Stránky o Hvězdné bráně

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
neztraťme se NA INTERNETU!
Advertisements

DOBRÝ DEN VÍTÁME VÁS ! Speciální prezentace od BlueStars Robbie Williams - She is Madonna.mp3.
Tento vzdělávací materiál vznikl v rámci projektu EU – peníze školám Název projektu : Objevujeme svět kolem nás Reg. číslo projektu: CZ.1.07/1.4.00/
Zadáme adresu: posta.echotebor.cz mail.echotebor.cz (zadáváme bez www!!!)
P3x-797 P3x-562 P3x-118 P2x-555 P9c-372 P3x-729 P3x-116
© Jan Pivoňka Ze stránky Stargate.
Vážení turisté, cestovatelé a výletníci. Členové KČT Nepomuk se rozhodli vytvořit fotogalerii z Vašich obrázků z cest. Fotografie budou zveřejňovány v.
Předmět: Český jazyk - sloh Cílová skupina: 6. ročník ZŠ
(star gate) RASY MYTOLOGIE SYMBOLY
Mobilní aplikace TECH/NTK. -cílem poskytnout rychlý a jednoduchý mobilní přístup k základním službám pro typické zákazníky NTK -část aplikační a informační.
Předtím než vám ukážu svou prezentaci o životu ve Vesmíru si uvědomte si, že nejsou vědecky potvrzené žádné informace ! ! ! ! !
Jmenuji se Michaela Petrová
HVĚZDY Navrátilová Pavlína. Holly Marie Combs Narozena: Místo narození: San Diego, Kalifornie, USA Výška : 1,55 m Náboženství: Protestantské.
Postavené před cca:1,000,000 let Rasou zvanou Antikové.
Jak jsem uvedla na první stránce, jmenuji se Gábina a ještě doplním příjmení Urválková. Tak tedy, neznáte mě. A protože se vzájemně nevidíme a nemůžete.
Název školy: Základní škola a Mateřská škola Kladno, Vodárenská 2115 Autor: Ing. Ilona Sadílková Materiál: VY_32_INOVACE_ICT36.10 Téma: PowerPoint Číslo.
SCI-FI Vítejte do světa sci-fi do světa, kde se fantasie stává skutečností!!!
Šablona webových stránek Školení pro dobrovolné knihovníky Opava
ST R G TE Spojenci Tollánci TOLLANA Pane… tady je nějaká divná brána.
ŽIVOTOPIS (curriculum vitae)
Elektronická komunikace
Sociální sítě II Výpočetní technika. jméno autoraMgr. Petr Jonáš název projektu Modernizace výuky na ZŠ Česká Lípa, Pátova ulice číslo projektuCZ.1.07/1.4.00/
Popis a ovládání Plocha I
Vypracoval Lukáš Pokorný, I2 2012/2013. Krátké představení : Narozena 8. Února 1974 Pracuje jako učitelka Anglického jazyka Studovala na Ostrovském gymnáziu.
Tento vzdělávací materiál vznikl v rámci projektu EU – peníze školám Název projektu : Objevujeme svět kolem nás Reg. číslo projektu: CZ.1.07/1.4.00/
SKUPINA 2.B BETA Studentský projekt – shrnutí dosavadní práce + plány na další výstupy.
PRAVDĚPODOBNOST Žákyně č. 1 ZL 3 / Úkol: opiš si zadání, popř. si ho třeba i vylepši samostatně se zamysli nad předloženým řešením pokud budeš.
PUBLICISTICKÝ STYL = NOVINÁŘSKÝ.
Motivační dopis přikládá se k životopisu cílem je zaujmout budoucího
Blanka Zrníková Jarmila Smilková obsah
Výukový materiál vytvořený v rámci projektu „EU peníze školám“ ŠKOLA: STŘEDNÍ ŠKOLA PRÁVNÍ – PRÁVNÍ AKADEMIE, S.R.O. TYP ŠABLONY: III/2 INOVACE A ZKVALITNĚNÍ.
INFORMATIKA 7 Úprava dokumentu III2 - I ANOTACE Materiál obsahuje prezentaci ve formátu Microsoft PowerPoint (.ppt) pro učivo v předmětu Informatika,
Komplexní test profesora Frinka SimpsCon tým. Pravidla hry Test se skládá z 18 otázek Každý vyplňuje sám ;-)
1. Pokud mě někdo na chatu požádá o sdělení adresy a telefonu  Pošlu mu je teprve, až on mi pošle svoje Pošlu mu je teprve, až on mi pošle svoje 
Střední škola služeb a podnikání, Ostrava-Poruba příspěvková organizace Výukový materiál v rámci projektu OPVK 1.5 Peníze středním školám Číslo projektu:
Řecké náboženství.
Moje osobní prezentace
 Povolání: Herečka, zpěvačka, textařka Věk: 19 Datum narození: Místo narození: Los Angeles, Kalifornie, USA Znamení: Ryby Výška: 159 cm.
Střední škola služeb a podnikání, Ostrava-Poruba příspěvková organizace Výukový materiál v rámci projektu OPVK 1.5 Peníze středním školám Číslo projektu:
Pro vlastní bezpečnost Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Martin Dlouhý. Vytvořeno dne Nový začátek (New start)
Tady na animaci můžeme vidět jak se ty kontinenty pohybovali
Správná 6 Pawlinka Barunka Romanka Kajinka Klárinka Anetka.
Vítám Vás na soukromé televizní stanici,která právě začíná.
Pravděpodobnost Žákyně č. 2 ZL 3 / Pozor, „možná“ je ve výpočtu chyba, takže neopisuj bezhlavě ! Úkol: opiš si zadání, popř. si ho třeba i vylepši.
Jak zahnat nudu? Autor: :D Datum: Web: Desatero proti nudě.
KOF / FI. Kontakt  Lukáš Feřt   Kancelář: kl410  Domovské sránky: home.zcu.cz/~lferthome.zcu.cz/~lfert.
Mgr. Naděžda Fasurová, Ph.D.
Elektronické učební materiály - II. stupeň Digitální technologie 9 Autor: Bc. Pavel Šiktanc QR kódy Co se všechno naučíme??? Tvorba a skenování QR kódů.
Název projektu:ZŠ Háj ve Slezsku – Modernizujeme školu Číslo projektu:CZ.1.07/1.4.00/ Oblast podpory: Zlepšení podmínek pro vzdělávání na základních.
AUTOR: Tomas Calta. Čím to vlastně začalo: Serial Stargate SG-1 Navajoes na stejnojmenný film z roku Ten nás poprvé seznamuje s artefaktem jménem.
Číslo projektu školy CZ.1.07/1.5.00/ Číslo a název klíčové aktivity III/2 Inovace a zkvalitnění výuky prostřednictvím ICT Číslo materiáluVY_32_INOVACE_ICT_II_S1_18.
Pojmy internetu Gymnázium a Jazyková škola s právem státní jazykové zkoušky Zlín Tematická oblastInternetové technologie, programování Datum vytvoření2012.
Popis projektu Termín realizace projektu: březen 2011 Cílová skupina: Žáci 4. a 5. tříd Použitý titul: Lindgren, Astrid: Pipi Dlouhá punčocha. 8. rozšíř.
Jak funguje a jak jej používat?. Co to je? O je elektronická pošta, tj. způsob odesílání a přijímání zpráv pomocí počítače a sítě (místní.
SEM VLOŽTE RAZÍTKO. Poznámka: Tato brožura je určená k tisku. Pokud chcete mít jistotu, že je umístění pro tisk správně nastavené, zkuste si ji nejdřív.
Název společnosti Produkty a služby
ČÍM CHCI BÝT, AŽ VYROSTU Simona Kapitánová Můj piktogram.
Filmové databáze Karel Musil.
ŽIVOTOPIS Mgr. Michal Oblouk.
Moje kočka Micinka Moje kočka Micina se narodila v roce 2015
Déjà - vu Tematická oblast
Základní škola a mateřská škola J.A.Komenského
NÁZEV ŠKOLY BRÁNA, základní škola a mateřská škola  Kollárova 456, Nová Paka ČÍSLO PROJEKTU CZ.1.07/1.4.00/ NÁZEV PROJEKTU Rozvoj čtení a.
NÁZEV ŠKOLY: Masarykova základní škola a mateřská škola Melč, okres Opava, příspěvková organizace ČÍSLO PROJEKTU: CZ.1.07/1.4.00/ AUTOR: Mgr. Vladimír.
Co bychom měli také o internetu vědět
Rady a Tipy pro čtení životopisu
Elektronická pošta.
Jak lze využívat internet
NORTHWIND TRADERS Kdo jsme [Podtitulek brožury nebo motto společnosti]
Nové webové mapové aplikace ČGS RNDr. Vít Štrupl, PhD. Nesuchyně 4. 4
Transkript prezentace:

Stránky o Hvězdné bráně Stargate Stránky o Hvězdné bráně

Autor Místo a datum narození. Bydliště Škola Koníčky Oblíbený zpěvák, seriál….

Film Obsah filmu Fotografie z filmu

Odkazy Pár dalších stránek o Hvězdné bráně.

Galerie Fotografie hlavních postav Jack O´Neill Daniel Jackson Samantha Carter Teal´C Jonas Quinn Generál Hammond

Herci Stručné životopisy všech hlavních herců. +pár fotografií

Technologie Popisuje technologie jednotlivých planet, kde se SGC zastavila. Technologie pozemská Goa´uldská Asgardská Tollánská Ostatních planet

Fotomontáž Obsahuje: Původní fotku Novou fotomontáž

Rasy Popis těch nejdůležitějších ras, které se v seriálu objevily. Abydosané, Antikové, Asgardi, Goa´uldi, lidstvo, Jaffové, Noxové, Oma Desala, Replikátoři, Tok´rové, Tolláni, Unasové.

Závěr Jestli se Vám moje stránky líbily a máte třeba nějakou otázku, můžete mi poslat email na adresu: danny.stargate@centrum.cz