Obohacujeme životy žen!

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Abyste si mohli vydělat již za měsíc hodně peněz - musíte tyto informace odeslat dál a naučit je odesílat ještě dál…
Advertisements

IČO: DIČ: CZ  Naše společnost byla založena v roce  Nabízíme komplexní balíčky kancelářských potřeb.  Jsme dynamická firma.
Stavební veletrhy Brno 2012 Zvýšení efektu účasti
Nastartuj svou kariéru u nás, pozemšťane.
1 SEZÓNA ZIMNÍ SEMESTR Co je UNIpoker? (kdo jsme, pro koho je liga?) •Vysokoškolská amatérská pokerová soutěž pro studenty, absolventy a přátele.
DMACK Tyres ve spolupráci s SEMERAD rally
Sassí cosmetics ®. Každý začíná v pozici Sassí Beauty Partnerka. Další pozice jsou: 1.Sassí Koordinátorka 2.Sassí Ředitelka Nyní si ukážeme, jak můžete.
Řemeslo má zlaté dno a čisté ruce Tento projekt je spolufinancován Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem České republiky.
€ 500 B.C Dostaneš 100% základního výdělku každé Tebou osobně sponzorované osoby. € B.C € B.C € 0 Vy € 150 B.C  Mega-Match ® (velká dvojice)
Best Online Media Mediální zastoupení 21 webů zejména z oblasti informačních technologií připravuje internetové reklamní kampaně na míru a nyní uvádí ve.
Věrnostní program.
Nabídka Vánočních balíčků MARY KAY 2008
Vnější výživa Můj životní styl !. 1. Najděte si svůj důvod ( baví mě, peníze, kontakty, čas.....) 2. Zadejte si konkrétní cíl (čeho chcete dosáhnout (
Číslo projektu CZ.1.07/ / Číslo projektu: Rozvoj vzdělanosti
Clarins se zrodil z lásky. Z lásky a respektu Jacqua Courtin-Clarins k ženské kráse. Jeho zájem o estetiku dal vzniknout značce, která chápe, že pro ženy.
Avon Corporate Template
Otevírací doba: Po-Pá:od 9 00 hod – hod,13 00 hod hod Kontakt: Tel.číslo: Kde nás najdete: V Kladně, v ulici Nádražní 323.

