TŘEBENICE Okres Litoměřice PSČ: 411 13.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Základní škola v Jičíněvsi byla postavena v roce Ve školní kronice jsou zaznamenávány události od roku Školní události jsou v kronice pravidelně.
Advertisements

ZÁKLADNÍ ŠKOLA A MATEŘSKÁ ŠKOLA KOPIDLNO
ZŠ Kostomlaty pod Milešovkou
Základní škola a Mateřská škola Bystřice pod Lopeníkem
Tato prezentace podává základní informace o škole, o jejím technickém vybavení, o výuce a o školních akcích a aktivitách Informace o škole Vybavení.
Aktivity s dětmi ve farnostech ECM v České republice 2009
PLZEŇSKÝ KRAJ.
ZÁKLADNÍ ŠKOLA ÚJEZD U BRNA
Školní družina a internát „ÚSMĚV“ při ZŠ, Opava, Havlíčkova 1, p.o.
BOHUMIL MATĚJÍČEK Osobnosti Chyšecka.
NA TÉMA: „DÍVÁM SE RŮŽOVÝMI BRÝLEMI“ Katalog vítězných děl jaro ročník výtvarné a keramické otevřené přehlídky „To je hlína!“ Akci podpořili: Dolní.
Základní škola, Most, Jakuba Arbesa 2454
Rozdělení hráčů 2011/2012 Mladší minižactvo 2000, 2001 ( J.Pazourek, P.Krištof, J.Suchopár ) Nejmladší minižactvo 2001, 2002 ( J.Pazourek, J.Suchopár,
ÚSTÍ U VSETÍNA.
… správný cíl vaší cesty!
(Tvorba naučné stezky, na které se seznámíte s hlavními druhy našich dřevin)
ZŠ U Krčského lesa Informace pro rodiče Školní rok 2011/2012.
O GALERII CHODBA ● na Katolické gymnázium Třebíč působí od roku 2000 ● založena s cílem vzdělávat a kultivovat studenty školy ● výstavy českých i zahraničních.
střední odborná škola služeb
Základní škola a Mateřská škola Bystřice pod Lopeníkem.
Vítejte v Městské knihovně Čelákovice
Součásti: základní škola školní družina školní jídelna
Vítáme vás na Vánočním koncertě s jarmarkem Žádáme všechny příchozí, aby dbali své vlastní bezpečnosti!
Foto 100 let školy Současnost WWW Úvod 1908… Historie Budova školy.
Anotace Žáci se seznámí s životem a dílem Mikoláše Alše, jeho typickými kresbami, ilustracemi… AutorMgr. Eva Dvořáková Jazyk Čeština Očekávaný výstup Žáci.
Prezentace školy. (Lucie Antošová). Historie školy Na dnešním Václavském náměstí (dříve nazývaném Otakarovo) byl postaven na poč. 15. st. gotický kostel.
PROČ CHODIT NA MASARYKOVO GYMNÁZIUM VSETÍN ?!
Třebenice Okres Litoměřice.
Třebenice Okres Litoměřice.
DDŠ, ZŠ a ŠJ Měcholupy 2 Cíle působení
Třebenice Město Okres Litoměřice. Základní údaje 1992 obyvatel České Středohoří Dopravní dostupnost : autobus Starostka: Martina Patrovská PSČ:
Město Okres Litoměřice
Vizovice Eliška Kratinová.
Malé město Okres Litoměřice Ústecký kraj
Mateřská škola a Základní škola Želešice
Třebenice Okres Litoměřice.
Vesnice Strupčice.
Základní škola Lenešice
Škola pro děti Registrační číslo projektu: CZ.1.07/1.4.00/ Příjemce: Doporučeno pro: 2. ročník ZŠ Předmět: Prvouka Autor: Mgr. Martina Marková Základní.
VE ŠKOLE Základní škola Karviná – Nové Město tř. Družby 1383 Inovace a zkvalitnění výuky prostřednictvím ICT VY_32_INOVACE_681_2TR_PRV Autor: Mgr. Jana.
M ĚSTSKÁ ČÁST P RAHA 21 M ĚSTSKÁ ČÁST P RAHA 21 Zavádění procesu místní Agendy 21 Strategie, otevřenost, spolupráce koordinátorka MA21 Iva Hájková
Základní škola DR.Miroslava Tyrše
Historie školy Původně zde byla v roce 1976 otevřena Zvláštní škola internátní v nově otevřených prostorách Na Vizině 28 ve Slezské Ostravě. V současné.
Základní škola T. G. Masaryka a MŠ Horní Bečva
MĚSTO MORAVSKÁ TŘEBOVÁ Moravská Třebová 2011ANDREA HORÁKOVÁ.
Projekt Centra sportu AŠSK ČR
Skalička 2013 Zpracoval: Matěj Cifr.
Základní škola Přimda. Poloha ZŠ Přimda se nachází ve městě Přimda, okres Tachov, Plzeňský kraj. Přimda se nachází v pohoří Český les.
Škola pro všechny EVROPSKÝ SOCIÁLNÍ FOND PRAHA & EU INVESTUJEME DO VAŠÍ BUDOUCNOSTI ZÁKLADNÍ ŠKOLA A MATEŘSKÁ ŠKOLA K DOLŮM V PRAZE 12.
Centrum sportu a zdraví. Cíl projektu  rozšíření a zkvalitnění služeb v oblasti sportu a relaxace pro: - občany města - dojíždějící občany ze spádových.
Evropa Česká republika Praha Základní škola Dědina.
 Dobrovolný svazek od roku 2000  9 obcí  Rozloha 205 km2  Cca obyvatel.
SK Řetězárna Sportovní Česká Ves Datová schránka: nekgykn.
Číslo materiálu: VY 32 INOVACE 26/12 Název materiálu: Jakub Jan Ryba Zpracoval: Mgr. Bc. BcA. Michal Jančík.
Problémová analýza – shrnutí Návrh scénářů řešení –
Základní škola, Hrádek 203 Projekt: CZ.1.07/1.400/ VY_32_INOVACE_07_Zeměpis_6.ročník 20_Znojmo Autor: Mgr. Jana Štruncová Anotace: Prezentace města.
Název školy: MŠ a ZŠ,Veselí nad Moravou,Kollárova 1045 Autor: Jana Brákorová Název : VY_32_INOVACE_14/17_Vztahy ve škole Téma:Vztahy ve škole Číslo projektu:CZ.1.07/1.4.00/
Název školy: Základní škola a Mateřská škola při dětské léčebně, Janské Lázně, Horní promenáda 268 Autor: Mgr. Jitka Langerová Datum: Název: VY_32_INOVACE_20_ČESKÝ.
Zpráva o činnosti spolku Ulita Černilov
Základní škola a Mateřská škola Bystřice pod Lopeníkem
ZŠ Nové Veselí a prevence nežádoucího chování
Základní škola, Most, Jakuba Arbesa 2454
ZÁKLADNÍ ŠKOLA A MATEŘSKÁ ŠKOLA VITICE, okres KOLÍN
Autor: Mgr. Eva Procházková
Mateřská škola Vestec logo pavoučka.
Základní škola a Mateřská škola, Baška, p. o. Baška 137, Baška
Karolína Hejduková GP3MP_MGP Metodika galerijní pedagogiky 2013
Autor: PaedDr. Jana Čechová Název : VY_32_INOVACE_7A01Prv2_Ve škole
ZÁKLADNÍ ŠKOLA OKŘÍŠKY
Kamýk nad Vltavou Počet obyvatel : 907
Transkript prezentace:

TŘEBENICE Okres Litoměřice PSČ: 411 13

Počet obyvatel - 1700 obyvatel.. Městem protéká potok Modla.. Rozloha - 21,86 km² .. Počet obyvatel - 1700 obyvatel.. Městem protéká potok Modla.. Na kraji Českého středohoří..

Muzeum českého granátu .. HISTORIE trhová ves  .. právo vařit pivo .. Muzeum českého granátu ..

ŠKOLA Počet žáku – 223 žáků.. Popis školy – Tato škola je stejná, jako všechny.. Počet tříd – 11 tříd.. Prostředí – školní jídelna interaktivní tabule skleník atd.. Učitelé - Mgr. Stanislav Novák Mgr. Lucie Racková Mgr. Iva Bělochová Mgr. Jana Schánová Bc. Michal Jenč Mgr. Marie Prošková Mgr. Eliška Cynybulková Mgr. Petra Hrušková Mgr. Petr Malý Bc. Lenka Mladá

KROUŽKY Angličtina.. Keramický kroužek.. Výtvarný kroužek.. Vaření.. Tvořivé ručičky.. Mladý redaktor.. Florbal.. Cvičení z angličtiny.. Tenis .. Ekoškola.. Počítačový kroužek.. Včelařský kroužek.. Míčové hry.. Sportovní kroužek ..

TURISTIKA Muzeum českého granátu.. Zřícenina Košťálov.. Kostel Narození Panny Marie..

VÝZNAMNÉ OSOBNOSTI František Hora - se narodil 22.listopadu 1913 v obci Vosí u Klatov. Vystudoval Učitelský ústav, od roku 1934 žil na Třebenicku. Od roku 1936 vystavoval a měl přes čtyřicet samostatných výstav a zúčastnil se dalších mnoha desítek výstav společných. Jeho dílo je velmi rozsáhlé, ani on sám nevěděl, kolik obrazů vlastně namaloval. Odhadoval to na více než čtyři tisíce a ještě řadu dalších tisícovek grafických listů, kreseb a ilustrací. Získal celou řadu uznání, cen a vyznamenání. Jaro Křivohlavý - Narozen 19.3.1925 v Třebenicích, v "paříkově" domě. Absolvoval zde základní školu a na střední školu, do gymnázia, dojížděl do Roudnice nad Labem. V roce 1942 byl se spolužáky internován v Malé pevnosti v Terezíně. Maturoval v Roudnici po válce a přihlásil se na Filosofickou fakultu UK v Praze.

SPORT Na hřišti : fotbal.. V tělocvičně : voleyball, florbal, basketbal atd.. V okolí Třebenic: turistika , cyklistika atd.. V klubu seniorŮ: šachy atd.. Ve škole : šprtec , cvičení malých dětí atd.. Ve školce : Jóga atd..

KULTURNÍ AKCE Velikonoční a Vánoční jarmark.. Maškarní plesy.. Čarodějnice.. Dětský den.. Koncerty.. Mikulášská nabídka.. Silvestr..<3

Kam na výlet.. Hned ráno bych vyrazila na Košťálov.. Šla bych si dát oběd do Radnice.. Pak trochu zajímavostí v Muzeu Českého granátu.. A na kafíčko bych šla do naší výborný Čokolaterie.. A hned bych si objednala ubytování v Čokolaterii..

Můj názor Třebenice mě neuvěřitelně nudí a nikomu bych nepřála tady bydlet.. Na Třebenicích není nic co bych měla ráda, takže bych nejradši změnila celé „město“..