Zjasnění Hydratování Revitalizování Tři kroky ke krásné pleti Zjasnění Hydratování Revitalizování Zjasňující, revitalizující, hydratační maska.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
1.Význam kosmetického účinku šamponu
Advertisements

Materiál, výrobky.
NEOMEZENÝ SYSTÉM PROMĚNY SYSTÉM VYTVOŘEN PRO ZMĚNU, KTERÁ PŘINÁŠÍ NĚCO ZCELA NOVÉHO. Je navržen tak, aby splnil přání každé ženy, která touží po ulehčení.
Fyziologie kůže VY_32_INOVACE_01-13 Jolana Fialová SOU Domažlice
Číslo a název projektu CZ.1.07/1.5.00/ OP: Vzdělávání pro konkurenceschopnost Zvyšování vzdělanosti pomocí e-prostoru Název a adresa školy Soukromá.
Tělní tekutiny.
Mezoroller TianDe: krása si víc nevyžaduje obětí!
KINETICKÁ TEORIE STAVBY LÁTEK.
Unikátní JOHNSON´S® Baby Koupel pro celé tělo i vlásky 500 ml
Číslo projektu CZ.1.07/ / Číslo projektu: Rozvoj vzdělanosti
Pleťové masky. Patnácti až dvaceti minutový relax „pod maskou“ udělá malý zázrak nejen s vaší pletí, která se krásně uvolní, ale uvolní se a zrelaxuje.
Md:peelsTM Široká řada farmaceutických a lékařských chemických peelingů se složením pro nápravu hlavních projevů stárnutí, které trápí pacienty stárnutí.
Základní vzdělávání - Člověk a příroda - Přírodopis – Biologie člověka
SOUSTAVA KOŽNÍ Stavba a funkce kůže Kůže tvoří ochranný kryt těla
POVRCH LIDSKÉHO TĚLA KŮŽE Kůže kryje povrch lidského těla. Odděluje vnitřní prostředí organismu od vnějšího prostředí, které na kůži působí chemickými.
COLOR PROTECTION. Zdroj: Nielsen Research pro UNIPRO 2009 italský trh TRH S VÝROBKY NA OCHRANU BARVY 45% žen si barví vlasy a 24% žen má ve vlasech melírované.
HISTORIE Společnost ALFAPARF MILANO byla první společnost, která si uvědomila, že je zapotřebí zpomalovat proces stárnutí vlasů. INSPIRACE V současné.
KONCEPT Nová generace péče o vlasovou pokožku, která navrací krásu Vašim vlasům. Krása vlasů začíná u kořínků – pro dosažení silných a zdravých vlasů.
Chemické prvky-nekovy č.1
Kde nás najdete: V Kladně v ulici Tomáše Garika Masarika 825 Kontakt: telefonní číslo: Otevírací doba: Po-St : od ,
VY_32_INOVACE_G Otázky na bílkoviny
PRODUKTY FLP NA PODZIMNÍ MĚSÍCE
Tělní tekutiny Krev Text: Reprodukce nálevníků.
BUŇKY A TKÁNĚ V LIDSKÉM TĚLE
NABÍDKA DÁRKOVÝCH BALÍČKŮ ze světa nanotechnologií
Označení materiálu: VY_32_INOVACE_ZMAJA_VYTAPENI_14 Název materiálu:Tepelná pohoda Tematická oblast:Vytápění – 1. ročník Instalatér Anotace:Prezentace.
Místo chemie z továren — mýdlo ze stromů.
Periorální dermatitida
Úpravy krmiv.
Organické a anorganické sloučeniny lidského těla
Corrective Serum V každé kapsli je chutná porce krásy...
Regenerační schopnost tkání. Zevní a vnitřní prostředí organismu.
LIPIDY.
Zkoumá rychlost reakce a faktory, které reakci ovlivňují
