Voňavé čerstvé květiny, a něžná péče olejů v šampónech TianDe.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
1.Význam kosmetického účinku šamponu
Advertisements

Mezoroller TianDe: krása si víc nevyžaduje obětí!
Unikátní JOHNSON´S® Baby Koupel pro celé tělo i vlásky 500 ml
Číslo a název projektu CZ.1.07/1.5.00/ OP: Vzdělávání pro konkurenceschopnost Zvyšování vzdělanosti pomocí e-prostoru Název a adresa školy Soukromá.
Číslo projektu CZ.1.07/ / Číslo projektu: Rozvoj vzdělanosti
Pleťové masky. Patnácti až dvaceti minutový relax „pod maskou“ udělá malý zázrak nejen s vaší pletí, která se krásně uvolní, ale uvolní se a zrelaxuje.
SOUSTAVA KOŽNÍ.
Zdraví a krása Chlapci i děvčata 8. ročníků o tom něco vědí. V rodinné výchově na toto téma tvořili koláž a komentovali svoje dílo.
Číslo a název projektu CZ.1.07/1.5.00/ OP: Vzdělávání pro konkurenceschopnost Zvyšování vzdělanosti pomocí e-prostoru Název a adresa školy Soukromá.
COLOR PROTECTION. Zdroj: Nielsen Research pro UNIPRO 2009 italský trh TRH S VÝROBKY NA OCHRANU BARVY 45% žen si barví vlasy a 24% žen má ve vlasech melírované.
HISTORIE Společnost ALFAPARF MILANO byla první společnost, která si uvědomila, že je zapotřebí zpomalovat proces stárnutí vlasů. INSPIRACE V současné.
KONCEPT Nová generace péče o vlasovou pokožku, která navrací krásu Vašim vlasům. Krása vlasů začíná u kořínků – pro dosažení silných a zdravých vlasů.
Místo chemie z továren — mýdlo ze stromů.
Úspěšní zákazníci, kteří se zaregistrovali ve společnosti TianDe od 01. února Podmínky účasti: nakupte každé dva měsíce produkci TianDe v celkové.
Fytogel «Slaviton» vylepšená receptura:
Corrective Serum V každé kapsli je chutná porce krásy...
Opakování sacharidy, tuky, bílkoviny
OPALOVÁNÍ JE SLUNCE NEBEZPEČNÉ? Ne, ultrafialové záření je vždy stejné. Filtrace záření se změnila, protože došlo k narušení ozónové vrstvy z důvodu neblahého.
Nové masky Pro Comfort z výtažky z květin Daruji naše pokožce kvetoucí vzhled.
Přírodní olej bohatý na antioxidanty
Být rodičem je úžasné … Každý rodič vždy dá to NEJLEPŠÍ svému dítěti … WINALITE BabyCare
Číslo projektu CZ.1.07/ / Číslo projektu: Rozvoj vzdělanosti
SPIRIT s. r. o. „… každý pokus má svou cestu“ 1/2011.
Kosmetika.
ŽIVOT JAKO LEPORELO, REGISTRAČNÍ ČÍSLO CZ.1.07/1.4.00/ Kůže Autor: Mgr. Kateřina Čermáková Datum: Cílový ročník: 8.
Vitamíny Přírodní látky složité látky převážně rostlinného původy
Antioxidanty Hejmalová Michaela.
Tuky = Lipidy Přírodní látky
Přírodní mycí houba «KONNYAKU» 100% se skládá z hlíz exotické květiny Amorphophallus Konjak Jemná jako bílý mráček, Účinná i bez čisticích prostředků.
Úspěšní zákazníci, kteří se zaregistrovali ve společnosti TianDe od 01. února Podmínky účasti: nakupte každé dva měsíce produkci TianDe v celkové.
Biologie člověka.
VY_52_INOVACE_ZB03_1064TVR Výukový materiál v rámci projektu OPVK 1,5 Peníze středním školám  Číslo projektuCZ.1.07/ /  Číslo projektu:Rozvoj.
KATALOG PIVNÍ KOSMETIKY NÁŠ VYCHLAZENÝ ZAJÍC, TEN NÁM CHTNÁ NEJVÍC.
VY_52_INOVACE_ZB03_0964TVR Výukový materiál v rámci projektu OPVK 1,5 Peníze středním školám  Číslo projektuCZ.1.07/ /  Číslo projektu:Rozvoj.
Kožní soustava.
TROJLÍSTEK DOKTORA KUČERY
K RÄUTERHO F KYSELINA HYALURONOVÁ + FYTOKOMPLEX Řada obličejové kosmetiky s kyselinou hyaluronovou a fytokomplexem.
Moderní žena - co hledá?  Produkty od zavedeného výrobce a kvalita, která je mimo jakékoliv pochyby  Jemné a účinné působení, viditelné výsledky  Lehké.
