Webová aplikace: Publikační systém. Členové týmu Jan Suchan Štěpán Hašek Jakub Hušek Petr Horský Bc. Petr Salač (SI2)

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Jakub Ježek 2IT Ubuntu. Co je Ubuntu?  Ubuntu je operační systém založený na kernelovém jádře a unixové struktuře  Je distribuován pod licencí GNU-GPL.
Advertisements

Ochrana dětí na internetu
MIGRACE SYSTÉMU ALEPH A IMPLEMENTACE PRIMO V KNIHOVNĚ ANTONÍNA ŠVEHLY Setkání uživatelů Aleph, Brno Veronika Synková (ÚZEI KAŠ), Martin.
Spisová služba pro obce a zřizované organizace města Milevska
Úřad vlády České republiky Modernizace elektronických knihoven Informačního systému ODok Úřadu vlády Úřad vlády České republiky.
Nadpis Portál pro komunikaci s občany 1 Portál pro komunikaci s veřejností Portál pro komunikaci s veřejností DATRON, a.s. ing. Jaromír Látal projektový.
Projekt HYDRONET Hydronet je projekt určený pro volné šíření aktuálních meteorologických informací široké veřejnosti. V současné době jsou.
Semestrální práce do VT II Ondřej Andrýsek
Microsoft Silverlight
Elektronický obchod. Požadavky na funkčnost aplikace nabídka zboží zboží se může prodávat za různé ceny (akční nabídky, sezónní výprodeje) evidence zákazníků.
Softwarové inženýrství semestrální projekt PowerPlant - Modul pro vizualizaci biologických dat.
Microsoft SQL server Databázový systém. Úvod  aktuální verze na trhu je MS SQL  verze: plná komerční - Enterprise Edition pro vyzkoušení volně.
SIS - Supermarket Informační Systém 1 Komplexní řešení toků zboží v supermarketu.
Projekt: REDAKČNÍ SYSTÉM 1.Základní informace 1.Projekt Tyto stránky tvoří dokumentaci cvičebního projektu z předmětů 36SI a 36SI2 za letní semestr 2005,
Softwarové inženýrství semestrální projekt PowerPlant - Modul pro vizualizaci biologických dat.
IS na podporu Projektu vzdělávání zdravotníků - prohlubování a zvyšování úrovně odborných znalostí Ing. Michal Opat.
ÚZEMNÍ PLÁN OBCE A ÚZEMNĚ ANALYTICKÉ PODKLADY OBCÍ
Metodická podpora plánování obcí ze strany MMR
Rozvoj eGovernmentu ve Středočeském kraji, reg. č. projektu CZ.1.06/2.1.00/ Krajské digitální úložiště Vladimír Dinuš, ICZ a. s
Návrhy usnesení Členská schůze občanského sdružení MAESTRO CLUB Kolovraty dne
Počítačové vybavení Gymnázium Šlapanice. Školní síť Server s OS Linux Stanice s OS Win98, NT, XP Možnost bootování OS Linux ze serveru Rychlost sítě 100.
Audit IT procesů ve FNOL
Popis systému DBMAN. Obecná charakteristika Systém DBMAN vychází ze snahy maximálně zobecnit přístup k datům v jednoduchých databázích. Původním záměrem.
Tomáš Dlouhý – prezentace Y13ANW - Redakční systém WNC Tomáš Dlouhý Y13ANW – První prezentace
Návrh postupu - výsledky jednání koordinační skupiny 1. Pracovní seminář – Financování internetizace knihoven Havlíčkův Brod.
REKS - Regionální knihovnický systém Školení pro dobrovolné knihovníky 4. března 2008.
Gymnázium, Obchodní akademie a Jazyková škola s právem státní jazykové zkoušky Hodonín Software – úvod.
Číslo projektuCZ.1.07/1.5.00/ Číslo materiáluVY_32_INOVACE_257 Název školyGymnázium, Tachov, Pionýrská 1370 Autor Ing. Roman Bartoš Předmět Informatika.
1 Informační systém autoservisu Softwarové inženýrství 2003.
Sdílení obsáhlých souborů na webu Výpočetní technika.
Krajský rok informatiky České Budějovice 26. –
1 © Mediaresearch, a.s., 2008 NetMonitor a AdMonitoring Výsledky za říjen 2008.
Walter Schorge Archa – Open Source archivní informační systém v NTM Archivy, knihovny a muzea v digitálním světě
1 Zpráva o výsledcích finančních kontrol ve veřejné správě za rok 2006 – za Liberecký kraj a jím zřízené příspěvkové organizace.
Strana: 1 © Vema, a. s. Ucelené řešení pro řízení lidských zdrojů, ekonomiky a logistiky.
Internet.  Celosvětový systém propojených počítačů  Funkce  Sdílení dat  Elektronická pošta.
Seznámení se službami Office 365 Microsoft Online Services Přechod ze sady BPOS na služby Office 365 pro stávající uživatele BPOS.
ISSS Pavel Kopecký, Zlínský kraj Václav Mařík, Marbes consulting s.r.o.
Letsim 1 letecký simulátor Prezentace projektu - 36SI.
Uvodni strana. Řešitelský tým Vedoucí pracovník Roman Čapek Řadoví zaměstnanci Petr Kotál Bohumír Baier
* Obecně lze říci, že software je programové vybavení počítače např.: * BIOS * Operační systém * Aplikace * Ovladače * Je software důležitý? * Zatímco.
Elektronický registr oznámení Zpracoval(a): Mgr. František Rudecký
Výukový Informační Systém Naše stránky:
Počítačové vybavení Gymnázium Šlapanice. Školní síť Server s OS Linux Stanice s OS Win XP Možnost bootování OS Linux ze serveru Rychlost sítě 100 Mb/s.
INTERNETOVÝ OBCHOD S POČÍTAČOVÝMI KOMPONENTY. ČLENOVÉ TÝMU Zuzana Malaníková Ondřej Břížek Aleš Pěnkava Jiří Vávra Jaromír Veber.
INTERNETOVÝ OBCHOD S POČÍTAČOVÝMI KOMPONENTY. PŘEDSTAVENÍ SKUPINY Zuzana Malaníková Ondřej Břížek Aleš Pěnkava Jiří Vávra Jaromír Veber.
Tento výukový materiál vznikl v rámci Operačního programu Vzdělávání pro konkurenceschopnost Číslo projektu: CZ.1.07/1.5.00/ Číslo materiálu: VY_32_INOVACE_PSK-4-15.
Mgr. Milan Šimek. Počítačová síť je skupina počítačů spojených dohromady umožňující více uživatelům přistupovat k jedněm zdrojům, sdílet a využívat tatáž.
Windows XP a live distribuce Knoppix, Danix apod
Katedra počítačů ČVUT FEL
Softwarové inženýrství semestrální projekt
SIMPLE freehosting UNIVERZITA PARDUBICE Fakulta elektrotechniky a informatiky projekt pro ISPWE.
SIS - Supermarket Informační Systém 1 Supermarket Informační Systém Komplexní řešení toků zboží v supermarketu.
Základní pojmy v informatice Bohumil Bareš. Základní pojmy Data – soubory, jiný výraz pro „informace“, jsou to údaje, které vypovídají o světě, mohou.
Digitální výukový materiál zpracovaný v rámci projektu „EU peníze školám“ Projekt:CZ.1.07/1.5.00/ „SŠHL Frýdlant.moderní školy“ Škola:Střední škola.
David PETR, Kateřina VOISOVÁ
Aplikace MS2014+ Portál IS KP14+.
Základy práce s portálem CzechPOINT HW, SW, tokeny, certifikáty, administrace.
Novinky v oblasti pojištění motorových vozidel. 28. září 2016 Novinky v pojištění motorových vozidel / Zdobina 2 Obsah prezentace Poradce č. 2,
Ročníková práce Webové aplikace
Operační systémy - úvod
5/6/2018 VIZUALIZACE ROZPOČTU Petra Hoffmanová.
Aplikace MS2014+ Portál IS KP14+.
Aplikace Monitorovací systém
Dokumentový server Bc. Filip Matuška
Aplikace Monitorovací systém
Informační a komunikační technologie 5. ročník
Aplikace MS2014+ Portál IS KP14+.
Transkript prezentace:

Webová aplikace: Publikační systém

Členové týmu Jan Suchan Štěpán Hašek Jakub Hušek Petr Horský Bc. Petr Salač (SI2)

Deklarace záměru Cílem projektu je vytvořit jednoduchý internetový publikační systém umožňující obcím zveřejňovat veškeré potřebné informace, jak jim to ukládá zákon. Systém obsahuje jednotlivé zprávy, každá zpráva má určitou platnost od do a mimo tento čas se nezobrazuje. Zprávy jsou řazeny do kategorií a podle nich je můžeme při zobrazení filtrovat.

Požadavky Zprávy v přehledné tabulce Každá zpráva: datum „od do“, kdy bude zobrazena, kategorie, jméno autora, datum vložení, původce Možnost zobrazení úplného znění zprávy s obrázky, odkazy, přílohami Rozlišení přístupových práv – čtení/zápis/úprava zpráv Systém odpovídá zákonu č. 500/2004 Sb. Celý systém přístupný výhradně pomocí internetu Maximální doba výpadku serveru 30 minut

Uživatelské role Běžný občan – prohlíží a filtruje si zprávy, může se přihlásit do systému Aktivní občan – např. člen neziskové organizace, vkládá neúřední zprávy (novinky) ohledně své organizace Úředník – vkládá jakékoliv zprávy (úřední i neúřední), upravuje a maže zprávy Administrátor – navíc může spravovat uživatele a jejich práva

Harmonogram projektu Úvodní studie: – Analytická studie: – Návrh: – Implementace: – Dokončení projektu:

Požadavky a rozpočet HW/SW Hardware: hosting 3000 Kč/měsíc na straně serveru, Intel Celeron D - 3,06 GHz, 512 MB RAM, HD 80GB, LCD 15" na straně klienta Cena za HW: Kč Kč/měsíc Software: OS Linux s podporou serveru Apache2, PHP5 a Mysql na straně serveru (v ceně hostingu), operační systém Ubuntu Linux + internetový prohlížeč Mozilla Firefox na straně klienta Cena za SW: 0 Kč CELKEM: Kč Kč/měsíc

Celkový rozpočet Realizace projektu za období přibližně 3 měsíců malým týmem s počtem 4 vývojových pracovníků. Celková cena projektu: Kč