Regionální knihovna Karviná Informační oddělení Kde nás najdete? Centrum 2299 Karviná – Mizerov.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Proč studovat na Vysoké škole Karla Engliše?
Advertisements

Deník veřejné knihovny na rok 2009 Změny v evidenci činnosti knihoven.
Komunitární program PROGRESS
Veřejný přístup k internetu v Regionální knihovně Karviná CZ / /3146 Tento projekt je spolufinancován Evropskou unií.
Mgr. Jarmila Krkošková Knihovnické a informační služby Univerzitní knihovny Ostravské univerzity v Ostravě
Jak psát práci SOČ Tomáš Doseděl,
Zkvalitnění elektronických služeb Univerzitní knihovny ZČU PhDr.Miloslava Faitová Tematický okruh: E/a.
Jak hodnotíte služby Univerzitní knihovny ZČU? Porovnání výsledků z hlediska akademických pracovníků a z hlediska studentů.
Univerzitní knihovna Západočeské univerzity v Plzni.
Informační centrum a Ústřední knihovna MENDELU
Projekt internetizace knihoven Jihočeského kraje Jihočeská vědecká knihovna v Českých Budějovicích Logo vaší společno sti vložíte na snímek tak, že V.
OBCHODNÍ AKADEMIE A OBCHODNÍ AKADEMIE PRO ZRAKOVĚ POSTIŽENOU MLÁDEŽ, OPAVA, HANY KVAPILOVÉ 20 Kontakty: Tel.: Fax:
Stáže pro mladé zájemce o zaměstnání Představení projektu Fond dalšího vzdělávání, Na Maninách 20, Praha 7
Tomáš Doseděl, Jak psát práci SOČ Tomáš Doseděl,
Informatizace veřejných knihoven Internet a veřejné knihovny jako informační centra měst a obcí PhDr. Ivana Štrossová Okresní knihovna Havlíčkův Brod.
Výuka pro studenty U3V Služby knihovny pátek
KNIHOVNA FAKULTY TĚLESNÉ KULTURY
Služby badatelům - uživatelům muzejních knihoven již 3. workshop pro seminář knihovníků muzeí a galerií.
Jak psát práci SOČ Tomáš Doseděl,
1. 2 Obsah Nabídka služeb Číselné údaje Oddělení pro dospělé Studovna Hudební oddělení Oddělení pro děti a mládež Městské informační centrum Knihkupectví,
Informace 2 Regionální knihovna Karviná. Knihovny Zařízení, ve kterém jsou všem bez rozdílu poskytovány veřejné knihovnické a informační služby a které.
Označení materiálu: VY_32_INOVACE_HLAVE_CESKYJAZYK1_14 Název materiálu:Knihovny a jejich služby Tematická oblast:Český jazyk 1. ročník Anotace:Prezentace.
Problematika oddělení pro dospělé čtenáře” v rámci projektu „Blíže k sobě i knihám – místo knihoven ve sjednocené Evropě Knihovna Petra Bezruče v Opavě.
Úvod Proč studovat informatiku?
Nepřizpůsobiví uživatelé knihoven. Seminář pro pracovníky služeb knihoven. Středočeská vědecká knihovna v Kladně Metodické vyjádření Ministerstva.
Národní program počítačové gramotnosti Petr Heinzl koordinátor NPPG.
Elektronické knihy v Masarykově veřejné knihovně Mgr. Jana Machalová Praha, NTK,
VŠFS P.B.. prezentace VŠFS, Partneři Generální partner Hlavní partneři.
Internetizace knihoven a SROP Roman Giebisch Vědecká knihovna v Olomouci.
Systém dalšího vzdělávání pracovníků výzkumu a vývoje v MS kraji a jeho realizace Projekt A5 Nástroje informatiky pro získávání informací a jejich zpracování.
I sss I nternet, elektronické informační zdroje a s lužby pro o s oby se s pecifickými potřebami v knihovnách Zlata Houšková, Jana Vejsadová Internet ve.
Co by měla splňovat pověřená knihovna (Atest) Pardubice Zlata Houšková.
Střední odborné učiliště Liběchov Boží Voda Liběchov Registrační číslo projektu: CZ.1.07/1.5.00/ Šablona: I/2 Inovace a zkvalitnění výuky.
