Wild animals. liška a fox ears a head a tail legs A fox is a wild animal.It is rust- brown and white. It has got a bushy tail.The fox has got five babies.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Canary parrot turtle hamster guinea pig kitten puppy rabbit tropical fish white mouse Lesson 12 – new vocabulary Animals.
Advertisements

Jakékoliv další používání podléhá autorskému zákonu.
VY_22_INOVACE_J-A-19 Aj pro 4.-5.r. My monster-description……. Základní škola Ostrava, Gebauerova 8, příspěvková organizace Autorka: Mgr.Daniela Ondrisová.
Zájmena přivlastňovací
VY_22_INOVACE_J-A-24 Aj- pro r. PETS- domácí mazlíčci
Martina Vrzáčková.  Vysočina is a very beautiful region.  Here we have clean forests, wonderful animals and pure nature.  Our Region is exceptional.
Základní škola Jakuba Jana Ryby Rožmitál pod Třemšínem
VY_32_INOVACE_Př-b 6.,7.14 Anotace: Prezentace popisuje význam lesa, faunu a floru lesa. Vzdělávací oblast: Význam lesů Autor: Ing. Jiří Jungmann Jazyk:
Jakékoliv další používání podléhá autorskému zákonu.
ŠKOLA: Gymnázium, Tanvald, Školní 305, příspěvková organizace ČÍSLO PROJEKTU: CZ.1.07/1.5.00/ NÁZEV PROJEKTU: Šablony – Gymnázium Tanvald ČÍSLO.
Draw a face Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Mgr. Zuzana Švihlová.
Dostupné z Metodického portálu ISSN: , financovaného z ESF a státního rozpočtu ČR. Provozováno Výzkumným ústavem pedagogickým v Praze.
 Krkonoše (The Giant Mountains )  Orlické Hory (Orlické Mountains )  Beskydy (Beskydy Mountains )  Krušné Hory ( Krušné Mountains )  Šumava ( Šumava.
I´ve got big nose Části hlavy + přídavná jména Anglický jazyk 3.ročník J.Poláková ZŠ Věšín.
Název učebního materiálu Dostupné z Metodického portálu ISSN: , financovaného z ESF a státního rozpočtu ČR. Provozováno Výzkumným.
Dostupné z Metodického portálu ISSN: , financovaného z ESF a státního rozpočtu ČR. Provozováno Výzkumným ústavem pedagogickým v Praze.
Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Mgr. Hana Syrovátková Tento materiál byl vytvořen v rámci projektu Operačního programu.
Elektronická učebnice – l
Savci.
Číslo projektuCZ.1.07/1.5.00/ Číslo materiáluVY_32_INOVACE_019 Název školyGymnázium, Tachov, Pionýrská 1370 Autor Mgr. Stanislava Antropiusová Předmět.
EU PENÍZE ŠKOLÁM Operační program Vzdělávání pro konkurenceschopnost ZÁKLADNÍ ŠKOLA OLOMOUC příspěvková organizace MOZARTOVA 48, OLOMOUC tel.: 585.
Describing people Anglický jazyk VY_32_INOVACE_364, 19. sada, AJ2
ANOTACE Šablona:ICT AJ Zájmeno ITS Vzdělávací oblast: Jazyk a jazyková komunikace Vzdělávací obor: Cizí jazyk Tematický okruh: Produktivní a receptivní.
Základní škola Jakuba Jana Ryby Rožmitál pod Třemšínem Efektivní výuka pro rozvoj potenciálu žáka projekt v rámci Operačního programu VZDĚLÁVÁNÍ PRO KONKURENCESCHOPNOST.
OVIPAROUS Výukový materiál OR Tvůrce: Mgr. Alena Výborná Tvůrce anglické verze: Mgr. Miloslava Dorážková Projekt: S anglickým jazykem do dalších.
CZ.1.07/1.4.00/
RODENTS AND HARES Výukový materiál OR Tvůrce: Mgr. Alena Výborná Tvůrce anglické verze: Mgr. Miloslava Dorážková Projekt: S anglickým jazykem do.
INSECTIVORES AND CHIROPTERANS Výukový materiál OR Tvůrce: Mgr. Alena Výborná Tvůrce anglické verze: Mgr. Miloslava Dorážková Projekt: S anglickým.
Základní škola a mateřská škola, Svoboda nad Úpou, okres Trutnov Bc. Lucie Ševčíková VY_22_INOVACE_2.2.1 AJ6,7k_4 Téma: My pets – reading comprehension,
