 I ty to můžeš zvládnout!.  Příběh apoštola Pavla o Vědom svého cíle, povolání – Sk 20,24 o Pokračoval i přes překážky – Sk 14,3 o Dosáhl cíle – 2.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
PLAYBOY Kalendar 2007.
Advertisements

Říjen 2007 Nobody’s Unpredictable Ipsos Tambor GALAXY SÉRIE 2007 Anketa – spokojenost závodníků.
Život a působení apoštola Pavla „Nevíte, že při běhu na závodišti všichni závodníci sice běží, ale cenu že získá jenom jeden? Běžte tak, abyste jí dosáhli!“

Staň se hrdinou , Jirka Pospíšil. Staň se hrdinou , Jirka Pospíšil.
MODERNÍ A KONKURENCESCHOPNÁ ŠKOLA reg. č.: CZ.1.07/1.4.00/ Základní škola, Šlapanice, okres Brno-venkov, příspěvková organizace Masarykovo nám.
Slovo života Říjen 2009.
JAK DOSÁHNOUT ZASLÍBENÍ... Jozue 14:5 Synové Izraele udělali, co Hospodin přikázal Mojžíšovi, a rozdělili si zem.6 Synové Judovi přišli v Gilgalu za.
Žalmy 96:1-7 Zpívejte Hospodinu novou píseň, zpívej Hospodinu, celá zem! Zpívejte Hospodinu, jeho jméno chvalte, jeho spásu zvěstujte den co den. O jeho.
Integrita bezúhonnost
Spektra zatížení Milan Růžička 1 Dynamická pevnost a životnost
1. Otevřete brány hradeb kamenných, | otevřete brány hradeb srdcí svých, otevřete, aby mohl dál. | Nechte všeho, nechte obav, starostí, | připravujte cestu.
ČLOVĚK V SOCÍÁLNÍCH VZTAZÍCH
Vzorce na umocnění.
Já i dům můj budeme sloužit Hospodinu - Jozue 24:15.
Antoine de Saint - Exupéry
Násobíme . 4 = = . 4 = = . 4 = = . 2 = 9 .
Kdykoliv a kdekoliv jsem…. Silniční kontrola Proč mluvíme o Kristu? (1. Janův 1:1-3) Poušť.
Příjemce Základní škola, Třebechovice pod Orebem, okres Hradec Králové Registrační číslo projektuCZ.1.07/1.1.05/ Název projektu Digitalizace výuky.
Zřizovatelem školy je statutární město Brno, městská část Brno-střed Dominikánská 2, Brno Tel , www.
Téma: SČÍTÁNÍ A ODČÍTÁNÍ CELÝCH ČÍSEL 3
ČLOVĚK A JEHO SVĚT 2. Ročník - hodiny, minuty Jana Štadlerová ŽŠ Věšín.
Lineární rovnice Běloun 91/1 a
Je jméno důležité? Jméno - bylo výrazem buď nějaké význačné vlastnosti osoby, jíž bylo dáno, nebo nějakých zvláštních okolností, za nichž se ona osoba.
Markéta Zakouřilová ZŠ Jenišovice VY_32_INOVACE_169
Konečně něco pro ženy enter
Projekt PŘEDPOVĚĎ POČASÍ. projekt PŘEDPOVĚĎ POČASÍ.
Očísluj dopisy násobky čísla 2
Dosáhni cíle!.
PLAY. 1/ Kdy se zlobí manžel na manželku? - Když si pověsí svůj kožich na cizí hák. 2/ Proč nosí muži pruhované pyžamo? - Protože se v noci dřou jak trestanci.
Elektronická učebnice - I

