Dan Higginson zvolil Garyho působivou statui „Synergy“ na základě její síly a tvrdosti, aby tím motivoval a inspiroval svou komunitu. Již vždy byla intence.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
DLOUHODOBÉ KONTRAKTY PRO VELKÉ ZÁKAZNÍKY Společný seminář SVSE a Skupiny ČEZ 15. května 2008 Praha ČEZ Prodej, s.r.o. generální ředitel ČEZ Prodej, s.r.o.
Advertisements

Představení společnosti
J APONSKÁ EKONOMIKA Poválečný ekonomický zázrak. J APONSKO OBECNĚ Ostrovní stát, 4 hlavní ostrovy Hlavní město: Tokyo Počet obyvatel: 127,4 mil (10.)
CO JE TO SVĚTOVÁ HOSPODÁŘSKÁ KRIZE?
CRM a konkurenceschopnost vybraných firem Jan Němeček Univerzita Hradec Králové.
€ 500 B.C Dostaneš 100% základního výdělku každé Tebou osobně sponzorované osoby. € B.C € B.C € 0 Vy € 150 B.C  Mega-Match ® (velká dvojice)
Národní síť VTP v ČR Pavel Švejda Společnost vědeckotechnických parků ČR Seminář Podnikové inkubace
ERP v praxi cestovního ruchu Radim Jančura, generální ředitel, Student Agency Petr Hampl, obchodní ředitel, Asseco Solutions SiS 2010, , Brno.
PLÁNOVÁNÍ A STRATEGIE Management a marketing
Evropa na rozcestí Milena Vicenová ČZU Praha,1. listopad 2013.
Země hojnosti a blahobytu…… Finanční nezávislost a svoboda…… Volný čas pro sebe a rodinu…… Mějte stále na paměti, že za svůj vlastní úspěch jste si sami.
ZMENA JE ZIVOT 1.Emigrace v 18 letech 2.Casta zmena kariery – od Estee Lauder (kosmetika) k Sybase (IT) 3.Casta zmenu lokalit na bydleni/praci/studium.
Elektronický obchod jako těžiště informací Elektronický obchod jako těžiště informací pro přeměnu strachu do akcí a rozvoje regionů pro přeměnu strachu.
Vzdělání a prosperita Nejlepší investice do budoucnosti je vzdělání.
Vývoj konceptu kompetencí v celoživotním učení a vzdělávání – teoretická východiska a aplikace v neformálním vzdělávání PhDr. Michaela Tureckiová, CSc.
Centrum sdílených služeb GTS Brno cerven 2014 Roman Tesař.
Předpokládaný vývoj české elektroenergetiky Pozice ERÚ seminář VSE 28. května 2007 – Praha Josef Fiřt - ERÚ.
CzechInvest Agentura pro podporu podnikání a investic
a jeho využití u klientů po CMP
Předsednictví ČR v Radě EU Agenda a Priority
Informalční technologie jako klíčový faktor pro udržení konkurenceschopnosti společností na trzích EU.
DEN OTEVŘENÝCH DVEŘÍ VÍTEJTE U NÁS Praha, 27. května 2009.
Prezentace Infiniti Centrum Praha, ČR 2. Infiniti v Evropě 3. Infiniti Centrum Praha 1. Historie / Vznik značky 4. Modelová řada.
Strategické plánování při zakládání spin-off
Světová hospodářská krize
Zadluženost domácností v ČR Smilovice 5. června 2007 Zdeněk Veselý MF ČR Názory a závěry prezentované dále jsou autorovy a nemusí tak být v souladu s postojem.
1 Přechodná období ČR po vstupu do EU VŠFS – kombinované studium Veřejná správa
1 BOJ NA TRHU PRÁCE aneb bojujeme se ctí Kateřina Cempírková HR manager 21. května 2008, Praha.
PERSONÁLNĚ VZDĚLÁVACÍ AGENTURA  10 LET NA TRHU  VÍCE JAK UMÍSTĚNÝCH KANDIDÁTŮ  OD ROKU 2009 ČLEN ČESKÉHO INSTITUTU PRO FRANCHISING.
1.
Pojetí marketingu v neziskových organizacích. Marketing neziskových organizací Chartered Institut of Marketing: „Marketing je součástí procesu řízení,
Rozdíl je v lidech TechIN - Propojení studia a praxe , Karviná Rozdíl je v lidech TechIN - Propojení studia a praxe , Karviná ROZVOJEM.
Představení Energetické burzy Praha
EVROPSKá UNIE.
Práce v obchodním oddělení jako motivace a čest Praha, 21. 5
P3 - Marketingový plán „Jsou tři typy firem: ty, které předvídají, ty které reagují na podněty, a ty, které se diví tomu, co se stalo.“ Které jsou nejúspěšnější?
Hmotná nouze 29. června 2010 Bc. Ivana Šťastná vedoucí OSV
MARKETINGOVÝ MIX.
NexEurope TM Srdečně vás vítáme na prezentaci. NexEurope TM Kolik lidí znáte, kteří mají problémy s postavou a s nadváhou ? Více jak 2 ? Jistě je jich.
Věra Zlevorová a Natálie Kachlíková
Společenská odpovědnost organizací
1.
1 Kriteria hodnocení simulace – Balanced Scorecard (BSC) Toto metoda může být s úspěchem využita i pro stanovování cílů konkrétních projektů. Detailně.
NOKIA POHLEDY DVOU STOLETÍ. Společenský řád ve společnosti n Míra rozvoje a společenský řád –racionalita –iracionální základ n Soutěživost –individuální.
Agenturní zaměstnávání v číslech ve světě a v České republice
Franchise Days Prague 2012, , Corinthia Hotel Prague Farmářské potraviny v kamenných prodejnách.
SVĚTOVÁ HOSPODÁŘSK Á KRIZE SVĚTOVÁ.
Phyto Life ™ - Chlorophyll (chlorofyl)*
Strana 1 Projekt Reflex Flexibilní odborníci ve společnosti znalostí Nové požadavky na terciární vzdělávání v Evropě Jan Koucký Středisko vzdělávací politiky.
Příběh jedné úspěšné akciové investice. 2 ISČS Top Stocks - prezentace pro DIK 14. dubna 2015 Nejdříve trochu teorie...  %výnos = Δ% EPS + Δ% P/E + %
marketingové poradenství
Podpora průmyslových zón v ČR © 2011 Ministerstvo průmyslu a obchodu.
Mgr. Martin Turnovský, MBA Sekce rozvoje podnikatelského prostředí a konkurenceschopnosti © Ministerstvo průmyslu a obchodu Strategické záměry a.
LIGS University a €PA Praha, Historie LIGS University v České republice od roku 2006 mateřská universita v USA, na Hawaii držitelka akreditací,
Tržní prostředí.
Trainee new life for waste. VIZE CÍLE VIZE VIZE HODNOTY CÍLE.
Mezinárodní Obchodní příležitost. 14 zemí světa Evropa Česká Republika, Slovensko, Polsko, Maďarsko Asie a Pacifik Austrálie, Indonésie, Nový Zéland,
Vývojové tendence na trhu práce. Přeměny ve způsobech organizace výroby FordismusPost-fordismus Flexibilita výroby Důsledky vývojových tendencí Růst participace.
Kapitola 13: Evropské bankovnictví, Evropská centrální banka
Struktura podnikatelského plánu
EVROPSKÁ UNIE OFICIÁLNÍ VZNIK EU 1993 Současná politická společnost má neustálou potřebu se sdružovat. Sdružení jako hlavní myšlenku má i Evropská.
Podnikatelský plán Vzor a struktura.
Sisel International je společnost, která světu přináší: Zdraví, Krásu, Dlouhověkost a kvalitu Sisel Kaffe. Nyní jsme již na 40 trzích světa a skvěle využíváme.
Soudobý svět Milena Tichá Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Milena Tichá. Dostupné z Metodického portálu ISSN:
Maastrichtská kritéria a ČR, současnost a perspektivy. ČR a Euro.
Rodina a zaměstnání Henry Schein Česká republika
Soudobý svět Ekonomický pohled
Good News Success Universe leden 2011
doc. PhDr. Dušan Pavlů, CSc.
FINANČNÍ TRHY Úvod, současné trendy.
Transkript prezentace:

