Služby letecké dopravy

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
účastníci: Z.Jedličková, P.Hatrik D.Chvátalová, V.Huňová. K. Vraštilová.
Advertisements

Na co si dát pozor před odjezdem na dovolenou
Přeprava cestujících vyžadujících zvláštní péči na linkách ČSA
IX. Řešení úloh v testech Scio z obecných studijních předpokladů
Podprogram pro začínající včelaře Číslo podprogramu: PF
Města ČR – orientace na mapě
Zápis dětí do Mateřské školy Pržno •Zapsat děti do mateřské školy si můžete ve středu a ve čtvrtek , vždy od do hodin v.
Výukově poznávací zájezd do Španělska
Strategie rozvoje letiště Leoše Janáčka Ostrava
Letiště Václava Havla Praha
Služby letecké dopravy
Práva cestujících v dopravě v EU Tomáš Pezl FPR ZČU Plzeň 10/12/2013 AKTIVITA JE SPOLUFINANCOVÁNA EU JAKO PROJEKT č. COMM/PRG/008-1 V RÁMCI „AKCE NA PODPORU.
Dopravní služby v CR doprava = jeden z hlavních předpokladů rozvoje CR nové prostředky = nové činnosti ( lanovky, horská kola, skútry,…) -rozvoj regionů.
Hra milionář Procvičujeme si jednotky hmotnosti
Vyhledávání dopravního spojení na internetu
PROGRAM  Struktura studia  Přednášky, semináře  Zápočty a zkoušky  Zapisování cizích jazyků a sport. aktivit  Vnitřní předpisy  Studijní oddělení.
Marketingový výzkum v dopravě Autobusová linka Praha - Brno
Poskytování asistence osobám se zdravotním postižením a osobám s omezenou schopností pohybu a orientace v letecké dopravě.
LPS BRNO Seminář ŘLP ČR a AeČR IATCC Jeneč 2012 Jaroslav Vašík.
Ochrana letišť Zákon 49/1997 o civilním letectví Pro výkon státní správy ve věcech civilního letectví je zřízen Úřad pro civilní letectví se sídlem v Praze.
Střední škola Oselce Škola: SŠ Oselce, Oselce 1, Nepomuk, Projekt: Registrační číslo: CZ.1.07/1.5.00/ Název: Modernizace.
ODBAVOVACÍ A INFORMAČNÍ SYSTÉMY
Násobíme . 4 = = . 4 = = . 4 = = . 2 = 9 .
Tento materiál byl vytvořen jako učební dokument projektu inovace výuky v rámci OP Vzdělávání pro konkurenceschopnost VY_62_INOVACE_A1 – 31.
1 Reklama na letišti Praha Ruzyně. 2  Platí na všechny objednávky zaslané do  Platí v průběhu období –
Tento výukový materiál vznikl v rámci Operačního programu Vzdělávání pro konkurenceschopnost 1. KŠPA Kladno, s. r. o., Holandská 2531, Kladno,
ČLOVĚK A JEHO SVĚT 2. Ročník - hodiny, minuty Jana Štadlerová ŽŠ Věšín.
ZÁKLADNÍ ŠKOLA PODBOŘANY, HUSOVA 276, OKRES LOUNY
PVT Moderní veřejná doprava a mobilita společnosti 1 Zavádění nových technologií ve veřejné osobní dopravě Ing. Antonín Macháček Sdružení dopravních.
Základní škola národního umělce Petra Bezruče, Frýdek-Místek, tř. T. G. Masaryka 454 Zpracováno v rámci OP VK - EU peníze školám Jednička ve vzdělávání.
Věda v Olomouci III. Agentura CzechInvest Lenka Gondová Olomouc
VIII. ročník Veletrhu Gaudeamus Praha 27. – 28. ledna 2015.
Projekt PŘEDPOVĚĎ POČASÍ. projekt PŘEDPOVĚĎ POČASÍ.
A a 5.A. 7:30 – odjezd od hlavního vchodu GVN J. Hradec 9:30 - příjezd na Lipno 10:00-11:00 – informační centrum (všichni) 11:00-12:00 –
ZÁJEZD DO ANGLIE NE – PÁ Odjezd: 19:00 Příjezd: 14:00 Sraz u školy nejpozději 18:30!
Dělení se zbytkem 5 MODERNÍ A KONKURENCESCHOPNÁ ŠKOLA
JEDNOTNÝ ODBAVOVACÍ SYSTÉM V ODIS
SILNIČNÍ DOPRAVA Technika služeb v cestovním ruchu
Projekt PŘEDPOVĚĎ POČASÍ. Předpověď počasí na
ŘÍM věčné město Náš poznávací výlet do Říma ÷ /18.
Zásady pozorování a vyjednávání Soustředění – zaznamenat (podívat se) – udržet (zobrazit) v povědomí – představit si – (opakovat, pokud se nezdaří /doma/)
SČÍTÁNÍ A ODČÍTÁNÍ V OBORU DO 100
Školení Maxov 9.9. – „Tento projekt je spolufinancován Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem České republiky.“
- VYJADŘUJÍ ČÁST Z CELKU - PŘIČEMŽ CELEK JE VŽDY 100 %
Daňová reforma - reformní novela 2013 JUDr. Radim Boháč, Ph.D
Cvičná hodnotící prezentace Hodnocení vybraného projektu 1.
Projekt PŘEDPOVĚĎ POČASÍ. projekt PŘEDPOVĚĎ POČASÍ.
Vyhledávání dopravního spojení Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Martin Dlouhý. Vytvořeno dne Nový začátek (New.
Téma: ABSOLUTNÍ HODNOTA CELÝCH ČÍSEL 2
Ebixpedice za úplným zatměním Slunce 21. srpna 2017 USA
Služby železniční dopravy
ZÁJEZD DO ANGLIE NE – PÁ Odjezd: 19:30 Příjezd: 14:00
Ú s t e c k ý k r a j Varnsdorf, Odbor dopravy a silničního hospodářství Dopravní obslužnost, oblast Šluknovsko Tisková konference k zahájení.
Interoperabilita IDS v rámci ČR.  Spuštěn k  Koordinátor: KORID LK, spol. s r.o.  Zapojení dopravci: ČD, a.s. (regionální doprava) ČSAD.
Typy projektů realizovaných v rámci Regionálního operačního programu NUTS 2 Jihovýchod 2007–2013 Evropská unie Evropský fond pro regionální rozvoj Investice.
Bezkontaktní čipová karta v Pražské integrované dopravě OPENCARD
Společné projekty PID a SID
Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Zuzana Pauserová. Dostupné z Metodického portálu ; ISSN Provozuje.
Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Zuzana Pauserová. Dostupné z Metodického portálu ; ISSN Provozuje.
Materiál je určen pro 4. ročník studijního oboru Provoz a ekonomika dopravy, předmětu Doprava a přeprava, inovuje výuku použitím multimediálních pomůcek.
Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Zuzana Pauserová. Dostupné z Metodického portálu ; ISSN Provozuje.
ODBAVOVACÍ SYSTÉM V MHD JIHLAVA Martin Zachariáš.
IS KAPO Nezkonzumovaná kapacita Praha,
Účinnosti nabyl ke dni 1. srpna 2016
VY_32_INOVACE_EV_8A_11M Škola: Základní škola Nové Město nad Metují, Školní 1000, okres Náchod Využívání informačních a komunikačních technologií, etická.
Doprava a dopravní služby
Sortiment poskytovaných služeb v železniční dopravě; dopravní ceniny, tarify, slevy Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Zuzana.
Dopravní ceniny, tarify, slevy, letový řád
Dopravní služby v CR.
Technologie a řízení letecké dopravy: 1
Transkript prezentace:

Služby letecké dopravy Kateřina Chmelíková Lucie Myšková

Obsah Materiálně- technické podmínky Sortiment poskytovaných služeb Práva a povinnosti cestujících Letové řády Ceniny, tarify, slevy a reklamace Nízkonákladové lety Cesta do Londýna

Materiálně- technické podmínky Vybavení, které je nezbytně nutné pro poskytování služeb Letiště Letadla Dopravní cesty

Sortiment poskytovaných služeb Služby poskytované cestujícím leteckými společnostmi a podnikatelskými subjekty Informační služby Služby související s rezervováním míst a prodejem letenek Služby pozemní dopravy Služby spojené s o odbavením cestujících a jejich zavazadel Palubní služby Stravovací služby Zdravotní služby Obchodní a směnárenské služby

Práva a povinnosti cestujících Ochrana cestujících při zranění/smrti, ztrátě zavazadel nebo jejich zpoždění Práva cestujících se sníženou pohyblivostí Povinnosti Cestující musí být vlastníkem platné dopravní ceniny Cestující je povinen dodržet maximální váhu a rozměry zapsaného i nezapsaného zavazadla nařízenou dopravcem

Letové řády Je tištěná nebo elektronicky zpracovaná informace o pravidelném leteckém spojení mezi všemi místy, které zajišťuje letecká společnosti Obsahuje označení leteckého dopravce, vymezení platnosti, pokyny pro cestující, přehled prodejních míst, výchozí a cílové místo, čas odletu a příletu, typ letadla

Ceniny, tarify, slevy a reklamace Letenka Zavazadlový lístek Palubní vstupenka Slevy Věrnostní programy

Nízkonákladové lety Přímé lety z bodu A do bodu B Žádné doplňkové služby

Cesta do Londýna Datum: 9.12. 2011 Odjezd: Liberec, Fügnerova BB-WC MHD 8:30 Příjezd: Praha, Černý most 9:40 Černý most metro trasa B (9:44) – Zličín konečná trasy B - přestup na autobus č.100 stanice Zličín (10:30)- výstup Terminál 1 (10:44) Alternativa: Černý most metro trasa B (9:47) - přestup na Můstku trasa A (10:12) - do stanice Dejvická- přestup na autobus č. 119 (10:21)- výstup Terminál 1 (10:41) Letiště Ruzyně: odlet (13:20), přestup v Kolíně nad Rýnem (15:50)- Londýn Standsted (16:00) Celková cena cca 3000 Kč. Alternativa: Letiště Ruzyně odlet (14:40)- Londýn Heathrow (15:50) Celková cena cca 3160 Kč.

Děkujeme za pozornost