 eY4NT_GE Ing. Lucie Nováková Petrská 29, 110 00 Praha 1 telefon 604 777 xyz

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Přihláška na SŠ, Životopis a průvodní dopis - 9. r.
Advertisements

Projekt je financován z programu OPL ZZ a státního rozpočtu.
Informační materiál k projektu: Podnikání žen jako efektivní cesta k posílení rovných příležitostí na trhu práce. Projekt je financován z programu OPL.
Stáže pro mladé zájemce o zaměstnání Představení projektu
Cyklus seminářů „Musíš chtít sama“ Jdeme s kůží na trh.
Řemeslo má zlaté dno a čisté ruce Tento projekt je spolufinancován Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem České republiky.
Digitální učební materiál
SITUACE NA TRHU PRÁCE Ing. Denisa Klingerová, Lucie Persichová
Pracovněprávní vztahy v organizaci
Jak se uplatnit na trhu práce
Vybrané právní aspekty pracovního práva
Výukový materiál byl zpracován v rámci projektu OPVK 1.5
Rezervace služby PICK - UP Podrobný návod. Otevřete Váš internetový prohlížeč a do adresy webové stránky napištewww.pneusafranek.cz/flotila Vyplňte Vaše.
Přehlídka nejlepších podnikatelských záměrů. Druh a předmět činnosti Průzkum trhu a marketingový plán Obchodní strategie Finanční plán Přehlídka nejlepších.
ŽIVOTOPIS Osobní údaje Kontaktní údaje Vzdělání Pracovní zkušenosti
Jak na úspěšné projekty Ivana Brabcová
ANALÝZA POTŘEB, MOTIVACE A FIREMNÍ PÉČE O ZAMĚSTNANCE VE VYBRANÝCH NZDM PARDUBICKÉHO KRAJE BAKALÁŘSKÁ PRÁCE Autor: Bc. Kejzlarová Šárka, DiS. Sběr dat:
tříletý učební obor – Číšník, servírka
Vzdělávací obor: Svět práce
HODNOCENÍ ZAMĚSTNANCŮ
Motivační dopis Centrum pro virtuální a moderní metody a formy vzdělávání na Obchodní akademii T. G. Masaryka, Kostelec nad Orlicí.
ŽIVOTOPIS (curriculum vitae)
jdu na … pohovor, ÚP, do zaměstnán
Vypracovali: Marcela Kučerová Martina Ševců Radka Šebková
Tento projekt je spolufinancován Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem ČR.
Trh práce VY_32_INOVACE_ Trh práce = místo, kde se střetává poptávka po práci (zaměstnavatelé) s nabídkou práce (uchazeči o zaměstnání) Práce.
Název školy: Střední průmyslová škola, Ostrava - Vítkovice, příspěvková organizace Autor: Ing. Andrea Modrovská Datum: 22. dubna 2012 Název: VY_32_INOVACE_
Zaměstnavatelé jako spolutvůrci systému
Výukový materiál vytvořen v rámci projektu EU peníze školám „Učíme aktivně“ Registrační číslo CZ.1.07/1.4.00/ Číslo materiálu: VY_32_INOVACE_ 17.
Jak na pracovní pohovor?
Digitální učební materiál
Bc. Jitka Hošková. pomáhá určit, který uchazeč bude pro firmu tím nejlepším zaměstnancem, a zároveň která firma bude tou nejlepší pro uchazeče. Nalézt.
Jméno firmy Podnikatelský plán. Shrnutí Jasně popište, co je smyslem činnosti vaší společnosti a jaké si kladete cíle –Stručně popište, jak si představujete.
Jak vybírat školu a obor?. Víte, že? Víte, že… V Plzeňském kraji je téměř 60 středních škol Všechny důležité informace o oborech SŠ v Plzeňském kraji.
V zaměstnání I. Petr Machala. zajdete na personální oddělení podepíšete pracovní smlouvu seznámíte se s pracovním řádem Víte co následuje po úspěšném.
Jan Procházka vedoucí skladu Hledám stále kvalitní zaměstnáni a je mě jedno jaké bude hlavně slušně placené abych se uživil. Snad ho někdy najdu než odejdu.
