Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Program na červen 2014 4.6. Šperky z FIMO hmoty II výroba naušnic, korálků, náhrdelníků. Veškerý materál k dispozici. Příspěvek podle spotřebované hmoty.

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "Program na červen 2014 4.6. Šperky z FIMO hmoty II výroba naušnic, korálků, náhrdelníků. Veškerý materál k dispozici. Příspěvek podle spotřebované hmoty."— Transkript prezentace:

1

2 Program na červen 2014 4.6. Šperky z FIMO hmoty II výroba naušnic, korálků, náhrdelníků. Veškerý materál k dispozici. Příspěvek podle spotřebované hmoty 11.6. Volná herna pro děti Pro maminky, které budou mít zájem o výrobu z FIMA, bude k dispozici FIMO dílna

3 18.6. Vaření s Michalem: zdravě, rychle, levně Do MC přijede host - kuchař Michal Bareš, který se specializuje na zdravou stravu. Přímo na místě uvaří jednoduché menu, které společně ochutnáme!! 25.6. Výlet Podle domluvy vyrazíme na výlet vlakem ze Vsetína, zvolíme vhodnou trasu pro kočárky i pro malé cyklisty. Při špatném počasí se výlet ruší a bude tělocvična. MC Kačenka - každou středu od 9:00 v kostele ČCE, za podpory obce Kateřinice. Více informací u Daniely Hurtové - tel.: 725675027


Stáhnout ppt "Program na červen 2014 4.6. Šperky z FIMO hmoty II výroba naušnic, korálků, náhrdelníků. Veškerý materál k dispozici. Příspěvek podle spotřebované hmoty."

Podobné prezentace


Reklamy Google