Corrective Serum V každé kapsli je chutná porce krásy...

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
ZVÝŠENA HLADINA CHOLESTEROLU
Advertisements

Trávicí žlázy játra slinivka.
1.Význam kosmetického účinku šamponu
Číslo a název projektu CZ.1.07/1.5.00/ OP: Vzdělávání pro konkurenceschopnost Zvyšování vzdělanosti pomocí e-prostoru Název a adresa školy Soukromá.
Tělní tekutiny.
Mezoroller TianDe: krása si víc nevyžaduje obětí!
Unikátní JOHNSON´S® Baby Koupel pro celé tělo i vlásky 500 ml
Číslo a název projektu CZ.1.07/1.5.00/ OP: Vzdělávání pro konkurenceschopnost Zvyšování vzdělanosti pomocí e-prostoru Název a adresa školy Soukromá.
Číslo projektu CZ.1.07/ / Číslo projektu: Rozvoj vzdělanosti
Pleťové masky. Patnácti až dvaceti minutový relax „pod maskou“ udělá malý zázrak nejen s vaší pletí, která se krásně uvolní, ale uvolní se a zrelaxuje.
Md:peelsTM Široká řada farmaceutických a lékařských chemických peelingů se složením pro nápravu hlavních projevů stárnutí, které trápí pacienty stárnutí.
Lipidy jsou estery vznikající reakcí vyšších mastných kyselin a alkoholů alkohol glycerol =propan – 1,2,3 - triol = glycerin.
Základní vzdělávání - Člověk a příroda - Přírodopis – Biologie člověka
KOŽNÍ SYSTÉM.
SOUSTAVA KOŽNÍ Stavba a funkce kůže Kůže tvoří ochranný kryt těla
HISTORIE Společnost ALFAPARF MILANO byla první společnost, která si uvědomila, že je zapotřebí zpomalovat proces stárnutí vlasů. INSPIRACE V současné.
KONCEPT Nová generace péče o vlasovou pokožku, která navrací krásu Vašim vlasům. Krása vlasů začíná u kořínků – pro dosažení silných a zdravých vlasů.
Lipidy estery alkoholů a vyšších mastných kyselin
Ganoderma: Královna léčivých rostlin DXN. GANODERMA (LINGZHI) – Úžasná léčivá rostlina V Číně ji už po tisíciletí považují za zázračnou léčivou rostlinu.
Lipidy estery alkoholů a vyšších mastných kyselin.
Tělní tekutiny 1. Tkáňový mok tvoří prostředí všech tkáňových buněk
Program péče o ústní dutinu od TianDe. Zuby jsou orgán, stejně jako srdce, ledviny či játra. Zuby jsou jedinou částí lidského těla, která se nedokáže.
LIPIDY.
LIPIDY.
Peptidy.
Ročníková práce Péče o kůži 2013/14 Honza Sokolář 6. Třída Obr. 1.
Zjasnění Hydratování Revitalizování Tři kroky ke krásné pleti Zjasnění Hydratování Revitalizování Zjasňující, revitalizující, hydratační maska.
OPALOVÁNÍ JE SLUNCE NEBEZPEČNÉ? Ne, ultrafialové záření je vždy stejné. Filtrace záření se změnila, protože došlo k narušení ozónové vrstvy z důvodu neblahého.
Být rodičem je úžasné … Každý rodič vždy dá to NEJLEPŠÍ svému dítěti … WINALITE BabyCare
Voňavé čerstvé květiny, a něžná péče olejů v šampónech TianDe.
Steroidní hormony Dva typy: 1) vylučované kůrou nadledvinek (aldosteron, kortisol); 2) vylučované pohlavními žlázami (progesteron, testosteron, estradiol)
Tužka na vyhlazení vrásek
Vitamíny Přírodní látky složité látky převážně rostlinného původy
Sloučeniny v organismech
Tuky = Lipidy Přírodní látky