Střední odborná škola a Střední odborné učiliště Horky nad Jizerou 35 Registrační číslo projektu: CZ.1.07/1.5.00/ Předmět: Ekonomika Ročník: 1.
Zsv. Gymnázium Vítězslava Nováka Husova 333/II, Jindřichův Hradec Název dokumentu: Ročník: Autor: Gymnázium Vítězslava Nováka Husova 333/II, Jindřichův.
První zaměstnání Petr Machala.
Dobrý den, dovolte, abych se představil Strukturovaný životopis  1. Osobní informace  2. Historie zaměstnání  3. Dosažená vzdělání  4. Počítačové.
Název školyStřední odborná škola a Gymnázium Staré Město Číslo projektuCZ.1.07/1.5.00/ AutorIng. Adamčíková Zdeňka Název šablonyIII/2.
Úkoly personalistiky Střední odborná škola Otrokovice
Názor veřejnosti na téma DALŠÍ VZDĚLÁVÁNÍ (vyhodnocení dotazníkového šetření) Královéhradecký kraj Ing. Jarmila Halouzková
Návrh znění pracovní smlouvy. Pracovní smlouva uzavřena v souladu s ustanovením § 33 zákona č. 262/2007 Sb., zákoníku práce ve znění pozdějších předpisů.
Označení materiálu : VY_32_INOVACE_EKO_1261Ročník:3. Vzdělávací obor: Ekonomika Tematický okruh: Mzdy Téma: Pracovní poměr Jméno autora: Ing. Zdeňka Suchomelová.
Přijímací pohovor Pokud jste pozváni na přijímací pohovor, znamená to, že máte pro danou práci - pozici předpoklady Pečlivě se připravte na přijímací pohovor.
ZÍSKÁVÁNÍ A VÝBĚR PRACOVNÍKŮ
Označení materiálu : VY_32_INOVACE_EKO_1262Ročník:3. Vzdělávací obor: Ekonomika Tematický okruh: Mzdy Téma: Pracovní smlouva Jméno autora: Ing. Zdeňka.
Určeno rodičům žáků 6. a 7. ročníků ZŠ Úřad práce ve Žďáře nad Sázavou.
Absolventi na trhu práce
Soňa Pelikánová UČO: DATUM:
Vypracovaly: Vendula Hrstková Petra Skaláková Jana Knapešová
Personální strategie mezinárodní firmy
Střední škola a Vyšší odborná škola cestovního ruchu, Senovážné náměstí 12, České Budějovice Č ÍSLO PROJEKTU CZ.1.07/1.5.00/ Č ÍSLO MATERIÁLU.
Přijímací pohovor prakticky „ Hledáme-li nového člověka do firmy, pak vybíráme vždy konkrétního člověka pro konkrétní činnost v konkrétním podniku.“
ČLOVĚK A SVĚT PRÁCE osnova. PRÁCE A PRACOVNÍ SÍLA  Trh práce  Pracovní síla  Potřeby  Pracovní kapitál  Lidský kapitál.
„Podpora zaměstnanosti Litoměřicka“ CZ.1.04/3.3.05/ Projekt je financován z prostředků ESF prostřednictvím Operačního programu Lidské zdroje a.
Číslo projektu školy CZ.1.07/1.5.00/ Číslo a název klíčové aktivity III/2 Inovace a zkvalitnění výuky prostřednictvím ICT Číslo materiáluVY_32_INOVACE_ICT_II_S1_18.
Název školy Gymnázium, střední odborná škola, střední odborné učiliště a vyšší odborná škola, Hořice Číslo projektu CZ.1.07/1.5.00/ Název materiálu.
Střední škola a Vyšší odborná škola cestovního ruchu, Senovážné náměstí 12, České Budějovice Č ÍSLO PROJEKTU CZ.1.07/1.5.00/ Č ÍSLO MATERIÁLU.
„Spolupráce v oblasti náboru nových zaměstnanců pro členy KZPS“
Kariéra Předmět:Ekonomická praxe Ročník: 2. nástavbového studia - Podnikání Autor: Ing. Alexandra Herbriková Anotace: Materiál seznamuje žáky se základními.
-MOTIVAČNÍ DOPIS- OV 9. ročník, ZŠ.
ŠKODA předsériová logistika
Způsoby hledání zaměstnání, úřad práce 1 – Hledání zaměstnání
ŽIVOTOPIS Mgr. Michal Oblouk.
Jak obstát na pracovním trhu aneb nalézt zaměstnání
Tento projekt byl podpořen finančními prostředky z EU
OPERÁTOR V CALL CENTRU MOTIVAČNÍ DOPIS.
zpracovaný v rámci projektu
Transkript prezentace:

 eY4NT_GE

Ing. Lucie Nováková Petrská 29, Praha 1 telefon xyz  Dosažené vzdělání Doplňkové vzdělání Pracovní zkušenosti Profesia, spol. s r. o. Pozice: koordinátor projektu info.profesia.cz Náplň práce: psaní, úprava a aktualizace článků o trhu  práce, monitoring tisku

 Jazykové znalosti Anglický jazyk - aktivní Německý jazyk - pokročilý Španělský jazyk - mírně pokročilý  Počítačové znalosti Adobe PageMaker - expert Internet ( , www) - pokročilý FrontPage - základy Microsoft Access – základy  Řidičský průkaz skupina B - najetých přibližně km  Vlastnosti a zájmy  Flexibilita, komunikativnost, příjemné  vystupování, odolnost vůči stresu, cestování,  literatura, sport, veřejné dění

 O potencionálním zaměstnavateli si zjistěte především následují informace: v jakém oboru společnost podniká, co vyrábí, popřípadě jaké poskytuje služby,  kolik má zaměstnanců (u mezinárodní společnosti v jakých zemích má zastoupení…),  potřebné informace o pozici (dobře si připravte prezentaci svých zkušeností a dovedností na základě požadavků),  mějte svá fakta a informace po ruce (akreditace, certifikáty, vysvědčení…).

Před samotným setkáním se ujistěte, že máte dostatek potřebných informací: termín a hodinu setkání přesnou adresu kontaktní osobu jaké materiály si s sebou k pohovoru máte přinést spojení MHD, či odhadněte čas potřebný na cestu vozem

 Proč chcete pracovat právě u nás?  Proč jste odešli z posledního zaměstnání?  Jaké jsou vaše slabé a silné stránky?  Kdybyste mohli začít svoji kariéru znovu, co byste udělali jinak?  Co víte o výrobku nebo službách, které nabízíme?  Kde se vidíte za dva roky? A kde za pět let?  Jak dlouho byste chtěl pracovat pro naši společnost?  Vyhovuje vám práce v týmu, nebo individuální práce?

 Jak si představujete svého nadřízeného?  Jak byste reagovali na kritiku?  Jste odolný (odolná) vůči stresu?  Jaké jsou vaše zkušenosti s vedením lidí?  Proč si myslíte, že právě vy jste nejvhodnější kandidát?  Jakým způsobem si zvyšujete profesní kvalifikaci?  Jaké jsou vaše finanční představy?

 1. kolik Vám je let?  2. Jaké jste rasy?  3. Kolik máte dětí a kolik jim je let?  4. Jste vdaná/ženatý?  5. Jakého náboženského vyznání jste?  6. Kouříte?  7. Jste homosexuál/ heterosexuál?

 8. Pijete alkohol? Jak často?  9. Kdo hlídá Vaše děti, když nejste doma?  10. Jste spokojená/ý ve svém partnerském vztahu?

 Pečlivě ji prostudujte  Aby byla pracovní smlouva platná, musí dle zákoníku práce obsahovat následující náležitosti:  1. Druh práce: Práce, na kterou vás zaměstnavatel přijímá, musí být jasně a podrobně rozepsána, abyste dobře věděli, co všechno je či není vaší povinností v novém zaměstnání.  2. Místo výkonu práce: Je třeba, aby byla pevně stanovena adresa, kde budete pracovat, tzn. město včetně ulice. Nesmí dojít např. k tomu, že sice uzavíráte smlouvu v Brně, ale počítají s vámi na pobočce v Praze.  3. Den nástupu do práce: Pracovní poměr vzniká dnem nástupu do práce, a proto musí být konkrétně uveden k určitému datu.