Maluj zase obrázky.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Jedna chyba na ženě!! Když Bůh stvořil ženu, bylo to šestý den práce přesčas. Jeden anděl přišel a ptal se: “proč s ní ztrácíš tolik času?” A bůh odpověděl:
Advertisements

krásný rok, kdy jsme dovršili naši lásku sňatkem.
Máš rád humor pro dospělé ?.
KRÁTKÉ Allez les Filles… ALE DOBRÉ.
Jak ovlivňuje můj život současná technika
29. Mladý Mojžíš zabil Egypťana, a proto musel uprchnout
Citáty O LÁSCE.
Vyhodnocení velké vánoční rodinné soutěže Tak už jste se konečně dočkali! Po důkladném vyhodnocení všech zaslaných prací již známe výherce vánoční soutěže.
Člověk náhle zemřel... Najednou uviděl, jak se k němu blíží Bůh - s kufrem v pravici. -Synu, přišel čas, musíme jít... Člověk se zeptal: - Proč tak.
Dobrý den online příteli - přítelkyně!.
Já vím.... Já vím... Vím, že láska může bolet i hřát, chci se s tím ale prát Vím, že láska může bolet i hřát, chci se s tím ale prát. Ty jsi neřekl,
Test pozornosti pro dámy:
Začalo to v den, kdy jsem tě “potkala“…
Lásko dej mi čas.... Lásko dej mi čas... Možná se mýlíš, možná to není sen. To byla moje dlaň na tvém spánku, a tvůj dech podobný vánku.
TO JE MÁ PROSBA, KDYŽ CÍTÍM, ŽE VŠECHNO PRÁZDNÉ SE ZDÁ. TY JSI MOU TOUHOU, MOU SKÁLOU, MŮJ HRAD, JSI BOHEM CO PŘICHÁZÍ VČAS.
Co je štěští…..
„A nebudeš mě už nikdy zkoušet, viď?!“ „Teda, tak to tedy nechápu,proč mě ty ženské v mém věku ještě zajímají!“
JÁ SVOU VÍRU 1) V HORKU STÍNEM, V NOCI ÚTOČIŠTĚM MÝM, SILNÝM ŽÁREM
Děkuji... Děkuji... Děkuji... Děkuji... Děkuji....
Hoaxy? Neboli jak se budí panika…… Kateřina Procházková.
ABECEDA ŽIVOTA Ruční posun.
Naše milovaná Jollynečko Byla jsi pro nás láska na první pohled, zamilovali jsme se do Tebe jakmile jsme viděli fotku z 1. dne Tvého života. 8 týdnů čekání.
Ledová kráska.
Pro Miláčka JÁJU …….. Pro Miláčka JÁJU ……. Jsi poupátko mého štěstí, co nikdy neuvadá, jsi studánka všech neřestí, co nikdy nevysychá. Jsi zlaťoučké.
Voda je zdravá.. Co je to voda Voda je tekutina, která se dá pít, ohřát, zchladit, a naše firma zkoumá: proč a jak U nás se neříká voda ale H 2 O, což.
Vyznání.
VÁNOČNÍ TAJEMSTVÍ Zpívá Hana Zagorová a Petr Rezek.
Dopis od Boha.
Když maminka jednoho dne večer chystala večeři,
Minulá noc noc Minulá noc noc Ležím, začínám na Tebe myslet a čekám na Tebe. Jak se náhle přiblížíš k mojí posteli, toužím, abych Tě co nejdřív mohla.
Začalo to vše dramaticky, jezevec a auto mých páníčků. Jezevec to už nerozchodil, autíčko až po třech dnech čekání na nějaký nový blbý chladič, či co……
1. Já chtěl bych, Bože můj, mít srdce plné síly, | když slyším pozvání, ať za tebou se dám. | Však bojím se, že hřích mi bude příliš milý | a touhu po.
Neděle pěkná jako tulipán, a proto není radno býti sám, říkáme vesele, dneska jen v kostele vítáme zrovna vás. Slečna jde v džínách, to se nedělá, jít.
TO JE MÁ PROSBA, KDYŽ CÍTÍM, ŽE VŠECHNO PRÁZDNÉ SE ZDÁ, TY JSI MOU TOUHOU, MOU SKÁLOU, MŮJ HRAD, JSI BOHEM, CO PŘICHÁZÍ VČAS. TO JE MÁ PROSBA VE ZKOUŠKÁCH,
NA BORŮVKÁCH jen ostružiny rozhrnu a překročím pár stínů už spěchám cestou po drnu do stráně na mýtinu. Převislé větve rozplétám cesty jsou zotvírány.
Amore amore .... Amore amore ... Ode dne, co Tě znám, divný pocit v srdci mám Ode dne, co Tě znám, divný pocit v srdci mám. Sám sebe ptám.
Mámo, řekni 1. Mámo, řekni, co to máš, jakou knížku v rukách máš, černý obal s křížkem v dlaních schováváš. Řekni proč s ní chodíš spát, chci to tajemství.
1. Zde u tvých jeslí stát chci dnes, | můj Ježíši, mé žití
AKCE DĚLNÍKŮ Z FOLOBALU Někdy kdysi dávno v roce2007.
1. Slyš, Pán Ježíš tebe volá: | proč jen otálíš? | Často slyšels hlas ten tichý, | kdy se obrátíš? | Dlouho, dlouho odkládáš to, | nač tak čekáš jen? |
Pár vtípků.
Jsi Bůh, jsi náš Pán, zpíváme: jsi Bůh, jsi náš Pán, ať každý ví, jak nádherný jsi Pán. Chris Tomlin.
Jaký máš postřeh.
Ať stromeček krásně voní, ať tisíce zvonečků na Štědrý den zvoní, ať pocit štěstí a lásky hřeje, dárků plné závěje, ať Vám láska navěje.
1. Hned v jitře k tobě duši svou, | ó Bože, nesu modlitbou. | Tys chránil v noci, sen jsi dal, | tys tělo, duši zachoval.
1. Dej, Pane, touhu slyšet, co dnes nám říci chceš. My děkujem, že s námi putuješ.
Co je to štěstí…..
Já Tobě nyní chválu vzdávám
Scházíš mi lásko .... Scházíš mi lásko ...
Pro svého miláčka na dobré ráno ….. Já a Ty Jsme my.
1. Nalezen jsem, | nalezen, bludu jsem již prost, | mně spásy teď vzchází den, | s ním míru skvost. | Ježíš přišel hledat mne, | kam jsem zabloudil; |
Byl jednou jeden pán a ten měl jenom jednu dceru. Byli moc chudí.
1. Tys láska sám, náš Pane! Co bez tvé milosti zde v srdci lidském plane, v tom není stálosti. Ty posvěť, co má býti pro věrnost příslibem, dej nám věrně.
Jaký báječný svět… Louis Armstrong.
Apoštolská 1. Prosíme Tě dej nám Pane sílu,
1. Svou lásku, pramen vody čisté | Kristus mne právě zjevuje | a jeho odpuštění jisté | teď z kříže ke mně směřuje. | Já na Krista tak pamatuji, | když.
Název školy: ZŠ Pardubice - Spořilov Autor: Renáta Pasovská Název: VY_32_INOVACE_VYUŽITÍ AKTUÁLNÍHO DĚNÍ V PŘEDMĚTU_13. SV.MARTIN Téma: SV. MARTIN Číslo.
Čím bych chtěl být až, vyrostu?
Šťastné a veselé svátky Vánoční
Máš rád humor pro dospělé ?.
Mámo, řekni 1. Mámo, řekni, co to máš, jakou knížku v rukách máš, černý obal s křížkem v dlaních schováváš. Řekni proč s ní chodíš spát, chci to tajemství.
VŠECHNO ODPUSTIL JSI NÁM,
Děti jsou DAR... jak je MILOVAT ?!?
Co je štěští…..
Jedna chyba na ženě!! Když Bůh stvořil ženu, bylo to šestý den práce přesčas. Jeden anděl přišel a ptal se: “proč s ní ztrácíš tolik času?” A bůh odpověděl:
Jedna chyba na ženě!! Když Bůh stvořil ženu, bylo to šestý den práce přesčas. Jeden anděl přišel a ptal se: “proč s ní ztrácíš tolik času?” A bůh odpověděl:
Veselé vánoční svátky.
Co je vlastně bohatství?
KRÁTKÉ Allez les Filles… ALE DOBRÉ.
Transkript prezentace:

Maluj zase obrázky

Měli jsme dva hrníčky, čtyři talíře vyzdobené sluníčky přímo od malíře

Cukru na pět hromádek, čtyři knížky pohádek dva prstýnky na splátky, prázdné přihrádky

Maloval jsi obrázky dlaní horkou od lásky Chroupali jsme oblázky jako oplatky

Žádné auto v garáži, jenom pevná zem Stávali jsme v pasáži frontu na podnájem

Chodili jsme do Šárky, kupovali polárky šetřili jsme na dárky malé jako svět

Svoji lásku na klíčky zamkli jsme si za víčky nosila jsem střevíčky sedm krásných let

Přešla léta talířků, přišlo stoupání bylo více halířků, méně milování

učil jsi mě uhýbat, příliš často nelíbat já jsem chtěla kolíbat, tys chtěl dobýt svět

Maloval jsi obrázky, krásně, ale bez lásky bez pláče a nadsázky, studily jak led

Krásné auto v garáži, přepychový byt dovolené na pláži, touha mít a dobýt lůžko v bílém empíru, všechny šaty na míru úspěch výšky Pamíru, dobře jíst a pít

V noci dlouhé čekání na něžnost a vyznání láska není k dostání, láska musí žít.

Já vím, teď mi řekneš, že se vůbec nic nezměnilo že prostě přišlo to, co jsme si kdysi dávno vysnili Ale to ne! Tohle jsme přece nechtěli!

Vždyť my vlastně tu naši lásku den po dni prodáváme za úspěch za nový koberec do předsíně za novou značku auta Za exotické diapozitivy naší báječné dovolené. Proč mi někdy nekoupíš třeba polárku.

Nač je lásce velký sál, slavné mávání Když nám v dlaních nezůstal klíček k milování čím jsou šaty z brokátů proti vůni akátu čím jsou barvy plakátů proti sněženkám

Maluj zase obrázky dlaní horkou od lásky Ať jsou radši oblázky z toho, co teď mám.

Ať si auto z garáží kdo chce odnese Ať jsme místo na pláži v Šárce nebo v lese Ať mám zase hrníčky vyzdobené sluníčky Ať nás nesou koníčky, kam, to dobře víš

nepřemění v vzpomínky Ať máš v očích plamínky, když mně políbíš. Ať se naše prstýnky nepřemění v vzpomínky Ať máš v očích plamínky, když mně políbíš. MARISA