Název školy: Střední odborná škola stavební Karlovy Vary Sabinovo náměstí 16, Karlovy Vary Autor: Hana Turoňová Název materiálu: VY_32_INOVACE_17_SOUSTAVA.
UOMO PÁNSKÁ ŘADA.
ČAJ o Čaj je zpracovaná nadzemní část rostlin – listy, plody, květy Rozdělení čaje 1. Čaj pravý – černý, zelený, žlutý, bílý, matcha 2. Čaj ovocný.
Název školy: Základní škola Městec Králové Autor: Mgr. Lenka Němcová Název: VY_32_INOVACE_15_EKO8 Číslo projektu: CZ.1.07/1.4.00/ Téma:Léčivé rostliny.
Legendární série «Sibiřská kolekce balzámů» 18 let úspěchů! Více než 25 států.
Nelíčený půvab nové linie přípravků pro péči o pleť obličeje je úchvatný…
Legendární série «Sibiřská kolekce balzámů» 18 let úspěchů! Více než 25 států.
Ideální pro: Ženy ve věku 20 až 40 let, které trápí mastná pleť a nedokonalosti: ucpané póry, nerovnoměrný povrch, místy lesk, zčervenání, rozšířené póry.
GHESER Síla přírody pro silné na duchu. Gel na holení Ultra comfort PRVNÍ ŘADA KOSMETIKY PRO MUŽE* 4EN ml T Tento osvěžující gel vytváří bohatou.
Doplňky stravy pro seniory - ano či ne? Mgr. Šárka Novotná.
Renaissance Triple Set. Formula 3 KOMPLEX S ANTIOXIDANTY PRODLUŽTE SI MLÁDÍ!
ČÍSLO PROJEKTUCZ.1.07/1.5.00/ ČÍSLO MATERIÁLUVYS_32_INOVACE_493_OŠETŘENÍ A REGENERACE VLASŮ NÁZEV ŠKOLYVyšší odborná škola, Střední průmyslová škola.
Číslo projektuCZ.1.07/1.5.00/ Číslo materiálu VY_32_INOVACE_VERA_MERKLOVA_PECE_O_VLASY_MYTI_VLASU_A_POKOZKY_HLAVY_ PREZENTACE_1_04 Název školyStřední.
Antioxidanty  Antioxidanty jsou látky, které zabraňují oxidačním procesům probíhajícím v našem těle  Oxidační procesy v těle vyvolávají volné radikály.
Přírodní laboratoř krásy. Vše krásné je i jedinečné. Jedinečný je vzor sněhové vločky, neopakovatelné jsou obrysy listí a tvary oblaků. Stejně nezaměnitelná.
SOTHYS make-up kolekce jaro/léto Make-up trendy TRENDYTRENDY PODLENELLY RODIPODLENELLY RODI Barvy květin na rtech a nehtech Lehké opálení, velice.
Legendární série «Sibiřská kolekce balzámů» 18 let úspěchů! Více než 25 států.
Ve snaze o krásu vítězí… řada Snail Secret TianDe V kosmetických salonech krásy 5-minutové služby hlemýžďů stoji 100 dolarů.
SUCHÁ FYTOKOSMETIKA Vyloučením z receptury vody, jsme úplně upustili od konzervantů, emulgátorů, parfémů a jiné chemie Nejefektivnější péče o pokožku 100%
Název školy: ZÁKLADNÍ ŠKOLA SADSKÁ Autor:Mgr. Jiří Hajn Název DUM:VY_32_Inovace_ – Kůže Název sady:Přírodopis – lidské tělo Číslo projektu:CZ.1.07/1.4.00/
Tělové ošetření individuálně přizpůsobené Opravdová pozvánka k povzbuzení smyslů, objevte jedinečné vůně, které Vás naladí na relaxaci a dopomohou Vám.
Sezonní profesionální obličejové ošetření jaro/léto 2012 s pomerančovými a grapefruitovými výtažky.
Drogerie – osobní hygiena I
VY_52_INOVACE_24_01_význam kůže
Chlorophyl Chlorela Spirulina Tolice vojteška Mladá pšenice Mladý ječmen.
Siberian SPA Collection Rozplynutí v harmonii s přírodou!
Regenerační přípravky II.
Živina Funkce (dle schválených tvrzení) Významný zdroj Vitamin A
JAKUB ŠULC 9.B VYŠŠÍ MASTNÉ KYSELINY. CO TO JSOU VYŠŠÍ MASTNÉ KYSELINY ? V biochemii = vyšší monokarboxylové kyseliny. Mají většinou sudý počet uhlíkových.
Mouky. Mouka pšeni č ná -Obsahuje LEPEK -Nejpoužívanější mouka -Je ochuzena o vlákninu, minerální látky a vitamíny -Vyrábí se z vnitřní části obilky Typy.
Vitamíny Přírodní látky složité látky převážně rostlinného původy
Tuky = Lipidy Přírodní látky
Transkript prezentace:

Voňavé čerstvé květiny, a něžná péče olejů v šampónech TianDe

Šampony pro jemné čištění vlasů s čisticími látkami na bázi mastných kyselin kokosového oleje

Pampeliška na hlavě? Stop! Šampony TianDe udělají Vaše vlasy poslušné Antistatický efekt zajišťuje „hedvábný“ guar a vysoce molekulární polymer

Složení — olivový olej, komplex vitaminů pro vlasy: Vitamin A – normalizuje produkci kožního tuku Vitamin Е – chrání vlasy před volnými radikály Vitamin F – zabraňuje vzniku lupů a vypadávání vlasů Vitamin D – zlepšuje krevní oběh v pokožce hlavy Šampon « Sluneční olivy»: vitalizace vlasů

Šampon „Zelený čaj“ : antioxidantní ochrana vlasů V složení – silné antioxidanty: extrakt zeleného čaje a Tea Tree olej Fakt: schopnost oleje kamélie odolávat oxidaci je tak silná, že starověcí samurajové jím potírali svoje meče, aby je chránili před korozí

ŠAMPON «Jasmínový nokturne » Dělá vaše vlasy poslušné a lesklé V lahvičce —přírodní květy nočního jasmínu…

Šampon «Rapsodie lásky» V lahvičce – květenství Kaliny — slovanský symbol lásky Dělá vlasy lesklé a pružné

Vlasy o vás řeknou mnohem více, než si myslíte. Vitální, pružné a hladké vám hned uberou několik let, dodají vaší tváři svěží výraz.

Krém-balzám na vlasy JUJUBE Krém-balzám na vlasy JUJUBE Vynikající péče o vlasy! Zlepšuje strukturu, vyživuje vlasy po celé délce. Dodává jím objem,hladkost, pružnost, děla vlasy silné a lesklé. Má blahodárný účinek na vlasy a vlasovou pokožku. Má bohaté složení: -velké množství vitamínů (C, B, PP), - minerální látky, saponiny a peptidy. Čistí a uklidňuje vlasovou pokožku, normalizuje práci mazových žláz.

Filozofie harmonie je základem receptur čínských léčitelů a naplňuje každý výrobek TianDe energii krásy, kterou se rádi a velkoryse podělíme s vámi...