Obr.2 Obr.1  náboženská společnost, která vznikla v 70. letech 19.století  SJ věří, že všechna proroctví z Bible se naplnila a nastane Boží království.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
VLIV ČLOVĚKA NA ŽIVOTNÍ PROSTŘEDÍ
Advertisements

VY_32_INOVACE_434, 22. sada, Prvouka
Metodický list Pořadové číslo: VY_32_INOVACE_I.C.10 Název pro školu:
RISKUJ – PROKARYOTA Biologie 1.ZA,SC,OS Mgr. Petra Siřínková
NÁZEV ŠKOLY: Základní škola Javorník, okres Jeseník REDIZO:
Metodický list Pořadové číslo: VY_32_INOVACE_I.C.07 Název pro školu:
Metodický list Pořadové číslo: VY_32_INOVACE_I.C.09 Název pro školu:
Metodický list Pořadové číslo: VY_32_INOVACE_I.C.11 Název pro školu:
Krev, její složení a funkce
Pravý úhel, pravoúhlý trojúhelník Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Mgr. Hana Petrová. Materiál zpracován v rámci projektu.
Metodický list Pořadové číslo: VY_32_INOVACE_ I.C.12 Název pro školu:EU AJ 1.stupeň 12 Název materiálu:Sports and games Autor:Mgr. Hana Opálková Vzdělávací.
Vzdělávací oblast: Jazyk a jazyková komunikace Vyučovací předmět: Český jazyk a literatura Ročník: 9. ročník Anotace: Anarchističtí buřiči charakteristika.
Autor: Mgr. Helena Nováková
Číslo a název šablony klíčové aktivity
ZŠ a MŠ Olšovec, příspěvková organizace Vzdělávací materiál, šablona – Inovace a zkvalitnění výuky směřující k rozvoji matematické gramotnosti žáků základní.
Název školy: Svobodná základní škola,o. p. s
VY_32_INOVACE_406, 21. sada, Přírodověda
VY_32_INOVACE_431, 22. sada, Prvouka
EU Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Mgr. Irena Knoblochová. Materiál vznikl v rámci projektu EU peníze školám.
VY_32_INOVACE_427, 22. sada, Prvouka
NÁRODNÍ PARKY ČR - opakování
VY_32_INOVACE_Dj.6.01-Pravěk-prezentace
B – 17 Flying Fortress Radek Teč.
KOŘENOVÉ A MECHOVÉ PATRO CHŘIBSKA
Autor: Mgr. Helena Nováková
Určování zeměpisné polohy
Digitální učební materiál
Vejcorodí – řád PTAKOŘITNÍ
NÁRODNÍ PARKY ČR - opakování
Předmět OBČANSKÝ A SPOLEČENSKOVĚDNÍ ZÁKLAD Ročník a obor 3. ROČNÍK ZDRAVOTNICKÝ ASISTENT, 4.ROČNÍK K OPAKOVÁNÍ Kód sady OSVZ/ZA/03+04/01 Kód DUM OSVZ/ZA/03+04/01.
HARÉ KRŠNA CO SE VÁM VYBAVÍ? průvody městem tanec zpěv mahámantry
RISKUJ Projekt „EU peníze středním školám“ Inovace a zkvalitnění výuky prostřednictvím ICT CZ.1.07/1.5.00/ Předmět Biologie Ročník a obor 1.ročník.
PŘÍRODNÍ ZDROJE A ENERGIE Autor: Mgr. Helena Nováková Škola: Základní škola Slušovice, okres Zlín, příspěvková organizace Registrační číslo projektu: CZ.1.07/1.1.38/
EU Peníze školám Inovace ve vzdělávání na naší škole ZŠ Studánka
Boží jméno ve starověké hebrejštině. zájem  -studují Bibli  -poučují druhé o Bibli  -chodí na biblické přednášky  (viz dále)  -nekradou  -nekouří.
Vzdělávací oblast: Anglický jazyk Autor: Mgr. Martina Hulenková
PředmětOBČANSKÝ A SPOLEČENSKOVĚDNÍ ZÁKLAD Ročník a obor 3. ROČNÍK ZDRAVOTNICKÝ ASISTENT, 4. ROČNÍK K OPAKOVÁNÍ Kód sady OSVZ/ZA/03+04/01 Kód DUM OSVZ/ZA/03+04/01/09-20.
Náboženství - křesťanství
Opakování – vesmír, sluneční soustava
Metodický list Pořadové číslo: VY_32_INOVACE_ I.C.04 Název pro školu:EU AJ 1.stupeň 04 Název materiálu:Toys Autor:Mgr. Marcela Jarošová Vzdělávací obor:Anglický.
OCHRANA PŘÍRODY Autor: Mgr. Helena Nováková Škola: Základní škola Slušovice, okres Zlín, příspěvková organizace Registrační číslo projektu: CZ.1.07/1.1.38/
Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Mgr. Jaroslava Oplatková Tento materiál byl vytvořen v rámci projektu Operačního programu.
VLIV ČLOVĚKA NA ŽIVOTNÍ PROSTŘEDÍ
Východoasijská náboženství
Metodický list Pořadové číslo: VY_32_INOVACE_I.C.15 Název pro školu:
Savci – řád: ploutvonožci
KRAJINA – PROSTŘEDÍ, VE KTERÉM ŽIJEME Autor: Mgr. Helena Nováková Škola: Základní škola Slušovice, okres Zlín, příspěvková organizace Registrační číslo.
Opakování – vesmír, sluneční soustava
Savci – řád: chobotnatci
Autor: Mgr. Helena Nováková
VY_32_INOVACE_436, 22. sada, Prvouka
Autor: Mgr. Eliška Pitáková
Planeta Země Autor: Mgr. Helena Nováková Škola: Základní škola Slušovice, okres Zlín, příspěvková organizace Registrační číslo projektu: CZ.1.07/1.1.38/
Měsíc Autor: Mgr. Helena Nováková Škola: Základní škola Slušovice, okres Zlín, příspěvková organizace Registrační číslo projektu: CZ.1.07/1.1.38/
Savci – KVÍZ 2 Autor: Mgr. Eliška Nováková Škola: Základní škola Slušovice, okres Zlín, příspěvková organizace Registrační číslo projektu: CZ.1.07/1.1.38/
Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Mgr. Martina Brabcová Tento materiál byl vytvořen v rámci projektu Operačního programu.
CELOSVĚTOVÁ TĚŽBA Autor: Mgr. Helena Nováková Škola: Základní škola Slušovice, okres Zlín, příspěvková organizace Registrační číslo projektu: CZ.1.07/1.1.38/
Metodický list Pořadové číslo: VY_32_INOVACE_ I.C.14 Název pro školu:EU AJ 1.stupeň 14 Název materiálu:Easter Autor:Mgr. Hana Opálková Vzdělávací obor:Anglický.
VY_32_INOVACE_424, 22. sada, Prvouka
Řecké báje PPT Templates Orfeus a Eurydika.
NÁRODNÍ PARKY SLOVENSKA
Planeta Země Autor: Mgr. Helena Nováková Škola: Základní škola Slušovice, okres Zlín, příspěvková organizace Registrační číslo projektu: CZ.1.07/1.1.38/
VY_III/2_inovace_14_Ovoce
Metodický list Pořadové číslo: VY_32_INOVACE_ I.C.08 Název pro školu:EU AJ 1.stupeň 08 Název materiálu:Domestic animals Autor:Mgr. Marcela Jarošová Vzdělávací.
Tělní tekutiny KREV.
Svědkové Jehovovi Vypracovali: Kalibánová Martina Konopásková Kristýna Kovářová Nikola Přibylová Michaela Schröder Jakub Urbanová Andrea.
Náboženská společnost svědků Jehovových v ČR Zýmová, Melicharová, Šrámková.
Tento materiál byl vytvořen rámci projektu EU peníze školám
Oběhová soustava VY_32_INOVACE_06-05 Ročník: 5. Vzdělávací oblast:
NÁZEV ŠKOLY: Základní škola a praktická škola Arkadie o. p. s.
Transkript prezentace:

Obr.2 Obr.1

 náboženská společnost, která vznikla v 70. letech 19.století  SJ věří, že všechna proroctví z Bible se naplnila a nastane Boží království = konec světa  na základě svých výkladů bible již několikrát konec světa očekávali (poslední 1975)

 SJ neevidují všechny věřící, ale jen ty, kteří konají aktivní misijní činnost (kazatelská služba, výklad a studium bible)  celkový počet je asi 19 miliónů SJ na celém světě  V ČR se k SJ hlásí podle sčítání lidu 2011 cca lidí

 je zdarma a měl by ji provádět každý, kdo je zdravý  všichni by také měli konat veškerou činnost ve sborech Obr.3

 časopis Strážná věž Probuďte se!  vydává Bible  audio a video nahrávky to vše v několika jazycích a písmech včetně Braillova

NE  TRANSFUZE – plné krve  TRANSFUZE – červených, bílých krvinek, k.destiček a k.plazmy ANO  náhražka krve

 do r nepřijímali žádné očkovací látky  transplantace orgánů jsou na vlastní svědomí jednotlivce vůči Bohu Obr.4

 neúčastní se politického života  neúčastní se válečných konfliktů (dříve odmítali sloužit armádě a brát do ruky zbraně) Obr.5

 Velikonoce  Narozeniny  Jmeniny  Vánoce

Zuzana Pexová Obr.1 The online royalty free public domain (online), (cit ), dostupné z Obr.2 The online royalty free public domain (online), (cit ), dostupné z Obr.3 The online royalty free public domain (online), (cit ), dostupné z Obr.4 The online oryalty free public domain (online), (cit ), dostupné z Obr.5 The online royalty free public domain (online), (cit ), dostupné z Obr.6 The online royalty free public domain (online), (cit ), dostupné z Obr.7 The online royalty free public domain (online), (cit ), dostupné z