VY_52_INOVACE_PRV.3.23_Lidé a technika _pracovní list

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
ZÁKLADNÍ ŠKOLA OLOMOUC příspěvková organizace MOZARTOVA 48, OLOMOUC tel.: , ; fax:
Advertisements

VY_52_INOVACE_Z.6.06-pohyby Země-prezentace
VY_52_INOVACE_PRV.3.19_Česká republika_pracovní list
Smíšené a listnaté lesy
ZŠ a MŠ Olšovec, příspěvková organizace Vzdělávací materiál, šablona – Inovace a zkvalitnění výuky směřující k rozvoji matematické gramotnosti žáků základní.
VY_52_INOVACE_PRV.3.36_Chráníme si zdraví_pracovní list
Vynálezci Klikneš-li na barevné popisy obrázků, objeví se ti životopisy vynálezců a podrobné popisy jejich vynálezů.
VY_32_INOVACE_M.3.16_Násobení a dělení č.7_prezentace
VY_52_INOVACE_Z.6.24-atmosféra, počasí-prezentace
VY_32_INOVACE_M.3.17_Násobení a dělení č.8_prezentace
VY_32_INOVACE_Př.5.05_Včela medonosná-prezentace
Subtropický podnebný pás
VY_52_INOVACE_PRV.2.20 _Ovoce _pracovní list
VY_52_INOVACE_PRV.3.30_Živočichové_pracovní list
VY_52_INOVACE_PRV.3.34_Kostra_pracovní list
Název šablony:Inovace a zkvalitnění výuky v oblasti přírodních věd zaměření VM:6. ročník – Člověk a příroda – Zeměpis – atmosféra, větry autor VM:Ondřej.
Název šablony:Inovace a zkvalitnění výuky v oblasti přírodních věd zaměření VM:6. ročník – Člověk a příroda – Zeměpis – hydrosféra autor VM:Ondřej Vojáček.
Polární pás.
Název šablony:Inovace a zkvalitnění výuky v oblasti přírodních věd zaměření VM:6. ročník – Člověk a příroda – Zeměpis – vodstvo na pevninách autor VM:Ondřej.
Název šablony:Inovace a zkvalitnění výuky prostřednictvím ICT zaměření VM:2. ročník – Matematika a její aplikace – Matematika – Násobení a dělení autor.
VY_52_INOVACE_PRV.3.21 _Povolání _pracovní list
VY_52_INOVACE_PRV.3.28_ Užitkové rostliny_pracovní list
název šablony: Inovace a zkvalitnění výuky v oblasti přírodních věd
Název šablony:Inovace a zkvalitnění výuky v oblasti přírodních věd zaměření VM:6. ročník – Člověk a příroda – Zeměpis – Sluneční soustava autor VM:Ondřej.
VY_52_INOVACE_PRV.3.24_Sluneční soustava_pracovní list
ZŠ a MŠ Olšovec, příspěvková organizace Vzdělávací materiál, šablona – Inovace a zkvalitnění výuky směřující k rozvoji čtenářské a informační gramotnosti.
VY_52_INOVACE_PŘ.9.24 –DRUHOHORY- pracovní list
VY_52_INOVACE_PRV.3.29_Živá příroda _ dřeviny_pracovní list
VY_52_INOVACE_PŘ.8.07_Šelmy, test Název šablony – Inovace a zkvalitnění výuky v oblasti přírodních věd Zaměření VM – Člověk a příroda – Přírodopis 8.ročník.
VY_52_INOVACE_PŘ.9.22 – ZEMĚTŘESENÍ – pracovní list
Název šablony:Inovace a zkvalitnění výuky v oblasti přírodních věd zaměření VM:6. ročník – Člověk a příroda – Zeměpis – atmosféra autor VM:Ondřej Vojáček.
Identifikátor sady: VY_32_INOVACE_Sada XXI_ ČJS, DUM 15
ZŠ a MŠ Olšovec, příspěvková organizace a informační gramotnosti I/2
VY_32_INOVACE_M.2.10_Geometrické tvary-prezentace
Věda a technika konce 19.st.
VY_52_INOVACE_Prv.3.22_Dávná minulost _pracovní list
Název šablony:Inovace a zkvalitnění výuky v oblasti přírodních věd zaměření VM:6. ročník – Člověk a příroda – Zeměpis – ledovce autor VM:Ondřej Vojáček.
VY_32_INOVACE_Př.5.06_Krtek obecný-prezentace
VY_32_INOVACE_17_Čeští vynálezci
VÝZNAMNÍ ČEŠI VE SVĚTĚ.
Název šablony:Inovace a zkvalitnění výuky v oblasti přírodních věd zaměření VM:6. ročník – Člověk a příroda – Zeměpis – hydrosféra autor VM:Ondřej Vojáček.
VY_52_INOVACE_PRV.3.25 _Koloběh vody v přírodě_ pracovní list
