Náborový leták KSČM Ještírci neprojdou!. Věru dobře se žilo v naší milované socialistické vlasti, oplývající nejen mlékem a strdím ale i nezdolnou odhodlaností.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Protektorát Čechy a Morava
Advertisements

Reportáž – naše jídelna Vše, co pot ř ebujete v ě d ě t… Anna Sedláčková Natálie Jermanová.
Boj proti korupci a lichvě
Jednou, až budou moje děti dost velké na to, aby pochopili, co motivuje jejich rodiče, řeknu jim: „Milovala jsem tě tolik, že jsem se tě vždy ptala kam.
Třída 2.B si na čtvrteční odpoledne pro své rodiče a budoucí prvňáčky připravila ukázkovou hodinu angličtiny. Rodičům žáci předvedli, co vše už umí a.
Český stát za vlády lucemburků
Jméno autora: Mgr. Vlasta Kollariková Datum vytvoření: Číslo DUMu: VY_32_INOVACE_16_OSVZ_ZSVa Ročník: I. Vzdělávací oblast: Společenskovědní.
Právní stát je takový stát, ve kterém je vztah mezi občanem a státem vymezen pomocí práva dříve (např. v rodové společnosti) existovalo tzv. zvykové (obyčejové.
Sametová revoluce.
17.Listopad 1939 a 1989 Lukáš Maršoun 7.třída – 2010/2011.
V mládí každý věří, že svět začal teprve jím, že je tu vlastně všechno jen kvůli němu Johann Wolfgang von Goethe.
Státy a jejich seskupení
Jak se podařilo Adolfu Hitlerovi dostat k moci?
Osvícenství.
ČERVENCOVÁ REVOLUCE Po pádu Napoleona vládl ve Francii Ludvík XVIII.
OSVÍCENSTVÍ 18. století bylo dobou, kdy si společnost uvědomila vědecký přínos 16. a 17. století. Konečně.
Osobnosti Charty 77 Václav Havel Petr Uhl Jiří Dientsbier Jiří Hájek.
III/2 9.A XVI Dějepis Únor 1948, komunistický převrat, Klement Gottwald IX. ročník Mgr. Ladislav Hrdina Únor 1948.
ROK BIBLE – PŘEPIS VE STONAVĚ PŘEPIS EVANGELIA PODLE LUKÁŠE PŘEPISOVALI JSME kapitoly 1-7.
<< ZVOLTE POLICEJNÍHO PREZIDENTA Anketa:
KOMUNISMUS Michal Hess.
Koloseum v Římě.
1. světová válka ( ).
Když je nejhůř Když je nejhůř. Byly 2 žáby Žily spolu.
Svět v první polovině 19 století
Ekonomické dělení států světa
 Reformní změny v SSSR  Listopadová revoluce  Změna politického režimu Listopadová revoluce 1989.
Vlna odporu, která se rozšířila v českém národě a kterou nezastrašilo ani preventivní zatýkání předpokládaných odpůrců nacismu v rámci akce Albrecht I.
22. Březen 2013, Brno Mgr. Martin Hrabálek, PhD. Bezpečnost v regionu Latinské Ameriky „Posílení konkurenceschopnosti absolventů MENDELU v oblasti rozvojové.
Práce s Gimpem Začátek  Ještě než začal tento projekt, tak jsme skládali zkoušku z modulu Gimp. Celá naše třída se snažila, ale bohužel uspěl.
Porážka fašismu a důsledky 2. světové války
Dějepis Mgr. Milan Šimek
Jak to všechno začalo Za všechno může Studená válka, kdy mezi sebou soupeřily Spojené státy a SSSR. Když Svaz sovětských socialistických republik vypustil.
Naše třída od Třída Takhle jsme vypadali v první třídě!:o)Docela jsme zlobili.
Významné mezníky ve vývoji po r. 1945
Euthanasie.
VY_32_INOVACE_2D.9.11 Autor: Kateřina Vyčichlová Projekt Škola do života CZ.1.07/1.4.00/ Dějepis, 9. třída ZŠ Základní škola Kutná Hora, Kremnická.
Charakteristické rysy československé demokracie
POVALEČNÉ ČESKOSLOVENSKO
Počítání, vývoj matematiky,... Asi milion let uplynulo od doby, kdy se na naší planetě objevil člověk. Během této doby se naučil poznávat tvary a směry,
Poválečné Československo do roku
Škola: Základní škola Kladruby Husova 203, Kladruby, Číslo projektu:CZ.1.07/1.4.00/ Modernizace výuky Autor:Mgr. Jaroslava Jašová Název materiálu:
VY_32_INOVACE_ 11_ Ohraničení ČR (1) (2) (SADA ČÍSLO 6)
Volnost – rovnost - bratrství
Československo po 2. světové válce
STÁTNÍ SVÁTEK 17. listopadu
Emil František Burian
Nový svět Petr Machala. Jaké byly výsledky II. světové války?
Bitva u Kann Dějepis Autor: Pavel Hrstka
Konflikt mezi Hutuy a Tutsii
Mexicko-americké vztahy
Vytvořil Daniel Pospíšil. Rwanda Prezidentská Republika Mezi Tanzanii a Kongem Km 2 ; 8,4 milionů obyvatel Jazyk- Rwandština, Francouzština, Angličtina.
ČLOVĚK A JEHO SVĚT - MÍSTO, KDE ŽIJEME VLASTIVĚDA pro 5.roč. ZŠ  ČESKÁ REPUBLIKA DEMOKRATICKÝ STÁT  POLOHA – VZNIK OBYVATELSTVO  PRACOVNÍ LIST.
Karel Čapek Boj proti fašismu 2. část. Čapek reaguje na nebezpečí fašismu Mezi lety 1935 – 1938 se snaží připravit a vyzbrojit českého člověka na boj.
N ÁZEV ŠKOLY: SOŠ Net Office Orlová, spol. s r. o. AUTOR: Mgr. Naděžda Tománková NÁZEV: Podpora výuky v technických oborech TÉMA: Na přelomu 19. a 20.
Škola: ZŠ Hýskov, Školní 112, Hýskov Autor: Mgr. Iveta Kohoutová Název: VY_32_INOVACE_2A_12_Druhá světová válka Téma: Vlastivěda Datum tvorby:
ZŠ Brno, Řehořova 3 Občan, žák a společnost Výchova k občanství ročník III
STAŇ SE ČLENEM! STAŇ SE ČLENEM ODBORŮ To určitě! Mnoho dobrých důvodů proč se stát členem odborů.. Protože Tvoje práva jsou naše práce Přesčas y zadarm.
Politika a společnost „První republiky“. Armáda Byla rychle vytvořena zejména z bývalých legií V roce 1919 musela vytlačit maďarské vojsko, které obsadilo.
Tento výukový materiál byl vytvořen v rámci projektu EU peníze školám. Základní škola a Mateřská škola Veřovice, příspěvková organizace Kód materiálu:
„KAREL IV. A JEHO MOST“ - divadelní představení
Mexicko-americké vztahy
KAMBODŽA & LAOS Pavel Tvrdík, Oktáva 2008.
ZÁKLADNÍ ŠKOLA PODBOŘANY, HUSOVA 276, OKRES LOUNY Vladislav Michl
Teorie spiknutí.
NÁZEV ŠKOLY: Základní škola Dolní Benešov
AUTOR: Bc. Leona Vejrostová
Hospodářství v římské říši v 1.st.n.l.
Název školy:  ZÁKLADNÍ ŠKOLA PODBOŘANY, HUSOVA 276, OKRES LOUNY Autor:
Studená válka úvod.
Transkript prezentace:

Náborový leták KSČM Ještírci neprojdou!

Věru dobře se žilo v naší milované socialistické vlasti, oplývající nejen mlékem a strdím ale i nezdolnou odhodlaností všech pracujících uhájit a dále prohlubovat veškeré výdobytky socialistického zřízení…

Jenom hrstce zkrachovalců a zaprodanců nešlo naše pokrokové zřízení pod nos a když už nemohli přes hranice, utíkali do jiných světů za pomoci drog… A tak se setkali s Ještírky.

Ještírci si na planetu Zemi již delší dobu brousili zuby. Ale teprve s pomocí ochotných chartistických pomahačů připravili výsadek a s využitím análních sond se jim podařilo ovládnout část tápajících mas a odvést je od vědeckého učení marxismu-leninismu do náruče revizionismu a trockismu.

Působením Ještírků zfanatizované masy rozpoutaly vlnu bezuzdného násilí, kterému mohli pacifismem odkojení příslušníci Veřejné bezpečnosti jen těžko čelit… Demonstranti rozpoutali na Národní třídě hotová jatka, při kterých zahynul příslušník Státní bezpečnosti, soudruh Růžička.

Aby předešli dalšímu krveprolití, rozhodli se představitelé naší lidově-demokratické vlasti vyjednávat s emisarem Ještírků o složení budoucí vlády. Karty ale byly již předem rozdány: soudruh Adamec volil „nůžky“, zatímco psychedeliky vyškolený nohsled Ještírků ukázal „kámen“.

Jakmile se nadvláda Ještírků rozšířila po celém světě, začali měnit taktiku: namísto toho, aby dosazovali do vedoucích postů loutkovou kamarilu, ujali se vlády osobně.

Přisluhovači, které si dříve Ještírci hřáli na prsou, upadli v nemilost …

… a byli nahrazeni samotnými Ještírky.

Veškerý odpor obyvatel byl neutralizován…

Dokonce i mnoho levicových aktivistů bylo po zavedení anální sondy zcela zpacifikováno.

Ale my se nikdy nevzdáme! Operujíce z horských základen vystavíme hráz proti reptilní rozpínavosti.

Boj pokračuje! Přidej se k nám! Ještírci neprojdou! Marx, Engels a Aštar Šeran jsou s námi!