„ZAPPING“ ŘEŠÍ PROBLÉMY S : AKNÉ, ANGÍNOU, ASTMATEM, BOLESTMI ZUBŮ, BOLESTMI ZAD, PROKRVENÍM A CIRKULACÍ KRVE, BORRELIOZOU, BRADAVICEMI, GYNEKOLOGICKÝMI.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
RISKUJ - Mgr. Marie Šimková.
Advertisements

BIOLOGICKÉ HODINY V NAŠEM TĚLE
= pramáti všech léčebných systémů světa
Poradna Pro Rodinu Šumperk
Orientace firmy FitVitalita s.r.o v aktuálním podnikatelském prostředí
Masáže Liberec Svlečená 12 Liberec Tel:
18 zdravotních důvodů, proč se věnovat sexu Zdroj: Famous iDNES.cz.
ČASTÉ NEINFEKČNÍ CHOROBY
Číslo projektu:CZ.1.07/1.5.00/ Název VM:Nemoci Kód VM:VY_52_INOVACE_20 Vzdělávací předmět:Výchova ke zdraví Tematická oblast:Zdraví a jeho ochrana.
Alergie Robert Navrátil 1.L SPŠE a VOŠ Božetěchova
VODOLÉČBA Je přirozeným přírodním lékem, používaným již odpradávna. Babyloňané, Řekové a Egypťané používali lázně pro léčení.
BIOLOGICKÉ HODINY V NAŠEM TĚLE
PROBLEMATIKA HIV a AIDS
Gymnázium, Broumov, Hradební 218 Tematická oblast: Informační a komunikační technologie Číslo materiálu: EU Název: Elektronická pošta Autor: Mgr.
Oběhová soustava člověka
DOMÁCÍ ZDRAVOTNÍ PÉČE.
Mízní soustava odvod mízy zpět do krve části:
Metodický list Pořadové číslo: VY_32_INOVACE_II.A.05 Název pro školu:
1 PDIS Táborský Otakar Výhody systému nástroj pro ovlivňováni chování pacienta ISO, CEN, ČSN, HL7 rozvoj eHealth spolupráce se zdravotní.
Přírodní olej bohatý na antioxidanty
Člověk a příroda Přírodopis Biologie člověka Oběhová soustava – prověrka 3. VY_52_INOVACE_28 Sada 1 Základní škola T. G. Masaryka, Český Krumlov, T. G.
ANTIKONCEPCE Dana Mastíková - porodní asistentka
Mgr. Hana Hoberlová, ZŠ Rajhrad
Číslo projektu:CZ.1.07/1.5.00/ Název VM:Nachlazení Kód VM:VY_52_INOVACE_23 Vzdělávací předmět:Výchova ke zdraví Tematická oblast:Zdraví a jeho ochrana.
Název šablony:Inovace a zkvalitnění výuky prostřednictvím ICT zaměření VM:6. ročník – Člověk a zdraví – Výchova ke zdraví – Civilizační choroby autor VM:Ing.
Kouření a jeho vliv na srdeční onemocnění
PREVENTIVNÍ PÉČE.
BALNEOPARK LÁZNĚ JESENÍK.
dolní cesty dýchací průdušnice (trachea) průdušky (bronchy)
Střední zdravotnická škola, Národní svobody Písek, příspěvková organizace Registrační číslo projektu:CZ.1.07/1.5.00/ Číslo DUM:VY_32_INOVACE_HRUBA_14.
Aurea Medica společnost pro moderní zdravotní osvětu.
VY_32_INOVACE_9C1 NEMOCI A JEJICH PREVENCE
Nervová, vylučovací, dýchací soustava a hormony
DÝCHACÍ SOUSTAVA 5. ROČNÍK.
Očkovací centra Avenier (nejsou jen pro cestovatele) Mirka Kohoutková Obchodní a marketingová manažerka Praha Avenier, a.s., Bidláky 20, 639.
Metodika poradenství podpory zdraví a prevence nemocí
Výchova ke zdraví v porodní asistenci