Dan Higginson zvolil Garyho působivou statui „Synergy“ na základě její síly a tvrdosti, aby tím motivoval a inspiroval svou komunitu. Již vždy byla intence známého sochaře Garyho Lee Price, nechat ožít lidského ducha v působení svých skulptur. (Tuto prezentaci namluvila Susanne Kupske, kter á je čecho-němka.)

Zakladatel SYNERGY Dan Higginson zvolil název „Synergy“ protože tím nejlépe vyjádřil svoji vizi o jednotě a také tím jedinečně vynikne myšlenka, že týmová práce dosáhne vždy lepšího výsledku než práce jednotlivce. Toto mimořádně působivé firemní logo znázorňující - paže, držící se mezi sebou do formy kruhu - vyjadřuje jednoznačně cíl společnosti, dosáhnout síly, tvrdosti a vytrvalosti skrze svázání energií s kooperací.

Společnost s etikou a hodnotami - kvalita života Produkty s rychlým účinkem - patentované Rating 5A1 a burzovní kotace - finanční stabilita a transparence Vyzkoušená, hotová existence - okamžitý start Špičkový kompenzační plán - Mega-Match® Volné plánování času - práce buď na plný nebo na částečný úvazek Týmová práce - úspěch a koučování, obojí spojené se zábavou a radostí Evropská expanze 2008/ perfektní načasování dokonalý obchod

kompenzační plán načasování dokonalý obchod PRODUKTY systém management firma

evropský start v červnu 2008 nárůst stabilizace zaujímání pozic obrovský potenciál růstu dokonalé načasování Momentum 80 % všech špiček co se týče příjmu, vstupuje do obchodu zde, v této fázi

Nature’s Sunshine 36-ti letý gigant, absolutně bez dluhů 5 A1 Rating, hodnocení vydané firmou Dun & Bradstreet veřejně obchodovatelná společnost na americké burze nejlepší výrobce doplňkové výživy v Americe (r.2002) 3x hodnoc. jako jedna z nejetičtějších společností v USA vlastní produkční prostory s mnoha dohlížejícími vědci přes 40 patentů na produkty mateřská firma vědci

Synergy WorldWide je moderní MLM divize společnosti NSP začátek v Japonsku s % nárůstu v prvních 2 ½ letech 8. místo ze 100 firem v časopisu Entrepreneur (červen r. 2000) obchodní společnost Dan Higginson (zakladatel & CEO)

globální rozmach Synergy Worldwide celosvětová expanze otevření trhu v 5-ti zemích Evropy červen 2008 červen Německo - - Německo - Rakousko - Nizozemí Rakousko - Nizozemí Velká Británie - Irsko 7 zemí bylo otevřeno v rekordním čase pouhých 18-ti měsíců příprava v roce 2007 otevření evropského trhu v roce 2008 Česká republika otevření trhu duben/květen 2009 a ještě 3 další země v přípravě pro rok 2009