Název šablony:Inovace a zkvalitnění výuky v oblasti přírodních věd zaměření VM:6. ročník – Člověk a příroda – Zeměpis – pedosféra autor VM:Ondřej Vojáček.
Název šablony:Inovace a zkvalitnění výuky prostřednictvím ICT zaměření VM:7. ročník – Matematika a její aplikace – Matematika – Celá čísla – Porovnávání.
Inovace a zkvalitnění výuky prostřednictvím ICT
VY_32_INOVACE_Př.5.07_Kapr obecný-prezentace
VY_52_INOVACE_PRV.3.35 _Lidské tělo_pracovní list
Věda, technika, vynálezy a pokrok – přelom 19. a 20. století
1) jméno autora výukového materiálu: Ing. Květuše Vendégová 2) datum (období), ve kterém byl VM vytvořen: 9.11.
Název šablony:Inovace a zkvalitnění výuky v oblasti přírodních věd zaměření VM:6. ročník – Člověk a příroda – Zeměpis – sféry Země autor VM:Ondřej Vojáček.
Název šablony:Inovace a zkvalitnění výuky prostřednictvím ICT zaměření VM:3. ročník – Matematika a její aplikace – Matematika – Násobení a dělení autor.
Název šablony:Inovace a zkvalitnění výuky v oblasti přírodních věd zaměření VM:6. ročník – Člověk a příroda – Zeměpis – Slunce a vesmír autor VM:Ondřej.
Název šablony:Inovace a zkvalitnění výuky prostřednictvím ICT zaměření VM:3. ročník – Matematika a její aplikace – Matematika – Násobení a dělení autor.
VY_32_INOVACE_M.2.12 _Násobení a dělení č.3_ prezentace
Název šablony:Inovace a zkvalitnění výuky prostřednictvím ICT zaměření VM:7. ročník – Matematika a její aplikace – Matematika – Celá čísla – Absolutní.
VY_52_INOVACE_PRV.3.26_Složení půdy_pracovní list
Didaktický učební materiál pro ZŠ INOVACE A ZKVALITNĚNÍ VÝUKY PROSTŘEDNICTVÍM ICT Autor:Bc. Michaela Minaříková Vytvořeno:říjen 2011 Určeno:9. ročník ZŠ.
Šablona Identifikátor školy: Jméno autora: Pavlína DoleželováDatum vytvoření: Vzdělávací obor, téma: Dějepis – Světová výstava, vynálezy.
METODICKÝ LIST PRO ZŠ Pro zpracování vzdělávacích materiálů (VM)v rámci projektu EU peníze školám Operační program Vzdělávání pro konkurenceschopnost Projekt:
Název školy: ZŠ Bor, okres Tachov, příspěvková organizace
Šablona III/2 VYNÁLEZY A OBJEVY 18. – 20. STOLETÍ Mgr
Číslo přílohy: VY_ 52_INOVACE_03_Výprava do 19. století
TŘÍDÍME ODPAD Základní škola a mateřská škola Nesovice, příspěvková organizace; CZ.1.07/1.4.00/ III/2 Inovace a zkvalitnění výuky prostřednictvím.
Opakujeme dějepis na II. stupni
Manufaktury Začínají vznikat v polovině 18. století
Číslo přílohy: VY_ 52_INOVACE_06_Vynálezy mění svět Regina Byrtusová
Vlastnosti střídavého proudu
MEZI REVOLUCÍ A PRVNÍ SVĚTOVOU VÁLKOU
Název školy: MŠ a ZŠ, Veselí nad Moravou, Kollárova 1045
Manufaktury a první stroje polovina 18. století
Transkript prezentace:

VY_52_INOVACE_PRV.3.23_Lidé a technika _pracovní list název šablony: Inovace a zkvalitnění výuky v oblasti přírodních věd zaměření VM: 3. ročník – Člověk a jeho svět – Prvouka autor VM: Monika Živnůstková období vytvoření VM: Prosinec 2011 anotace: Výukový materiál je určen pro žáky 3.ročníku vzdělávacího oboru Člověk a jeho svět, vyučovacího předmětu Prvouka, tematického okruhu – Lidé a čas. Formou pracovního listu žáci ve skupině přiřadí co patří k sobě, potom samostatně nakreslí a vymyslí svůj vynález.

Pracovní list 3.ročník - spojte co patří k sobě Telefon Lodní šroub Žárovka Oblouková lampa Pluh Bleskosvod František Ressler Bratři Veverkové Alexander Graham Bell Thomas Alva Edison František Křižík Prokop Diviš

Pracovní list Nakresli jak si představuješ svůj vynález.