Varování! Licenční smlouva Vymazáním Copyright © Martin Šebela, 2007 se porušují autorská práva. Komix se nesmí nějak rozebírat či upravovat. Nesmí se.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Spustit návod O autorovi. Kde najít powerpoint  Nejdříve ve startu najdeme všechny programy Zde klikněte.
Advertisements

Život je jako cesta vlakem…
Farma:ztracená ovečka. Tak toto jsou naše ovce: Ale co to?Kde je naše nejoblíbenější ovečka!!Prosím pomož nám jí najít!
Rozhovor s Bohem.
Song Presentations. L12 nová slova Stupňování přídavných jmen viz: worksheet na webové stránce.
Táborová love story Rysové. Hlavní postavy: Kiwi, Rychlonožka, Klouzačka, Srnka, Práče, Skokan, Puchýř a Tučňák Dále hrají: Prskavka, Sojka, Čiperka,
A 7mi týdenní boxer Cindy 5ti měsíční československý vlčák Hope Grey Střípek snů.
Practice with moci Insert the appropriate present tense form of moci into the following sentences. Vzor: Neznáte tady nikoho? ___ vám pomoct já? Neznáte.
Za jednoho chladného rána se zastavil jeden mladík v metru ve Washingtonu a za č al hrát na housle. B ě hem 45 minut zahrál 6 skladeb. Odhaduje se že.
Slovosled Unscramble the following sentences. Vzor: nebudu bez ničemu rozumnět slovníku Bez slovníku ničemu nebudu rozumnět. *Taken from Lesson 12, pg.
Song Presentations. Kdo je tady? Kdo má domácí úkol?
Určeno pro ty z vás, kteří …….no, řekněme …….. mají něco okolo 30 let!!!!!
Lektorky: Andrea Novotná, Kateřina Pintířová Účastníci: Tomáš Karger, Martin Kroupa, Adéla Sanitrová, Zuzana Lechnerová, Miroslav Houška.
KOMUNIKACE BEZ HRANIC!! Vítejte v éře a …rrring a.
Slovníky cizích slov Teď pustila mě pasivita a ty jsi moje priorita jsem hnedle vedle z cizích slov no jak ta jedle nebo the Fir. Až naučím se cizí řeči.
Jediná dobrá rada, kterou skutečně letos potřebujete:
Každé ráno začíná život....
Ahojky, lidi ! Doufám, že se máte skvěle. Tak tu máme zase krutou zimu, ach jo !? Každý z nás ví, kdo z toho má největší radost. Že ? Mirku, už tě vidím.
Soutěž v ZOO Autor: Vojta Rod. Pár slov na začátek… Jako už poněkolikáté já a parta dalších lidí z naší školy jsme jeli na soutěž do ZOO Ostrava. Po tom.
Vězeň na útěku. Dobrý den, vítám Vás v našem městě.
Měj pevný vztah s Bohem  Pokud ho nemáme, vzdalujeme se od Boha a neslyšíme Ho když nás volá zpátky.
„A nebudeš mě už nikdy zkoušet, viď?!“ „Teda, tak to tedy nechápu,proč mě ty ženské v mém věku ještě zajímají!“
Helpdesk: Jaký máte počítač? Zákaznice: Bílý.... Halo tady je Claudia Hofhuberová. Nemohu dostat z počítače disketu... Helpdesk: Stiskla jste tlačítko.
Určeno pro ty z vás, kteří …….no, řekněme …….. mají něco okolo 30 let!!!!!
,,Marcelko,jak ti dnes dařilo v autoškole?“ ptá se jedna přítelkyně druhé.,,Skvěle! Zítra to zkusím s otevřenýma očima.“
Dejte slovo do věty Rewrite the following sentences, replacing the underlined word with the word between slash marks. Remember to use the correct case.
Konverzace: Z čeho máte radost?. Kolja 3 Otázky a film.
Pojď si s námi zazpívat, pojď se přátelit, pobavit se, pohádat a zase udobřit. 1. Vždyť je to celkem fuk, ze které země jsi, hlavní je.
MATEMATIKA pro 1. třídu ZŠ
Co je to smíšený pocit? Když se vám tchýně zabije ve vašem úplně novém autě.
VODA.
DARUJ SVOJE VAJIČKO… Co to je????
Od Lucie Zíbové z 9.A. Autorské právo Autorské právo je právo autora k dílu. Autorské právo vzniká hned po zveřejnění díla. Autorské právo se značí ©(C.
Jeníček a Mařenka Třídění Odpadu. Žili, byli Jeníček a Mařenka v jednom činžovním domě, kdesi za sedmero horami a sedmero řekami.
Vytvoříte si nějakou nádhernou tabulku. (lepší než mojí nebudete mít, tak se nikdy moc nesnažte) Celou si ji označíte... Next A kliknete na obrázek grafu.
Začalo to vše dramaticky, jezevec a auto mých páníčků. Jezevec to už nerozchodil, autíčko až po třech dnech čekání na nějaký nový blbý chladič, či co……
ZŠ, Týn nad Vltavou, Malá Strana
Škola: Základní škola a Mateřská škola Nečtiny, Nečtiny 39 Název: VY_32_INOVACE_SADA02_ČESKÝ JAZYK_DUM20 Předmět: Český jazyk Ročník: 2. Klíčová.
Zatím v letadle: Připravte se na výskok!!! Stoupněte si!
Jak jenom sakra přijdu s nějakým dalším testem? How the hell am I going to come up with another test?
Stafoušek minizpěvohra
Auta na elektriku  2011.
Název projektu : Objevujeme svět kolem nás Reg. číslo projektu: CZ.1.07/1.4.00/
Člověk a příroda Fyzika Člověk a příroda Jak se vypočítá průměrná rychlost VY_52_INOVACE_09 Sada 2 Základní škola T. G. Masaryka, Český Krumlov, T. G.
Moje výpočetní technika Zde vás čekají moje výtvory při hodinách informatiky.
INTERNET Pro 5. ročník.
Jediná dobrá rada, kterou skutečně letos potřebujete:
Deficitní poruchy paměti vyvolané věkem!.
Název materiálu: VY_52_INOVACE_F7.Vl.28_Rychlost_draha_cas Datum:
Adéla Harenčáková 7. třída
Slovní úlohy o pohybu postup na konkrétním příkladu
Rozhovor s NÍM.
Helpdesk: Jaký máte počítač? Zákaznice: Bílý...
Helpdesk: Jaký máte počítač? Zákaznice: Bílý...
Helpdesk: Jaký máte počítač? Zákaznice: Bílý...
Rozhovor s Bohem.
JIHOMORAVSKÝ KRAJ – PRŮMĚRNÁ RYCHLOST
Snad vás pobavím stejně, jako ty obrázky mne!
Rozhovor s NÍM.
Helpdesk: Jaký máte počítač? Zákaznice: Bílý...
Rozhovor s NÍM.
Rozhovor s NÍM.
Pohybové úlohy 3 Dostupné z Metodického portálu ISSN: , financovaného z ESF a státního rozpočtu ČR. Provozováno Výzkumným ústavem.
Základní škola a Mateřská škola Bílá Třemešná, okres Trutnov
Jediná dobrá rada, kterou skutečně letos potřebujete:
Pohybové úlohy 3 Dostupné z Metodického portálu ISSN: , financovaného z ESF a státního rozpočtu ČR. Provozováno Výzkumným ústavem.
Ach ty naše krásné ženy.
Snad vás pobavím stejně, jako ty obrázky mne!
Transkript prezentace:

Varování! Licenční smlouva Vymazáním Copyright © Martin Šebela, 2007 se porušují autorská práva. Komix se nesmí nějak rozebírat či upravovat. Nesmí se také dále zveřejňovat bez dovolení autora. Obrázky, které jsou v komixu, patří autorovi! Souhlasím s licenční smlouvouNesouhlasím s licenční smlouvou Copyright © Martin Šebela, 2007

Komix Gangsteři & Auta Copyright © Martin Šebela, 2007

Gangsteři a auta bum…!! A sakra… Copyright © Martin Šebela, 2007 Zase se můžu jednou projet ve svém HotRod u… To je rychlost… Ty mafiáne, co do mě bouráš! Na to zapomeň, mafiáne a moc mě neštvi! Pojď! Vyřídíme si to jako chlapi, pěstmi! Ooonii, těě stejnaakk dostan… Varoval jsem tě! Obrázek č.1 z 6

Copyright © Martin Šebela, 2007 Auto mám na polovinu rozstřílený … Kurňa, další problém.. Co do nás bouráš!!! Nadešla chvíle tvé smrti… Musím jim to nandat… Nandal jsem jim to, ale oni mému autu taky… Co budu dělat…? Ach jo… Takové dobré autíčko to bylo… Vida, co je to za značku? Připomíná mi to nový typ HotRodu… O pár minut později Obrázek č.2 z 6

Copyright © Martin Šebela, 2007 Zkusím ho ukradnout a bude moje… A jedu… Pojedu nahoru… Prý je tam dnes nějaká automobilov á slavnost Tamto moje auto jelo 250 Km za hodinu… Hm… mohlo to jet rychleji – jede to skoro jenom 10km za hodinu Obrázek č.3 z 6 A už jsem v Oakwoodu…

Copyright © Martin Šebela, 2007 Buď ticho… Ha, Há pěknej pekáč… Nějak mi to nejede… Raději jsem to otočil a pojedu zpátky, ale mrzí mě, že jsme se na tu automobilovou výstavu nemohl podívat. Kdybych neměl tohohle trabanta tak tam dojedu! Sakra, nejde to! Raději přibrzdím … Přece jenom je to tady dost prudký. Chci brzdit!! Obrázek č.4 z 6 I když možná má pravdu…

Copyright © Martin Šebela, 2007 Ne, néééé Vrrr, vrrr… Obrázek č. 5 z 6

Copyright © Martin Šebela, 2007 Doufám, že v nebíčku budou rychlejší a bezpečnější auta… (Jestli se tam teda dostanu když jsem byl mafián)… Obrázek č.6 z 6

Autor Martin Šebela Použitá Písma Aurora BdCn BT CE Arial Tahoma Použitá počítačová hra Česká a světově proslavena Mafia: The City of Lost Hraven Použité programy Microsoft PowerPoint 2003 Paint.NET Microsoft Picture Manager Pro předmět Český Jazyk a ZŠ Za Nádražím vyrobil Martin Šebela roku 2007 Copyright © Martin Šebela, 2007

Officiální stránka autora Copyright © Martin Šebela, 2007