PŘEDSTAVENÍ FIRMY HUMAN´S Koučování Terapie Psychologie Poradenství

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
P ODNIKATELSKÉ DOVEDNOSTI PRO ROZVOJ MSP A NNO V K RÁLOVÉHRADECKÉM KRAJI Projekt CZ.1.07/3.2.10/ Společnost pro právní a ekonomické vzdělávání.
Advertisements

IBM … creating the future of learning Konference ISSS 2005, Hradec Králové Omyly při přípravě i realizaci distančního vzdělávání dospělých RNDr. Jana Pradlová,
TALENTI V DHL SUPPLY CHAIN
Konference HR ŽIVĚ Vzděláváním k vyšší výkonnosti Kdy je vhodný čas pro spolupráci s poradenskou společností Irena Grimová, Training & Development Head.
Zvládání rizik vyplývajících z pracovního stresu ve společnosti EDUCACONSULT M&J Consulting Pardubice, Česká republika
Ing. Miroslav Pivovarčík, MBA
Martina Pastuchová klinický psycholog a terapeut, supervizor
P ORADENSTVÍ V PERSONÁLNÍM ŘÍZENÍ. Ú VOD Poradenství slovníky definují například jako informační a konzultační činnost směřující k orientaci tazatele.
ŘÍZENÍ LIDSKÝCH ZDROJŮ Hodnocení
ŘÍZENÍ LIDSKÝCH ZDROJŮ Vzdělávání, kvalifikace, rozvoj
Firma ABC– cesta k budoucnosti. Dlouhodobé cíle projektu: nastavit systém řízení cílů a následně implementovat ve firmě ABC připravit prostředí /SW MBE/
Profil HR poradce a školitele
Nabídka personálních služeb
Strategie personálně-poradenské společnosti La Brava
Konference Hodnocení pracovního výkonu JUDr
Případová studie: UNIC-Services Ltd. Firma UNIC-Services  Založena roku 1993 IT pracovníkem, jménem Saara Remes-Ulkunniemi  Firma nabízí vzdělávací.
© HMP 2003 DATABÁZE NEJLEPŠÍCH PRAKTIK Trenér TRÉNINKOVÁ ČÁST „Řízení lidských zdrojů“ Trenér.
Výběrové řízení dodavatele manažerského vzdělávání pro ZENTIVA a.s.
Palatinum Excellence Software na řízení firmy. 1.Proč Software Excellence 2.Představení Software Excellence 3.Jak zavést do praxe Obsah Prezentace.
Postavení a úkoly manažera v oblasti řízení lidských zdrojů podniku
Problematika supervize pracovníků v sociálních službách
 CONEO STRUKTURA PREZENTACE 1.Vymezení pojmu analýza tréninkových potřeb, přístup CONEO 1.Úrovně a metody ATP 2.Rozhraní zadavatel -dodavatel, vztahy.
Ing. Pavel Halfar - IPH Servis
Hodnocení, realizace a kontrolní etapa. Hodnotí se tři skupiny kriterií: A)Prospěšnost – žádoucnost 1. Jak navržená strategie pomáhá dosažení cílů? 2.
Manažeři ČSOB Rozvoj kompetencí a využití potenciálu
Firemní kultura - změna motivační strategie
Příprava pracovníků v Tanex,PLASTY a.s. Ing. Dana Spejchalová, Ph.D.
1 NÁSTROJE V OBLASTI ŘÍZENÍ ANEB ÚSPĚŠNOST BEZ NÁSTROJŮ ? ÚSPĚŠNOST S NÁSTROJI ? Ing. Pavel Sladký M: Semináře, konzultace, motivační a certifikační.
Nabídka služeb TMS Petr Galatík – TMS, A.B.Svojsíka 28, Vyškov, telefon: , mobil: fax: mail:
Jazyková příprava Skupiny ČEZ
TÉMA: VZDĚLÁVÁNÍ ZAMĚSTNANCŮ
Mgr. Michal Majer, KAPPA-HELP Přerov
Zavedení systému řízení pracovního výkonu provázaného do systému odměňování a vzdělávání zaměstnanců ministerstva, rozvoj manažerských dovedností Dodavatel:
Pohled dodavatelů na výběrová řízení POHLED „z druhé strany“ Ing. Dušan Číčel ředitel FBE Praha a FBE Bratislava.
RNDr. Jana Sýkorová SOŠ a SOU technické, Třemošnice, Sportovní 322
1 Ja “Zaměstnanec přichází kvůli firmě, ale odchází kvůli manažerovi“ Jak efektivně vzdělávat manažery Mgr. Petra Voráčová INC Consulting spol. s r.o.
marketingové poradenství
Nabídka služeb kariérové poradny ZČU Pavla Hrabačková, 12. –
MODERNÍ TRENDY V ŘÍZENÍ ŠKOL interaktivní program rozvoje pokročilých manažerských a personálních dovedností pro ředitele škol a školských zařízení a jejich.
Hodnocení pracovníků.
Moderní personalistika DS 2009/
Číslo projektu: CZ / /0316 Název projektu: Poradenské a informační centrum pro malé a střední podniky Žadatel: Vzdělávací institut Partner:Hospodářská.
Copyright © 2005 Accenture All Rights Reserved. Accenture, its logo, and High Performance Delivered are trademarks of Accenture. Představení společnosti.
Vzdělávání zaměstnanců
Assessment centrum.
aneb Assessment Centre a Development Centre
6. Profesní kompetence jako pracovní způsobilost Dagmar Svobodová.
BSC 1992 Robert S. Kaplan a David P. Norton článek navrhující měření výkonnosti organizací – BSC – Vyrovnaný přehled výsledků kniha The Balanced.
Personální strategie mezinárodní firmy
Efektivní řízení lidských zdrojů a zavádění moderních metod řízení na Městském úřadu Bruntál CZ.1.04/4.1.01/
Crux information technology, s.r.o. Ostravská universita, information technology.
Úvodní schůzka k projektu „Optimalizace procesů a nastavení způsobu komunikace“ Fulnek
Alfa Human Service Alfa Human Service, I INVESTICE DO ROZVOJE VZDĚLÁVÁNÍ Přátelská školka CZ.1.07/1.2.00/ Výměna.
Listopad 2015 Jak spočítat přínos investice do HR? Pavel Jirůtka
KVALITNÍ OBCHODNÍK... není prodavač
TEZE KOREFERÁTU NA ZÁVĚREČNÉ KONFERENCI PROJEKTU V.I.P. INOVACE – ZÁKLAD VAŠÍ EXISTENCE Realizátor projektu: BIC Brno,s.r.o. Vedoucí týmu vědecko- pedagogických.
Cacio Otázky z personalistiky pro IT Manažery: Jak vybrat vhodné pracovníky.
HARTMANN partnerem ve vzdělávání profesionálů ve zdravotnictví
Psychologie práce a organizace Matěj Stříteský
6. HODNOCENÍ VÝSLEDKŮ VZDĚLÁVÁNÍ
Vítáme Vás.
Assessment centrum.
KOUČOVÁNÍ jako nástroj pro ROZVOJ ZMĚN POSTOJŮ A CHOVÁNÍ Jak vybírat kouče ??? Tim Šlapák Akreditovaný profesionální kouč ČAKO Acredited Senior Practitioner.
DRAMATURGIE TEAMBUILDINGOVÝCH PROGRAMŮ (seminář)
Didaktické metody Androdidaktika.
Vítáme Vás.
Vítáme Vás.
ROZVOJ INTELEKTUÁLNÍHO KAPITÁLU A VZDĚLÁVÁNÍ ZAMĚSTNANCŮ
Assessment centrum.
Kariérové poradenství a podnikavost
Transkript prezentace:

PŘEDSTAVENÍ FIRMY HUMAN´S Koučování Terapie Psychologie Poradenství Výcviky Prezentace Workshopy Human´S, Před Skalkami I./ 224, 106 00 Praha 10, Tel.: +420603813179, email: ppavlik@humans.cz, www.humans.cz Petr Pavlík - Human´S, Před Skalkami I./ 142 - 224, 106 00 Praha 10, tel.: +420 603 813 179, email: ppavlik@humans.cz

PROFIL FIRMY Rozvíjíme potenciál a pomáháme dosahovat lepší výkonnosti Human´S je vzdělávací a konzultační firma zabývající se rozvojem lidského potenciálu a výkonnosti v systémech organizací a jednotlivců. Využíváme praktické zkušenosti z oblasti firemního poradenství, systemického koučování a psychoterapie. Naše aktivity: poradenství konzultace vzdělávaní workshopy a prezentace psychologie a terapie systemické koučování. Orientujeme se výhradně na dlouhodobou spolupráci s našimi klienty založenou na vzájemné úctě, důvěře a respektu. 1

PROFIL FIRMY Vysoká profesionalita a programy na míru týmům i jednotlivcům Podílíme se na přípravě a rozvoji lidských zdrojů v oblastech vrcholového managementu, středního managementu, obchodu a marketingu, administrativního personálu. Naši silnou stránkou je vysoká profesionalita, variabilita, příprava projektů a tréninkových programů dle potřeb a přání zákazníka, práce na objednávkách, společných zakázkách jednotlivců, týmů i celé firmy. Přístupy se projevují zejména v posunu od pouhého předávání znalostí a dovedností ke skutečnému „pomáhání“ jednotlivým účastníkům v jejich profesionální i osobní kariéře. Pomáháme vytvářet dlouhodobé vize, strategie, cíle a kariérové plány Naše profesionalita nekončí ukončením výcviku, jednorázovou pomocí. My posouváme hranice spolupráce, důvěry a etiky mnohem dále, pomáháme vytvářet dlouhodobé vize, strategie, cíle a kariérové plány, poskytujeme dlouhodobou zpětnou vazbu, reflexi a supervizi jejich každodenní práce. Tyto přístupy nám i klientům dovolují nahlížet na jednotlivce i týmy jinými měřítky, nabízí mnoho cest a mnoho způsobů, které posouvají firemní kulturu efektivněji a rychleji ke stanoveným cílům. 2

