Talent marketingových komunikací

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Právních služeb firmy proMIKRO s.r.o.
Advertisements

KROK ZA KROKEM K MODERNÍ ŠKOLE
Představení společnosti
Výukový materiál zpracovaný v rámci projektu Označení:Sada: Ověření ve výuce:Třída: Datum: Registrační číslo projektu:CZ.1.07/1.5.00/ VY_32_INOVACE_MAM_KC_2_18.
Výukový materiál zpracovaný v rámci projektu Označení:Sada: Ověření ve výuce:Třída: Datum: Registrační číslo projektu:CZ.1.07/1.5.00/ VY_32_INOVACE_MAM_KC_2_15.
Katedra ekonomiky, manažerství a humanitních věd Baví vás práce s lidmi, chcete rozhodovat o nových projektech a řídit jejich realizaci? Chcete-li být.
Nadpis Lexikon úspěšného podnikání aneb Jak rozjet svou firmu Jana Merunková.
Fond dalšího vzdělávání, Na Maninách 20, Praha 7 Stáže ve firmách – vzdělávání praxí.
AKCENT TISKÁRNA VIMPERK S.R.O. Jan Syrovátka Jiří Hradský.
VaV pro praxi: ochrana výsledků VaV, licencování patentů a know-how a podpora spolupráce s průmyslem, komunikace výsledků VaV a motivace k zapojení do.
NÁZEV PRÁCE (musí být stručný, výstižný, měl by obsahovat jednoznačné výrazy a slovní spojení) Název školy Jméno autora, třída, místo a rok zpracování.
Stáže pro mladé zájemce o zaměstnání Představení projektu Fond dalšího vzdělávání, Na Maninách 20, Praha 7
Fond dalšího vzdělávání, Na Maninách 20, Praha 7 Stáže ve firmách – vzdělávání praxí Představení projektu.
Význam informací v podnikání
ÚLOHA MARKETINGU V PODNIKU
Podnikatelské prostředí: Mezoprostředí
Stipendijní informační portál - Business Strategie.
Naše činnost  Příprava staveb  Projektová činnost ve výstavbě  Komplexní řízení staveb  Koordinační činnost  Dodávka a montáže TZB  Dodávka a montáže.
Fiktivní firma Five for you s.r.o.. Co nabízíme? 5-ti chodové menu přizpůsobené vašemu přání a životnímu stylu. To co prospívá jednomu, může škodit druhému.
Talent marketingových komunikací. O firmě / instituci Armovna a ohýbárna betonářské oceli Zlínský, Jihomoravský, Olomoucký kraj, Pováží v SK MANAG, Pozemní.
Práce v obchodním oddělení jako motivace a čest Praha, 21. 5
FILMFEST, s.r.o Talent marketingových komunikací.
KDM s.r.o. Majitel firmy - Dominik Mašík. Základní informace o firmě: Založení společnosti KDM s.r.o. v dubnu 2014 Sídlo společnosti: Ždírec nad Doubravou.
Jan Syrovátka Jiří Hradský.  Výrobní program orientovaný na výrobu knih pro české i zahraniční nakladatele  Nabízí kompletní výrobu knihy od grafického.
Sociální podnikání praktická zkušenost
Možnosti spolupráce studentů s TIC s.r.o. Bc. Daniel Vaněk Technologické inovační centrum s.r.o.
Sídlo firmy: Dukelská 117/12, Vyškov TSM, spol. s r.o. se soustřeďuje na tvorbu, přípravu a realizaci odborných vzdělávacích akcí formou otevřených.
Workshop na téma: „Dej svým nápadům šanci“ Technologické inovační centrum s.r.o.
KOMUNIKACE V PRAXI METODIKA. Vznik metodiky Čtyři moduly v rozsahu 40 hodin 20 hodin e-learningového studia 20 hodin prezenčního studia.
Talent marketingových komunikací. O firmě / instituci co je hlavním předmětem činnosti Výroba a prodej přívlastkového moravského vína na jakých trzích.
Alena Gajdůšková - senátorka Talent marketingových komunikací.
AMILO Car a.s. Talent marketingových komunikací.
NÁZEV FIRMY CZECH BEAST S.R.O. Talent marketingových komunikací.
Franchise Days Prague 2012, , Corinthia Hotel Prague Farmářské potraviny v kamenných prodejnách.
Projekt Anglicky v odborných předmětech, CZ.1.07/1.3.09/
Talent marketingových komunikací
Talent marketingových komunikací. O firmě Restaurace s ubytováním Údolí vizovických vrchů, cca 15 km od Zlína Postaveno v roce 1747 jako sirnaté lázně.
Řízení obchodu Pro IT, a.s. Ing. Zbyněk Sonnek … průzračnost, která je vidět.
Talent marketingových komunikací. O firmě / instituci provozování sportovního centra ve Zlíně na Růmech (badmintonová hala) – schwinn cycling, alpinning,
AMILO CAR A.S. Talent marketingových komunikací. O firmě / instituci Prodáváme a pronajímáme prémiové vozy Česko a Slovensko pro B2C / EU pro B2B Vize.
Projekt na 3MA382 Karel Koliš & Jan Vyhlídka.  Prostředí: ◦ IT firma tvořící webové stránky ◦ 1. rozsáhlý projekt  Komplexní webové řešení ◦ Zahrnuje.
Malý hospodářský dvůr Horšov Autor: Ing. Petr Libra
Přednáška: DISTRIBUCE Distribuce - soubor všech podniků a jednotlivců, kteří se stanou vlastníky nebo budou nápomocni při převodu vlastnictví produktů.
Projekt z PA104 Richard Benkovský (139912, Jan Horák (143443, Miroslav Ligas (139542, Tomáš.
Strategie prodeje textilního zboží
TALENT MARKETINGOVÝCH KOMUNIKACÍ EQUINOX EUROPE, Ltd., Ludmila Šimková, Sales Manager.
MOST MEZI VĚDECKÝM A PODNIKATELSKÝM SVĚTEM. Pronájem kanceláří a výrobních prostor k podnikání -dlouhodobý pronájem klimatizovaných prostor -ceny od 800.
CZ / /0012 Zavedení nových technologií a postupů do praxe Milan Havel ČVUT, SZZPLS Milan Havel, tel
Struktura podnikatelského plánu
Marketingový plán Jak marketingově plánovat Příprava podkladůSestavení plánu Realizace plánu Cíle podniku Marketingové strategie Pozice produktu Marketingový.
Petr Mikšovič CEO, SOVA NET, s.r.o. Význam on-line strategie v B2B.
Prezentace společnosti PROFI REGAL s.r.o. Pro XXII. Valné shromáždění Sdružení tajemníků městských a obecních úřadů ČR 23. – 25. října 2011.
Základy marketingu třetí přednáška Ing. Nina Kudláčková, Ph.D.
Podnikatelský plán Vzor a struktura.
DITTRICHOVA PRAHA 2 ZELENÁ LINKA PRO EXPORT Novinky na rok 2010.
Olomoucký kraj. ELZACO spol s.r.o. Naše společnost byla založena počátkem roku 1991 s cílem podnikat v elektrotechnických oborech. Sídlem společnosti.
Řízení vztahu se zákazníky ve vybraném podnikatelském subjektu v oblasti maloobchodu se sportovními potřebami Autor bakalářské práce: Daniel Baumruk (147.
Vysoká škola technická a ekonomická v Českých Budějovicích Ústav podnikové strategie Návrh marketingového mixu obchodního podniku Autor bakalářské práce:
FREEBOARD EUROPE S.R.O. Talent marketingových komunikací.
Marketingová analýza společnosti Pivovar Ferdinand s. r. o.
Marketingový plán podniku
Vysoká škola technická a ekonomická v Českých Budějovicích
ALD Automotive Fleet Awards 2017 Firemní auto roku 2017
Akcent tiskárna Vimperk s.r.o.
Městské lesy Valašské Klobouky s. r. o.
Vysoká škola technická a ekonomická v Českých Budějovicích ANALÝZA MARKETINGOVÉHO MIXU VYBRANÉHO SUBJEKTU (Obhajoba bakalářské práce) Autor práce: Libuša.
MARKETINGOVÝ PLÁN PRO ROK 2009
Talent marketingových komunikací
Plán na zvýšení spokojenosti zákazníků Zvýšení spokojenosti zákazníků
Transkript prezentace:

Talent marketingových komunikací Kovoline s.r.o.

O firmě hlavní předmět činnosti: výroba ocelových hal, konstrukcí a opláštění výroba a montáž billboardů a bigboardů konkurencí jsou firmy podnikající ve stejném oboru, např.: MONT-KOVO spol. s r.o., Břest – www.montkovo.cz Kovotrend, Fryšták - www.kovotrend.cz PSG Zlín - www.psg.eu

O firmě firma působí v České i Slovenské republice vize do budoucna: mít velmi dobré postavení na trhu vůči konkurenci, rozšíření na zahraniční trh

Představení produktu / služby výroba ocelových hal a konstrukcí, jejich opláštění hlavní benefity, konkurenceschopnost: realizace v celé ČR i SR, rozsah poskytovaných služeb (od projektu po realizaci), přizpůsobení se požadavkům zákazníka, atypické projekty

Představení produktu / služby firma se zaměřuje: na výrobní a skladovací firmy dosavadní komunikace: telefonický kontakt, e-mailová prezentace, internetové stránky firmy, prezentační materiály, reklama v rádiu

Zadání úkolu základní cíl: získat nové zákazníky, oslovit velké firmy, navázat dlouhodobější spolupráci koho chceme oslovit: výrobní, skladovací a stavební firmy co jim chceme říct: naše firma je velmi dobrým a spolehlivým partnerem, cení si otevřeného jednání, má zájem o dlouhodobou spolupráci

Zadání úkolu kolik na to máme: 50.000,- Kč jaký je časový harmonogram: 2 měsíce

Odměna za zpracování možnost stáže ve firmě propagační předměty firmy vstupenky do AQUALANDU Moravia

Dotazy? prostor pro vyjasnění tématu, zodpovězení otázek studentů

Kontakt KOVOLINE s.r.o. Dubnická 311 Otrokovice 765 02 www.kovoline.cz Jiří Škrabal – jednatel firmy tel.: 774 244 444 asistentka: Lucie Řezníčková tel.: 775 304 242 Petr Holub – obchodní manažer tel.: 777 772 366 asistentka: Miroslava Fraňková tel.: 774 442 448 KOVOLINE s.r.o. Dubnická 311 Otrokovice 765 02 www.kovoline.cz