Výchovný odbor Želvičky. Výchovný odbor „Želvičky“ Členové: Kiwi, Villda - Ratíškovice, Milka, Andy - Čejka Sketmen, Šmudla, Junior, Ryša, Hárvy – Kyjov.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
JIHOMORAVSKÝ KRAJ TGM Junák - svaz skautů a skautek ČR
Advertisements

Junák – svaz skautů a skautek ČR,
Popularizace výsledků dopravního výzkumu CZ.1.07/2.3.00/
Zpráva předsedy KRJ za období
Hodnocení výsledků projektů FRVŠ řešených v roce 2013 Materiál pro 16. zasedání předsednictva Rady vysokých škol 20. března 2014 Doc. PhDr. Petr Zemánek,
Projekt zakládání sborů – Jižní Morava N O E
…nasaj informace SKAUTSKÝ ROK u nás v Libereckém kraji a tak…
Martina Rybová - Taťka Zpravodajka OR pro vzdělávání.
A KTUALITY A NOVINKY VE VÝCHOVNÉM PROGRAMU J UNÁKA.
Beach Centrum Club o.s. Nabídka spolupráce Sezóna
Seite 1 GOETHE-INSTITUT PRAHA PRAHA, Seite 2 ČÍM JE GOETHE-INSTITUT?  KULTURNÍ A VZDĚLÁVACÍ INSTITUCÍ  ZÁKLADEM NAŠÍ PRÁCE JE SPOLUPRÁCE.
Zavedli jsme systém environmentálního řízení a auditu Zavedli jsme systém environmentálního řízení a auditu Individuální projekt „Plánování sociálních.
Kurzy a celostátní akce
ROVERING co nabízí a přináší
Vize 92. střediska Šípů. Chceme 92. středisko Šípů takové, pro které nic není problém. na které jsou jeho členové hrdí. které se nebojí zkusit něco nového.
Informace z okresu 2011 Výjezdní zasedání okresu
FC Slovan Rosice, o.s. Mgr. Petr Čejka.
Myšlenka? Aktivita? Životní styl.
20. oddíl GINKGO středisko Walden - České Budějovice
Informace z okresu 2012 Výjezdní zasedání okresu
Organizace Sněm okresu Hodonín 2013 Delf – Tomáš Svoboda.
1 Roverský začátek ProjektyRovernetOdborky Soutěže a závody Zahraniční aktivity Kurzy a celostátní akce Časopis KmenOddílVýzvy Programová nabídka pro rovery.
Prezentace kurzů Kam jet příště???.
STŘEDISKO VOLNÉHO ČASU ROSICE VÁŠ PARTNER PRO VOLNÝ ČAS.
Seminář Komunikace & Média 15. až 17. října 2010 Praha Regionální mediální manažer Ondřej Peřina – Jerry
Kristýna Vyvialová ZAKLADATELÉ CO JE SKAUTING CO TAM D Ě LÁME O NAŠEM ODDÍLE ZNÁMÉ OSOBNOSTI.
Jak se stát absolventem CORDY 2008? Jakub Hájek – Rys podmínky pro úspěšné absolvování CORDY 2008.
Střednědobé plánování sociálních služeb v Olomouckém kraji IP – „Podpora plánování rozvoje sociálních služeb v Olomouckém kraji“
Skautské století různé informace.
Výjezdní zasedání ORJ Hodonín
Projekt zakládání sborů – JM pracovně “NOE” JM AC + NLI 03_06_2013, vypracoval Jirka Pospíšil.
Zpráva o činnosti SK RVŠ 8. sněm RVŠ, 22. května 2014 Studentská komora Rady VŠ ve stálém zasedání 2012 – 2014 Daniel Thibaud.
Podpora poskytování dalšího vzdělávání v Pardubickém kraji reg.č.: CZ.1.07/3.2.13/ Představení projektu - rekapitulace dosavadní činnosti a úkoly.
EXperimentální skautský ZávOD EXZOD.06 Junák - svaz skautů a skautek ČR.
International Students Club. ISC VUT Struktura ISC a spolupráce s univerzitou Činnost International Students Club Realizované akce Studentské prezentace.
1. oddíl skautů a vlčat Slavkov
Chůvička Brno Agentura na hlídání dětí v Brně a okolí
Jezerka 22. – 23. listopad 2012 ŘEŠENÍ PROJEKTU UNIV 2 KRAJE V PARDUBICKÉM KRAJI 13. KRAJSKÁ KONFERENCE PROJEKTU Jana Bydžovská.
Martina Rybová - Taťka Zpravodajka OR pro vzdělávání.
PODPORA TECHNICKÉHO VZDĚLÁVÁNÍ
Kontroly provedené ve 2. pololetí 2014  Dvůr Králové nad Labem  Nový Bydžov  Jaroměř  Sobotka  Kostelec nad Orlicí  Vysoké Veselí  Kopidlno.
Co se honí želvími hlavami. Celoroční plán Proč jej dělat? – Práce s dětmi není náhodná, chceme někam směřovat – Všichni vedoucí chtějí dosáhnout s dětmi.
Junák – svaz skautů a skautek ČR, okres Hodonín Akreditovaný 39 hodinový zdravotnický kurz Zdravotník zotavovacích akcí 2011 Kateřina Smerfetka Šablaturová.
Odbor pro personalistiku Valný sněm Junáka Litomyšl 28.–
Krajský sněm ledna 2011 radnice, nám. Dr. E. Beneše, Liberec Volební program Jerry a Slůně |
Okresní sněm Zpráva o činnosti zahraniční zpravodajky Připravila: Kateřina Motlová - Káťa.
KONFERENCE „Konkurenceschopnost okresu Hodonín“ , PRUŠÁNKY
Výchovný odbor Želvičky
Okresní jamboree – 10. června 2012 RS Hutník, Lučina.
Martina Rybová - Taťka Zpravodajka OR pro vzdělávání.
Skauting.
RS v okrese Hodonín Proběhlé akce: Zima 2013: RKLM: ne-svoboda ( ) V Uherském Hradišti na základně střediska Psohlavci 19 lidí.
ORGANIZACE ČK Fortis, sobota , Lelekovice
Okresní výchovný odbor Želvičky Zrealizované akce v roce 2010/2011.
Dívčí oddíl.
Místní spolupráce v environmentálním vzdělávání na příkladu projektu Mgr. Lenka Pavelčíková Přírodovědné centrum Trnka při DDM Šikula Uherské Hradiště.
I NFORMACE Z OKRESU 2014 V ÝJEZDNÍ ZASEDÁNÍ OKRESU Junák – svaz skautů a skautek ČR, okres Hodonín Mgr. Karel Ryba – Mýval místopředseda OR.
Ing. Jiří „Hrach“ Stokláska předseda OR. Seznam akcí pod hlavičkou ORJ ◦ Velkomoravský bál (2. ročník) ◦ Team-building VM ◦ RKLM ◦ RK Pyramida (5. ročník)
Informace za volební období sněm okresu
Informace z okresu 2014 Výjezdní zasedání okresu
NEPROFESIONÁLNÍCH KLUBŮ
Činnost výchovného odboru
Zahraniční zpravodaj Kateřina Motlová - Káťa
Ringoturnaj let.
Informace z OR okresní sněm
Adrenalinové odpoledne pro děti
Vzdělávání Okresní sněm 2016
Vzdělávání v Junáku Jiří Fait - George.
20. oddíl GINKGO středisko Walden - České Budějovice
Setkání Kašperské Hory aktivity Policie ČR
Transkript prezentace:

Výchovný odbor Želvičky

Výchovný odbor „Želvičky“ Členové: Kiwi, Villda - Ratíškovice, Milka, Andy - Čejka Sketmen, Šmudla, Junior, Ryša, Hárvy – Kyjov Anička - Hodonín

Potěr Miriss – Hodonín Bubo, Flip, Kuli - Ratíškovice

Kdo vlastně jsme??? Jsme sehraný tým z většiny středisek našeho okresu fungující 6 let. Proč jsme??? Nabízíme pomoc při výchově a vzdělávání „vašich dětí“ jak ve formě metodické podpory, tak i přímo prostřednictvím námi realizovaných akcí.

Cíle a hlavní priority Zvýšení členské základny - podpora náborových akcí a akcí pro veřejnost – zatím nevznikl žádný impulz Zvýšení informovanosti: (Na okresním webu zveřejnit aktuality ze skautské křižovatky, výchovný blok na sněmech a výjezdních zasedání) - splněno‏ Pořádání okresních akcí (Jamboree, Závod vlčat a světlušek, Rádcovský kurzů) – splněno Nová krev v týmu

Rádcovský kurz Pyramida

2011/2012  Přihlášeno 24 účastníků z okresu Hodonín a Přerov  Víkendy proběhly v Ratíškovicích, Mikulčicích, Otrokovicích a Slavkově u Brna  Celý kurz byl vsazen do symbolického rámce zkoumání hrobky 2012/2013  Přihlášeno 20 účastníků ze všech středisek z okresu  Víkendy proběhli v Ratíškovicích, Veselí nad Moravou, Kroměříž, Přerov  Celý kurz byl vsazen do symbolického rámce zkoumání hrobky 2013/2014  Přihlášeno 22 účastníků z okresu Hodonín a střediska Valašské Meziříčí  První víkend proběhl v Hodoníně  Celý kurz je vsazen do symbolického rámce cestování časem

Malá ochutnávka z kurzu

Okresní Jamboree

Kontrola táborů Během volebního období proběhlo 5 kontrol a to u střediska Mikulčice, Čejka, Ratíškovice a Kyjov U všech táborů nebyly zjištěny žádné vážné nedostatky a panovala příjemná atmosféra.

Najdete nás na: - u: - facebooku: facebook.com/zelvicky - webu: orjhodonin.skauting.czorjhodonin.skauting.cz Nově: - zelvicky.skauting.cz - pyramida.skauting.cz

Cíle do budoucna Prospěšnost ve střediskách a oddílech – nabídka metodické pomoci Pořádání rádcovských kurzů Další vzdělání rádců(kurz oddílové rádce) Alespoň jedna želva z každého střediska

Děkuji za pozornost