CHŘIPKA MUDr. Miroslava Zavřelová Ústav ochrany a podpory zdraví
…a jak Nemoc… jí předcházet Lenka Dvořáková.
Anamnéza III. ročník Chirurgická propededeutika. První kontakt s nemocným (pohled ze strany pacienta) Strach z nemoci Strach z lékaře Strach ze snížení.
ZAŘÍZENÍ KARDiVAR a HeartVue pro DIAGNOSTIKU NERVOVÉHO, HORMONÁLNÍHO a IMUNITNÍHO SYSTÉMU Jan Michael Kubín Jde o lékařská zařízení zabývající se - VZNIKEM.
Civilizační choroby. otylost nadměrné hromadění energetických zásob v podobě tuku.
Výskyt v ČR. Inkubační doba, tedy doba od nákazy člověka do rozvinutí příznaků onemocnění, je dní, nejčastěji 30 dní. Již koncem inkubační doby.
Základní škola a Mateřská škola Libáň, okres Jičín Moderní škola 2010 VY_32_INOVACE_E Péče o nemocné dítě.
Nakažlivá /infekční/ nemoc Je přenosná z nemocného člověka (zvířete) na zdravého jedince Přenáší se přímým stykem, potravou, vdechnutím, poraněním, bodnutím.
VY_32_INOVACE_24_ONEMOCNĚNÍ DÝCHACÍCH CEST_P_HORKÁ.
Léčiva. Co je to léčivo? Léčivo (léčivá látka) je látka určená k příznivému ovlivňování zdraví lidí nebo zvířat. Léčivá látka je nejvýznamnější součástí.
Odlišnosti lůžkové a primární péče o děti a dorost MUDr. Alena Šebková Předsedkyně OSPDL ČR.
Zdravé zuby ZŠ a MŠ Kateřinice, okres Vsetín projekt č. CZ.1.07/1.4.00/ Č. DUMu: VY_32_INOVACE_03_20_Člověk a zdraví Vzdělávací oblast: Člověk a.
NÁZEV ŠKOLY: MŠ a ZŠ Veselí nad Moravou, Kollárova 1045 AUTOR: Mgr. Marie Horehleďová NÁZEV: VY_32_INOVACE_9/03_ NAŠE ZDRAVÍ TEMA: Naše zdraví ČÍSLO PROJEKTU:
Plíce: Michaela Sáblíková.
Téma: Aids Vypracoval: Bohumil Baroch Obor: Technické Lyceum Třída: 1L Předmět: Biologie Školní rok: 2015/16 Vyučující: Mgr. Ludvík Kašpar Datum vypracování:
Nemoci světa. AIDS  1. případ cca před 25 lety, ale už stihl zabít přes 25 milionů lidí  Aids napadá imunit. systém, tělo pak není schopno se bránit.
Adéla Kupčíková Barbora Fialová.  Zdravotní centrum pro seniory ve Førde (Rehabilitační oddělení)  Dům s denní péčí pro klienty s demencí  Domácí péči.
Výchova ke zdraví VY_32_INOVACE_12_20_nemoci.
Bylinky - Kräuter.
VY_32_INOVACE_06_Prvouka_10_3. ročník_Běžné nemoci a jejich příznaky
BIOLOGICKÉ HODINY V NAŠEM TĚLE
Škola ZŠ Masarykova, Masarykova 291, Valašské Meziříčí Autor
Táňa Křížová Krajský úřad Kraje Vysočina
Obchodní akademie, Střední odborná škola a Jazyková škola s právem státní jazykové zkoušky, Hradec Králové Autor: Bc. Martina Jeřábková Název materiálu:
Okruhy činnosti práce sestry v ordinaci PL
Autor: Mgr. Zbyněk Němec
BIOLOGICKÉ HODINY V NAŠEM TĚLE
LIDSKÁ SÍDLA Mikroorganismy.
BIOLOGICKÉ HODINY V NAŠEM TĚLE
BIOLOGICKÉ HODINY V NAŠEM TĚLE
Prezentace – výklad učiva
Budoucnost domácí péče
Transkript prezentace:

„ZAPPING“ ŘEŠÍ PROBLÉMY S : AKNÉ, ANGÍNOU, ASTMATEM, BOLESTMI ZUBŮ, BOLESTMI ZAD, PROKRVENÍM A CIRKULACÍ KRVE, BORRELIOZOU, BRADAVICEMI, GYNEKOLOGICKÝMI INFEKCEMI, HEMEROIDY, CHŘIPKAMI, SLABOU IMUNITOU, INFEKCEMI DÝCHACÍCH CEST, JÁTRY, KREVNÍM TLAKEM, ČASTÝM NACHLAZENÍM A RÝMOU, OTYLOSTÍ, PARADENTÓZOU, SLINIVKOU, UROLOGICKÝMI INFEKCEMI NEBO JINÉ ZDRAVOTNÍ PROBLÉMY AKNÉ, ANGÍNOU, ASTMATEM, BOLESTMI ZUBŮ, BOLESTMI ZAD, PROKRVENÍM A CIRKULACÍ KRVE, BORRELIOZOU, BRADAVICEMI, GYNEKOLOGICKÝMI INFEKCEMI, HEMEROIDY, CHŘIPKAMI, SLABOU IMUNITOU, INFEKCEMI DÝCHACÍCH CEST, JÁTRY, KREVNÍM TLAKEM, ČASTÝM NACHLAZENÍM A RÝMOU, OTYLOSTÍ, PARADENTÓZOU, SLINIVKOU, UROLOGICKÝMI INFEKCEMI NEBO JINÉ ZDRAVOTNÍ PROBLÉMY

PŘI APLIKACI TÉTO METODY POUŽÍVÁME ŠPIČKOVÝ PŘÍSTROJ „SUPER RAVO ZAPPER“, KTERÝ JAKO JEDINÝ NA SVĚTĚ UMOŽŇUJE JEMNÝ A PLYNULÝ POSUV FREKVENCÍ. TATO FUNKCE ZAJIŠŤUJE DOKONALOU ELIMINACI VŠECH ZNÁMÝCH DRUHŮ PARAZITŮ I JEJICH MUTACÍ. ZA POMOCI SEZNAMU CAFL ( CELOSVĚTOVÝ SEZNAM OVĚŘENÝCH LÉČEBNÝCH FREKVENCÍ ) OPTIMÁLNĚ NASTAVÍME PŘÍSTROJ PŘÍMO K EFEKTIVNÍ LIKVIDACI PŘÍČIN VAŠICH ZDRAVOTNÍCH PROBLÉMŮ. TATO METODA JE SKUTEČNOU BRANOU KE STÁLÉMU ZDRAVÍ. NENAVŠTĚVUJETE LÉKAŘE, NEUŽÍVÁTE LÉKY A PŘESTO JSTE ZDRAVÍ. VAŠE ZDRAVOTNÍ POTÍŽE ZMIZÍ A NIKDY SE NEVRÁTÍ. INDIVIDUÁLNÍ PŘÍSTUP JE U NÁS ZAMOZŘEJMOSTÍ NAŠÍM CÍLEM JE VAŠE PEVNÉ ZDRAVÍ !!!

Vlastní aplikace této metody spočívá v tom, že jsou klientovy nejprve zjištěny zdravotní problémy pomocí Irisdiagnostiky a následně aplikován frekvenční generátor po dobu 45 až 60 minut (dle povahy problému). Na generátoru jsou nastaveny optimální parametry (frekvence) přímo pro efektivní řešení jeho zdravotního problému. Dále získá klient doporučení k detoxikaci organismu a další doporučení týkající se prevence jeho zdravotních problémů. VAŠI NÁVŠTĚVU JE NUTNO SI PŘEDEM OBJEDNAT Mobil : , CESTA KE STÁLÉMU ZDRAVÍ SE JMENUJE "SUPER RAVO ZAPPER" !!!

LÉKAŘ SE STARÁ O VAŠE NEMOCI MY SE STARÁME O VAŠE ZDRAVÍ CENTRUM ZDRAVÍ OTROKOVICE

NÁSLEDUJÍCÍ VIDEO UKAZUJE KONKRÉTNÍ POUŽITÍ FREKVENCE 1150 Hz PŘI KTERÉM SE BAKTERIE CITLIVÉ NA TUTO FREKVENCI ROZKMITAJÍ A ČASEM PRASKNOU. OSTATNÍ BAKTERIE JSOU NEPOŠKOZENÉ. JEDNÁ SE O CÍLENOU LIKVIDACI NEBEZPEČNÝCH BAKTERIÍ