Vítejte u kabelové TV Pržno v novém roce 2 0 0 7.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Společné jednání nad otázkami koncepčních možností budoucího financování sportu v Libereckém kraji. Financování sportu ve Statutárním městě Liberec Vypracoval:
Advertisements

KTV Pržno Prosinec 2008.
Kabelová televize Pržno. Program KTV •Co najdete na úřední desce •Naši jubilanti •Odvozy odpadů v dubnu •Úhrada místních poplatků •ZŠ a MŠ Pržno - platba.
Zápis dětí do Mateřské školy Pržno •Zapsat děti do mateřské školy si můžete ve středu a ve čtvrtek , vždy od do hodin v.
Program KTV •Březnoví jubilanti •Co najdete na úřední desce •Zápis do MŠ Pržno •Kulturní pozvánky z Frýdlantu •Kabelová televize, anketa •Klub seniorů.
Kabelová televize Pržno Září Program KTV  Jubilanti  Co naleznete na úřední desce  Odvozy odpadů  Oznámení MUDr. Gřundělové  ČEZ Distribuce.
Školní družina a internát „ÚSMĚV“ při ZŠ, Opava, Havlíčkova 1, p.o.
Kabelová televize Pržno
O Radobýlu Sídlo: CF Radobýl Litoměřice o.s., Lidická 12, Litoměřice Web: Rok založení: 1991 Klubové barvy: oranžová, černá, zelená.
ČLENSKÁ SCHŮZE 2008 Plnění plánu činnosti sportovního klubu MAESTRO CLUB Kolovraty na rok 2007.
 Kácení maje s hasiči  Výsedky voleb do Evropského parlamentu  Poruchy a výpadky KTV  Naši jubilanti  Setkání 3. generací – smažení vaječiny  Den.
PROGRAM  Jóga ODPADÁ!!!!!  Naši oslavenci  Velikonoční bohoslužby  Velikonoční turnaj – stolní tenis  Klub seniorů - pozvánka zájezd  Humanitární.
PF 2009 Příjemné prožití a úspěšný vstup do přejí všem občanům zastupitelé obce Pržno a zaměstnanci OÚ.
Kabelová televize Pržno infokanál únor 2007
TJ Sokol Sedlnice Kuželkářský oddíl. Mistrovství ČR žákyň 2007 Martina Janyšková se umístila na 3.místě.
SVOČ na Přírodovědecké fakultě OU Studentská vědecká a odborná činnost (SVOČ) je soutěž pro vysokoškolské studenty, kteří mají v jejím rámci.
Prosinec 2010 KTV Pržno.
KTV Pržno Leden 2013.
Kabelová televize PRŽNO ÚNOR Únoroví jubilanti Informace FÚ Frýdlant n/O Co najdete na úřední desce Výsledky Tříkrálové sbírky Oznámení SmVaK Oprava.
Lobbying Pavel Čech Učo: Úvod Prezentovaný projekt již úspěšně 15 let funguje. Vše se povedlo, ale jak to začalo……. Na počátku byl internet v plenkách.
ČLENSKÁ SCHŮZE Plán činnosti sportovního klubu MAESTRO CLUB Kolovraty na rok 2009.
Zábavná matematika.
ČLENSKÁ SCHŮZE Plán činnosti sportovního klubu MAESTRO CLUB Kolovraty na rok 2010.
Memoriál L. Kollerta ročník turnaje žáků v kopané o putovní pohár.
Tj Sokol Cítov – přípravka 2013
Výchovný ústav, dětský domov se školou, základní škola a střední škola Dřevohostice pořádá 13. ročník turnaje v nohejbalu trojic a dvojic KDY: ve středa.
Sněhuláci pro Afriku Děti dětem stavějí… 7. ZŠ a MŠ, příspěvková organizace, Brněnská 26, Plzeň.
KTV Pržno - prosinec 2007.
Sbor Církve bratrské v Ostravě sborová oznámení SRDEČNĚ ZVEME NA SPOLEČNÁ SHROMÁŽDĚNÍ STŘEDA 18:30 Biblická a modlitební hodina Slovo: Karel.
Program KTV Březnoví jubilanti Klub seniorů - pozvánka Co najdete na úřední desce Zápis do MŠ Pržno Kulturní pozvánky z Frýdlantu Velikonoční turnaj –
Program KTV Jubilanti, oslavenci Klub seniorů - pozvánky Kultura a sport v prosinci Zasedání ZO Pržno - oznámení Co najdete na úřední desce - Veřejná.