ARMOR Tiskové kazety nové generace. Představení skupiny ARMOR a společnosti ARMOR s.r.o. Skupina ARMOR - vznik 1922 ve Francii (Nantes) - dnes 16 obchodních.
DUMy.cz Sdílejme společně Internetový portál DUMy.cz Jedinečné místo ke sdílení znalostí
StrongFutureInternational. Jednodušší to již nebude ! Nechte se vést úspěšnými! Začněte budovat svůj business ještě dnes !  Chcete být sami svým šéfem?..
NABÍDKA DÁRKOVÝCH BALÍČKŮ ze světa nanotechnologií
a jeho využití u klientů po CMP
Podnikatelské prostředí: Makroprostředí
Věčný brouk a jeho příbuzenstvo
Nabídka partnerství na dětských veletrzích Mámy drží spolu!
MINIKURZ LÉČEBNÉHO MEDICÍNSKÉHO LÍČENÍ Neutralizace zelenou korekční tyčinkou Neutralizace zelenou korekční tyčinkou.
VY_32_INOVACE_ Daňová soustava.
1 Finanční trhy Ostatní informace Petr Krajcigr
11. odborný seminář PROKOS listopadu Vstup francouzských značek na český trh – hledání partnerů – veletrh BIOSTYL 2008 Obchodní oddělení Francouzského.
Whitte street 156 Pink 5 Tel.č Pondělí 10 – 19 Úterý 10 – 18 Středa 10 – 18 Čtvrtek 9 – 17 Pátek 11 – 15 Péče o pleť Váš.
Přesvědčujeme sami sebe, že život bude lepší, až se jednou provdáme a nebo oženíme, budeme mít děti atd. Pak jsme otrávení, že naše děti nejsou dost velké.
Tomáš Václav, manažer produktového marketingu V Praze dne 23. září 2008 Internet v mobilu, nebo mobilní Internet?
Vítejte v prezentaci systému MLM (MULTI-LEVEL-MARKETING)
Den matek s Neděle
Tužka na vyhlazení vrásek
Firma těží a nakupuje diamanty v Africe a Indii..
Fi – Glass, s. r. o. Mimořádná podzimní akce!. Nabídka podzimního sortimentu Luxusní pilníky na nehty od Swarovski Křišťálové lustry Skleničky Křišťálové.
Nejlepší nabídky sezóny Kampaň 6/2011 Obsah Téma – Nejlepší nabídky sezóny Hlavní události – velký jarní výprodej a nová vůně od Reese Witherspoon Love.
Výukový materiál zpracovaný v rámci projektu Označení:Sada: Ověření ve výuce:Třída: Datum: Registrační číslo projektu:CZ.1.07/1.5.00/ VY_32_INOVACE_MAM_KC_1_16.
Aurea Medica společnost pro moderní zdravotní osvětu.
KRÁSNÉ VÁNOCE S MARY KAY
Osobní prodej & osobní přístup Mary Kay
Speciální vánoční balíčky
KATALOG PIVNÍ KOSMETIKY NÁŠ VYCHLAZENÝ ZAJÍC, TEN NÁM CHTNÁ NEJVÍC.
„Řízení lidských zdrojů /HR/ je jedním z hlavních úkolů managera a nikdo to za něho nemůže udělat“ Roman Vacho© City Hotel Park Dolný Kubín.
Záměrem Moravskoslezského kraje je provést systémovou změnu v poskytování sociálních služeb Závěrečná konference k projektu „Podpora transformace pobytových.
Spotřebitel a maloobchodní prodejna. Maloobchod  Poslední článek distribučního řetězce  Zahrnuje služby pro domácnosti.
Wellnes víkend 6. – , Horní Bečva – Mesit***
NÁVRATNOST INVESTICE DO VAŠEHO PODNIKÁNÍ. VÝŠKA INVESTICE 470 EURO KČ (DLE KURZU ČNB) ZDROJE RODINA KAMARÁDI KONTOKORENT BANKA KČ NA PŮL.
VY_52_INOVACE_ZB03_1364TVR Výukový materiál v rámci projektu OPVK 1,5 Peníze středním školám  Číslo projektuCZ.1.07/ /  Číslo projektu:Rozvoj.
Součást Saint-Gobain Červencová akce „SPADLA KLEC“ A Brand of Saint-Gobain.
Tento program je vytvořen nezávislými spolupracovníky projektu OpenEconomy za účelem maximalizace příjmů jednotlivých uživatelů, kteří se rozhodli k účasti.
Kurz: Úvod do marketingu a jeho význam pro podnikání Budoucnost pro připravené.
KAŽDÝ Z VÁS SE NARODIL JAKO VÍTĚZ! VZPOMEŇTE SI NA SVÉ SNY, NIC NEBYLO NEMOŽNÉ!
Franchising VY_62_INOVACE_ ledna 2014
Financování sociálních služeb pro města a obce
JAFRA COSMETICS představuje NOVINKY Revitalizační čistící prášek Rozjasňující pleťové tonikum Rozjasňující denní emulze SPF 15 Rozjasňující.
Sisel International je společnost, která světu přináší: Zdraví, Krásu, Dlouhověkost a kvalitu Sisel Kaffe. Nyní jsme již na 40 trzích světa a skvěle využíváme.
(Nabídka platí od 1. září do vyprodání zásob. Na akci se jiné slevy nevztahují.) Babí léto s kosmetikou SOTHYS Paris.
Krém anti-âge + oční krém créme anti-rides za ½ ceny PROGRAM ANTI-ÂGE PÉČE V EXKLUZIVNÍM BALENÍ EXKLUZIVNÍ KOSMETICKÁ TAŠTIČKA (V nabídce jsou krémy č.1,
Organizace soutěže „Regionální potravina“ Jana Brázdilová Seminář – Význam a propagace regionálních potravin 2010.
Kontext MAKE-UP KOLEKCE LÍČENÍ JARO/LÉTO 2016 VINTAGE SPORT. Otevřete dokořán dveře a svou mysl lehkosti a jednoduchosti! V jemné atmosféře se objevuje.
ESSENS CLUB   Parfémy, kosmetika, potravní doplňky - Colostrum, Aloe Vera Essens - Vysoká kvalita –Nízká cena Šárka Ksandrová, Essens ID: essens-club.cz.
Vsetín proti chudobě Vsetínské školy pro lepší svět Vsetín,
Kvalitou a cenou Čím se u Essens lišíme? REGISTRACE JE ZCELA ZDARMA
NAJDĚTE TO, CO VÁM VYHOVUJE
Copyright ©2011 by Oriflame Cosmetics SA
Podpora sociálního podnikání v rámci CLLD (místní akční skupiny)
Transkript prezentace:

Obohacujeme životy žen! Příležitost s Mary Kay Obohacujeme životy žen!