PRIMATES Výukový materiál OR Tvůrce: Mgr. Alena Výborná Tvůrce anglické verze: Mgr. Miloslava Dorážková Projekt: S anglickým jazykem do dalších.
NÁZEV ŠKOLY: ZŠ a MŠ Osoblaha, příspěvková organizace AUTOR: Miroslava Jarkulišová NÁZEV: VY_32_INOVACE_01_ Jazyk anglický TEMA: Human body ČÍSLO PROJEKTU:
Anglický jazyk – slovní zásoba Autor: Mgr. Vlasta Skořepová VY_32_INOVACE_19_Zvířata – rébus 1 Vytvořeno v rámci projektu „EU peníze školám“. OP VK oblast.
VY_22_ INOVACE_15_ ANGLICKÝ JAZYK 5 Základní škola a Mateřská škola, Potštejn, okres Rychnov nad Kněžnou QUESTIONS Autor: Mgr. Renata Viktorinová.
ANIMALS DO YOU KNOW THESE ANIMALS?.  ZÁKLADNÍ ŠKOLA SLOVAN, KROMĚŘÍŽ, PŘÍSPĚVKOVÁ ORGANIZACE  ZEYEROVA 3354, KROMĚŘÍŽ  projekt v rámci vzdělávacího.
NÁZEV ŠKOLY: ZŠ Dolní Benešov, přísp.organizace AUTOR: Mgr. Marta Rozsívalová NÁZEV: VY_32_INOVACE_06_ Angličtina 6. a 7.ročník TEMA: Animals – What do.
Základní škola a Praktická škola Dvůr Králové nad Labem EU-OPVK-CZ.1.07/1.4.00/ :III/2 VY_12_INOVACE_ ČLOVĚK A JEHO SVĚT NA I. STUPNI ZV-LMP.
Základní škola a Mateřská škola Bílá Třemešná, okres Trutnov Autor: Mgr. Miluše Senetová Datum/období: únor 2014 Číslo projektu: CZ.1.07/1.4.00/
VY_22_INOVACE_21_ANGLICKÝ JAZYK 5 Základní škola a Mateřská škola, Potštejn, okres Rychnov nad Kněžnou MY CLASSMATE.
VY_32_INOVACE_06_Rozmanitost přírody-živočichové v lese
Anglický jazyk – slovní zásoba Autor: Mgr. Vlasta Skořepová
Autor: Mgr. Renata Václavíčková
TO HAVE MÍT – VLASTNIT NĚCO Long form I have got You have got
NÁZEV ŠKOLY: ZŠ a MŠ Osoblaha, příspěvková organizace
Veverka obecná Sciurus vulgaris.
Charakteristika výukového materiálu
AUTOR: Mgr. Linda Tůmová NÁZEV: VY_32_INOVACE_07_AJ_17
Přírodověda pro 4.ročník
Název školy: Základní škola a Mateřská škola Kladno, Norská 2633 Autor: Mgr. Pavla Balejová Název materiálu: VY_12_INOVACE_ČJS.1.Bal.10_Volně_žijící_zvířata.
Jméno autora: Mgr. Jiří Kala Škola: ZŠ Náklo Datum vytvoření (období):
DIGITÁLNÍ UČEBNÍ MATERIÁL: VY_32_INOVACE_01_Aj34_27
Anglický jazyk – slovní zásoba Autor: Mgr. Vlasta Skořepová
Anglický jazyk – slovní zásoba Autor: Mgr. Vlasta Skořepová
PRESENT SIMPLE TENSE Autor: Mgr. Ivana Tesařová
WILD ANIMALS.
AUTOR: Markéta Březinová NÁZEV: VY_32_INOVACE_AJ_18_MY BODY
Název školy: Základní škola a Mateřská škola Sepekov Autor:
Jméno autora Mgr. Stanislava Junková Datum vytvoření září 2012 Ročník
Název školy: Základní škola Chomutov, Písečná 5144 Název materiálu: VY_22_INOVACE_27_ American Museum of Natural History in New York - animals_zh_1 Číslo.
Název školy: Základní škola a Mateřská škola Kluky, okr. Písek
Název školy: Základní a Mateřská škola Bečváry, okres Kolín Autor: Mgr
PEOPLE´S APPEARANCE Anotace: Materiál je určen pro žáky 9. ročníku a slouží k výkladu slovní zásoby „Vzhled lidí“ Název školy: ZŠ štětí, Ostrovní 300.
VY_32_INOVACE_Sei_I_19 Describing people
Jméno autora Datum vytvoření Ročník Vzdělávací Téma – název Anotace
Animals - Exotic animals
PEOPLE´S APPEARANCE Anotace: Materiál je určen pro žáky 9. ročníku a slouží k výkladu slovní zásoby „Vzhled lidí“ Název školy: ZŠ štětí, Ostrovní 300.
In The Year Nejde vložit do pptx – nutno přes prohlížeč.
Název školy: ZŠ a MŠ Březno
LES Zvířata Prase divoké je všežravec má jemný čich a přizpůsobený rypák k rytí v zemi živí se lesními plody, kořínky, plži samice (bachyně) se stará.
Autor: Michaela Vráblíková Název : VY_32_INOVACE_21AJ_3tr_SLOVICKA7.
Předmět: Anglický jazyk
Transkript prezentace:

Wild animals

liška a fox ears a head a tail legs A fox is a wild animal.It is rust- brown and white. It has got a bushy tail.The fox has got five babies in a year. Czech proverb He is clever as a fox. Liška je divoké zvíře. Je rezavě hnědo-bílá.Má huňatý ocas.Liška má pět mláďat za rok. Je chytrý jako liška. hlava uši nohy ocas

Veverka a squirrel a head a snout a back A squirrel lives in the forests, gardens and parks.It likes nuts and cones.It is lively and cute. Veverka žije v lesích, zahradách a parcích.Má ráda oříšky a šišky.Je mrštná a roztomilá. záda čenich hlava

Myš a mouse a head claws a tail wiskers Czech proverb He is sweaty as a mouse. Some people are scared of mice.It is a gnawer.It eats grains and everything. Někteří lidé se bojí myší. Myš je hlodavec. Jí zrna. Je zpocený jako myš. hlava ocas drápy čenich

Mravenec a ant legs mandible body Ants have got six legs. A female is bigger than a male.The ant is also famous Czech fairytale character Ferda The Ant. Ants build tall anthills in the forest. Czech proverb He is hardworking as an ant. Mravenci mají šest nohou.Samice je větší než samec.Mravenec je také známá česká pohádková postava Ferda Mravenec. tělo nohy čelist Je pilný jako mravenec.

Ježek a hedgehog a guill a head legs In danger it huddles.It is said to carry apples on its back.But it must be a myth because hedgehogs are meat- eating animals. V ohrožení se schoulí do klubíčka. Říká se, že nosí jablka na zádech. Ale musí to být mýtus, protože ježci jsou masožravá zvířata. bodliny hlava nohy

Žába a frog an eye a mouth legs Most people squeamish about frogs because they are slimy.Frogs live in ponds and brooks. oko Většina lidí, je háklivá na žáby, protože jsou slizké. Žáby žijí v rybnících a potocích. ústa nohy

Zajíc a hare a nose ears legs It has got brown fur,long ears, four legs.It build burrows in the forests. Má hnědou srst, dlouhé uši, čtyři nohy. Staví si nory v lesích. uši nos nohy

Kukačka a cuckoo a tail a eye wing a bill legs Kukačka kuká.Má peří.Dělá si hnízdo na stromě.Odlétá do teplých krajin. Je tmavě hnědo-bílá. Eggs- vajíčka Nest-hnízdo It is dark brown and white. Má hnědé oči. She has got brown eyes. It makes a sound „KU KU“. It builds a nest in a tree. Before winter it flies to the south. oko zobák nohy ocas křídlo

Kanec a boar an ear a nose legs a belly a mouth Kanec se brání svými kly. Na nohách má kopyta. Je to všežravec. Žije v lesích. The boar defends himself with his tusks. It has hooves on his feet. It lives in forests. It is an omnivorous animal. nohy ústa nos ucho břicho

Sova an owl a head a tail a bill claw Má ostré drápy. Má bystré oči. Má bílo černo- hnědá křídla. Převážně loví myši a další drobné živočichy. Hnízdo si dělá na stromě. It has sharp claws. It mainly hunts mice and other small animals. It has got bright eyes. It makes a nest is in a tree. It has white and black brown wings. hlava zobák ocas drápy

Made by :Hynek Svoboda,Metoděj Vraj,Denisa Kodytková,Kristýna Kolářová, Filip Zatloukal, Libor Hampl, Alexej Gujda, Josef Rathouský, Tomáš Jurný