Projekt PŘEDPOVĚĎ POČASÍ. Předpověď počasí na
Nejmenší společný násobek
MODERNÍ A KONKURENCESCHOPNÁ ŠKOLA reg. č.: CZ.1.07/1.4.00/ Základní škola, Šlapanice, okres Brno-venkov, příspěvková organizace Masarykovo nám.
ProcvičujemenásobilkuProcvičujemenásobilku Klikni na libovolné číslo, objeví se.
Procvičování vzorce.
Svou cestu svěř Hospodinu,
předpověď počasí na 14. května 2009 OBLAČNOST 6.00.
Hra na zapamatování Informace o hře Vytvořil: Jakub Hrubý 6.A
Očekávej na Hospodina a budeš zázrakem pro mnohé !!!
Čím lze charakterizovat Boha – Hospodina?. Láska, pravda, milost, moudrost, … POKOJ… Láska, pravda, milost, moudrost, … POKOJ…
Násobilka 4 VY_32_INOVACE_087, 5. sada, M ANOTACE
PYRAMIDA Práce a energie
Projekt PŘEDPOVĚĎ POČASÍ. projekt PŘEDPOVĚĎ POČASÍ.
Každý člověk se někdy v životě ocitne jakoby na pokraji propasti… K vrcholným dovednostem křesťanského života patří porozumění tomu, jak se kříž, na kterém.
Abrahamův život víry Řím 4:1-4 Abrahamův život Povolání Gn 12;1-3 Smlouva Gn 15;1-6 Znamení smlouvy Gn 17;1-5,10 ZákonMojžíš.
Dokážeš si představit, co by se stalo, kdybychom Bibli používali tak,
Nebezpečí na internetu Nikola Zámečníková
Téma: ABSOLUTNÍ HODNOTA CELÝCH ČÍSEL 2
Projekt OP VK č. CZ.1.07/1.5.00/ Šablony Mendelova střední škola, Nový Jičín Tento projekt je spolufinancován ESF a státním rozpočtem ČR. Byl uskutečněn.
Název šablony:Inovace a zkvalitnění výuky prostřednictvím ICT zaměření VM:2. ročník – Matematika a její aplikace – Matematika – Násobení a dělení autor.
Písmo svaté Bůh mluví v Písmě svatém prostřednictvím lidí lidským způsobem, proto chceme-li pochopit, co nám Bůh chtěl sdělit, musíme zkoumat, co měli.
Duha Prezentace jde automaticky, prosím, pusť repro.
Násobilka 2, 3, 4, 5 VY_32_INOVACE_085, 5. sada, M ANOTACE
DĚLENÍ ČÍSLEM 5 HLAVOLAM DOPLŇOVAČKA PROCVIČOVÁNÍ Zpracovala: Mgr. Jana Francová, výukový materiál EU-OP VK-III/2 ICT DUM 50.
Jirka Pospíšil, KC Vyškov, Síla přesvědčení.
Princip, na jakém pracuje tento p ř ísun financí je jednoduchý. Každý den sa na této stránce objevují reklamy. Po jejich p ř e č tení se registrovaným.
Fy – sekunda Yveta Ančincová
Dostupné z Metodického portálu ISSN: , financovaného z ESF a státního rozpočtu ČR. Provozováno Výzkumným ústavem pedagogickým v Praze.
Autor: Ondřej Šimeček Verze: 1.1.3
Jirka Pospíšil, KC Vyškov, Boží představy o Tvém životě Jirka Pospíšil, KC Vyškov,
Viktor Baláž Existuje křesťanský superman? Žil král David vítězný život? Žil apoštol Pavel vítězný život? Žil Pán Ježíš vítězný život? Rozdílnost.
Káva Čaj Čokoláda Léky proti bolesti Nealkoholické nápoje.
1. Přijď Ježíši nejmilejší, | těšit věrné, kteří zdejší nesou těžkost | a kříž svůj, | žádám tě Ježíši můj, Ježíši můj.
Kofein. Káva Čaj Čokoláda Léky proti bolesti Nealkoholické nápoje.
NÁZEV ŠKOLY: ZŠ NETVOŘICE, OKRES BENEŠOV
Dokážeš si představit, co by se stalo, kdybychom Bibli používali tak,
NEPODMÍNĚNÁ LÁSKA Tento příběh je o vojákovi, který se navrací domů po válce ve Vietnamu. Volá ze San Francisca domů svým rodičům.
Transkript prezentace:

 I ty to můžeš zvládnout!

 Příběh apoštola Pavla o Vědom svého cíle, povolání – Sk 20,24 o Pokračoval i přes překážky – Sk 14,3 o Dosáhl cíle – 2. Timoteovi 4,6  Co je maratón?  Chceš-li něco vyhrát, tak běž sto metrů, chceš-li něco prožít, tak běž maratón. Emil Zátopek

 Jozue 14:6 – 12  40 let na poušti – mnoho těžkostí, překážek  Nejtěžší úsek – nevzdávej to  Těžkosti a únava – bojuj dobrý boj  Různá optika – měj tu správnou

 Jozue 14:6 – 12  40 let na poušti – mnoho těžkostí, překážek  Nejtěžší úsek – nevzdávej to  Těžkosti a únava – bojuj dobrý boj  Různá optika – měj tu správnou  Občerstvovací stanice – doplň svoje síly  Žalmy 145:14 Hospodin podpírá všechny klesající a všechny sehnuté napřimuje.  Židům 12:12 'Posilněte proto své zemdlené ruce i klesající kolena'13 a 'vykročte jistým krokem', aby to, co je chromé, docela nezchromlo, ale naopak se uzdravilo.