočeským krajem SETKÁNÍ.
Jazyk a jazyková komunikace Český jazyk a literatura Vyjmenovaná slova
Dělení se zbytkem 2 MODERNÍ A KONKURENCESCHOPNÁ ŠKOLA
MODERNÍ A KONKURENCESCHOPNÁ ŠKOLA reg. č.: CZ.1.07/1.4.00/ Základní škola, Šlapanice, okres Brno-venkov, příspěvková organizace Masarykovo nám.
Dělení se zbytkem 3 MODERNÍ A KONKURENCESCHOPNÁ ŠKOLA
Rozmarýn.
Řešení úloh v testech Scio z obecných studijních předpokladů zadaných ve školním roce 2011/2012 pro 6. ročník (26. – 34. úloha) IX. označení digitálního.
Výukový materiál zpracovaný v rámci projektu Označení:Sada: Ověření ve výuce:Třída: Datum: Registrační číslo projektu:CZ.1.07/1.5.00/ VY_32_INOVACE_MAT_NO_1_01.
CZ.1.07/1.4.00/ VY_32_INOVACE_145_IT5 Výukový materiál zpracovaný v rámci projektu Vzdělávací oblast: Informační a komunikační technologie Předmět:Informatika.
ŘÍMSKÝ KALENDÁŘ Základní škola Sedmikráska, o.p.s. Projekt Sedmikráska
Nabídka studijních a učebních oborů Školní rok 2012/2013.
VĚDECKO-TECHNICKÝ JARMARK uprostřed města 17. června 2014 od 9 hodin na Pernštýnském náměstí v Pardubicích Univerzita Pardubice.
Hra na zapamatování Informace o hře Vytvořil: Jakub Hrubý 6.A
Obchodní akademie, Ostrava-Poruba, příspěvková organizace Vzdělávací materiál/DUMVY_52_INOVACE_01/A2 AutorIng. Marie Grygarová Období vytvořeníZáří 2012.
Jazyk a jazyková komunikace Český jazyk a literatura Vyjmenovaná slova Vydra - výr VY_32_INOVACE_16 Sada 15 Základní škola T. G. Masaryka, Český Krumlov,
První císařovna.
Název projektu : Objevujeme svět kolem nás Reg. číslo projektu: CZ.1.07/1.4.00/
Jazyk a jazyková komunikace Český jazyk a literatura Vyjmenovaná slova Poznej předponu VY_32_INOVACE_13 Sada 15 Základní škola T. G. Masaryka, Český Krumlov,
MODERNÍ A KONKURENCESCHOPNÁ ŠKOLA reg. č.: CZ.1.07/1.4.00/ Základní škola, Šlapanice, okres Brno-venkov, příspěvková organizace Masarykovo nám.
Jaro Mgr. Iveta Honzejková.
Matematika a její aplikace Odčítání celých čísel VY_42_INOVACE_32 Sada 3 Racionální čísla, početní operace v oboru racionálních čísel Základní škola T.
MěVG Klobouky u Brna.
Tento vzdělávací materiál vznikl v rámci projektu EU – peníze školám Název projektu : Objevujeme svět kolem nás Reg. číslo projektu: CZ.1.07/1.4.00/
Stokorcový les Časový rozsah: 17 hodin – 2 hodiny – sledování filmu na interaktivní tabuli 1 hodina – četba příběhu + prohlížení materiálů od žáků 4 hodiny.
ZŠ a ZUŠ Bezdrevská 3, České Budějovice
Program na červen Šperky z FIMO hmoty II výroba naušnic, korálků, náhrdelníků. Veškerý materál k dispozici. Příspěvek podle spotřebované hmoty.
Název projektu: Modernizace výuky pomocí nových inovativních metod a technologií Registrační číslo projektu: CZ.1.07/1.2.03/ Udržitelnost projektu.
JÍZDA ZA POKLADEM HANÉ aneb „HANÁCKÉ CESTOVATEL“
Znečištění ovzduší na Ostravsko-Karvinsku v zimní sezóně
Nejprve provedeme výpočet v závorce
VY_32_INOVACE_PSYPS10560ZAP Výukový materiál v rámci projektu OPVK 1.5 Peníze středním školám Číslo projektu:CZ.1.07/1.5.00/ Název projektu:Rozvoj.