Společnost, která stojí za skvělými přípravky! Firma Mary Kay byla založena v r. 1963 paní Mary Kay Ash. Pracuje pro ni více než 1,6 milionu kosmetických poradkyň. Naše pravidlo je ,,Dávat více než brát „ a ,,Vyzkoušej přípravek, dříve než koupíš.“ Po 9 let za sebou je Mary Kay nejlepší značkou přípravků péče o pleť a dekorativní kosmetiky. Mary Kay působí ve 33 zemích světa. Je označována jako jedna z TOP 100 společností na světě, pro které je možné pracovat ( Fortune Magazin USA)

Mary Kay v České republice a na Slovensku 10let! Plánované akce pro kosmetické poradkyně v našem týmu: 20.září Vizážistické školení práce s make-upem Naučíte se jak pracovat s make-upem, čtyři druhy líčení, tipy vizážistů, líčení očí a mnoho dalšího. Školí profesionální vizážistka Víťa Eridová z Brna, která školí světoznámé firmy i v Německu, v Praze. Cena kurzu s certifikátem 500Kč!!!Jen pro nás! 19.října Vizážistický kurz GLAMOUR Líčení sebe sama. Rafinované kombinace barev. S profesionálním fotografem. Každá bude mít fotku před-po. Školí profesionální vizážistka Katarína Mahríková z Trenčína, která líčí pro slovenskou televizi proměny. Cena kurzu s certifikátem 500Kč!!! Jen pro nás!

Koncepce dvojitého marketingu: Filozofie: Zlaté pravidlo – „Chovej se k druhým tak, jak chceš, aby se oni chovali k tobě.“ Go – give spirit – princip „dávat víc než brát“ Priority: Víra Rodina Podnikání Koncepce dvojitého marketingu: Poradkyně kupují přímo od firmy a prodávají přímo zákaznici. (Žádný pyramidový, multi-level nebo network marketing).

Žádná geografická omezení Žádné kvóty Pružná pracovní doba Neomezená možnost kariéry Ceny, ocenění, uznání Nesoupeříme navzájem o ceny. Neexistuje žádný limit! Průběžné školení a vzdělávání zdarma: Školení nových poradkyň Jednou měsíčně schůzka týmu, tzv. Unit meeting Průvodce poradkyně

CESTY K PŘÍJMU Neexistuje strop vašich možností Postupujete vlastním tempem Svůj životní styl si určujete sama a sama ovlivňujete výši svých příjmů! Semináře péče o pleť Další objednávky Prodáváme spotřební výrobek. Většina zákaznic obmění přípravky péče o pleť dvakrát do roka. Průměrná zákaznice si od vás nakoupí čtyřikrát za rok – jaro, léto, podzim, zima.

Registrační kufřík platný od 1.8.2008 JAK ZAČÍT ? Investice do Startovacího kufříku 2990,- Kč + poštovné V Kufříku najdete: TW 3v1 čistič na normální a suchou pleť (original) TW hydratační krém pro normální a suchou pleť (original) TW Zpevňující oční krém (original) Odličovač očí (original) Tuhý minerální pudr Beige1 (original) Lesk na rty Pink Diamonds (original) Řasenka Ultimate (original) 

Další přípravky a pomůcky: Minerální oční stíny Granite (original) NOVINKA! Minerální oční stíny Steel (original) NOVINKA! Minerální oční stíny Sweet Pink (original) NOVINKA! Minerální oční stíny Precious Pink (original) NOVINKA! Minerální oční stíny Crystalline (original) Saténové ruce (original) Taška Na Showcase Deluxe Kosmetické paletky na jedno použití 30ks Zrcátko 3ks 

Další přípravky a pomůcky: TimeWise vzorky Microdermální sada 6+6 12ks TimeWise vzorky Regenerační duo 6+6 12ks TimeWise vzorky na smíšenou a mastnou pleť 6+6 12ks Aplikátory na oční stíny 15ks Náhradní štětečky k řasenkám 15ks Brožura Průvodce nezávislé poradkyně Vyšší počet! Kniha o kráse, bal.5ks 2x Leták Novinky, bal.5ks 1x 

Další přípravky a pomůcky: Brožura Zamilujte si MK, bal.5ks 2x Profil péče o pleť, bal5ks 2x Desky na literaturu Kniha Zázraky se dějí DVD Průvodce KP Applause Brožura Kariéra s MK ... Celková hodnota 9 054Kč a cena Startovacího kufříku 2 990Kč!!! Chcete to s námi zkusit? Kontaktujte mne na tel.: 777 315 901 nebo janamk@email.cz

PROČ PRÁVĚ TEĎ ZAČÍT S MARY KAY? Začátek vašeho růstu Nová přátelství Ženy podporují ženy Nikdy nevíte, dokud to nezkusíte Výhody podnikání doma Možnost vlastního používání výrobků a úspory peněz díky dárkům Proměňte své sny ve skutečnost! Položte si otázku: „Kde chci být ode dneška za pět let? PODNIKÁTE PRO SEBE, NIKOLI VŠAK SAMA! PROČ JEŠTĚ ČEKAT?