Základní škola a Mateřská škola Brno, Bosonožské nám.44, příspěvková organizace Zřizovatel školy: Statutární město Brno, Brno – MČ Bosonohy Ředitelka školy:

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Projekt Budu školákem Program pro předškoláky a jejich rodiče:
Advertisements

Cesta byla dlouhá…. První žádost již v roce 2008, ještě se ZŠ Zeleneč
Vítáme Vás na dni otevřených dveří. Milé děti, doufáme že se vám u nás bude líbit.
ZŠ T.G.MASARYKA ŠKOLNÍ PARLAMENT 2011/2012.
Základní škola a Mateřská škola Bystřice pod Lopeníkem
Základní škola a Mateřská škola Louňovice pod Blaníkem 15. srpna 2009
Tato prezentace podává základní informace o škole, o jejím technickém vybavení, o výuce a o školních akcích a aktivitách Informace o škole Vybavení.
Můžeme i tančit Projekt probíhá od listopadu 2010 do prosince 2011
Mgr. David Mánek Josefův Důl
ZÁKLADNÍ ŠKOLA ÚJEZD U BRNA
Školní družina a internát „ÚSMĚV“ při ZŠ, Opava, Havlíčkova 1, p.o.
Výroční členská schůze Senior klubu Brno-Bosonohy v Orlovně 11
Základní škola Slavičín-Vlára Školní knihovna aneb naše Školní informační centrum.
KULTURNÍ AKCE ŠKOLY Aleš Březina 3.A prosinec 2009.
Voda. V pátek probíhal na naší škole Den Země na téma Voda. Žáci druhého stupně soutěžili v mnoha soutěžích. Třída se vždy rozdělila na skupiny.
HROŠIÁDA Každoročně ji pořádá na podzim a na jaře ZŠ Hrochův Týnec.
Vysoké mýto.
Základní škola a Mateřská škola Brno, Merhautova 37
Školní parlament ZŠ Masarova Brno. Historie Historie parlament u nás funguje již 15 let neustále pracujeme na jeho koncepci původně jej vedl jeden pedagog.
Projekty ve sportu Brigita Stloukalová. „Pobytová“ – „rekreační“ akce 1.CO? 2.PROČ? 3.PRO KOHO? 4.KDE? 5.KDY? 6.S KÝM? 7.S ČÍM? 8.JAK? 9.ČÍM SE LIŠÍM?
ZŠ U Krčského lesa Informace pro rodiče Školní rok 2011/2012.
ZŠ A MŠ BOHUMÍN TŘ. DR. E. Beneše 456 okres Karviná, příspěvková organizace Digitální učební materiály ŠIII/2 VÝCHOVA KE ZDRAVÍ.
Rozmarýn.
Základní škola a Mateřská škola Bystřice pod Lopeníkem.
Součásti: základní škola školní družina školní jídelna
č t v r t e k, hřiště ZŠ Novosedlice.
PREZENTACE akcí MC KAŠPÁRKOV o.s., podpořených v roce 2012 městem Rosice Mateřské centrum KAŠPÁRKOV o.s.
ZŠ Dambořice příspěvková organizace
ČESTICKÝ BRAMBOR Slavnostní vyhlášení XVIII. ročníku dětské literární a výtvarné soutěže na téma TAJEMSTVÍ VESMÍRU proběhlo v sále.
7. Poslední disciplína – původně jsme měli stavět sněhuláka, ale sněhové podmínky nám to nedovolily, a tak nám paní učitelky vymyslely náhradní disciplínu.
Základní škola a Mateřská škola Brno, Bosonožské nám
ZÁKLADNÍ ŠKOLA VEŘOVICE
Škola pracuje podle vzdělávacích programů
Základní škola a Mateřská škola, Podolí příspěvková organizace 1.
Škola pracuje podle vzdělávacích programů Putování po modré planetě (MŠ) Úspěch pro všechny (ZŠ) Být lepší v tom, co nás baví (ŠD)