Vlastnosti živých organizmů (Chemické složení)
Žena a sport.
OPALOVÁNÍ JE SLUNCE NEBEZPEČNÉ? Ne, ultrafialové záření je vždy stejné. Filtrace záření se změnila, protože došlo k narušení ozónové vrstvy z důvodu neblahého.
Nové masky Pro Comfort z výtažky z květin Daruji naše pokožce kvetoucí vzhled.
Přírodní olej bohatý na antioxidanty
Povrch lidského těla autor: David Hainall.
Být rodičem je úžasné … Každý rodič vždy dá to NEJLEPŠÍ svému dítěti … WINALITE BabyCare
Název materiálu: OPAKOVÁNÍ 1.POLOLETÍ - OTÁZKY
MOČOVINO-FORMALDEHYDOVÉ PRYSKYŘICE
Steroidní hormony Dva typy: 1) vylučované kůrou nadledvinek (aldosteron, kortisol); 2) vylučované pohlavními žlázami (progesteron, testosteron, estradiol)
Atmosférické fronty.
Tužka na vyhlazení vrásek
BÍLKOVINY.
Elektronický materiál byl vytvořen v rámci projektu OP VK CZ.1.07/1.1.24/ Zvyšování kvality vzdělávání v Moravskoslezském kraji Střední průmyslová.
Biologie člověka.
Povrch lidského těla Filip Bordovský.
Aplikační potenciál keratinových vedlejších produktů masného průmyslu
KATALOG PIVNÍ KOSMETIKY NÁŠ VYCHLAZENÝ ZAJÍC, TEN NÁM CHTNÁ NEJVÍC.
Stavba kosti.
K RÄUTERHO F KYSELINA HYALURONOVÁ + FYTOKOMPLEX Řada obličejové kosmetiky s kyselinou hyaluronovou a fytokomplexem.
Nelíčený půvab nové linie přípravků pro péči o pleť obličeje je úchvatný…
Ideální pro: Ženy ve věku 20 až 40 let, které trápí mastná pleť a nedokonalosti: ucpané póry, nerovnoměrný povrch, místy lesk, zčervenání, rozšířené póry.
Make-up kolekce podzim/zima 2011/12 Make-up kolekce podzim/zima 2011/2012.
BÍLKOVINY. DEFINICE Odborně proteiny, z řeckého PROTEIN=PRVNÍ. Jsou to přírodní makromolekulární látky vznikající z aminokyselin. Obsahují vázané atomy.
Barviva – pozor na E 102, E 104,E 110,E 120, E 122,E 123, E 124,E 129 E 133, E 151, E 155 Mohou nepříznivě ovlivňovat činnost dětí.
Řešení Vašich problémů s lepením, tmelením a spárováním.
Ve snaze o krásu vítězí… řada Snail Secret TianDe V kosmetických salonech krásy 5-minutové služby hlemýžďů stoji 100 dolarů.
SUCHÁ FYTOKOSMETIKA Vyloučením z receptury vody, jsme úplně upustili od konzervantů, emulgátorů, parfémů a jiné chemie Nejefektivnější péče o pokožku 100%
Autor výukového materiálu: Denisa Dosoudilová Datum vytvoření výukového materiálu: květen 2012 Ročník, pro který je výukový materiál určen: VIII. Vzdělávací.
Název školy: Základní škola a Mateřská škola při dětské léčebně, Janské Lázně, Horní promenáda 268 Autor: Bc. Renáta Bojarská Datum: Název: VY_32_INOVACE_01_PŘ8_BO.
Drogerie – osobní hygiena I
POVRCH LIDSKÉHO TĚLA Veronika straková.
Chlorophyl Chlorela Spirulina Tolice vojteška Mladá pšenice Mladý ječmen.
OBĚHOVÁ SOUSTAVA.
Regenerační přípravky II.
Tkáň soubor buněk stejného tvaru a funkce Tkáň v lidském těle:
Transkript prezentace:

Zjasnění Hydratování Revitalizování Tři kroky ke krásné pleti Zjasnění Hydratování Revitalizování Zjasňující, revitalizující, hydratační maska

Funkce Vliv kyseliny 2-glukosid askorbové AA2G, což je velmi stabilní forma VITAMINU C, může vylepšit tón pleti a změnit její kvalitu na měkkou, rovnou a pružnou. Zároveň vlastnosti PENTAVITINu a kyseliny hyaluronové pomáhají navázat vodu v pokožce a dlouhodobě ji udržet hydratovanou. Do 24 hodin nastane zvýšení obsahu vlhkosti v pokožce o 20%. Pokožka bude vypadat zdravě, zářivě a přirozeně bez skvrn! Na dotek bude jemná a vláčná. Zjasňující, revitalizující, hydratační maska

Analýza složení: kyselina hyaluronová- významná hydratační schopnost Tato látka se přirozeně nachází v tkáních, ale s vyšším věkem se její obsah zmenšuje a tvoří se vrásky. V tkáních působí jako mezibuněčná hmota, vytváří prostor pro transport látek, potřebných pro přirozenou Zjasňující, revitalizující, hydratační maska regeneraci buněk. Dokáže navázat až 100 násobek vody vlastní váhy. Eliminováním volných radikálů zvyšuje regenerační schopnost kůže.

Extrakt z červené řepy- Působí jako ochranný, přestupný faktor, který umožňuje napumpovat vlhkost ze spodní části kůže do dehydratované povrchové části, čímž neustále udržuje rovnováhu vlhkosti v pokožce. Navíc je odolný proti alergii. Zjasňující, revitalizující, hydratační maska

Pentavitin- Novodobý vysoce účinný hydratační prvek, který se váže na keratin v požoke pevně jako magnet a udržuje rovnováhu vlhkosti pokožky iv extrémně suchých podmínkách, kde jiné agenty selhávají. Zjasňující, revitalizující, hydratační maska

kyselina 2-glukosid askorbová (AA2G) Tato forma vitaminu C brzdí tvorbu melaninu a umožňuje zbavit se skvrn na kůži dlouhodobě a trvale. S naším produktem máte po problému s černými tečkami tvořícími se v pokožce. AA2G bude reagovat s kožním enzymem a- glukosidázu při vstupu do vnitřní části kůže a zcela zablokuje tvorbu melaninu v buňce. Zjasňující, revitalizující, hydratační maska AA2G je 10 krát stabilnější než běžné formy vitaminu C, které degradují při změnách pH, teploty a působením iontů kovů. AA2G bude aktivně a dlouhodobě bránit ukládání pigmentu, aby byla Vaše pleť bělejší a zářivější.

Ostatní složky a jejich funkce: (1) Zahušťovadlo: karbomér a Hydroxyetyl celulóza HEC; (2) Rozpouštědlo: PEG-40 Ricinový olej hydrogenovaný; (3) Regulátor pH: trietanolamin TEA; (4) Chelační agent: EDTA-2na; (5) Sterilizáční agent: fenoxyetanol; (6) Stabilizátor: metylparaben; Zjasňující, revitalizující, hydratační maska

Použití: Otevřete masku a odstraňte film. Položte masku rovnoměrně na obličej na dobu asi 15 minut. Potom masku odstraňte a zlehka poklepkávejte tvář, dokud se úplně nevstřebá. Není nutné umýt obličej. Nakonec naneste krém. Tip: V létě je vhodně uchovávat masku v chladničce a aplikovat masku studenou. V zimě ji před použitím můžete namočit do asi 50 ° C teplé vody na dobu 5 až 10 minut a udělat si teplou masku (voda nesmí mít více než 70 ° C) Zjasňující, revitalizující, hydratační maska

Obsah setu (50 BH): 16 kusů 30ml masek Zjasňující, revitalizující, hydratační maska