RFID – efektivní správa a inventarizace fondů Jindřich Vobora LSE Integration.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Bezpečnější a účinnější provoz jeřábů
Advertisements

Stránka 1, © Vema, a. s.. Stránka 2, © Vema, a. s. Podnikové aplikace  Integrovaný podnikový systém (Integrated Business System):  komplex aplikací.
PŘEDSTAVENÍ SPOLEČNOSTI
Radio Frequency Identification
Připojení k internetu.
Záložní zdroje napájení pro ISP (Jak zálohujeme v RPSnet)
Hardware- počítačové komponenty
Identifikátor materiálu: EU
Vytvořil: Petrásek Jan
Periferní zařízení počítače
Základy databázových systémů
D03 - ORiNOCO RG-based Wireless LANs - Technology
Přednáška č. 5 Proces návrhu databáze
Bezpečnost strojních zařízení Bezpečnost částí ovládacích systémů Část 1: Všeobecné zásady pro konstrukci ČSN EN ISO
Radio Frequency Identification
R.F.I.D. RFID = RadioFrequency IDentification
Inventarizace majetku za použití RFID technologie
Zpracování programu programovatelným automatem. Zpracování programu na PA se vykonává v periodicky se opakujícím uzavřeném cyklu, tzv. scanu. Nejprve.
Vaše jistota na trhu IT Důvěryhodná výpočetní základna Ladislav Šolc Microsoft, s.r.o. Solution.
Databáze Jiří Kalousek.
Eva Filípková Informační zdroje = zdroje, který přináší uživatelům informace, = zdroje, který přináší uživatelům informace, poznatky.
JA-80 v h1 Změní Váš domov na oázu klidu a pohodlí.
POČÍTAČOVÉ SÍTĚ KONCEPCE SÍTÍ
Popisové pole Na výkresu se kreslí do pravého dolního rohu, 5 mm od okraje.
IQ PACK dáváme inteligenci obalům Prezentace projektu Ing. Roman Kortus RFID projektový manažer.
Nová dimenze Vaší archivace Nová dimenze Vaší archivace.
D ATOVÉ MODELY Ing. Jiří Šilhán. D ATABÁZOVÉ SYSTÉMY Patří vedle textových editorů a tabulkových kalkulátorů k nejrozšířenějším představitelům programového.
Využití čárového kódu v Muzeu Vysočiny Třebíč, p. o. Mgr. Antonín Žamberský, technický pracovník muzea.
RFID knihovnické systémy Mgr. Rýzek Ján. Co je RFID ?
Aplikace VT v hospodářské praxi Biometrie, identifikace a RFID
Tomáš Urych, ESO9 Intranet a.s.
Databázové systémy. Práce s daty Ukládání dat Aktualizace dat Vyhledávání dat Třídění dat Výpočty a agregace.
Počítač, jeho komponenty a periferní zařízení
Identifikátor materiálu: EU
Návrh systému evidence komponent měřícího řetězce stanic SampleFx.
Oborová brána TECH tech.jib.cz Seminář „Okna oborů dokořán! Proč a jak využívat oborové brány & jak dál v CPK? “ Praha, NTK PhDr. Lenka Hvězdová.
PCI Express Pavel Stianko. 2 Požadavky doby Vysoká přenosová rychlost Quality of service – data musí být v určitý čas přístupná pro zpracování Zvyšování.
SETKÁNÍ UŽIVATELŮ T SERIES Univerzita Tomáše Bati Zlín června 2005.
Autor: MIROSLAV MAJCHER
Datová fúze satelitní navigace a kompasu
Bezkontaktní identifikační systémy
Copyright (C) 1999 VEMA počítače a projektování, spol. s r.o.
ISSS IS HN/SS Softwarová architektura informačního systému hmotné nouze a sociálních služeb Jindřich Štěpánek
Klomfar Petr.  Adresářová služba  specializovaná databáze optimalizovaná pro čtení a vyhledávání.  popisující objekt pomocí atributů. Na rozdíl od.
Tomáš Baťa Periferní zařízení počítače. Definice Periferní zařízení počítače jsou nástroje, které nejsou nutné k provozu počítače ale zpříjemňují a zefektivňují.
Počítač univerzální stroj na automatické zpracování informace programovatelný - program určuje využití (univerzalita) program - skupina příkazů, kterým.
MS ACCESS Databáze pro každého. Základní pojmy  Data  určitá fakta, vztahující se k objektům z reálného světa, uložená v paměti počítače  Informace.
Výukový materiál zpracován v rámci projektu EU peníze školám Registrační číslo projektu: CZ.1.07/1.4.00/ Šablona:III/2č. materiálu: VY_32_INOVACE_232.
DAITEM - BEZDRÁTOVÝ INTERCOM, OVLÁDÁNÍ BRÁNY A BRANKY
Elektronické přístupové systémy. Od 125 kHz k 13,56 MHz = = Frekvence 125 kHz umožňuje používat kartu pouze jako identifikační číslo (občanský průkaz)
SKLADBA PC 6 OP VK VYT 2.6 Operační paměť RAM Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Mgr. Josef Vlach. Dostupné z Metodického.
9. ročník SÍTĚ. OSOBNÍ POČÍTAČ Počítač jednotlivce Soukromá data a soubory.
Bezdrátový systém pacient- sestra. Přijímací jednotka s displejem.
Elektromotorky A Vypracoval: Ing. Bc. Miloslav Otýpka Kód prezentace: OPVK-TBdV-IH-AUTOROB-AE-3-ELP-OTY-004 Technologie budoucnosti do výuky CZ.1.07/1.1.38/
Jednočipové počítače v robotických systémech Vypracoval: Ing. Jaroslav Chlubný Kód prezentace: OPVK-TBdV-AUTOROB-ME-3-JCP-JCH-001 Technologie budoucnosti.
Historie počítačových sítí Co je to síť Důvody vzájemného sdílení zařízení Co je to rozhraní (interface) a protokol Historicky standardní rozhraní PC.
S TŘEDNÍ PRŮMYSLOVÁ ŠKOLA A S TŘEDNÍ ODBORNÁ ŠKOLA GASTRONOMIE A SLUŽEB, M OST, PŘÍSPĚVKOVÁ ORGANIZACE DIGITÁLNÍ UČEBNÍ MATERIÁL.
PROBLEMATIKA ZABEZPEČENÍ HISTORICKÝCH KNIHOVNÍCH FONDŮ V PODMÍNKÁCH NPÚ Seminář Preventivní péče o historické knihovní fondy Kuks 1. – 2. června 2016 Zpracoval:
Vývojově a aplikačně orientovaná společnost se specializací na oblast snímacích a dohledových systémů pro zpracování a přenos medicínských dat CleverTech.
Materiál je určen pro 3. ročník studijního oboru Provoz a ekonomika dopravy, předmětu Doprava a přeprava, inovuje výuku použitím multimediálních pomůcek.
Myš, tablet, modem, UPS NÁZEV ŠKOLY2. ZŠ J. A. Komenského Milevsko, J. A. Komenského 1023, okres Písek ČÍSLO PROJEKTUCZ.1.07/1.4.00/ ČÍSLO ŠABLONYIII/2.
3.3 scanery.  zařízení, které slouží ke snímání grafických dat a k jejich ukládání do počítače v digitální podobě.  data ukládá ve formě obrázku i text.
Odborný výcvik ve 3. tisíciletí Tato prezentace byla vytvořena v rámci projektu.
SKLADBA PC 15 EU OP VK VYT 2.14 TEST 2 Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Mgr. Josef Vlach. Dostupné z Metodického portálu.
Vysoká škola technická a ekonomická Ústav technicko-technologický
Vysoká škola technická a ekonomická v Českých Budějovicích Ústav technicko-technologický Obhajoba diplomové práce Téma: Optimalizace skladového hospodářství.
Bezpečnost dat.
Odborný výcvik ve 3. tisíciletí
Přednášky z distribuovaných systémů
NÁZEV ŠKOLY: S0Š Net Office, spol. s r.o, Orlová Lutyně
Transkript prezentace:

RFID – efektivní správa a inventarizace fondů Jindřich Vobora LSE Integration

Radio Frekvenční Identifikace RFID

snímací zařízení identifikační prvek Frekvence Napájení Zápis dat RFID – hlavní komponenty

RFID systém v knihovně

2,048 bitů paměti plně přepisovatelný čip trvale přivařený podle ISO a kvalitní lepidlo pro knihovní použití bezpečnostní status uložen ve štítku doživotní záruka, podle délky životnosti položky, na kterou je štítek aplikován RFID štítek

My zkopírujeme toto: Anténa Integrovaný obvod Do tohoto: Ve své jednoduchosti…

programuje štítky z čárových kódů nebo listu pojízdný vozík samočinný zásobník štítků Adaptační stanice

využití vlastního počítače knihovny, snímač čárového kódu a tiskárna stvrzenky nízkoprofilová čtecí podložka mnohačetné zpracování položek čárový kód /RFID - souběžně programovatelné štítky instalace na přepážce nebo v přepážce Pracovní stanice pro personál

Bezdrátový, jednoruký, odlehčený, ergonomický vzhled vícenásobné paralelní možnosti práce se seznamy: vyhledávání položek s ‚vyjímkou‘ inventarizace shromažďování dat o ‚domácích zápůjčkách‘ třídění položek podle umístění na policích Identifikuje jednotlivé položky Digitální knihovní asistent - DLA

SelfCheck - RFID

SmartCheck - RFID

bezpečností status založen na RFID štítku není požadován aplikační server funguje, i bez ILS (porucha, servis…) integrované počítadlo zákazníků slyšitelné a viditelné signály Bezpečnostní branky

dosažení vysokého stupně zákaznické samoobsluhy zvýšení produktivity práce nižší riziko vzniku pohybových zranění z opakujících se pohybů snížení ztrátovosti položek zlepšit výkonnost oběhu (rychlost vyhledávání) a přehlednost uspořádání knihovny maximalizace služeb Vaší knihovny Proč zvolit RFID

RFID – budoucnost správy a inventarizace fondů