JD Advantage Čištění - podlahy.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Farmakologie v produkci potravin
Advertisements

ORGANICKÉ LÁTKY + KYSLÍK
Rádi bychom Vám představili jedinečnou novinku na trhu s krmivem pro psy. Rádi bychom Vám představili jedinečnou novinku na trhu s krmivem pro psy.
7krát efektivnější čištění
Chemičky    .
RONN MEA®CLEAN FILTRAČNÍ ŽLAB PRO ÚČINNÉ EKOLOGICKÉ
Číslo a název projektu CZ.1.07/1.5.00/ OP: Vzdělávání pro konkurenceschopnost Zvyšování vzdělanosti pomocí e-prostoru Název a adresa školy Soukromá.
JD Advantage Stonecare Druhy kamenných podlah. Na trhu jsou 3 základní typy: –Přírodní kámen Například: mramor, granit, břidlice –Umělý kámen Například:
zpracovaný v rámci projektu EU
Číslo a název projektu CZ.1.07/1.5.00/ OP: Vzdělávání pro konkurenceschopnost Zvyšování vzdělanosti pomocí e-prostoru Název a adresa školy Soukromá.
Základní škola a Mateřská škola, Šumná, okres Znojmo OP VK 1
VY_32_INOVACE_G Voda Opakovací otázky
Čistička odpadních vod
Speciální základní škola a mateřská škola Litomyšl,
Vše o vodě a jejich vlastnostech.
Voda.
Základní vzdělání - 2. stupeň
Selhávání pryžových výrobků: struktura lomových ploch
Místo chemie z továren — mýdlo ze stromů.
Čištění a ošetřování kamene
Číslo projektu CZ.1.07/ / Číslo projektu: Rozvoj vzdělanosti
Animace F5.
Škola: Chomutovské soukromé gymnázium Číslo projektu: CZ.1.07/1.5.00/
Čistění sanitárních zařízení
Alkeny.
VY_52_INOVACE_ZB03_0764TVR Výukový materiál v rámci projektu OPVK 1,5 Peníze středním školám  Číslo projektuCZ.1.07/ /  Číslo projektu:Rozvoj.
Technologie na úpravu pitné vody Eva Košarišťanová.
Mýdla Mgr. Lenka Fasorová.
Zenit,spol.s r.o Pražská 162 , Čáslav
JD Advantage Stripy.
1 JD Advantage. 2 Čeho chceme dosáhnout ? Strategií JD EMA je stát se jednoznačným lídrem na trhu profesionálního čištění a hygieny JD Advantage.
Výukový materiál zpracován v rámci projektu EU peníze školám Registrační číslo projektu: CZ.1.07/1.5.00/ Šablona III/2VY_32_INOVACE_175.
1 Ochrana kovových dílů proti korozi je velmi důležitá, ale také drahá Zákazníci požadují vysokou kvalitu Konkurence vás nutí minimalizovat výrobní náklady.
JD Advantage training Ochrana a ošetřování podlah
Ftaláty Hampejsová Zuzana 4.B.
Zenit,spol.s r.o Pražská 162 , Čáslav
E K O L A N univerzální, ekologicky nezávadný, odmašťovací a čistící prostředek pro průmysl a všeobecné použití (úklidový prostředek) Prezentace produktu.
Sirné sloučeniny obdoba kyslíkatých derivátů (neb O a S leží
Proč je ropa tak důležitá?
Čistění interiéru JD Advantage.
Číslo projektu CZ.1.07/ / Číslo projektu: Rozvoj vzdělanosti
Podpůrné materiály Co je k dispozici / připravujeme
První univerzální stěrka nové generace na trhu – Multi-Baudicht 2K
Číslo projektu CZ.1.07/ / Číslo projektu: Rozvoj vzdělanosti
VY_52_INOVACE_ZB03_0964TVR Výukový materiál v rámci projektu OPVK 1,5 Peníze středním školám  Číslo projektuCZ.1.07/ /  Číslo projektu:Rozvoj.
Moření Změna přirozené barvy dřeva barvícími kapalinami nebo parami. Málo výrazné dřevo se přibarvuje na tmavší odstín nebo se napodobují vzácnější druhy.
POŽÁRY VY_32_INOVACE_ 14 Požáry.
Název: Využívání informačních a komunikačních technologií ve výuce
Významné karboxylové kyseliny
Zenit,spol.s r.o. Pražská 162, Čáslav strana1 …když úklid dává smysl.
Ch_073_Detergenty Ch_073_Detergenty a pesticidy_Detergenty Autor: Ing. Mariana Mrázková Škola: Základní škola Slušovice, okres Zlín, příspěvková organizace.
Název školy Střední škola stavební a dřevozpracující, Ostrava, příspěvková organizace Autor Ing. Marie Varadyová Datum: duben 2012 Předmět: Zkoušení stavebních.
Voda Zbožíznalství 1. ročník Voda - nejrozšířenější sloučenina - zároveň velmi vzácný zdroj, kterého ubývá.
Kvalitní potraviny - kvalitní život CZ.1.07/1.1.00/
Řešení Vašich problémů s lepením, tmelením a spárováním.
Voda Mgr. Helena Roubalová
Univerzální čistící pěna pro profesionály i domácnosti.
Chemie pro 9.ročník ZŠ. Název školy: Základní škola a mateřská škola, Hlušice Autor: Mgr. Ortová Iveta Číslo projektu: CZ.1.07/1.4.00/ Název: VY_32_INOVACE_4A_12_Tuky.
Financováno z ESF a státního rozpočtu ČR.
Dotkněte se inovací CZ.1.07/1.3.00/
BOZP při manipulaci s izolačními materiály
HYPRACID Čištění a dezinfekce dojícího zařízení Výhody Hypracidu
Autor: Mgr. Jaroslava Všohájková
Mytí, smáčivost, emulgace I.
Voda hydrosféra základní podmínka života (tělo člověka – 60 – 70%vody)
NÁZEV ŠKOLY: ZŠ Dolní Benešov, příspěvková organizace
Název školy Základní škola Kolín V., Mnichovická 62 Autor
Číslo projektu CZ.1.07/1.4.00/ Název sady materiálů Chemie 8. ročník
Izolace na stavbě RADON.
Transkript prezentace:

JD Advantage Čištění - podlahy

Čistící prostředky na podlahu 3 skupiny produktů Neutrální čistící prostř. a alternativy Silné čistící prostředky a alternativy Speciality : speciální řešení a aplikace Síla

Neutrální Alkalické Členění Standardní nabídka Alternativa Neutrální čistící Jontec 300 Jontec Ceramica Jontec Best Speciality Typ znečištění Organické oleje... : JD Actival Minerální oleje... : Jontec Best JD Attack plus* Heavy duty Jontec Forward Standardní nabídka Alternativa Neutrální Alkalické * Pripravujeme, zatiaľ možné len ako vzorka z WE portfólia

Neutrální čistící prostředky na podlahu Jontec 300 a alternativy

Jontec 300 Předešlý název - 300 Popis Neutrální čistící prostředek, nízkopěnivý Vlastnosti Obsahuje O.N.T. technológii – neutralizace zápachu Nízkopěnivý (aplikace automatem a mopem) Schválené pro sportovní podlahy (DIN V18032-2:2001-04) Aplikace Vzhled: čírá zelená tekutina, nízkopěnivá Ředění: 0,5 - 5% Neutrální Nízkopěnivý O.N.T DIN18032

Jontec Ceramica Popis Vlastnosti Aplikace Beze šmouh Vysoce lesklá dlažba Popis Čistící prostředek na keramické podlahy Vlastnosti Na bázi alkoholu na všechny neošetřené ker. podlahy Nezanechává žádné šmouhy na podlaze, ideální na vysoce lesklou dlažbu Aplikace Vzhed: číra zelená kapalina, středně pěnivá Ředění: 1%, až do 5% při silném znečištění Praktické tipy: použij max. 2% v automatu Důležité: Nepoužívat na ošetřené podlahy! Rozpouštědla by mohla poškodit podlahu.

Jontec Best Předešlý název - Profi Popis Neutrální prostředek, odmašťovač Vlastnosti Odmašťovač – minerální oleje a maziva Nízkopěnivý, ideální do mycích automatů Aplikace Vzhed: čirá kapalina, nízkopěnivá Dop. ředění: 1% až do 5% na silné znečištění Praktické tipy: ideální na čištění garáží a v průmyslu, použitelný na odstranění parafínu z gumových podlah Separuje se v čističkách odpadních vod k ochraně životního prostředí Neutrální Odmašťovač Minerální olej

Neutrální čistící prostředky 300 Standard Šmouhy (vysokolesklé dlaždice) Ceramica Minerální olej Best

Alkalické čistící prostředky Jontec Forward

Jontec Forward Předešlý název - Uniforte Popis Alkalický čistící prostř., nízkopěnivý Vlastnosti Silný, alkalický, s rozpouštědly Ideální pro mycí automaty na neošetřených podlahách Povrchové odstraňování disperze UHS čistič Aplikace Dop. ředění: 1% - 5% na silné znečištění 2% povrchové strhávání disp. 0,5% na UHS čistění Aplikace při povrchovém odstraň.: Nech 5 min působit a potom vydrhni Praktické tipy: Použitelný na základní čistění, stopy od gumy, saze... Alkalický S rozpouštědli Povrchové strhávání UHS čištění

Neutrální a alkalické čistící prostředky Silné 300 Forward Standard Šmouhy (vysoce lesklé dlaždice) Ceramica Minerální olej Best

Speciality - Řešení problémů

JohnsonDiversey Actival Předešlý název - Actival Řešení problémů Restaurace Organické tuky Popis Odtraňovač rostlinných olejů a tuků Vlastnosti Vysoce alkalický, nízkopěnivý čistící prostředek, odmašťovač, = mycím automatem v restauracích, kuchyních a přípravnách potravin Aplikace Vzhled: Bezbarvá kapalina, nízkopěnivá Dop. ředění: 1% do 5% na silné znečištění Praktické tipy: Odstraňuje nikotín a jiné úporné organické znečištění Důležité: Nepoužij na hliník a podlahy citlivé na alkálie

JohnsonDiversey Attack Plus* Popis Velmi silný čistící prostředek s rozpouštědly Vlastnosti Odstraňuje syntetický, minerální olej a maziva na neošetřených podlahách Aplikace Vzhled: světle žlutá kapalina, vysoce pěnivá Ředění: 1 - 10% na silné znečištění, max 2,5% v mycích automatech (pěna) Praktické tipy: Na dehet, asfalt, živici a hrubé vrstvy použít neředěné. Použitelný na odstraňování stop po pneumatikách. Důležité, nepoužívat na: Rozpouštědla, vodu a alkálii citlivé povrchy, Ošetřené podlahy, Dobře opláchnout ! Řešení problémů Průmysl Minerálný olej

Čistící prostředky na podlahy Neutrální Silné Speciální 300 Forward Standard Šmouhy (vysokolesklé dlaždice) Ceramica Minerální olej (neutrální / silný) Best Attack Plus* Rostlinný olej (silný) Actival * Pripravujeme, zatiaľ možné len ako vzorka z WE portfólia