JD Advantage Stripy.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Ukázky použití zařízení pro kryogenní čištění
Advertisements

Zvýšení výkonu FV elektrárny
Energie pro vodu nejenom v domácnosti
Na co bychom měli myslet při každém nákupu, chceme-li být šetrní k životnímu prostředí… Je tohle opravdu to hlavní? ? Uděláme si malý kvíz… (klikni)
7krát efektivnější čištění
Inovace školy – Dobříš, EUpenizeskolam.cz
TŘÍDĚNÍ ODPADU Nožičková Monika.
Zkoušení asfaltových směsí
TIME TO DELIVER... Aplikace Pokojová hygiena TIME TO DELIVER... … osvědčený a úspěšný systém Room Care Room Care speciálně vyvíjený pro použití především.
RONN MEA®CLEAN FILTRAČNÍ ŽLAB PRO ÚČINNÉ EKOLOGICKÉ
ATOMIZACE KAPALIN ULTRAZVUKEM A JEJÍ VYUŽITÍ PŘI SÍŤOVÁNÍ NANOVLÁKEN
Číslo a název projektu CZ.1.07/1.5.00/ OP: Vzdělávání pro konkurenceschopnost Zvyšování vzdělanosti pomocí e-prostoru Název a adresa školy Soukromá.
JD Advantage Stonecare Druhy kamenných podlah. Na trhu jsou 3 základní typy: –Přírodní kámen Například: mramor, granit, břidlice –Umělý kámen Například:
Výukový materiál byl zpracován v rámci projektu OPVK 1
Spektra zatížení Milan Růžička 1 Dynamická pevnost a životnost
VIP – vakuové izolační panely Prezentace společnosti VIRTUAL, s.r.o. Připravil: Zdeněk Hastrman.
Násobíme . 4 = = . 4 = = . 4 = = . 2 = 9 .
5. DĚLENÍ LÁTEK MEMBRÁNOU
Selhávání pryžových výrobků: struktura lomových ploch
Projekt PŘEDPOVĚĎ POČASÍ. Předpověď počasí na
Čištění a ošetřování kamene
Animace F5.
Čistění sanitárních zařízení
Voda Veronika Drzková, 2.E.
JD Advantage Čištění - podlahy.
Hydrofobní impregnace
VY_52_INOVACE_ZB03_0764TVR Výukový materiál v rámci projektu OPVK 1,5 Peníze středním školám  Číslo projektuCZ.1.07/ /  Číslo projektu:Rozvoj.
VY_52_INOVACE_ZBO2_3764HO Výukový materiál v rámci projektu OPVK 1.5 Peníze středním školám Číslo projektu:CZ.1.07/1.5.00/ Název projektu:Rozvoj.
Zenit,spol.s r.o Pražská 162 , Čáslav
1 JD Advantage. 2 Čeho chceme dosáhnout ? Strategií JD EMA je stát se jednoznačným lídrem na trhu profesionálního čištění a hygieny JD Advantage.
1 Ochrana kovových dílů proti korozi je velmi důležitá, ale také drahá Zákazníci požadují vysokou kvalitu Konkurence vás nutí minimalizovat výrobní náklady.
JD Advantage training Ochrana a ošetřování podlah
Ftaláty Hampejsová Zuzana 4.B.
Zenit,spol.s r.o Pražská 162 , Čáslav
E K O L A N univerzální, ekologicky nezávadný, odmašťovací a čistící prostředek pro průmysl a všeobecné použití (úklidový prostředek) Prezentace produktu.
Proč je ropa tak důležitá?
Trvale chráněný asfalt
Čistění interiéru JD Advantage.
Číslo projektu CZ.1.07/ / Číslo projektu: Rozvoj vzdělanosti
Podpůrné materiály Co je k dispozici / připravujeme
Volitelný předmět 1287 Moderní ošetřovatelství.
Příprava sít SITASERVIS spol. s.o. Animace F5. Odmaštění       Počkat 1–2 minuty Odmašťovač nanést na obě strany sítaOsprchovat síto z obou stran.
Číslo projektu CZ.1.07/ / Číslo projektu: Rozvoj vzdělanosti
Kapilární metoda detekce vad
Bělení Bělením se zesvětlují plochy a skvrny.
Při smíšení roztoku dusičnanu stříbrného s roztokem alkalického halogenu vytvoříme bílou sraženinu – halogenid stříbrný – citlivý na světlo. Zapůsobí–li.
Eco-Responsible Solutions to Protect the Environment.
KRÉMOVÝ ZESVĚTLUJÍCÍ SYSTÉM VIACOLORE ODSTRANĚNÍ UMĚLÝCH PIGMENTŮ PRODUKTY KOMPAKTNÍ ZESVĚTLUJÍCÍ SYSTÉM.
Zenit,spol.s r.o. Pražská 162, Čáslav strana1 …když úklid dává smysl.
Anotace Materiál slouží pro výuku speciálních oborů, pro žáky oboru tesařské práce. Prezentace obsahuje výklad podlahových krytin, druhy dlažeb.
Název školy Střední škola stavební a dřevozpracující, Ostrava, příspěvková organizace Autor Ing. Marie Varadyová Datum: duben 2012 Předmět: Zkoušení stavebních.
Název projektu:ZŠ Háj ve Slezsku – Modernizujeme školu Číslo projektu:CZ.1.07/1.4.00/ Oblast podpory: Zlepšení podmínek pro vzdělávání na základních.
ČÍSLO PROJEKTUCZ.1.07/1.5.00/ ČÍSLO MATERIÁLUVYS_32_INOVACE_499_POŠKOZENÍ VLASŮ NÁZEV ŠKOLYVyšší odborná škola, Střední průmyslová škola a Střední.
Řešení Vašich problémů s lepením, tmelením a spárováním.
© Ing. Petr Kvíz TŘÍDA Údržba klávesnice.
ODBORNÝ VÝCVIK - základy vozatajství
JWC48B6/1 011– ruční ČISTIČ OKEN JIVE WINDOW CLEANER
Projekt: OP VK Číslo projektu: CZ.1.07/1.4.00/ Autor:
HYPRACID Čištění a dezinfekce dojícího zařízení Výhody Hypracidu
VRSTVY PODLAH nášlapné vrstvy podlah:
Keramika.
HYPROCLOR ED Dezinfekce a čištění dojících zařízení
ADSORPCE na fázovém rozhraní pevná fáze-plyn.
Název školy Základní škola Kolín V., Mnichovická 62 Autor
VY_32_INOVACE_657_OCHRANA MATERIÁLU NÁTĚREM Název školy
EKOLOGICKÁ LIKVIDACE PLEVELE.
Hygienické předpisy v gastronomii
ADSORPCE na fázovém rozhraní pevná fáze-plyn.
NÁZEV ŠKOLY: ZŠ Školní Stará Boleslav
Transkript prezentace:

JD Advantage Stripy

Co je strip? Základní, hloubkové čistění, odstraňování starých vosků a disperzí První krok při ošetřování podlah Odstraníme všchny vrstvy starých disperzí, zbytky starého ošetření a příprava podlahy na nové ošetřní

Na které podlahy se dají stripy použít? Linoleum Guma PVC Polyuretan Vinyl Epoxid... Teraso Mramor Asfalt Kamenná dlažba Teracota (pálená hlína) Granit...

Metody odstraňování disperzí Povrchové odstraňování Odstraňování několikanásobných vrstev

Odstraňování starých disperzí Odstranění staré disperze, příprava podlahy k novému ošetření: Podlahy odolné vůči alkáliím PVC, PVC s prvním ošetřením PU vrstvou, Vinyl, Epoxid, žula, umělý kámen ... Podlahy citlivé na alkálie Linoleum, Guma, Polyuretan, zkrystalizovaný vápenec

Odstraňování starých disperzí Podlahy odolné vůči alkáliím Prostředky: Jontec No. 1 Jontec Future

Jontec No1 Popis Vlastnosti Aplikace Vysoce účinný stripr – bezoplachový Vlastnosti Velmi efektivní alkalický stripr na všechny alkáliím odolné podlahy, bez potřebného oplachu Aplikace Vlastnosti: nažloutlá kapalina Ředění: 10%, zvýšit až na 25% při více vrstvách Aplikace: aplikuj rovnoměrně na podlahu, nech působit min. 5 min, vydrhni kartáčem a odstraň znečištěný roztok. Případné zbytky odstraň setřením vlhkým mopem. Důležité: nepoužívat na linoleum

