Rodinná pohoda na Lipně. Váš partner pro volný čas.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
. Pec pod Sněžkou Sdružení cestovního ruchu a propagace
Advertisements

Lipno nad Vltavou z pohledu letních turistů
Možnosti dotací a grantů pro CR v roce • Projektová dokumentace • Souhlas stavebního úřadu • Vyřešené majetkové vztahy k nemovitostem • Prostředky.
Výstavba sportovního areálu 20
Nabídka Klubu českých turistů na roky 2008 a 2009 EUROBEDS.
SOU a SOŠ Weilova – Praha 10 Automobilní a informatiky
WELLNESS kurzy pořádané KTVS PF Jihočeské univerzity v Chorvatsku KTS/KWEL.
Představení města v urbánním rozměru Mgr. Jan Mareš, primátor
REKONSTRUKCE LETNÍHO KOUPALIŠTĚ V JILEMNICI
WELLNESS kurzy pořádané KTVS PF Jihočeské univerzity v Chorvatsku
Sporthotel Kurzovní S námi máte vrchol na dosah! NEJČISTŠÍ VZDUCH V ČESKÉ REPUBLICE!
DOHODA O VZÁJEMNÉ SPOLUPRÁCI V OBLASTI CESTOVNÍHO RUCHU
specialista na firemní květinový servis
Pension Aspen Penzion Aspen se nachází na malebném místě v centru turistického střediska Harrachov v Krkonoších. Lokalita poskytuje krásný výhled na Čertovu.
Val di Fiemme Obereggen ( m. n. m.). Lyžování  Přes 100 km sjezdovek  3 propojená střediska  Snowpark  Občerstvení na svazích  Perfektně.
1. Soukromá hotelová škola Ing. Věra Vyhnisová –
A a 5.A. 7:30 – odjezd od hlavního vchodu GVN J. Hradec 9:30 - příjezd na Lipno 10:00-11:00 – informační centrum (všichni) 11:00-12:00 –
1 Netopilová Simona 4.I. 2 INFORMACE Naše cestovní kancelář Vám nabízí bohaté využití pro začínající i zkušené na více než 20 km upravovaných sjezdových.
Rozjeďte to v srdci Krušných hor!
Hotel Kapitán areál s vlastní pláží a sportovišti Vše pro Váš volný čas.
Dobrý den, jsem Mgr. Zdeněk Šafář * (Trutnov) Kontakt:
PROJEKT Multifunkční rekreační centrum Čenkovice Multifunkční rekreační centrum Čenkovice Prezentace projektu Prosinec 2006 L&P plus, spol. s r.o.
CENY SOUTĚŽE TOP INVEST 2008 – NEJLEPŠÍ INVESTICE ROKU 2008.
1 Evropský zemědělský fond pro rozvoj venkova : Evropa investuje do venkovských oblastí „ Kdo za to může – kompletní vzdělávání pro přípravu a realizací.
, aneb ly ž ovačka století.. Co nás všechno čeká ??? Hry, zábava zpěv,…Dobré jídlo,…
Ski areál Špičák zima 2009/10.
Penzion u máchova Jezera
Lyžařské zájezdy s výukou na sjezdových lyžích a snowboardu
LYŽAŘSKÝ VÝCVIKOVÝ KURZ
Analýza potenciálu cestovního ruchu v turistické lokalitě Hranicko
LIPNO pocity geografů z letní turistické destinace
ÚSPĚŠNÉ PROJEKTY realizované v Grantovém schématu Podpora místní infrastruktury pro cestovní ruch v Moravskoslezském kraji vedené ve Společném regionálním.
1.Cesta do školy (animace) 2.Vyučované obory 3.Historie 4.Prostory školy a vybavení 5.Exkluzivity ( vč. ECDL a CISCO )ECDLCISCO 6.Uplatnění absolventů.
Městské informační centrum Liberec. LIBEREC EVROPSKÉ MĚSTO SPORTU 2012 V roce 2011 bylo městu Liberec uděleno prestižní ocenění EVROPSKÉ MĚSTO SPORTU.
SVĚTOVÝ DEN VODY AQUA UNITED 2010 AQUA UNITED Vodní noc v aquaparcích Vodní týden v bazénech, wellness centrech aquaparcích a wellness.
Klepnutím lze upravit styl předlohy podnadpisů. HOTEL PARK OSTRUŽNÁ Nově postavený horský hotel v krásném prostředí lyžařského, turistického a cykloturistického.