Komunikační plán RPS Realizované projekty leden-červen 2007 Ministerstvo pro místní rozvoj ČR, Staroměstské náměstí 6, Praha 1
Opava Modulární systém studijních programů na vysokých školách v Moravskoslezském kraji a jeho realizace OP RLZ Opatření 3.2 Registrační číslo.
SOLÓN elektronická publikace pro pracovníky veřejné správy a návštěvníky knihoven Vydavatel: Triada, spol. s r. o. Ing. Barbora.
PROJEKT „Integrace sociálně znevýhodněných občanů mikroregionu Prachaticko se zaměřením na začlenění klientů smíšeného Azylového domu v Husinci na trh.
Co by měla splňovat pověřená knihovna Brno
UNIVERZITNÍ KNIHOVNA ZČU
Informační zdroje o Evropské unii zimní semestr 2007.
ČESKÝ STATISTICKÝ ÚŘAD Na padesátém 81, Praha 10 ČESKÝ STATISTICKÝ ÚŘAD Moderní zdroj statistických informací.
CODEXIS Mgr. Alena Doláková Centrum informačních a knihovnických služeb Odbor informační podpory studia a výzkumu
Dana Sigmundová Databáze Wiley ÚK FSS MU, Ústřední knihovna FSS MU.
Databáze Bibliografie dějin českých zemí jako cesta k plným textům v domácích i zahraničních knihovnách Václava Horčáková Elektronické služby knihoven.
Specializovaná elektronická média pro veřejnou správu Solón Deník veřejné správy.
Dana Mazancová Databáze Anopress a ČTK ÚK FSS MU, Ústřední knihovna FSS MU.
ANOPRESS IT PhDr. Ivana Reznerová Centrum informačních a knihovnických služeb Odbor informační podpory studia a výzkumu
Obchodně podnikatelská fakulta v Karviné Slezská univerzita v Opavě Zájem o studium na Obchodně podnikatelské fakultě v Karviné se zaměřením.
Obchodní akademie a Vyšší odborná škola Valašské Meziříčí Akademický rok 2016/2017.
Mobilní bezpečná platforma Policie ČR CZ.1.06/1.1.00/ projekt spolufinancovaný z programového období Integrovaný operační program (IOP)
Vědecká knihovna UJEP Prezentace Vědecká knihovna.
Centrum celoživotního učení Projekt Knihovny Kroměřížska.
CENTRUM CELOŽIVOTNÍHO VZDĚLÁVÁNÍ S KNIHOVNOU MANŽELŮ TOMANOVÝCH ROŽMITÁL POD TŘEMŠÍNEM Dana Súlovcová.
FILOZOFICKÁ FAKULTA OSTRAVSKÉ UNIVERZITY FILOLOGIE filozofie Historické vědy Psychologie Filologie HISTORICKÉ VĚDY psychologie filozofie Sociologie.
Most, 24. ledna 2008 Univerzita půl třetího věku Závěrečný seminář Mgr. Jaroslava Barbara Sporková
Ústřední knihovna FSS MU
SLUŽBY KRAJSKÉ VĚDECKÉ KNIHOVNY V LIBERCI z hlediska technického vybavení Dana Petrýdesová.
Informační zdroje pro STM
Příjemce Vysoká škola báňská – Technická univerzita Ostrava
Prioritní osa 2 Terciární vzdělávání, výzkum a vývoj OPERAČNÍ PROGRAM VZDĚLÁVÁNÍ PRO KONKURENCESCHOPNOST PhDr. Kateřina Pösingerová, CSc.
Mendelova zemědělská a lesnická univerzita v Brně Ústav vědecko – pedagogických informací a služeb Informační den Již po desáté!
Ústavu botaniky a zoologie
Mendelova zemědělská a lesnická univerzita v Brně Ústav vědecko – pedagogických informací a služeb Informační den Již po jedenácté!
Knihovnická procházka Prahou Petra Ambrušová a Ivana Šnoblová K1
Michal Šperling - EUREDIS
Ekonomika veřejného sektoru
Mobilní bezpečná platforma Policie ČR CZ / /17
O nás Univerzita s TRADICÍ – založena 1999
Kdo jsme ? Největší odborná zemědělská knihovna v ČR
Obchodně podnikatelská fakulta v Karviné
Transkript prezentace:

Regionální knihovna Karviná Informační oddělení Kde nás najdete? Centrum 2299 Karviná – Mizerov

Regionální knihovna Karviná Informační oddělení Jaká je půjčovní doba? PONDĚLÍ12-18 ÚTERÝ8-11: STŘEDA12-18 ČTVRTEK8-11: PÁTEK8-11: SOBOTA9-12

Regionální knihovna Karviná Informační oddělení Co vám nabízíme? knihy → odborné učebnice →středoškolské skripta→vysokoškolské časopisy →odborné noviny→denní tisk Internet→informační zdroj

Regionální knihovna Karviná Informační oddělení Co vám nabízíme? knihy → odborné filozofie regionální literatura psychologie encyklopedie náboženství slovníky sociologie cizojazyčná literatura právo historie pedagogika životopisy ekonomika Evropská unie marketing

Regionální knihovna Karviná Informační oddělení Co vám nabízíme? učebnice → středoškolské matematikastrojnictví fyzikazeměpis chemiedějepis biologieliteratura český jazykangličtina němčinafrancouzština

Regionální knihovna Karviná Informační oddělení Co vám nabízíme? skripta → vysokoškolské Slezská univerzitaVysoká škola báňská Ostravská univerzitaMasarykova univerzita Karlova univerzita

Regionální knihovna Karviná Informační oddělení Co vám nabízíme? časopisy → odborné Ekonom Moderní řízení Computer Chip Mezinárodní politika Mobility Elektrotechnika Právní rádce Profit Učitelské noviny Český jazyk a literatura Veřejná správa Speciální pedagogika

Regionální knihovna Karviná Informační oddělení Co vám nabízíme? noviny → denní tisk Hospodářské noviny Právo Lidové noviny Mladá fronta Dnes Karvinsko Karvinský deník regionální tisk

Regionální knihovna Karviná Informační oddělení Co vám nabízíme? internet → informační zdrojwww.rkka.czwww.karvina.orgwww.karvina.info /

Projekt „Veřejný přístup k internetu v Regionální knihovně Karviná“ Regionální knihovna Karviná získala na realizaci projektu dotaci v rámci Společného regionálního operačního programu, Opatření 2.2 Rozvoj informačních a komunikačních technologií v regionech. Projekt umožnil vytvoření nových míst s veřejným přístupem k internetu a obnovení současného přístupu v Regionální knihovně Karviná. Projekt umožnil vytvoření nových míst s veřejným přístupem k internetu a obnovení současného přístupu v Regionální knihovně Karviná. V rámci projektu jsou realizovány také vzdělávací akce zaměřené na výuku práce s internetem a ovládání PC. V rámci projektu jsou realizovány také vzdělávací akce zaměřené na výuku práce s internetem a ovládání PC.

Regionální knihovna Karviná Informační oddělení Co vám nabízíme? Absenční půjčování - v půjčovně si knihy a časopisy vyberete a půjčíte domů Prezenční půjčování –ve studovně si z knih a časopisů vypíšete, co budete potřebovat Prezenční půjčování – ve studovně si z knih a časopisů vypíšete, co budete potřebovat

Regionální knihovna Karviná Informační oddělení Co vám nabízíme? Meziknihovní a mezinárodní meziknihovní výpůjční služba - zabezpečování v rámci RKK Rešerše, Regionální rešerše – vyhledávání článku na Vámi zadané téma Rešerše, Regionální rešerše – vyhledávání článku na Vámi zadané téma Právnický program ZÁKON – vyhledávání ve Sbírkách zákonů + možnost tiskových výstupů i s novelizacemi Právnický program ZÁKON – vyhledávání ve Sbírkách zákonů + možnost tiskových výstupů i s novelizacemi Zprostředkování zpracování specializovaných rešerší prostřednictvím Moravskoslezské vědecké knihovny v Ostravě. (Vyhledání knih, článků a dalších zdrojů na Vámi zadané téma). Zprostředkování zpracování specializovaných rešerší prostřednictvím Moravskoslezské vědecké knihovny v Ostravě. (Vyhledání knih, článků a dalších zdrojů na Vámi zadané téma).

Regionální knihovna Karviná Informační oddělení Co vám nabízíme? Z počítače si u nás můžete materiály do školy vytisknout. Z knih si u nás můžete vybrané stránky okopírovat.

Regionální knihovna Karviná Informační oddělení Jak se zaregistrovat v knihovně? - občanský průkaz - registrační poplatek pro studenty denního studia → 100,-- Kč - obnovuje se po 12 měsících

Přijďte si pro informace. Regionální knihovna Karviná Informační oddělení Centrum 2299/ Karviná – Mizerov Tel.: : Těšíme se na vaši návštěvu! Zpracovala. Bc. Markéta Kukrechtová