AEV, spol. s r.o. Analýza konkurenčního prostředí společnosti 2012.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Rusko Polsko Německo Ukrajina Česká republika Slovensko Maďarsko Rumunsko.
Advertisements

MARKETING A MANAGEMENT
Řízení jakosti výrobků ve společnosti TESCOMA s.r.o.
CERTIFIKACE FIRMY První certfikaci získala naše firma v roce 2003 od mezinárodní certifikační společnosti BUREAU VERITAS. V roce 2006 firma uplatnila.
Investiční pobídky Pierburg s.r.o.. © Pierburg GmbH 2011– Respect protective note ISO Pierburg s.r.o. – Investiční pobídky 2 Představení.
HISTORICKÝ VÝVOJ 1900 Výrobková normalizace, vojenský průmysl
AKCENT TISKÁRNA VIMPERK S.R.O. Jan Syrovátka Jiří Hradský.
Váš komunikativní , flexibilní a spolehlivý partner
MAS Lužnice, o.s. Příprava strategie MAS Lužnice na období
Siemens PLM Software © Siemens Product Lifecycle Management Software Inc. All rights reserved Využití CAM Express pro řízení obráběcích strojů a.
NÁZEV: Udržitelné stavebnictví a průmysl Přednášející KAM Sika CZ Vedoucí PS 12 v Czech BCSD FOTO.
Nástroj pro realizaci IS rozvoje území. Umožňuje koordinaci navzájem provázaných a územně zacílených intervencí z různých prioritních os jednoho či více.
TKZ Polná spol. s r.o. od 1994 (1911) výrobce stavebního a nábytkového kování česká firma bez zahraniční spoluúčasti obrat - cca 210 mil. Kč počet zaměstnanců.
Environmentální značení produktů. ENVIRONMENTÁLNÍ ZNAČENÍ PRODUKTŮ Ing. Marie Tichá 10. listopadu 2011 Kurz Manažer udržitelné spotřeby a výroby v rámci.
Inovace procesu kontinuálního zlepšování
Držitel certifikátu kvality ISO 9001 a ISO
CzechInvest Agentura pro podporu podnikání a investic
Přeskočte standardy v monitoringu! GX SOLUTIONS, a.s., organizační složka V oblouku 114, Čestlice, Říčany u Prahy
Fond Vysočiny Celkový objem finančních prostředků Fondu Vysočiny – 81,4 mil Kč Dílčí cíl Programu rozvoje kraje – 3.2 Podpora rozvoje telekomunikačních.
. VÝZNAMNÉ INVESTIČNÍ AKCE VÝZNAMNÉ INVESTICE. INVESTICE A OPRAVY => 40 mil. Kč 2012 – 2013.
STÁTNÍ PODPORA VÝZKUMU A VÝVOJE
Podpora dobrovolných přístupů ze strany MŽP Od regulace k ekoefektivnosti – nové zkušenosti a podpora pro podniky Tomáš Kažmierski
EXPORTNÍ GARANČNÍ A POJIŠŤOVACÍ SPOLEČNOST, a. s. TISKOVÁ KONFERENCE EGAP 31. ledna 2005.
Iva Vodáková – DURABO Vydavatelství a tisk Na Stráni Čelákovice Založeno roku 1991.
Průvodce odbornou praxí na VŠPJ Obor Finance a řízení Květen
MUDr. Martin Kuba ministr průmyslu a obchodu AKTUALIZACE STÁTNÍ ENERGETICKÉ POLITIKY STABILNÍ ELEKTŘINA ZA PŘIJATELNOU CENU AKTUALIZACE STÁTNÍ ENERGETICKÉ.
1 Etika podnikání Společenská odpovědnost organizací Ing. Jaroslav Prachař – výkonný ředitel, Korektní podnikání, o.s CEBRE – Kam směřuje Společenská.
Dnes fiktivně, zítra reálně.
JISTOTA VÝKONNOST VSTŘÍCNOST ORIENTACE NA BUDOUCNOST
STÁTNÍ PODPORA VÝZKUMU A VÝVOJE NA MPO Výzkum a vývoj na MPO.
Systém managementu jakosti QMS
Přední evropský výrobce automobilových klimatizačních jednotek a jejich součástí Denso Manufacturing Czech s.r.o. Systém vzdělávání.
Liberalizovaný trh s elektrickou energií
Podnikání na Internetu outsourcing, virtuální firmy Letní semestr 2005 Jana Holá IX.
Jiří Kučera Natalia Rubinova Martin Sloup Jindřich Štefan.
© Creditreform-Group Pracovní snídaně: Škola řízení pohledávek Hotel Jalta, Praha 1,
1 Mezinárodní konference Týden udržitelného rozvoje – Nové způsoby výroby – MPO, Praha, Prezentace firmy TOS KUŘIM - OS, a.s. Podklady pro vystoupení.
Destinační management turistické oblasti Jeseníky (Jeseníky-východ)
ANECT a.s. – představení společnosti
Bakalářský studijní program Elektrotechnika Obor  Aplikovaná a komerční elektronika Oborová katedra  Katedra elektroniky.
Analýza odvětví – Kurzy projektového řízení Konkurenti v odvětví - soupeření mezi stávajícími firmami Pavel Netolický Jonáš Petrovský Lukáš Zachoval.
Úspory energie a regenerace
Zkušenosti ze zavedení systému řízení bezpečnosti informací ve shodě s ISO a ISO na Ministerstvu zdravotnictví ČR Ing. Fares Shima Ing. Fares.
Sun Tour s.r.o. Prezentace cestovní kanceláře. Historie a současnost firmy Firma Sun Tour s.r.o. byla založena r.1992, člen Asociace cestovních kanceláří,
co je SOCIÁLNÍ PODNIKÁNÍ
EU dotace v Plzeňském kraji malé obce do 500 obyvatel
1 Operační program Výzkum a vývoj pro inovace Programovací období
Petr Štoček, SPZ, part 11 Strategie prodeje textilního zboží Ing. Petr Štoček LS 2005/ 2006 FT, TM3.
Téma prezentace Jméno přednášejícího, funkce
Aktuální výzvy z operačních programů. Integrovaný regionální operační program Srpen –silnice II. a III. tříd (průběžná výzva) –Provozní a animační náklady.
PRAKTICKÉ PŘÍKLADY ÚSPĚŠNÝCH INOVAČNÍCH PROJEKTŮ
AMiT, spol. s r.o.. O společnosti 2 Elektronika pro kolejová vozidla a veřejnou dopravu AMiT je společnost s ručením omezeným Vysoce kvalitní výrobky.
Návrh opatření ke zlepšení pozice firmy na trhu. Cíl práce stanovit postavení firmy IMPRESS Znojmo, a.s. na trhu zjistit postavení plechovky mezi ostatními.
Vypracováno kolektivem autorů České společnosti pro technickou normalizaci Úřad pro technickou normalizaci, metrologii a státní zkušebnictví
Centrální zásobování teplem Kulatý stůl Hospodářská komora ČR Ing. Pavel Bartoš viceprezident HK ČR , Praha.
Podnikatelský plán Vzor a struktura.
Mendelova zemědělská a lesnická univerzita v Brně Provozně ekonomická fakulta Analýza trhu zemědělské techniky a dotační politiky pro české zemědělce Diplomová.
Vysoká škola technická a ekonomická v Českých Budějovicích Ústav podnikové strategie Návrh marketingového mixu obchodního podniku Autor bakalářské práce:
Možná podpora na získání ETV certifikátu z OP PIK Ing. Radek Navrátil, září 2016.
Strukturální fondy – nové možnosti, nové zkušenosti… Ing. Radim Konečný
Marketingová analýza společnosti Pivovar Ferdinand s. r. o.
Strategická analýza společnosti TIBBIS, s. r. o.
Regionální inovační strategie
Audit rodina & zaměstnání ve VÚHŽ a.s.
Akcent tiskárna Vimperk s.r.o.
Logistické procesy ve firmě AGRIO MZS s. r. o
Ing. David Havlíček, Ph.D. 22. září 2016
Poradenství pro řízení marketingu a odbytu
Marketingové strategie
Případová studie: Rozšíření technologického vybavení JOSA, s.r.o.
Transkript prezentace:

AEV, spol. s r.o. Analýza konkurenčního prostředí společnosti 2012

Základní informace AEV, spol. s r. o. – Založena 1991 v Kroměříži – Vývoj a výroba elektronických produktů – Zaměření – Automotive – 199 zaměstnanců – s.r.o., ZK: Kč, všech 8 společníků jsou fyzické osoby

Produkty většina produkce je na míru pro konkrétní projekty, z veřejně obchodovaných: – zejména automotive elektronické produkty relé denního svícení regulátory dynama spínače stěračů spínače blinkrů

Konkurence na místním trhu fakticky neexistuje firmy s podobným zaměřením – kontrolky, cyklovače: Rotagral, s.r.o. – automobilové kabeláže, konektory: Erich Jaeger, s.r.o. – výzkum a vývoj automotive elektroniky: Ing. Jiří Škrlant

Odběratelé

Projekty Realizace zakázek pro odběratele ve formě výroby a dodání produktů Vývoj nových produktů – zaměření na elektroniku pro automotive, objevují se ale i projekty pro leteckou techniku – ročně cca 12,5 mil. Kč

Dotace řada dotací, převážně od MPO poslední 3 roky – OPPI: Zvýšení výkonů a konkurenceschopnosti společnosti AEV, spol. s r. o.; Kč Rozvoj a posílení vlastních vývojových kapacit společnosti AEV, spol. s r. o.; Kč Rozšíření možností využití IS za účelem zvýšení efektivity společnosti; Kč

Certifikace management kvality – ISO 9001:2008, VDA 6.1:2003 vývoj a výroba – OVL – výrobky letecké techniky – ČSN EN ISO 14001:2005 – elektronické přístroje – VOLKSWAGEN FORMEL Q Fahigkeit TOP CZECH QUALITY 1.stupně zelená firma, nakládání s odpady…

SWOT