Nabídka letních táborů a pobytů pro děti a mládež z oblastí postižených povodní od České pojišťovny 1/7/2013 Česká pojišťovna.
Služby vodní dopravy a ostatní formy dopravy
VZDĚLÁVACÍ PROGRAM LYŽOVÁNÍ
Lyžařské středisko HINTERTUX
HORSKÝ HOTEL LESNÍ ZÁMEČEK ***
Ubytování na RovníchUbytování na Rovních. Ubytování v soukromí Lyžařské středisko Paseky nad Jizerou Parkování u domu 2 pokoje Společná lednice Microvlnná.
Ubytování na Rovních Čermákovy Rovně.
Hotel U 7 Jelenů. Náš hotel Vám nabízí saunu, vířivky, relaxační bazén, plavecký bazén, posilovnu, animační program a také Miniclub. To je vše s té volnočasové.
LIPNO CARD – karta plná zážitků
 Letní koupaliště Ressl je nejstarší ze všech čtyř mosteckých veřejných koupališť. Vzniklo už v 60. letech 20. století.  V roce 2006 prošel areál.
Sportovní areály m ě sta Kladna O sportovní a volnočasové využití se stará společnost Sportovní areály města Kladna. V Kladně samotném je několik sportovních.
Local parks o.s. Zimní sporty a wellness Boží Dar - Klínovec.
INVESTICE DO AREÁLU mil. Kč INVESTICE DO AREÁLU V OBDOBÍ mil. Kč.
Open přebor HZS ČR a mistrovství ČHSF v obřím slalomu Skiareál Herlíkovice Pořádá: SK Hasiči Praha a GŘ HZS ČR + HZS hl.m. Prahy + Snowhill.
Vítáme Vás v Hlušicích. OBEC HLUŠICE Archeologické nálezy u cesty Maršovky potvrzují osídlení krajiny už od 5. tisíciletí před n.l. První písemný záznam.
JARNÍ CYKLOJÍZDA PO KRUŠNOHORSKÉ MAGISTRÁLE TERMÍN: MÍSTO: LESNÁ V KRUŠNÝCH HORÁCH POPIS: FÉROVÁ SNÍDANĚ, BOTHATÝ DOPROVODNÝ PROGRAM, SOUTĚŽE.
Centrum sportu a zdraví. Cíl projektu  rozšíření a zkvalitnění služeb v oblasti sportu a relaxace pro: - občany města - dojíždějící občany ze spádových.
Dětský svět v regionu Dunaj -Vltava Střední škola a Vyšší odborná škola cestovního ruchu Senovážné náměstí České Budějovice.
Pořádá: SK Hasiči Praha + Snowhill a.s. + ČHSF a HZS hl.m. Prahy, mediální partner Open přebor HZS ČR a mistrovství ČHSF v obřím slalomu.
Tereza Bělochová, 2009 Prezentace Lyžařské školy Informatika-projekt 2009.
Rodinná politika na úrovni měst a obcí na příkladu města Třebíče Ing. Marie Černá1.
Trojanovice Regionální návštěvnická karta Nově v Beskydech Prezentace regionů 2015
RODINNÁ DOVOLENÁ- LIPNO ZPRACOVALI :PAVLA LEITGEBOVÁ, LÁĎA MACHÁČ, KUBA POSPÍŠIL.
Těšínské Slezsko Region Card prioritní nástroj marketingu a spolupráce v destinaci Petr Kolčárek destinační manažer turistické oblasti Těšínské Slezsko.
Karta hosta Orlické hory a Podorlicko speciální bonusy nahrané přímo hostovi slevy.
Systém trvale udržitelného rozvoje podnikání pro město Aš Skupina 4.
Podpora obcí s rozšířenou působností z ROP Střední Morava v programovém období Workshop pro zástupce ORP Olomouckého kraje
ZIMNÍ KURZ PROČ JET NA ZIMNÍ KURZ? PRO KOHO JE ZIMNÍ KURZ? KDY SE POJEDE? KAM SE POJEDE? KDE BUDEME NOCOVAT? KOLIK TO BUDE STÁT PENĚZ? KDO S NÁMI.
Zažijte autentický jihočeský venkov
NABÍDKA ZÁJEZDŮ LÉTO 2007 vlastní spací pytel a karimatka
Inovace přepravní technologie a modernizace SKI areálu Buková Hora
VY_32_INOVACE_292_Lyžařská centra Jesenicka
Zimní sportovní areály
SVČ Fokus Nový Jičín Červen 2019 KROUŽKY A KURZY 2019/2020
Transkript prezentace:

Rodinná pohoda na Lipně

Váš partner pro volný čas

Skiareál Lipno v kostce 3 čtyřsedačkové lanovky, 3 pohyblivé koberce, 2 výukové vleky (celková přepravní kapacita os./hod.) 8,3 km kompletně technicky zasněžovaných sjezdovek (40 automatických sněžných děl) snowpark, snowcrossová dráha, večerní lyžování, Foxpark kapitána Lipánka běžecký areál, bruslařská dráha kompletní zázemí přímo u lanovky (lyžařská škola, půjčovna, skiservis) bohatá nabídka volnočasových a après ski aktivit

Lyžařská výuka v nejmodernějším hřišti v ČR Foxpark kapitána Lipánka největší a nejmodernější lyžařské výukové hřiště v ČR tři pojízdné koberce, slalomová dráha, podjezdy, tunely, kolotoč, skákací hrad, vyhřívaná dětská herna až 120 kvalifikovaných instruktorů zábavná a efektivní forma výuky s alpskými trendy pro děti od 3 let pravidelný zábavný program pro děti pod dohledem lišáka Foxíka a kapitána Lipánka

Kompletní zázemí pro rodiny přímo u lanovky lyžařská škola, půjčovna, depot, testcentrum, skiservis pod jednou střechou restaurace, après ski bary, supermarket bezplatné parkování pro 650 aut a 20 busů aquaworld, animační programy, bobová dráha, tenisová hala, bowling, squash, wellness bruslařská dráha na zamrzlém Lipně 11 km

Novinky letošní zimy zlevnění cen pro mládež, junioři do 18 let lyžují za dětské ceny modernizovaný snowpark s novou částí pro děti a začátečníky nová zábavná snow-crossová dráha pro rodiny s dětmi rozšíření kapacity bezplatného parkoviště přímo u lanovky (650 aut, 20 busů) dokončení výsadby zeleně (přes sazenic)

Novinky letošní zimy věrnostní systém pro stálé návštěvníky z regionu Euroskipas Šumava, česko-rakouské lyžování ve třech skiareálech systém bezdotykových čipových karet bruslařská dráha na zamrzlém Lipně Lipno – Frymburk 11 km Celková výše investic 2009/2010: Kč

…a věrné návštěvníky z regionu specializace na výuku osob se zrakovým a tělesným postižením spolupráce s JČ dětskými domovy trvalé výhody pro obyvatele lipenských obcí, rodinné, skupinové a další slevy výhody pro cestující hromadnou dopravou (regionální skibusy, ČD Yetti) Specializace na výuku handicapovaných lyžařů… Lipenská lyžařská pouť - jihočeské vítání zimy ( ) Lipno Ski Camp – tréninkový dětský kemp s účastí postižených lyžařů projekt Monoski – výuka zrakově a tělesně postižených lyžařů

Výhodné lyžařské balíčky pro rodiny a školy ubytování + skipas od 359 Kč/den vynikající spolupráce s ubytovateli na Lipensku ubytovací kapacita 3500 lůžek do 5 min. chůze od sjezdovek) slevy na skipasy, vybavení a instruktory pro školní lyžařské kurzy až 50% ubytování se skipasem pro učitele zdarma kompletní nabídka balíčků na

Jsme tu pro Vás také v létě bikepark pro rodiny s dětmi letní lanová dráha půjčovna kola a inline bruslí půjčovna rodinných elektročlunů, plachetnic a dalších vodních plavidel animační programy, firemní a outdoorové akce lanový park, bobová dráha moderní kemp s vlastní pláží levné ubytování pro školy a skupiny novinka léta 2010 – Pobřežní cyklo/inline stezka 10,5 km