Kabelová televize Pržno Říjen V roce 1990 byl OSN vyhlášen 1. říjen jako "Den seniorů". Vážení senioři, přejeme Vám hodně zdraví a mnoho elánu nejen.
ČLENSKÁ SCHŮZE 2009 Nejbližší klubové akce – prosinec 2009 a leden 2010.
Kabelová televize Pržno. Program KTV Co najdete na úřední desce Naši jubilanti Odvozy odpadů v dubnu Úhrada místních poplatků ZŠ a MŠ Pržno - Sběr starého.
HOKEJOVÝ KLUB VSK TECHNIKA BRNO
XXVII. Silvestrovské derby
Program Naši oslavenci Pozvánka - kladení věnců Slavnostní setkání - Den matek Fotbalová sobota Hasičská soutěž.
63. výročí osvobození Májoví jubilanti Pozvánka ZŠ a MŠ – Den matek Pozvánka - Jarní koncert s Pržňankou Co najdete na úřední desce Klub seniorů – zájezd,
Příjemné prožití letních prázdnin všem občanům přeje OÚ Pržno.
Májoví jubilanti Den matek ZŠ a MŠ, Pržňanka – záznamy z vystoupení, 2 hod. 8 min. nové Pozvánka na fotbal Oznámení – část. uzavření komunikace Náves.
KTV Pržno Září Program KTV Informace k zahájení nového školního roku Informace k zahájení nového školního roku Naši oslavenci Naši oslavenci Co.
Příjemné prožití letních prázdnin všem občanům přeje OÚ Pržno.
Program KTV Jubilanti, oslavenci Co najdete na úřední desce Česká pošta informuje Klub seniorů - pozvánka Beseda nad rozpočtem Mašinka - Maškarní bál.
Listopad 2008 Kabelová televize Pržno PoÚtStČtPáSoNe
Leden 2008 KTV Pržno Pohodový rok 2008 přejí všem občanům zaměstnanci OÚ, starosta Petr Blokša a místostarostka Ing. Milena Tvrdoňová.
Program KTV Naši oslavenci Den obce - pozvánka Co najdete na úřední desce Svoz odpadů v červnu CZECH Point SKP - pozvánky na fotbal Klub seniorů pozvánky.
Kabelová televize Pržno Únor Program KTV Pržno Co najdete na úřední desce Naši jubilanti Pozvánka - Hasičský ples Valná hromada SK Pržno - pozvánka.
PRŽNO KTV ČERVEN.
Sbor Církve bratrské v Ostravě sborová oznámení SRDEČNĚ ZVEME NA SPOLEČNÁ SHROMÁŽDĚNÍ STŘEDA 18:30 Biblická a modlitební hodina slovo: Jan Kočnar.
Program KTV  Naši jubilanti  Co najdete na úřední desce  Hostinec „U Adamců“- vepřové hody  Pozvánka - vystoupení Pržňanky  Klub seniorů - Mikulášská.
Kabelová televize Pržno
Program KTV Oslavenci Co najdete na úřední desce Pozvánka na zájezd Klub seniorů – pozvánky Termíny svozu odpadů Info SmVak Vodácká akce SKP - pozvánka.
Plán činnosti 2007 Filip Novák Volejbal - 5. ročník volejbalového turnaje Geodetů a Kartografů 2007 Místo konání : tradičně v hale ČVUT na.
Program KTV Naši jubilanti Svoz odpadů Co najdete na úřední desce Zlatý retrívr Koncert - Petra Janů Tour 2010 Poděkování sponzorům Pozvánka Klubu seniorů.
Srpen Podněty a připomínky k obsahu sdělení v KTV můžete zasílat na mailovou adresu: případně telefonicky na č či osobně.
FC Slovan Rosice, o.s.. Činnost klubu v roce 2015 Informace v číslech: ● Počet týmů – 11 ● Členská základna – 247 členů ● Roční rozpočet – ,-
KTV PRŽNO Duben 2017 Veselé Velikonoce.
KTV PRŽNO Duben 2017 Veselé Velikonoce.
KTV PRŽNO Červen 2016.
KTV Pržno Prosinec 2016.
KTV PRŽNO ÚNOR 2017.
Novoroční turnaj ve stolním tenise KDY: sobota 11. ledna 2014
ČMMJ z.s. -Okresní myslivecký spolek Chrudim se sídlem
ÍTĚZNÁ PÁLKA TURNAJ VE STOLNÍM TENISE ˇ O B E C V Í T E Z N Á
KTV PRŽNO Červenec 2017.
BSE České Budějovice o. s.
INFOkanál Pržno PROSINEC 2017.
KTV PRŽNO Únor 2018.
KTV PRŽNO Leden 2018.
Prosinec 2018 KTV Pržno.
Transkript prezentace:

Vítejte u kabelové TV Pržno v novém roce

Program Informace OÚ Naši oslavenci „Vánoční turnaj“ – kulečník „Štěpánský turnaj“ – stolní tenis Fotogalerie Z výletu na Lysou horu

Informace OÚ Zastupitelstvo se na svém prosincovém zasedání usneslo, že žádosti na změny územního plánu budou přijímány do Pozdější žádosti nebudou akceptovány až do odvolání. Dochází ke zvýšení cen za odvoz a likvidaci komunálního odpadu na 400,-Kč za poplatníka/ rok, chataři – 450,-Kč/ rok. Poruchy na KTV hlaste neprodleně na OÚ nebo na tel.č. :

Naši oslavenci LEDEN paní Františka Kropová 91 let paní Marie Herotová 82 let paní Danuše Popková 81 let paní Jiřina Vachalová 70 let pan Arnošt Lupík 83 let pan Břetislav Gabzdyl 75 let pan Jiří Fucyman 60 let pan František Mališ 60 let Všem oslavencům blahopřejeme. OÚ Věk oslavenců zveřejňujeme s jejich souhlasem!

„Vánoční turnaj“ - kulečník Semifinále: Zdeněk Matýsek – Mirek Polák 2:0 Václav Němec – Miloš Nádvorník 2:1 O 3.místo: Mirek Polák – Miloš Nádvorník 2:0 (200:48, 200:77) Finále: Václav Němec – Zdeněk Matýsek 2:1 (47:200; 200:96; 200:132)

Vánoční turnaj“ - kulečník Třetí výhrou v turnaji od r se stal V.Němec trvalým držitelem „Putovního poháru“ Sponzoři turnaje: Kulturní a sportovní komise při OÚ SK Pržno p. Zdeněk Matýsek hostinec „U Adamců“ Hráči děkují všem sponzorům za hodnotné ceny pro nejlepší hráče a za dárky pro všechny zúčastněné. Sportovní klub Pržno

„Štěpánský turnaj“ stolní tenis se konal v tělocvičně ZŠ 1.ročník turnaje ve st.tenisu.Celkem se ho zúčastnilo 26 borců včetně dětí a mládeže. Děti si odnesly za účast v soutěži laskominy.První místo získal pan Jedlička z Janovic, druhý se umístil Daniel Šindelek a třetí příčku obsadil Jakub Šenk, oba z Pržna. Organizační záležitosti skvěle zvládl ředitel turnaje - pan Pavel Kludka z Pržna. Patří mu dík SKP i OÚ.