POSLÁNÍ A ÚKOLY Naším posláním je podpora a rozvoj kvality lidského potenciálu ve firmách. Kooperace a nastavení personalistiky, vzdělávání s odborníky v jednotlivých oblastech, realizace dlouhodobých projektů a jejich praktické zavádění včetně návaznosti na osobní a kariérové růsty, systémy hodnocení, zpětné vazby a reflexe. Podílíme se na rozvoj a realizaci teoretické, metodologické a praktické základny, vytváříme vlastní nebo firemního know-how, rozvíjíme a aplikujeme vlastní produkt e-learningu. Spolupracujeme s internímu lektory a personalisty nad dlouhodobými strategiemi vzdělávání a kariérových růstů jednotlivců, týmů i celé společnosti. Pomáháme vytvářet interní vzdělávací materiály, pomáháme lektorům v jejich profesionalitě a praktické aplikaci získaných poznatků v jejich každodenní praxi. 3

PROFESIONÁLNÍ SLUŽBY Dlouhodobý systematický proces vzdělávání Příprava vzdělávání a částečně personalistiky, osobní rozvoj zaměstnanců, kariérový růst v návaznosti na vize a cíle společnosti, měření vzdělávacích aktivit, vhodnost jednotlivých měření pro potřeby společnosti. Mapování současného firemního systému - diagnostika Implementace nových poznatků, směrů a možnosti na stávající funkční model. Vycházíme z toho, co už má firma zaběhlé a my pouze efektivně, účelně a hospodárně aplikujeme jiné možnosti. Assessment centra Podílíme se na výběru a vhodnosti uchazečů na jednotlivé pozice a doporučujeme další možné varianty, postupy. Pracovní a osobnostní potenciál lidí Popisy a nastavení pracovních pozic, zodpovědnosti a kompetence, znalosti, dovednosti a postoje potřebné pro danou pozici. Individuální pohovory, měření, dotazníky, posuzovací stupnice, diagnostika. Projektové řízení, týmová práce Sestavení týmu pro jednotlivé projekty, nastavení projektových kritérií, týmové role a jejich význam pro práci. 4

PEOFESIONÁLNÍ SLUŽBY Příprava tréninkových a vzdělávacích materiálů Spoluvytváření školících materiálů pro interní potřeby, předávání know - how lektorům, příprava workshopů, firemních standardů. Školení firemních týmů na komunikaci, obchod, vyjednávání, péči o zákazníky, time management, týmovou práci, vedení a řízení lidí, delegování, koučování, mentorování, vedení porad apod. E-learning vzdělávání Vlastní, speciálně vytvořený program hodnocení, testování a vzdělávání zaměstnanců. Nalezne využití v obchodě, službách, provozu, u středního a vrcholového managementu. Je aplikovatelný na firemní potřeby, je jednoduchý a umí poskytnout velkou míru variability jednotlivých testování. Individuální školení Školení jednotlivců na předem zadané témata. Časová i finanční variabilita (obchod, služby, střední i vrcholový management). Prezentace a firemní workshopy Prezentace zadaných tématických celků na poradách, výjezdních zasedáních firem, seminářích apod. Systemický přístup Intervence a poradenství, sebereflexe, reflexe, koučování týmů i jednotlivců. Práce se sebou, změna myšlení, obrat v jazyce, práce s kontexty a designem společnosti. Využití systemiky v běžné dennodenní praxi. 5

SYSTEMICKÉ KOUČOVÁNÍ …… aneb s koučováním nejdál a nejefektivněji dojdeš Proč systemické koučování? Forma spolupráce je velmi blízká systemické terapii – krátké terapii, kde se výrazně počítá se spolupráci koučovaného. Zaměřuje na současnost a podněcuje koučovaného k vlastnímu myšlení, klade se důraz na změnu myšlení a komunikace. Cílem takového koučování může být: posílení manažerského sebevědomí, obranyschopnost v konku -renčním boji, zdokonalení způsobů řízení a komunikace, posílení efektivního a dynamického myšlení, práce se sebou sama; jednoduchost v řešení komplikovaných situací; práce s „jazykem“; orientace na cíle a jejich jasná formulace; práce s reflexí a zpětnou vazbou; systemické koučování jednotlivce a skupiny; vedení rozhovorů, hodnotící pohovory; naučení a využívání toho, co lidé říkají; nabídka spolupráce a přebírání kontroly; práce s konstruktivními otázkami; práce s bezpečím. Jedním se základních cílů je změna vašich myšlenkových pochodů, jednoduchost a efektivita rozhodování, změna postoje. Pomocí koučování budete schopni nahlédnout na jednotlivce i týmy, budete schopni jim efektivně pomoci v řešení jejich situací pracovních, ale i soukromých. 6