Profesní vzdělávání zaměstnanců Nové Mosilany, a.s. Konec projektu EDUCA CZ.1.04/1.1.04/39.00136.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Profesní vzdělávání zaměstnanců Nové Mosilany, a. s.
Advertisements

II. Kateřinické setkávání vozíčkářů aneb na vozíku  do oblak…
TALENTI V DHL SUPPLY CHAIN
Tento projekt je financován z prostředků ESF prostřednictvím
PERSPEKTIVA aneb učíme s projekty II.
V ZDĚLÁVÁNÍM K VYŠŠÍ ADAPTABILITĚ ZAMĚSTNANCŮ SPOLEČNOSTI O.K. T EXTIL, S. R. O. CZ.1.04/1.1.02/
Copyright © 2010 Intervenční centrum Hradec Králové.
Práce je šance na návrat – komplexní program podpory pracovní integrace pro osoby ohrožené sociálním vyloučením či sociálně vyloučené.
Rozvoj jazykové gramotnosti učitelů v procesu celoživotního vzděláváni
Martina Rybová - Taťka Zpravodajka OR pro vzdělávání.
Trh pracovních příležitostí 2011 Mendelova univerzita v Brně.
Voda. V pátek probíhal na naší škole Den Země na téma Voda. Žáci druhého stupně soutěžili v mnoha soutěžích. Třída se vždy rozdělila na skupiny.
Podpora Romů na trhu práce - CENTROM. Podpora Romů na trhu práce – CENTROM E.č. CZ.1.04/3.3.05/ Zahájení projektu Doba realizace projektu.
Klíčová aktivita 04 Osobnostní a sociální rozvoj učitele MŠ Podpora profesního rozvoje učitelů v počátečním vzdělávání CZ.1.07/1.3.00/
Zájezd farního společenství Ostrovačice, Říčany a Veverské Knínice 4. června 2011.
Lidský faktor v dopravě!
Středisko rozvoje sociálních služeb, o.p.s. Jeseník
Tento projekt je spolufinancován z Evropského sociálního fondu a státního rozpočtu České republiky.
Projekt: Integrace na druhou - šk.r. 2010/2011 Plánované projektové aktivity PPP FM v nejbližším období: a)Aktivita č.1 - Společné dílny: pedagog - šk.
CENTRUM SOFIE ŘÍČANY 1. CYKLUS LISTOPAD 2010 – DUBEN 2011.
Centrum vzdělávání pedagogů odborných škol. Zahájení projektu: Ukončení projektu: Délka realizace projektu:19 měsíců.
LEDNICE 28. – 29. BŘEZEN 2012 ŘEŠENÍ PROJEKTU UNIV 2 KRAJE V JIHOMORAVSKÉM KRAJI 9. KRAJSKÁ KONFERENCE PROJEKTU Jana Bydžovská.
INVESTICE DO ROZVOJE VZDĚLÁVÁNÍ
Realizace KA v rámci projektu„Nadané dítě.eu“ září 2010 bylo zahájeno na UHK vzdělávání pro pedagogické pracovníky MŠ a ZŠ v rámci realizace.
KRALUPY TŘANOVICE Po trase Kralupy n/Vltavou – Třanovice – –
Reg. číslo projektu: CZ.1.07/3.2.07/
EVROPSKÝ SOCIÁLNÍ FOND PRAHA & EU: INVESTUJEME DO VAŠÍ BUDOUCNOSTI CZ.2.17/1.1.00/36093 Úspěch přeje připraveným II 1.
Název projektu: Průvodce světem Multimédií CZ.1.07/3.2.06/ reg. č.: CZ.1.07/3.2.06/ Žadatel: Okresní hospodářská komora LounyPartner: Rozvojová.
Příjímací řízení Varianty 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 se vyplňují ve formátu 01 | 02 | 03 | 04 | 05 |....
Systémová podpora profesionálního výkonu sociální práce
VYTVOŘENÍ STŘEDNĚDOBÉHO PLÁNU ROZVOJE SOCIÁLNÍCH SLUŽEB V PROSTĚJOVĚ
První Evropský dokument o vyčištění (ECD) vystavily dne společnosti AQUATRUCK – Karel Nedorost, s.r.o., Říčany u Prahy a TANK WASH s.r.o.,
Školení Maxov 9.9. – „Tento projekt je spolufinancován Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem České republiky.“
DALŠÍ VZDĚLÁVÁNÍ NA ŠKOLE. ANO, NE?
ZÁVĚREČNÁ ZPRÁVA PROJEKT: Rozvoj klíčových kompetencí zaměstnanců členských podniků sdružení KPKV, reg. č. CZ.1.04/1.1.06/ Období realizace: 1.
Informace o projektech MVČR v oblasti vzdělávání ve veřejné správě 20. června 2011 Odbor řízení lidských zdrojů Oddělení rozvoje a vzdělávání.
Integrace na druhou PPP FM - Terapeutické techniky – školní rok 2010/2011 Od začátku září 2010 probíhalo ve Frýdku-Místku vzdělávání a odborná metodická.
TPK, spol. s r.o fúze dvou závodů
Průběh realizace aktivit projektu TIME Průběh realizace aktivit projektu TIME Lenka Zábranská.
PEČOVATELSKÉ CENTUM PRAHA 7 Pečovatelské centrum Praha 7 Realizace systému profesního vzdělávání v Pečovatelském centru Praha 7.
Jezerka 22. – 23. listopad 2012 ŘEŠENÍ PROJEKTU UNIV 2 KRAJE V PARDUBICKÉM KRAJI 13. KRAJSKÁ KONFERENCE PROJEKTU Jana Bydžovská.
H R Á T K Y S P Ř Í R O D O U. Gymnázium Rýmařov připravilo zábavnou soutěž s ekologickou tematikou plnou zajímavých úkolů pro třídy všech škol v našem.
PRŮBĚŽNÉ VÝSTUPY PROJEKTU Hrajeme si s řemesly CZ.1.07/1.1.06/ Operační program:Vzdělávání pro konkurenceschopnost Prioritní osa:Počáteční vzdělávání.
 Žadatel musí mít ve ročníku 4letého studia nebo ročníku 6letého studia až na jednu výjimku vždy prospěch s vyznamenáním  Reprezentace.
Bc. Lucie Kratochvílová
Podpora poskytování dalšího vzdělávání v Pardubickém kraji reg.č.: CZ.1.07/3.2.13/ Představení projektu - rekapitulace dosavadní činnosti aktivity.
Marie Cejnková 5.A. Microsoft Corporation Oficiální vznik: 4. dubna 1975 Zakladatelé: Bill Gates a Paul Allen Status společnosti: akciová národní společnost.
CERMAT 2007 Celostátní hodnocení výsledků vzdělávání žáků 9. tříd a odpovídajících ročníků víceletých gymnázií.
Jméno autora: Mgr. Věra Kocmanová Datum vytvoření: Číslo DUMu: VY_32_ INOVACE _07_CJL_3 Ročník: II. Český jazyk a literatura Vzdělávací oblast:
Projektový den- kompozer. Úvod Na úvod jsme se všichni odebrali do počítačové učebny, kde jsme se rozdělili do dvojic. Pan učitel nás seznámil s dnešním.
OSTRAVA 26. – 27. DUBNA 2012 ŘEŠENÍ PROJEKTU UNIV 2 KRAJE V MORAVSKOSLEZSKÉM KRAJI 10. KRAJSKÁ KONFERENCE PROJEKTU Jana Bydžovská.
Profesní vzdělávání zaměstnanců Nové Mosilany, a. s. Průběh projektu EDUCA CZ.1.04/1.1.04/
   Kdo jen zlobil, tomu nic    a nám hodným o to víc,    zdraví, lásku, peněz dost,    štěstí ať je stálý host.    Radostné Vánoce a šťastný Nový rok přejeme!!
RNDr. Jana Matesová Obsluha počítače, tvůrce počítačové grafiky, videa a tvůrce webových stránek Tento projekt je financován z prostředků ESF prostřednictvím.
Závěrečná konference. V rámci KA 07 – Profesní vzdělávání byla pro účastníky projektu zajištěna řada rekvalifikačních kurzů, které měly za úkol zvýšit.
Operační program Lidské zdroje a zaměstnanost - EDUCA
SPOLEČNÁ AKCE STMOU - RENTEL. SPOLEČNÁ AKCE STMOU - RENTEL Připomenutí projektu: - projekt je na období 1 roku – zbývá tedy ještě ½ roku - všichni členové.
Projekt Integra Tisková beseda 6. června 2007 Ostrava.
SPOLEČNÁ AKCE STMOU - RENTEL. SPOLEČNÁ AKCE STMOU - RENTEL Představení projektu: - projekt je na období 1 roku - všichni členové mohou využívat bezplatně.
Michaela Valečková. Základní informace :  Datum narození: srpen 2000  Bydliště: Čínov okr. Klatovy  Základní škola: ZŠ Plánická, Klatovy  Střední.
ŠKOLNÍ OLYMPIÁDA Základní škola Pardubičky
Hrajeme si s eTwinningem PRAMEŇÁCI, ZŠ A MŠ PRAMENY, KARVINÁ.
Institut zdravotnických studií Ústav ošetřovatelství
Ústav zdravotnických věd
Vsázíme na vzdělání Praha
A ZKUŠEBNÍ ÚSTAV ZEMĚDĚLSKÝ
Silvestrovská moto jízda. Silvestrovská moto jízda.
moravskoslezský Kurz vodáckého minima „Kapka“ 2012
KA 05 Evaluace CZ /0.0/0.0/15_001/
Transkript prezentace:

Profesní vzdělávání zaměstnanců Nové Mosilany, a.s. Konec projektu EDUCA CZ.1.04/1.1.04/

Projekt EDUCA Projekt začal v dubnu roku 2010 a skončil v červnu 2011 Školení probíhalo od května 2010 do května 2011 na těchto střediscích: –tkalcovna –snovárna –přádelna –nopírna a vyšívárna

Úspěch projektu Projekt úspěšně dokončilo 19 účastníků. 3 účastníci školení nedokončili. Celkem se projektu účastnilo 22 osob. Všichni úspěšní účastníci projektu dostali Osvědčení o absolvování projektu, propagační předměty projektu Educa a skvěle se zařadili do pracovního procesu Nové Mosilany.

Interní lektoři Velký dík patří i interním lektorům, kteří školené osoby zaškolovali, a to: –na tkalcovně – Světluši Richterové, Liborovi Štěpánkovi –na snovárně – Karin Ghisiové –na přádelně – Marii Svozilové –na nopírně a vyšívárně – Jarmile Enderesové a i měsíčnímu zástupu - Blance Klepáčové

Účastníci projektu Tkalcovna:4 úspěšní účastníci 3 neúspěšní účastníci Přádelna:4 úspěšní účastníci Snovárna:6 úspěšných účastníků Nopírna:3 úspěšní účastníci Vyšívárna:2 úspěšní účastníci Všem úspěšným účastníkům tímto děkujeme a přejeme hodně pracovních i osobních úspěchů.

Fotodokumentace školení na snovárně

Fotodokumentace školení na přádelně

Fotodokumentace školení na nopírně a vyšívárně

Fotodokumentace školení na tkalcovně

Propagační předměty projektu