Jontec Futur Předešlý název - Radical Popis Vysoce účinný stripr Vlastnosti Alkalický stripr na odstraňování starých disperzí a ošetřovacích filmů z odolných podlah vůči alkáliím Aplikace Vzhled: žlutá kapalina Ředění: min. 8%, zvýšit až do 20% při silných vrstvách Aplikace: aplikuj rovnoměrně na podlahu, nech působit min. 5 min, vydrhni a odstraň znečištěný roztok. Důkladně opláchni čistou vodou. Praktické tipy: k dosáhnutí lepší účinnosti použij vhodný pad Důležité: nedovolit zaschnout na podlaze

Odstraňování starých disperzí Podlahy citlivé na alkálie Prostředek: Jontec Linosafe

Jontec Linosafe Předešlý název - Deepstrip Popis Stripr bezpečný na linoleum Vlastnosti Vysoce účinný stripr na citlivé podlahy vůči alkáliím jako linoleum a mramor. Část ze systému Linosecure™ Aplikace Vzhled: světlo žlutá kvpalina Ředění: 20%, zvýšit až do 50% při více vrstvách Aplikace: rovnoměně aplikuj na podlahu, nech působit 5-10 min, vydrhni a odstraň znečištěný roztok. Důkladně opláchni čistou vodou. Praktické tipy: slabá vůně => použitelné ve zdravotnictví, nemění barvu linolea

Základní vyčistění / strip gumové podlahy První základní vyčištění gumových podlah dodaných přímo od výrobce: Jsou tam pozůstatky vosků, které nelze lehce odstranit prostředkem TASKI Jontec Linosafe  TASKI Jontec Best

Jontec Best Předešlý název - Profi Popis Neutrální odmašťovač na podlahy Vlastnosti Efektivní čistící prostředek a odmašťovač na minerální oleje, ideální do mycích automatů Aplikace Vzhled: bezbarvá kapalina, nízkopěnivá Dop. ředění: 1%, zvýšit při silném znečištění Aplikace: aplikuj na podlahu, vydrhni a odstraň znečištěný roztok. Při silných skvrnách nech působit. Praktické tipy: ideální na čištění garáží a v průmyslu, vhodný na odstranění parafínu z gumových podlah, v čističkách odpad. vod se separuje, což zabezpečuje ochranu živ. prostředí

Povrchové stripy Povrchové strhávání je možné při všech disperzích Povrchové strhávání je možné na všech podlahách Odstraní špinavou a poškozenou vrchní vrstvu ještě předtím než podlaha začne mít neakceptovatelný vzhled  šetření nákladů

Jontec Forward Předešlý název - Uniforte Popis Alkalický stripr – nízkopěnivý Vlastnosti Vysoceúčinný, alkalický, s rozpouštědly, ideální do mycích automatů na neošetřených podlahách, povrchové stripování a UHS čistění Aplikace Vzhled: modrá kapalina, nízko až středně pěnivá Dop. ředění: 1%, zvýšit až do 5% při silném znečistění 2% při povrchovém strhávání vosků Aplikace: Aplikuj roztok, vydrhni a odstraň znečistěný roztok, při povrchovém strhávání disperzí aplikuj roztok, nech působit 5 min, vydrhni a odstraň znečistěný roztok Praktické tipy: Použij na poškozená místa, stopy od gumy...

Jontec Stripo Předešlý název - Omnistrip Popis Stripr na sprejovou metodu Vlastnosti Ideální na povrchové sprejové stripování, kde mokrý strip není možný (dvojité podlahy). Výborný s TASKI omni systémem (viz karta prac. postupu). Aplikace Vzhled: bezbarvá kapalina Ředění: 50% Aplikace: při povrchovém sprejovém stripování nastříkej na podlahu a hned odstraň modrým pedem. Když je ped znečištěný, použij nový. Praktické tipy: aplikace více rychlostmi, základní čištění dřevěných podlah, odstraňování stop po pneumatikách Důležité: nepoužitý roztok neskladovat!