Digitální komunikace jako nástroj zvyšování kvality

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Účetní dopady finanční krize v podnicích z pohledu auditora
Advertisements

IBM … creating the future of learning Konference ISSS 2005, Hradec Králové Omyly při přípravě i realizaci distančního vzdělávání dospělých RNDr. Jana Pradlová,
Kancelář Rady vlády pro záležitosti romské komunity při Úřadu vlády Agentura pro odstraňování sociálního vyloučení v romských lokalitách České Budějovice.
Zákon roku 2013 Tomáš Babáček, Ambruz & Dark Deloitte Legal Nejlepší (a nejhorší) legislativní počin pro podnikatelské prostředí v ČR.
Sociální sítě.
© 2004 Hewlett-Packard Development Company, L.P. The information contained herein is subject to change without notice Konference 80.let sociálního pojištění.
Kvalitní péče o seniory Vítejte na mezinárodní konferenci v Praze, 9.března 2007.
Úloha ÚZPI v programu rozvoje venkova Ústav zemědělských a potravinářských informací.
Vedlejší specializace MARKETING (3MK)
Course seminar CM4 SE 31. srpna Regionální zdravotnické informační systémy B.I.B.S., a.s. Brno Senior Executive MBA Course Seminar Ing. Martin Zeman.
__________________________________________________________________________________________________________________________________________ Vyhodnocení.
Vaše jistota na trhu IT Důvěryhodná výpočetní základna Ladislav Šolc Microsoft, s.r.o. Solution.
Projekt č. 310 Evropská konkurenceschopnost pražské podnikatelské samosprávy Střední podnikatelský stav Ing. Martina Holíková ,
CzechInvest Agentura pro podporu podnikání a investic
Celostátní síť pro venkov
„Česká republika a budoucnost kohezní politiky“ Luděk Niedermayer, Deloitte CR Listopad 2010 Finanční nástroje v kontextu konkurenceschopnosti ekonomiky.
Transakční náklady českých ekonomických subjektů…
Výhody užití architektury ITS ve veřejné osobní dopravě
Ztratil se český růst? Luděk Niedermayer, červen 2012 ČR diverguje: Co s tím?
Jak efektivně využít BIG DATA pro práci v HR?
Číslo projektuCZ.1.07/1.5.00/ Číslo materiálu VY_32_INOVACE_AJK-4.PT-30-Problémy dnešního světa Název školyStřední odborná škola a Střední odborné.
Banky a rizika Poznámky pro diskusi ČBA s novináři L. Niedermayer, Director, Deloitte CE Přestřelení nebo korekce přestřelení.
Návrh strategie PMF 2015 – Očekávané změny a trendy v HR v příštích 4 letech  Zvyšování efektivity všech HR procesů  Velký důraz na profesionalitu.
Lenka Míkovcová10. března Rozvoj lidských zdrojů jako „motor“ ekonomického růstu Rozvoj lidských zdrojů jako „motor“ ekonomického růstu Lenka Míkovcová.
Strategie řízení informačních a komunikačních služeb ve škole PROČ ?
IFA, Česká republika 17. května 2011
E-Praha a interoperabilita. © 2006 KPMG Česká republika, s.r.o., the Czech member firm of KPMG International, a Swiss cooperative. All rights reserved.
© 2009 IBM Corporation Lotus SW Přehled produktů Petr Kunc,
Informační a komunikační technologie jako klíčový nástroj třídy budoucnosti Lucie Laitlová (DZS)
Projekt Brno-Zdravé město přínos občanům v rámci veřejné správy
Resort obrany Ideální prostředí pro outsourcing. Objektivní podmínky Profesionalizace armády –Specializace příslušníků ozbrojených sil –Zvýšené nároky.
NaturNet Plus Počítačem podporované vzdělávání na ochranu životního prostředí O projektu.
CIS Cizinecký informační systém
Komponent 3 Situační analýza 3.1 Komunikační strategie 3.2 Zlepšování přístupnosti a obsahu informací na Internetu 3.3 Model vzdělávání Podpůrné dokumenty.
Informace o Sekci veřejné správy ČIIA Ing. Šárka Kavková.