PŘÍRODNÍ POLYMERY PŘF MU POLYSACHARIDY III1 PŘÍRODNÍ POLYMERY POLYSACHARIDY III KYSELINA HYALURONOVÁ RNDr. Ladislav Pospíšil, CSc. POLYMER INSTITUTE.
Přírodní mycí houba «KONNYAKU» 100% se skládá z hlíz exotické květiny Amorphophallus Konjak Jemná jako bílý mráček, Účinná i bez čisticích prostředků.
Lipidy Školení trenérů licence A Fakulta tělesné kultury UP Olomouc
LIPIDY 1.
Bílkoviny a lipidy VY_32_INOVACE_G Tento materiál byl vytvořen jako učební dokument projektu inovace výuky v rámci OP Vzdělávání pro konkurenceschopnost.
Přírodní látky Bílkoviny = Proteiny –přírodní látky složené ze 100 – 2000 molekul aminokyselin (AK) → makromolekuly –obsah – C, H, N, O, S, P –vazby mezi.
Superfoods superpotraviny.
10 DŮVODŮ PROČ PÍT ALOE VERA GEL
PŘÍRODNÍ POLYMERY POLYSACHARIDY III KYSELINA HYALURONOVÁ
TROJLÍSTEK DOKTORA KUČERY
K RÄUTERHO F KYSELINA HYALURONOVÁ + FYTOKOMPLEX Řada obličejové kosmetiky s kyselinou hyaluronovou a fytokomplexem.
CO JE NOVÉHO od firmy ASAM Iris Cosmetic v roce 2015
Moderní žena - co hledá?  Produkty od zavedeného výrobce a kvalita, která je mimo jakékoliv pochyby  Jemné a účinné působení, viditelné výsledky  Lehké.
Zdravá výživa I Dagmar Šťastná.
Nelíčený půvab nové linie přípravků pro péči o pleť obličeje je úchvatný…
Renaissance Triple Set. Formula 3 KOMPLEX S ANTIOXIDANTY PRODLUŽTE SI MLÁDÍ!
Vitamíny rozpustné v tucích  Mezi vitamíny rozpustné v tucích řadíme: Vitamín A Vitamín D Vitamín E Vitamín K.
Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Ing. Lydie Klementová. Dostupné z Metodického portálu ISSN:
Mikroživiny jsou vedle makroživin (sacharidy, tuky, bílkoviny) nezbytnou částí našeho jídelníčku. minerály Mikroživiny jsou tvořeny vitamíny. Tyto látky.
Ve snaze o krásu vítězí… řada Snail Secret TianDe V kosmetických salonech krásy 5-minutové služby hlemýžďů stoji 100 dolarů.
Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Ing. Lydie Klementová. Dostupné z Metodického portálu ISSN:
SUCHÁ FYTOKOSMETIKA Vyloučením z receptury vody, jsme úplně upustili od konzervantů, emulgátorů, parfémů a jiné chemie Nejefektivnější péče o pokožku 100%
Název školy: ZÁKLADNÍ ŠKOLA SADSKÁ Autor:Mgr. Jiří Hajn Název DUM:VY_32_Inovace_ – Kůže Název sady:Přírodopis – lidské tělo Číslo projektu:CZ.1.07/1.4.00/
METODICKÝ LIST PRO ZŠ Pro zpracování vzdělávacích materiálů (VM)v rámci projektu EU peníze školám Operační program Vzdělávání pro konkurenceschopnost Projekt:
Zlepšování podmínek pro výuku technických oborů a řemesel Švehlovy střední školy polytechnické Prostějov registrační číslo CZ.1.07/1.1.26/
Sérum pro sjednocení pleti Sérum jeunesse unifiant
Drogerie – osobní hygiena I
POVRCH LIDSKÉHO TĚLA Veronika straková.
VY_52_INOVACE_24_01_význam kůže
Buňka  organismy Látkové složení.
Lipidy Gabriela Uherčíková, Bakalářská práce,
zpracovaný v rámci projektu
Vitamíny Přírodní látky složité látky převážně rostlinného původy
Tuky = Lipidy Přírodní látky
Bílkoviny = Proteiny Přírodní látky
Transkript prezentace:

Corrective Serum V každé kapsli je chutná porce krásy... Dějiny kosmetických sér: z profesionálních salonů na toaletní stolky.

„Spodní prádlo“ pro obličej, aneb Vrstvová péče o pokožku

Přednosti regeneračních sér TianDe Kosmetičtí „šampióni“: Obsah biologicky aktivních látek je v sérach TianDe v průměru 10 krát vyšší než v krémech.

Přednosti regeneračních sér TianDe Séra TianDe – to je kosmetická oblast bez konzervantů! Aktivní složky sér TianDe si zachovávají veškeré své užitečné vlastnosti.

Přednosti regeneračních sér TianDe Snadno pronikají kožní bariérou!

Přednosti regeneračních sér TianDe Rychlý a viditelný výsledek!

Obnovující sérum v kapslích TianDe Corrective Serum na kůži kolem očí Kůže kolem očí: je nejtenčí – 5-7 krát tenčí než na tvářích; nemá vrstvu podkožního tuku a téměř neobsahuje kolagenová a elastinová vlákna; pociťuje největší mimickou zátěž: oko mrkne v průměru asi 20 tisíc krát za den; Odráží funkci ledvin produkujících „stresové hormony“.

Složení séra TianDe na kůži kolem očí: ceramidy, esenciální olej pupalky dvouleté, hydrolyzovaný jojobový olej, vitamín Е.

Ceramidy – jsou „stavebním cementem“ pro kožní buňky. Slovo „ceramidy“ je příbuzné slovu „keramika“, ze starořeckého keramos – „hlína“.

Esenciální olej pupalky dvouleté (oenothera) – „restaurátor“ kůže: Mastné kyseliny obnovují epidermální bariéru; Fosfolipidy chrání buněčnou membránu, jež představuje skořápku buněk; Poškození buněčné membrány je nejrychlejším způsobem, jak zničit buňku. Květy pupalky se otevírají večer… „Oenothera“ – z latinského oinos – „víno“ a ther – „divoká zvířata“…

Jojobový olej – „příbuzný“ kůže: čtvrtinu kožního tuku představují lipidy, jež se podobají jojobovým lipidům; obsahuje estery vosku, které působí na kůži jako přírodní zvlhčující faktor; jojobové aminokyseliny se svou strukturou podobají kožnímu kolagenu. Unikátní jojobový tekutý vosk je obdobdou spermacetu…

Vitamín E – „vitamín mládí“ a „past na volné radikály“: vyživuje, zvlhčuje, regeneruje a posiluje bariérovou vrstvu epidermis; obsahuje antioxidanty, které kůži pomáhají čelit vnějším agresorům – volným radikálům; zlepšuje mikrocirkulaci krve a mízy, zabraňuje zvýšené propustnosti a křehkosti vlásečnic, napomáhá odstranit otoky; činí kůži méně citlivou na působení ultrafialového záření.

Působení obnovujícího séra TianDe na kůži kolem očí: hydratuje a vyživuje jemnou pokožku víček, dělá ji sametovou a měkkou; Odstraňuje stopy únavy a stresu, pomáhá zbavit se tmavých kruhů; Zlepšuje barvu a texturu kůže, účinně chrání před volnými radikály, zpomaluje proces stárnutí kůže.

Obnovující sérum TianDe Corrective Serum v kapslích Každá druhá žena vypadá starší, než je její skutečný věk: v případě 47% zástupkyň krásného pohlaví se biologický a skutečný věk kůže odlišují. 3 nejčastější příčiny stárnutí Vytváření volných radikálů, které narušují rovnováhu kožních buněk. Deficit vlhkosti v kůži. Zánik výměnných procesů kvůli deficitu vitamínů a minerálních látek. 1 2 3

Složení séra TianDe na obličej: hydrolyzované (tekuté) hedvábí, hydrogenizovaný kokosový olej, ceramidy, olej pupalky dvouleté, olej z jojobových pecek, vitamín E.

Hydrolyzované hedvábí – „tekuté hedvábí“ Báječně hydratuje kůži: hedvábné fibroiny mají schopnost přitáhnout a vázat kolem sebe vodu až 300 krát těžší, než je jejich vlastní hmotnost!

Kokosový olej – složka s různorodým účinkem: obsahuje kyselinu laurovoú, které je téměř totožná s mastnou kyselinou kůže a ničí škodlivé bakterie; je přirozeným exfoliantem; ve svém složení má fosfolipidy, které obnovují buněčnou membránu; obsahuje kyselinu hyaluronovoú – mocný přírodní zvlhčovač (kyselina hyaluronová vystupuje v roli molekulární houby – 1 její molekula váže 1000 molekul vody); bojuje s volnými radikály. kokosové mléko se během Druhé světové války používalo jako náhrada za krevní plazmu…

Působení obnovujícího séra Napomáhá zmenšit hloubku a zřetelnost vrásek, obnovuje pružnost kůže. Hydratuje a chrání kůži před volnými radikály, posiluje její bariérové schopnosti. Podporuje mladost a zdraví buněk, zlepšuje metabolismus.

V jakémkoliv věku můžete omládnout. Mei Uest www.tiande.eu V jakémkoliv věku můžete omládnout. Mei Uest