Ave Maria.
Strategický plán rozvoje školy pro období 2006 – Základní škola praktická a Základní škola speciální, Liberec, Orlí 140/7, příspěvková organizace.
Dne 29. ledna 2015 se žáci dočkali zaslouženého vysvědčení. Tento den si zpříjemnili „Muzikálovým a filmovým festivalem“. Zúčastnili se všichni žáci školy.
Fotonoviny oddílu Pusík a Knoflíci z PS Nepomuk 4.6. Pionýrský dětský den s méďou.
Rozsvícení vánočního stromku na Bosonožském náměstí
Ředitel školy: PaedDr. Ivan Pospíchal
SLUŽBA PREVENCE KRIMINALITY A DOPRAVNÍ VÝCHOVY
FLORBALOVÝ TURNAJ 1. ROČNÍK V letošním roce 1. dubna se uskutečnil v naší škole první ročník florbalového turnaje. Zápasů se zúčastnila 4 družstva žáků.
SPORTOVNÍ DEN v rámci oslav 660. let obce Lešná V pátek 12. června 2015 se uskutečnil na víceúčelovém sportovním hřišti tradiční „Sportovní den“, kterého.
ZÁKLADNÍ ŠKOLA T. G. MASARYKA
Místní akční plán rozvoje vzdělávání ORP Kladno MAP je místní akční plán vzdělávání, který bude prioritně zaměřen na rozvoj kvalitního a inkluzivního vzdělávání.
MAPOVÁNÍ ŠKOLY ŠKOLA PRO DEMOKRACII. PRÁCE S KRITÉRIEMI ♦ s materiálem škola pro demokracii jsme pracovali v měsících únor a březen ♦ do práce byli především.
Třídní schůzka – zahájení školního roku 2013/2014 Základní škola Moravičany, okres Šumperk, příspěvková organizace.
BEZPEČNÉ CESTY DO ŠKOLY 2016 Jak to začalo? V lednu 2016 proběhla schůzka ředitele školy s paní starostkou a panem místostarostou a výsledkem je – 20.
PODZIM POD ZELENOU HOROU 34. ročník turistické akce ve dnech v Nepomuku.
Třídní schůzka – zahájení školního roku 2016/2017 ŠKOLNÍ ROK 2016/2017 Základní škola Moravičany, okres Šumperk, příspěvková organizace.
Základní škola a Mateřská škola Bystřice pod Lopeníkem
ZŠ Nové Veselí a prevence nežádoucího chování
PROJEKTY FINANČNĚ PODPOŘENÉ SKIP VELKÁ MORAVA
Rodičovská schůzka září 2017.
Aktuální informace o stavu
MLADÉ HODY Brno-Bosonohy
Stáž 2017 Czech Club Birmingham.
DĚTSKÝ DEN června 2017 jsme Den dětí oslavili sportovním dopolednem na naší školní zahradě. Děti soutěžily v různých sportovních disciplínách.
Pohár vědy (Science cup)
MLADÉ HODY Brno-Bosonohy
Slavnostní rozsvícení vánočního stromu.
MAP rozvoje vzdělávání v ORP Kralupy nad Vltavou
VSTUPNÉ: dospělí 40 Kč, děti do 15 let 20 Kč
7. setkání Řídícího výboru MAP rozvoje vzdělávání území SO ORP Stod
Základní škola a Mateřská škola Kozlov, příspěvková organizace
SVČ Fokus Nový Jičín Červen 2019 KROUŽKY A KURZY 2019/2020
ZÁKLADNÍ ŠKOLA OKŘÍŠKY
Školní schůzka – zahájení školního roku 2019/2020
Atletická olympiáda
Transkript prezentace:

Základní škola a Mateřská škola Brno, Bosonožské nám.44, příspěvková organizace Zřizovatel školy: Statutární město Brno, Brno – MČ Bosonohy Ředitelka školy: Mgr. Jarmila Habrová Kontakty: Telefon: e- mail: Http:

Přehled aktivit za kalendářní rok 2011 Kulturní akce – autorské čtení Environmentální akce – jarní úklid Bosonoh Sportovní akce – Bosonožský běh Kulturní akce – Vítání občánků Kulturní akce – Májové hody Kulturní akce - Den matek Kulturní akce - Jarní pískání Sportovní a poznávací akce – Cesta za poznáním Sportovní akce – florbalový turnaj Turnaj v deskových hrách ( listopad 2011) Vánoční dílny ( listopad 2011) Vánoční zpívání ( prosinec 2011) Kroužek deskových her Kroužek lidových tanců a písní

Kulturní akce – autorské čtení Spisovatelka Jitka Kysílková přijala pozvání na autorské čtení Na setkání s dětmi, rodiči i prarodiči přestavila svoji tvorbu

Enviromentální akce – jarní úklid Bosonoh *Zástupci obce, žáci školy, pedagogové, rodiče i prarodiče žáků očistili společně celou městskou část od odhozených odpadků *Po dobře odvedené práci se všichni sešli na myslivně, kde na ně čekalo bohaté občerstvení

Sportovní akce – bosonožský běh Pedagogové školy vytyčili trasy, nachystali diplomy a poháry Všechny soutěžící i diváky přivítal ředitel závodu, který také soutěž zahájil Postupně v jednotlivých běžeckých kategoriích soutěžili žáci i žákyně ze ZŠ a MŠ Bosonožské nám., ZŠ Troubsko, ZŠ Ostopovice a ZŠ Bosonožská Příjemnou atmosféru plnou povzbuzování zajistili nejenom ostatní spolužáci, ale i rodiče některých závodníků Všichni závodníci po doběhnutí do cíle obdrželi za svoje výkony pochvalu a od pořadatele malé občerstvení Vyhlášení vítězů se ujal ředitel závodu, rozdávání medailí a pohárů pan starosta Jiaxis

Kulturní akce – Den matek, Vítání občánků, Jarní pískání Žáci naší školy zajistili kulturní program pro akci organizovanou ÚMČ – Den matek, Vítání občánků Žáci navštěvující kroužek Flétniček připravili pro rodiče i prarodiče příjemné kulturní odpoledne

Kulturní akce – májové hody Pod vedením paní Medové a manželů Svěrákových začalo v únoru 2011 ve škole nacvičování lidových písniček a lidových tanečků. Zástupci obce zajistili pro všechny tanečníky bosonožské kroje. Májových hodů se zúčastnili i naši žáci. Svým kulturním vystoupením zpříjemnili nedělní odpoledne všem přítomným divákům

Cesta za poznáním Cestě za poznáním předcházela beseda s myslivci zaměřená na poznávání a ochranu přírody Ve spolupráci s mysliveckým sdružením Hájek jsme připravili turistické sobotní odpoledne pro naše žáky a jejich rodiče, prarodiče … Pedagogové školy vyznačili trasu, připravili pro všechny soutěžní úkoly, pamětní listy a sladké medaile Všichni účastníci sobotní akce procházeli postupně po vyznačené trase a na jednotlivých stanovištích plnili úkoly. S těžšími úkoly mohli dětem pomáhat i rodiče, prarodiče… V cíli na všechny čekala sladká odměna

Sportovní akce – florbalový turnaj V pátek se uskutečnil na ZŠ Pavlovská turnaj ve florbalu škol zapojených do projektu Sítě brněnských otevřených škol. Turnaj byl vyvrcholením školních kol. Naši školu reprezentovalo družstvo složené ze žáků ročníku. V kategorii žáků prvního stupně ZŠ jsme získali 1. místo

Základní škola a Mateřská škola Brno, Bosonožské nám. 44, příspěvková organizace Společné akce dětí a rodičů díky společným prožitkům přispívají ke stmelení rodin, k utužení vazeb mezi generacemi a mezi lidmi, kteří v obci žijí.