Název projektu : Objevujeme svět kolem nás Reg. číslo projektu: CZ.1.07/1.4.00/
Střední odborné učiliště Liběchov Boží Voda Liběchov Registrační číslo projektu:CZ.1.07/1.5.00/ Šablona: IV/2 Inovace a zkvalitnění výuky.
Pyžamová párty ze dne V rámci zprostředkování kontaktu se společenským prostředím provozujeme v pečovatelské službě bezplatný Klub třetího.
Název projektu : Objevujeme svět kolem nás Reg. číslo projektu: CZ.1.07/1.4.00/
Autor: Petr Kindelmann Název materiálu: Bratři Montgolfierovi
Matematika a její aplikace Geometrie na 1. stupni ZŠ Co to je bod VY_42_INOVACE_25 Sada 5 Základní škola T. G. Masaryka, Český Krumlov, T. G. Masaryka.
Matematika a její aplikace Geometrie na 1. stupni ZŠ Poznáváme přímku VY_42_INOVACE_34 Sada 5 Základní škola T. G. Masaryka, Český Krumlov, T. G. Masaryka.
Matematika a její aplikace Krácení zlomků VY_42_INOVACE_13 Sada 3 Racionální čísla, početní operace v oboru racionálních čísel Základní škola T. G. Masaryka,
Ohlédnutí za třetí třídou. Kdopak to ťuká na dveře? No jo, měsíc září je tady. Máme novou třídu, v prvním patře. Tady půjde učení samo.
Žákovská prezentace Následující práce, je prací žáka (žáků) ZŠ T. G. Masaryka Jihlava. Je určena pouze jako prezentace výsledků práce žáků školy
Vytvořily : NickGuláš, Daniel Urban. Dne jsme navštívili jadernou elektrárnu Temelín.
…aneb přijďte se k nám podívat…. V Základní škole v Ludgeřovicích.
Žákovská prezentace Následující práce, je prací žáka (žáků) ZŠ T. G. Masaryka Jihlava. Je určena pouze jako prezentace výsledků práce žáků školy
DINOPARK OSTRAVA DNE SE I. A II. TŘÍDA ZÚČASTNILA ŠKOLNÍ EXKURZE DO DINOPARKU OSTRAVA. POČASÍ NÁM PŘÁLO, A TAK SI DĚTI MOHLY VYCHUTNAT PROHLÍDKU.
 Název školy: ZÁKLADNÍ ŠKOLA SADSKÁ Autor: Mgr. Eva Bartošová Název DUM: VY_32_Inovace_ druhy přívlastku Název sady: Český jazyk 9. ročník Číslo.
S sebou: pomůcky k výrobě sněhuláka:
DEN ZEMĚ
Návštěva zoo VY_32_INOVACE_ února 2014
Projekt Karmelka: Školní kiosek
DEN OTEVŘENÝCH DVEŘÍ ZŠ Klecany
Marie Rottrová
Pusíkoviny Jarní Fotonoviny oddílu Pusík a Knoflíci z PS Nepomuk, březen - červen 2016.
První císařovna.
Julie Kadlecová ZŠ a MŠ Ludgeřovice
Transkript prezentace:

CESTOU K ÚSPĚCHU CZ.1.07/1.2.25/

Začátkem měsíce února začal u nás v Horizontu probíhat kroužek „Výtvarná a tvořivá dílna Šikulové“. Nyní se již pomalu blíží prázdniny a s nimi také ukončení našeho kroužku pro tento školní rok. Rozhodli jsme se tedy prezentovat naši práci a tak jsme dali ruce dohromady a pustili se do tvoření.

Vytvořili jsme spoustu zajímavých výrobků, které si můžete prohlédnout v následující prezentaci. Pokud Vás naše výrobky zaujaly a měli by jste o ně zájem přijďte se za námi podívat a podpořit nás na Masarykovo náměstí v Ostravě dne 21. června 2012 od 9:00 do 13:00.

Přehled našich výrobků Paravány na náušnice Plechovka ala tužkovník Fimo náušnice Květina do vlasů Drátěná girlanda

PARAVÁNY NA NÁUŠNICE

PLECHOVKA ALA TUŽKOVNÍK

FIMO NÁUŠNICE

KVĚTINA DO VLASŮ

DRÁTĚNÁ GIRLANDA