Úspěchy žáků Školní zápis Dnes učí rodiče Pálenice má talent Recitační soutěž Novinky z ředitelny Rubrika Sv. Valentýn Co nás dnes čeká:

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
ZŠ Kostomlaty pod Milešovkou
Advertisements

1 Soutěž NÁŠ KRAJ UMĚLECKÁ SOUTĚŽ PRO ŽÁKY A STUDENTY pod záštitou hejtmana Středočeského kraje MUDr. Davida Ratha Téma soutěže: Život v našem kraji.
Školní projekt pro rok   Všechny třídy 1. a 2. stupně  Rodiče  Veřejnost Určení.
1. Pán Bůh je láska, dal svého Syna, Pán Bůh je láska, miluje mne
NA TÉMA: „DÍVÁM SE RŮŽOVÝMI BRÝLEMI“ Katalog vítězných děl jaro ročník výtvarné a keramické otevřené přehlídky „To je hlína!“ Akci podpořili: Dolní.
Prezentace k soutěži „CHCEME ČISTÉ MĚSTO“ vyhlášené městem Karlovy Vary kategorie: základní školy.
Aj 4.-5.r. St. Valentine´s Day - reálie
Termín: vždy první středa v měsíci Začátek: 9 30 hod Vstupné: 20,-Kč - výstava čertů vyrobených rodiči s dětmi doma Termín: začátek prosince - Mikulášská.
Registrační čísloCZ.1.07/1.4.00/ III/2 Inovace a zkvalitnění výuky prostřednictvím ICT Šablona číslo: Název výukového materiálu: Tematický okruh:
SVATÝ VALENTÝN.
Vytvořila: Kristýna Kořínková
Název školy Základní škola a Mateřská škola Tatenice Číslo projektu
Leopold II..
CHCI BÝT JAKO VY ZŠ VELTRUSY Projekt schválený Zastupitelstvem Středočeského kraje v rámci 2. výzvy 2. globálního grantu v oblasti podpory 1.2 Rovné příležitosti.
Valentýn Svátek sv. Valentýna je rozšířený po celém světě a v posledních letech se stále více slaví i u nás, i když se tomu Češi stále ještě brání a 14.
Navštěvuji základní školu L. Kuby 48 Školní rok začíná v září Školní rok má 10 měsíců Učíme se podle rozvrhu hodin Vyučovací hodina má 45 minut Navštěvuji.
K MEZINÁRODNÍMU DNI ZVÍŘAT 2014
Pilátová Gabriela, 8.B, školní rok 2013/2014
První císařovna.
Valentýnské srdce Registrační číslo projektu: CZ.1.07/1.1.38/
Svatý Václav Původ Český kníže Václav I. byl synem knížete Vratislava a jeho manželky Drahomíry, která byla dcerou knížete Havolanů (polabští Slované).
ZÁPIS DO I. TŘÍDY V ZŠ LEŠNÁ PROBĚHL 11. ÚNORA 2015 ZÁPIS DO I. TŘÍDY PRO ŠKOLNÍ ROK 2015/2016. ZÚČASTNILO SE JEJ 20 PŘEDŠKOLÁKŮ. VŠICHNI SE SNAŽILI UKÁZAT,
Vzdělávací materiál vytvořený v projektu OP VK Název školy:Gymnázium, Zábřeh, náměstí Osvobození 20 Číslo projektu:CZ.1.07/1.5.00/ Název projektu:Zlepšení.
Zikmund Lucemburský Základní škola Kutná Hora, Kremnická 98
Identifikátor materiálu: EU
Přijímací řízení ke vzdělávání na středních školách pro školní rok 2015/2016 (9. ročník)
PŘIJÍMACÍ ŘÍZENÍ ve šk. roce 2014/2015
VYHLÁŠENÍ VÝSLEDKŮ VÝTVARNÁ SOUTĚŽ K MEZINÁRODNÍMU DNI ZVÍŘAT 2012.
Přijímací řízení 2015 Maximálně 2 přihlášky Zrušení výstupního hodnocení Pozvánka na přijímací zkoušku 14 dní předem Nepřítomnost na přijímací zkoušce.
Základní škola DR.Miroslava Tyrše
Tento materiál byl vytvořen v rámci projektu Operačního programu Vzdělávání pro konkurenceschopnost. Projekt MŠMT ČREU PENÍZE ŠKOLÁM Číslo projektuCZ.1.07/1.4.00/
Alžběta Báthoryová Cca * 7.srpna 1560 Cca † 15. nebo 21. srpna 1614.
Lucemburkové na českém trůnu (Karel IV. – 1. část)
Školní vzdělávací program,,Přírodou ke vzdělávání‘‘
PČ_025_Valentýnské srdce
Škola pro děti Registrační číslo projektu: CZ.1.07/1.4.00/ Příjemce: Doporučeno pro: 6. ročník ZŠ Předmět: Dějepis Autor: Mgr. Tomáš Bicek Základní.
Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Zuzana Štěpánková Tento materiál byl vytvořen v rámci projektu Operačního programu Vzdělávání.
II. kategorie 1.místo - Milan Bílý, Jaromír Bílý, Patrik Fontoš Dětský domov Volyně 2.místo - David Makas, ZŠ a MŠ Vacov 3.místo - Jiří Jaroš, ZŠ Dukelská,
Svatá Anežka Česká Základní údaje a otázky jejího života
Karel Hynek Mácha * 16. listopadu 1810 Praha † 6. listopadu 1836 Litoměřice * 16. listopadu 1810 Praha † 6. listopadu 1836 Litoměřice.
EVROPA VE ŠKOLE 2015 Český Krumlov
Základní škola a Mateřská škola Slapy, okres Praha-západ
Základní škola, Vlašim, Březinská 1702
Soutěž pro žáky z celé ČR „Nakresli mi svou planetu“ Cílem soutěže je zvýšit povědomí dětí o potřebě chránit naši planetu a upozornit je na nebezpečí,
Božena Němcová Narození: Vídeň Zemřela: (42let)
NÁZEV ŠKOLY: ZŠ a MŠ Osoblaha AUTOR: Mgr. Jana Kolbeová NÁZEV: VY_32_INOVACE_17_ČESKÝ_JAZYK_A_LITERATURA TEMA: Česká próza a poezie 20. století ČÍSLO PROJEKTU:
ZŠ Brno, Řehořova 3 Osobnosti českých a světových dějin Dějepis 8.ročník III
ZŠ Brno, Řehořova 3 Osobnosti českých a světových dějin Dějepis 7.ročník III
III. E třída plná nadaných dětí. Recitační soutěž Všichni žáci jsou snaživými recitátory, ale jen jeden může být vítěz. Z naší třídy do ročníkového kola.
Název školy ZÁKLADNÍ ŠKOLA, JIČÍN, HUSOVA 170 Číslo projektu CZ.1.07/1.4.00/ Číslo a název klíčové aktivity 3.2 Inovace a zkvalitnění výuky prostřednictvím.
Karel IV. Jolana Muchová Obsah: Obecné informaceKarel IV. BylJeho StavbyManželkyDětiKvíz.
 Narodil se roku 1815 v Castelnuovo d'Asti (dnes Castelnuovo Don Bosco) v Itálii  Zemřel roku 1888 v Turíně  Byl italský katolický kněz, světec, vychovatel,
Anotace: Materiál je určen pro žáky 6. ročníku, slouží k výkladu nového učiva Datum: Ročník: 6. Vzdělávací oblast: Jazyk a jazyková komunikace.
Základní škola Katusice, okres Mladá Boleslav a Okresní myslivecký spolek Mladá Boleslav vyhlašují výsledky výtvarné soutěže pro žáky základních.
Škola ZŠ Masarykova, Masarykova 291, Valašské Meziříčí Autor
Škola ZŠ Masarykova, Masarykova 291, Valašské Meziříčí Autor
Karel IV. „Otec vlasti“ Filip Valla
Základní škola Valašské Klobouky
MANŽELKY KARLA IV. ODKAZ OTCE VLASTI Mgr. Pavel Vaníček
Život Karla IV..
ZŠ VRCHLICKÉHO ŠKOLNÍ družina.
Název materiálu: VY_32_vlastivěda, sada č. 1, 15
ATLAS LESNÍCH POHÁDKOVÝCH BYTOSTÍ
Divadlo Alfa a výrobky z plexiskla
Škola ZŠ Třeboň, Sokolská 296, Třeboň Autor Mgr. Milena Závišová Číslo
Marie Rottrová
ZŠ Zdeny Kaprálové a MŠ Vrbátky , příspěvková organizace
První císařovna.
dne 5. dubna 2018 ve třech skupinách v 15 hodin, 15:30 a v 16 hodin
CÍSAŘOVNA MARIE TEREZIE A CÍSAŘ JOSEF II.
Transkript prezentace:

Úspěchy žáků Školní zápis Dnes učí rodiče Pálenice má talent Recitační soutěž Novinky z ředitelny Rubrika Sv. Valentýn Co nás dnes čeká:

Úspěchy žáků Výtvarná soutěž vyhlášená prostřednictvím ZŠ a ZUŠ Dolní Němčí na téma „Královna Zima“ a „Cesta kolem světa“

2.A Jáchym Hájek – 1. místo 4.A Šimon Turčinek – 1. místo 3.B Kristýna Kozáková - 3. místo 5.A Natálie Žáková – 1. místo

Vytvoř slovy svého anděla Všechna ocenění v kategoriích báseň i próza obsadili žáci naší školy.

6. února 2015 zápis v Pařezové chaloupce 1620

62 dětí u zápisu, do první třídy zapsaných 48 dětí

Dnes učí rodiče V naší škole zatím učilo 16 rodičů

Pálenice má talent 10. dubna 2015

Recitační soutěž Pondělí Školní kolo

Novinky z ředitelny

 Svatý Valentin byl katolický kněz  sv. Valentin byl urozený Říman  Vyléčil Kratónova syna  Vesničané ho obvinili a král ho uvrhl do žaláře. Umučili ho.

 sv. Valentin z Terni zemřel mučednickou smrtí 14. února 269 na příkaz římského císaře Claudia II. poté, co přes zákaz oddával snoubence