Mezinárodní autopůjčovna - auta na elektřinu nebo CNG -

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Výuka anglického, německého jazyka a matematiky na středních školách ve třídách s integrovanými žáky se specifickými poruchami učení pomocí informačních.
Advertisements

GPON, světlo na konci vlákna part II
Porovnání učebních plánů SŠ % 10% 20% 30% 40% 50% 60% 70% 80% 90% 100% GymnáziaTechnické lyceum SPŠSOU Výběrové/Disponibilní.
Shrnutí výhod při použití plukotraku 1.
INVESTICE DO ROZVOJE VZDĚLÁVÁNÍ
Jednotné evropské mýtné 0 TRUCK BUSINESS DAY BRNO, 10. Č ERVEN 2009.
Konference nejen Rezidencích 07. Potřeba vlastnit vs. výhoda nájmu Podpora vlastnického bydlení (americký sen) Rodinné kořeny 45 let, 2x stěhování, 60.
SLUŽBY SPOJENÉ S UŽÍVÁNÍM BYTU
stlačený zemní plyn vs. nafta
Solární systémy pro aktivní topení
OPEL AMPERA Brno Obsah prezentace OPEL AMPERA • Technické parametry • Jízdní parametry • Bezpečnost • Design • Výbava • Cena • Úspěchy • Velcí.
Financování nemovitostí MAJORDOMUS Praha, 11 st January 2011 Ivo Caha.
Úvod smart electric drive + školení obsluhy
•Odstavení vozidla – příčiny a důsledky, prevence (povolená kola, vadné dveře – jejich zajištění,) •Spotřeba elektrické energie na vozidle MHD (vybité.
• Vliv výběru a kvality tepelné izolace komponentů a potrubí na energetickou náročnost systému předávání tepla Joule 2010 Září Zdeněk HERMAN Předávací.
Elektromobily Předpokládá se, že elektromobily se budou v budoucnosti stále více využívat. Jejich největší výhodou je převádění energie na pohyb s účinností.
Studium v zahraničí. Hana Koucká Petr Kulich. Obsah Představení projektu Etapy projektu Zdroje projektu Cash Flow projektu bez oportunitních nákladů s.
SPEED LEASE a.s., SIXT Franchisee
Příklady způsobu stanovení ceny
NÁZEV ŠKOLY: Základní škola Javorník, okres Jeseník REDIZO:
Moderní design kol a koloběžek s e-pohonem
Solární systémy pro aktivní topení Ing. Tomáš Kopecký 10:30.
Převody jednotek délky objemu hmotnosti času
Rozbor a výsledky integrovaných mobilních kampaní Aktuálně.cz Ondřej Švihálek, Centrum Holdings 13. října 2010.
Opel a stlačený zemní plyn (CNG) Zbyněk Janeček Fleet & CV Manager GM Southeast Europe (Opel, Chevrolet) Branch office Praha Praha,
Zavedli jsme systém environmentálního řízení a auditu Zavedli jsme systém environmentálního řízení a auditu Individuální projekt „Plánování sociálních.
Běžná domácí zařízení. Základní údaje Cena za 1 kWh = 4,77 Kč 1 W = 0,001 kWh = 0,001 kWh.
Jak v praxi využít analýzu bodu zvratu?
F – 22 RAPTOR – první představení. Lockheed Martin Aeronautics Boeing Defense, Space & Security VÝROBCE.
MOBILNÍ TELEFONY.
WINALITE Jeden svět Jeden tým Jeden sen Zveme Vás ke spolupráci
Procenta Výpočet počtu procent
Kdo chce být milionářem ?
SČÍTÁNÍ A ODČÍTÁNÍ DESÍTEK DO 100
Název školyIntegrovaná střední škola technická, Vysoké Mýto, Mládežnická 380 Číslo a název projektuCZ.1.07/1.5.00/ Inovace vzdělávacích metod EU.
Výkon (Učebnice strana 22 – 24)
Mapa zájmu - plány.
V rámci všech serverů společnosti Aliaweb, spol. s r.o. oslovíte přes uživatelů Kurzy.cz finanční portál pro laiky i odborníky, tj. investice a.
ACOMWARE s.r.o. Hvězdova 1689/2a, Praha 4 Tel.: facebook.com/acomware twitter.com/acomware.
Vysoká cena ropy mnoha lidem způsobuje značné problémy. U autodopravců nebo jiných firem, které jsou závislé na vysoké spotřebě paliv, může vysoká cena.
Analýza vlivu cen elektřiny na ekonomiku průmyslových podniků Prezentace EGÚ Brno, a. s. Sekce provozu a rozvoje elektrizační soustavy Květen 2007.
Presents premium diving lights. Kvalita za dobrou cenu Svítilny FINN LIGHT jsou kvalitativně a technologicky na špici trhu s potápěčskými svítilnami.
Čistá mobilita, elektromobilita Ing. Luděk Sosna, Ph.D. ředitel odboru Strategie ELEKTROMOBILITA ve veřejné dopravě, Praha,
Podzimní kampaň 2014 FLOTILOVÉ POJIŠTĚNÍ Praha- Pankrác
Jaké jsou technické prostředky ke snižování vlivu dopravy na životní prostředí - Jaká auta budeme používat? Patrik Macháček ZŠ Vítězná, Litovel 1250.
v programu MS PowerPoint
- VYJADŘUJÍ ČÁST Z CELKU - PŘIČEMŽ CELEK JE VŽDY 100 %
Hybridní pohon Vojtěch frajt
Cvičná hodnotící prezentace Hodnocení vybraného projektu 1.
možnosti a význam použití
Energetické úspory metodou EPC v Moravskoslezském kraji Milan Novotný Praha,
Rychlost rovnoměrného pohybu
HAMÉ NABÍDKA CO-PROMOTION Česká republika Slovensko
Camaro HPE 700 Neboli Camaro v upravené verzi od společnosti Hennessey Performance Engineering. Je postaven na podvozku originálního Camara. Jeho nejdůležitější.
CNG SUMMER ECO TOUR 2010 KONCEPT A EVALUACE PROJEKTU.
Ebixpedice za úplným zatměním Slunce 21. srpna 2017 USA
Řešení pro mobilitu E.ON
Vedeme elektřinu nejvyššího napětí
Elektromobil automobil na elektrický pohon jako zdroj energie
Zdeněk Machala, Jiří Křivan
VeTo REALITY Váš partner ve světě realit. Nebojte se spolupráce s RK Do obchodu vkládám svoji osobní reputaci Nabízím vstřícné a férové jednání Spokojenost.
Kurzy.cz finanční portál pro laiky i odborníky, tj. investice a osobní finance pro každého cílová skupina 56% mužů, 44% ženy 25% ve věku let, 24%
Automobil a daň z mezd Poskytne-li zaměstnavatel zaměstnanci bezplatně firemní motorové vozidlo k používání pro služební i soukromé účely, považuje se.
CHOV DRŮBEŽE Velkochovy Malochovy.
Použití CNG v dopravě Svaz dopravy 5. března 2009 Ing. Jan Zaplatílek.
Norský model Rozvoj aerobních schopností. Organizace - principy.
Elektropříslušenství Autoelektrikář – 3. ročník OB21-OP-EL-ELP-VAŠ-U Záznam o pohybu vozidla.
ELEKTROMOBILITA. HISTORIE: Holandsko, profesor Stratingh, první návrh elektromobilu, který byl i realizován 1895 – František Křižík – první elektromobil.
Skútry pro přepravu osob
Indikativní Nabídka Data instalace: Rodinný dům Aku do vody
Transkript prezentace:

Mezinárodní autopůjčovna - auta na elektřinu nebo CNG -

Projekt Sixt Green Rent www.sixt-autopujcovna.cz www.sixti.cz elektřina zemní plyn / CNG

flotila vozidel s pohonem na elektřinu (2 auta) Uvedení na trh: červen 2011 2ks vozidla značky Smart Passion line, stříbrný Tridion - max. rychlost: 110km/hod - dojezd 120 km - max. výkon motoru: 30 kW Cena nájmu od 499Kč/den vč. DPH příplatek za jednodenní pronájem (mytí/čištění vozu) 400Kč vč. DPH cena elektřiny cca 100Kč/nabití

flotila vozidel s pohonem na CNG (40 aut) Uvedení na trh: 10.10.2009 Mercedes Benz B akční rádius 1.000 km / natankování universálnost velikosti vozidla, kvalita vozidla, dnes již 40 vozidel pod SIXT GREEN RENT Cena: od 800Kč/den bez DPH

Rezervace aut s alternativním pohonem INTERNET - výhody online rezervace, akční ceny www.sixti.cz www.sixt-autopujcovna.cz www.sixt.cz TELEFON – osobní komunikace, vysvětlení produktu +420 22 23 24 995 EMAIL reservation@sixt.cz

Nabíjení vozidel na elektřinu Vozy jsou vybaveny propojovacím prodlužovacím kabelem mezi vozidlo a běžně dostupnou zásuvkou 220V. Spotřeba elektřiny na jedno nabití ze sítě je cca 70Kč. Běžné dobití baterie Smartu trvá cca 6hodin. Zbývající kapacita baterie: 80-20% 80-20% 100-0% Teplota baterie: 25° C - 25° C 25° C Doba nabíjení: 4h 10h 8h Při poklesu kapacity baterie pod 20% je zákazník průběžně zvukově i signálně upozorňován na potenciální potřebu dobít a zároveň vůz sníží svůj výkon na cca 70%. Při úplném vybití lze motor znovu zapnout na rezervní kapacitu 2min/50metrů. (pro odstavné sjetí ke krajnici vozovky atp.) Nevýhoda: je-li baterie zcela vybitá na 0% a ponechána déle jak měsíc, nelze znovu dobít.

Projekt Sixt Green Rent - elektřina www.sixti.cz

děkuji za pozornost