4040 Taťka (KP)right, 2009 Bylo to v Háji v prosinci l.p.2009.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Vyberte z nabídky Vyberte z nabídky Jedná se o soutěž, v níž nejde o znalosti, ale pouze o hádání a tipování, soutěž 5 proti 5 pořádá naše škola.
Advertisements

Gymnázium Hladnov a Jazyková škola s právem státní jazykové zkoušky Ostrava, p.o.
Šubišák, Háj pod Klínovcem © Klub Paniců KP Silvestr 2k10/2k11 • Co rok dal a vzal ? • Planeta zelených – bilance projektu • KPla hraje 1 • Silvestrovská.
P RIMA 2007/2008 Nikola Valentová Mé záliby jsou: Fotbal, který hraji již 6 let. V létě jezdím na kole, nebo kolečkových bruslích. V zimě zas jezdím.
Silvestr 2k8/2k9 Hojsova Stráž, pension Vyhlídka.
Čtyři katolické matky. Čtyři katolické matky spolu sedí u kávy a baví se o tom, jak mají slavné syny.
Já a má rodina Já jsem se rozhodla udělat prezentaci o mé rodině nic jiného mě nenapadlo, tak doufám že, se vám bude líbit! V pozadí vidíte náš rodinný.
Noc venku - jen jedna noc?. Motto: Nemyslíme si, že muset spát na ulici je v pořádku. A proto Noc venku …
Svatba.
Moji mazlíčci Chicco a Delphine sea siberian heart.
Veronika Burdová Mé studium na 4.ZŠ v Chebu.
Děkuji... Děkuji... Děkuji... Děkuji... Děkuji....
2. Často však světlo svítání | zastře strach z večera, | když člověk pozná zklamání | a zmizí důvěra.
Prezentace třídy Jsme akční, máme rádi vše nové a zajímavé.
Silvestr 2k5/2k6 Horská Kvilda. KP Silvestr 2k5/2k6 Silvestrovská chvilka KPzie 1 Co rok dal a vzal ? KPla hraje 1 VZ uvádí: Večírek Plán KP akcií 2006.
Silvestr 2k7/2k8 Suchá, pension Dornberg. KP Silvestr 2k7/2k8 Hymna Co rok dal a vzal ? KPla hraje 1 Dámská vložka Plán KP akcií 2008 KPla hraje 2 Vítání.
VY_32_INOVACE_21-03 PRAVDĚPODOBNOST 3 Zásobník úloh.
Projektové dopoledne.  Dnešním tématem bylo naučit se bezpečnému pohybu po internetu.  Nejdříve nás pan učitel seznámil s tímto projektem a pustil zajímavé.
DARUJ SVOJE VAJIČKO… Co to je????
Jak ovlivňuje můj život současná technika. Televize V dnešní době je zcela pravděpodobné, že 2 % ze 3 % lidí mají doma televizi. Já si myslím, že televize.
Vzdělávací oblast: Český jazyk a literatura
Carlo Goldoni Anna Bartošová, C1B
Základní škola a Mateřská škola Slapy, okres Praha-západ Projekt EU – OPVK, projekt číslo:CZ.1.07/1.4.00/ Anotace: cvičení čtení ze známých písmen,
Kalendář - červen Petr Machala.
Podnikání – obchodní společnosti
POEZIE.
Základní škola Jakuba Jana Ryby Rožmitál pod Třemšínem Efektivní výuka pro rozvoj potenciálu žáka projekt v rámci Operačního programu VZDĚLÁVÁNÍ PRO KONKURENCESCHOPNOST.
Proč bych neměl vesel být
MOJE RODINA BRODŠTí.
Moje Rodina.
Směry, které novelizace sleduje Totožné postavení všech akcionářů – změna ust. § 156b Posílení práv akcionářů : -právo na vysvětlení: vysvětlení formou.
MOJE RODINA Josef Novák.
Veselá 1. Když celý den se snažíš, a nic se nedaří, a venku zrovna prší, i když je předjaří, a moje plány mizí, proč já jen smůlu mám, tak řeknu: „Co naplat,
Jediná věc,která se v životě dá změnit je budoucnost.
4 katolické matky. 4 katolické matky spolu sedí u kávy a baví se o tom, jak mají důležité syny.
BEJCI Tohle je asi konec bejků pátá třída končí Jeden chce jít na matematickou TAK TOHLE JE NA PAMÁTKU.
Název školy ZÁKLADNÍ ŠKOLA, JIČÍN, HUSOVA 170 Číslo projektu CZ.1.07/1.4.00/ Číslo a název klíčové aktivity 3.2 Inovace a zkvalitnění výuky prostřednictvím.
Viktor Kubečka je to boxer my mu říkáme (Viky) je to náš třídní šašek.
Projekt: Moderní škola 2010 registrační číslo: CZ.1.07/1.4.00/ Číslo DUM: VY_32_INOVACE_170 Předmět: Český jazyk – Náš svět (Člověk a jeho svět)