Úpravy zisků sdružených podniků mimo arbitrážní konvenci – praktická zkušenost 11. října 2011.
IBM Global Services ČR © 2006 IBM Corporation April, 2006 E-stát a EU Pavel Hrdlička.
Výkon závislé práce mimo pracovněprávní vztah Červen
METODIKA PROJEKTU Postavení a význam cestovního ruchu v České republice Přínosy cestovního ruchu pro Českou republiku sledované období červen.
lenové NSZM ČR: Členové Služby pro členy NSZM ČR  Semináře a školení pro koordinátory PZM a MA21 Boskovice, říjen 2004 Chrudim, červenec 2004.
Jméno autora:Mgr. Mária Filipová Datum vytvoření: Číslo DUMu: VY_32_INOVACE_02_AJ_ACH Ročník: 1. – 4. ročník Vzdělávací oblast: Jazyk a jazyková.
Business Performance Services ADVISORY / Travel Leisure and Tourism Cestovní ruch a volnočasové projekty Tomáš Kulman
Česká asociace rozvojových agentur Regionální inovační strategie Manfred Hellmich Inovace 2006 Praha 5. prosince 2006.
Partnerská konference Solution Partners Clarion Congress Hotel Prague 1. října 2009.
Implementácia Inspire v ČR Jiří Hradec. INSPIRE v ČR  Gestor transpozice: MŽP, pověřena CENIA  Spolupracuje:Ministerstvo informatiky (vnitra)  Vize.
Digitální strategie krajů Zpracoval: Ing. Tomáš Vašica 1 Datum: Digitální strategie krajů Datum:
 Deset let eura – inspirace pro ČR Podnikání s eurem 25. listopadu 2008 Jiří Moser.
Sales & Consulting IGS, Czech Republic © 2005 IBM Corporation Optimalizace a sdílení informací ve státní správě Pavel Hrdlička.
PRELUDE Challenge – pokračování iniciativy za účasti nově připojených regionů Václav Sedláček ISSS Hradec Králové dubna 2005.
1. Zkvalitnění služeb státních organizací pomocí strukturálních fondů příklad Technologické agentury ČR Marie Stehlíková vedoucí Projektové kanceláře.
© 2004 Hewlett-Packard Development Company, L.P. The information contained herein is subject to change without notice e-Education Andrea Barešová Account.
Efektivní řízení lidských zdrojů a zavádění moderních metod řízení na Městském úřadu Bruntál CZ.1.04/4.1.01/
Právní psaní – Legal writing JAK UČIT PRÁVO na počátku 21. století? Konference pořádaná projektem OPPA – Právo pro praxi PF UK, úterý 5. března 2013 PhDr.
Crux information technology, s.r.o. Ostravská universita, information technology.
Veřejné sbírky: co jimi je a není 7. dubna © 2014 KPMG Legal, s.r.o., advokátní kancelář, a Czech limited liability company and a member firm.
Optimalizace organizační struktury MMO Zkušenosti z projektu.
Úvodní schůzka k projektu „Optimalizace procesů a nastavení způsobu komunikace“ Fulnek
Alfa Human Service Alfa Human Service, I INVESTICE DO ROZVOJE VZDĚLÁVÁNÍ Přátelská školka CZ.1.07/1.2.00/ Výměna.
Návrh Strategie/koncepce rozvoje agendových IS provozovaných v HMP Vytvořeno v rámci VZ ICT strategie HMP na období Prezentováno
Národní síť Zdravých měst ČR Univerzita Karlova CIEM, expertní tým
Projekt Podpora práce učitelů - PPUČ
Regionální inovační strategie Libereckého kraje
Prioritní osa 2 Terciární vzdělávání, výzkum a vývoj OPERAČNÍ PROGRAM VZDĚLÁVÁNÍ PRO KONKURENCESCHOPNOST PhDr. Kateřina Pösingerová, CSc.
MINULOST – PŘÍTOMNOST - BUDOUCNOST KARIÉRA Vlasta Krejčová
Vnitropodniková komunikace ve vybraném podniku Kateřina Krčmářová České vysoké učení technické v Praze – Masarykův ústav vyšších studí „Specifická forma.
The Ministry for Regional Development of the Czech Republic (MRD)
INTEGROVANÝ OPERAČNÍ PROGRAM pro období 2007–2013
Cíle, vize a obsah projektu PPUČ
Informační zdroje české veřejné správy
Liberecký kraj a nestátní neziskové organizace
Transkript prezentace:

Digitální komunikace jako nástroj zvyšování kvality ve veřejné a státní správě RNDr., Martin Ohlídal, MBA, ICT Consulting, Deloitte Advisory

Kvalitu ve státní a veřejné správě lze účinně „pěstovat“ s využitím interních sociálních sítí. Kvalita je komplexní dynamický jev, který vzniká působením široké škály proměnných svázaných s komunikací, spoluprací a sdílením znalostí. Situace v řadě organizací veřejné a státní správy přímo vybízí ke hledání platformy pro sdílení informací a zkušeností přes hranice organizace. Interní sociální síť je ideálním prostředím pro zlepšení sdílení, pružnější komunikaci a vytváření odborných komunit. V této chvíli zbývá prozíravě definovat potřeby, vazby na ostatní komunikační kanály a způsob jakým by měla být síť implementována.

…svázaných s komunikací, spoluprací a sdílením znalostí. Kvalita je komplexní dynamický jev, který vzniká působením široké škály proměnných… Leadership People Policy & Strategy Partnerships & Resources Processes Results Customer Results Society Key Perform - ance Enablers Innovation and Learning Vedení Lidé Politika & Strategie Partnerství & Zdroje Klíčové procesy Výsledky lidí u zákazníků v komunitě výsledky předpoklady učení a inovace Model excelence EFQM …svázaných s komunikací, spoluprací a sdílením znalostí.

Kvalita je komplexní dynamický jev, který vzniká působením široké škály proměnných… KOMUNIKACE …svázaných s komunikací, spoluprací a sdílením znalostí.

Kvalita je komplexní dynamický jev, který vzniká působením široké škály proměnných… SDÍLENÍ ZNALOSTÍ …svázaných s komunikací, spoluprací a sdílením znalostí.

Situace v řadě organizací veřejné a státní správy přímo vybízí ke hledání platformy pro sdílení … Hierarchické uspořádání úřadů a organizací Velikost některých úřadů Geografická izolovanost řady organizací Omezené možnosti setkávání se s kolegy v oboru X Trvale se zvyšující složitost a specializace …informací a zkušeností přes hranice organizace.

Přímá komuni-kace (chat) Interní sociální síť je ideálním prostředím pro zlepšení sdílení, pružnější komunikaci… Odborné komunity Centrální nástěnky Osobní profily Diskusní kroužky Přímá komuni-kace (chat) Sdílení formou wiki Pracovní skupiny Zjednodušené hledání těch „co vědí“ Snadná výměna aktuálních zkušeností Jednoduché sdílení dobrých rad a osvědčených postupů Spolupráce napříč regiony Komunikace mezi různými profesními skupinami …a vytváření odborných komunit.

…a způsob jakým by měla být síť implementována. V této chvíli zbývá prozíravě definovat potřeby, vazby na ostatní komunikační kanály… Úřad Úředník Tým Komunita …a způsob jakým by měla být síť implementována.

Martin Ohlídal Manager | ICT Consulting, Information Management Deloitte Advisory s.r.o. Nile House, Karolinská 654/2, 186 00, Praha 8 – Karlín, Czech Republic Tel/Direct: +420 246 779 Fax: +420 246 042 555 Mobile: + 420 725 409 540 mohlidal@deloitteCE.com Deloitte refers to one or more of Deloitte Touche Tohmatsu Limited, a UK private company limited by guarantee, and its network of member firms, each of which is a legally separate and independent entity. Please see www.deloitte.com/cz/about for a detailed description of the legal structure of Deloitte Touche Tohmatsu Limited and its member firms. © 2013 Deloitte Czech Republic