Anotace Žáci se rozdělí do 3 skupin. Skupiny si jedna po druhé volí otázku. Pokud na ni odpoví dobře, připočítávají se jí příslušné body. Pokud ne, má.
Název školy : SPECIÁLNÍ ZÁKLADNÍ A MATEŘSKÁ ŠKOLA VARNSDORF Autor : Jaroslav Bezděk, 2012 – 12 – 01 Název : VY_32_INOVACE_04_Český jazyk Téma : Popis Číslo.
Prioritní osa: 1 − Počáteční vzdělávání Oblast podpory: 1.4 − Zlepšení podmínek pro vzdělávání na základních školách Registrační číslo projektu: CZ.1.07/1.4.00/
Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Iva Hůdová. Dostupné ze Školského portálu Karlovarského kraje materiál.
Využití obrazového materiálu v hodinách Čj „Učit se znamená objevovat to, co už víš. Konat znamená demonstrovat, že to víš. Učit druhé znamená připomínat.
Literární riskuj národní obrození Jarmila Karlovcová 8. třída Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Jarmila Karlovcová. Dostupné.
Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Mgr. Vladimír Mikulík. Slezské gymnázium, Opava, příspěvková organizace. Vzdělávací materiál.
Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Mgr. Vladimír Mikulík. Slezské gymnázium, Opava, příspěvková organizace. Vzdělávací materiál.
VÝUKOVÝ MATERIÁL ZPRACOVANÝ V RÁMCI PROJEKTU MODERNÍ ŠKOLA Registrační číslo projektu: CZ.1.07/1.400/ ZÁKLADNÍ ŠKOLA ÚSTÍ NAD LABEM, HLAVNÍ 193,
Ivo KOBLASA Projekt 23letého paralympijského reprezentanta, vicemistra světa, mistra ČR OD RIO DE JANEIRA PO TOKIO „Za 4 roky, při Paralympic.
Obchodní akademie, Střední odborná škola a Jazyková škola s právem státní jazykové zkoušky, Hradec Králové Autor: Ing. Radoslava Benová Název materiálu:
VY_32_INOVACE_04_Já mám koně Autor Mgr. Iva Dušková
ŽENA.
ČÍM CHCI BÝT, AŽ VYROSTU? Václav Pfleger.
Já a má rodina Já jsem se rozhodla udělat prezentaci o mé rodině nic jiného mě nenapadlo, tak doufám že, se vám bude líbit! V pozadí vidíte náš rodinný.
Vklad Obchodní zákoník definuje vklad jako peněžní prostředky nebo jiné penězi ocenitelné hodnoty, které se společník zavazuje vložit do základního kapitálu.
Druhá třída hraje vánoční hru pro své rodiče
Střední odborná škola a Střední odborné učiliště, Hradec Králové, Vocelova 1338, příspěvková organizace Registrační číslo projektu: CZ.1.07/1.5.00/
Číslo projektu MŠMT: Číslo materiálu: Název školy: Ročník:
Digitální učební materiál
PAMUKKALE.
Výukový materiál vytvořen v rámci projektu EU peníze školám
Název školy: ZŠ a MŠ Březno
JAK SI UŽÍVÁME CHVILKY V 10. ODDĚLENÍ
Projekt ERASMUS
AUTOR: Mgr. Lenka Rousová NÁZEV: VY_32_INOVACE_3A_09
VYPRAVOVÁNÍ Slohový útvar vyprávěcího postupu
ZÁKLADNÍ ŠKOLA, JIČÍN, HUSOVA 170
Vítejte na třetí místní konferenci Strategické řízení a plánování
NÁZEV ŠKOLY: ZŠ a MŠ Čestlice
Název školy: ZŠ a MŠ Zvole Autor: Mgr. Jitka Krupičková
Transkript prezentace:

4040 Taťka (KP)right, 2009 Bylo to v Háji v prosinci l.p.2009

Píseň Dovolte bych tiše předpokládal, Taťku Toma všichni znáte tu. Když v 60tým roce to devátým Rodičové.... a teďka mám ho tu. Krabici tu chápejte by troubu, Vizionář Kamča čte vám z ní. Tuhle všichni kočovní jsou herci, Tak bez zkoušek příběhy zazní.

Taťka v (KP) akcii

Taťka cyklista

Taťka cestovatel

Na poradě s právníkem......na valné hromadě

Taťka jako taťka

Taťka jako věšák

Taťka jako kůň

Taťka ležící spící a napouštějící vanu video

Taťka v barvách

Taťka serjózní

Taťka miláček žen

Taťka na roztrhání

Taťka učitel

Taťka malířem

Prostě Taťka...

Chvilka poezie

Předání daru

Plakátek

A nebo vlastně jinak...

KPla hraje

Playlist Hymen (C) Dakota (G) Slepička (G) Arizona (C) Jožin (Ami) Nejlíp se tak... (G) Sovy v mazutu (G) Škuner (Ami) Kři (čtyři) kříže (Dmi) Houby (G) Žofín (E) Marijuana (E) Turci (Ami)...