PROJEKT Multifunkční rekreační centrum Čenkovice Multifunkční rekreační centrum Čenkovice Prezentace projektu Prosinec 2006 L&P plus, spol. s r.o.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Sportovní centrum pro mládež v areálu ZŠ Vrchlického a Sokolovská Námět projektu IPRM : - Atraktivní a kvalitní život v Liberci - Rozvoj infrastruktury.
Advertisements

Možnosti dotací a grantů pro CR v roce • Projektová dokumentace • Souhlas stavebního úřadu • Vyřešené majetkové vztahy k nemovitostem • Prostředky.
1) Obnova a rozvoj vesnic 2) Občanské vybavení a služby 3) Ochrana kulturního dědictví 4) Investice do lesů 1) Obnova a rozvoj vesnic 2) Občanské vybavení.
MĚSTSKÉ PRŮMYSLOVÉ ZÓNY – SEVERNÍ A JIŽNÍ PŘEDLICE
Představení města v urbánním rozměru Mgr. Jan Mareš, primátor
Představení Fichí I. Výzvy (2008/VYZ – 1) MAS sv. Jana z Nepomuku Místní akční skupina sv. Jana z Nepomuku.
Podpora mikroregionů v Královéhradeckém kraji Ing. Pavlína Trpkošová Krajský úřad Královéhradeckého kraje Odbor regionálního rozvoje, cestovního ruchu.
Cíle územního plánování Cílem územního plánování je vytvářet předpoklady pro výstavbu a pro udržitelný rozvoj území, spočívající ve vyváženém vztahu podmínek.
KONCEPT ÚZEMNÍHO PLÁNU ODOLENA VODA pro veřejné projednání –
Projekt: Víceúčelová hala a regenerace zimního stadionu
Integrovaný plán rozvoje města Ústí nad Labem - Centrum Podporováno z Evropského fondu pro regionální rozvoj „Vize přestane být snem“
CENTRUM SOCIÁLNÍCH SLUŽEB PRUNÉŘOV. Investor: Město Kadaň, Mírové náměstí 1, Kadaň 43201, Ústecký kraj Projektant: Ing. Jiří Kučera, Mírové náměstí 117,
Region Jihozápad bude mít v letech k dispozici téměř 18 miliard korun na podporu investičních projektů Dostupnost center -
21. dubna 2008 Výbor pro strategii a rozvoj STRATEGICKÝ PLÁN OBCE LIBČANY.
Udržitelný rozvoj služeb cestovního ruchu Zpráva o průběhu projektu v období leden – červen 2006 Valná hromada Mikroregionu Hranicko Spolufinancováno.
Zdeňka Kasalová Podpora cestovního ruchu ze strany Kraje Vysočina Zdeňka Kasalová Krajský úřad Kraje Vysočina odbor kultury, památkové péče a cestovního.
PODPORA SLUŽEB CESTOVNÍHO RUCHU PRO VEŘEJNÝ SEKTOR grantové schéma Libereckého kraje v rámci Společného regionálního operačního programu Priorita: 4. Rozvoj.
Konference Nová adresa pro Vaše podnikání
Prioritní osa 2 Rozvoj cestovního ruchu výstavba, technické zhodnocení turistické infrastruktury (např.: kongresových či lázeňských center, sportovně rekreačních.
CENY SOUTĚŽE TOP INVEST 2008 – NEJLEPŠÍ INVESTICE ROKU 2008.
Rodinná pohoda na Lipně. Váš partner pro volný čas.
Regionální operační program regionu soudržnosti Střední Morava 2007 – 2013.
Volnočasové projekty a EU financování
Projekt 3.3 „Partnerství pro budoucnost“. Úvodní informace o projektu Projekt byl úspěšně předložen Karlovarským krajem v rámci výzvy SROP, priority 3.
ÚSPĚŠNÉ PROJEKTY realizované v Grantovém schématu Podpora místní infrastruktury pro cestovní ruch v Moravskoslezském kraji vedené ve Společném regionálním.
Žižkov – dobré místo pro život
Typy projektů realizovaných v rámci Regionálního operačního programu NUTS 2 Jihovýchod 2007–2013 Evropská unie Evropský fond pro regionální rozvoj Investice.
Statutární město Ostrava
KAMPUS Univerzity J. E. Purkyně v Ústí nad Labem.
Luhačovské Zálesí, o.p.s. Prezentace společnosti.
1 Region á ln í operačn í program regionu soudržnosti Středn í Morava 2007 – 2013 (ROP)
III.1.1. Diverzifikace činností nezemědělské povahy opatření je zaměřeno na realizaci jednotlivých aktivit ve venkovských oblastech v rámci diverzifikace.
Vysoká škola technická a ekonomická v Českých Budějovicích
Local parks o.s. Zimní sporty a wellness Boží Dar - Klínovec.
INVESTICE DO AREÁLU mil. Kč INVESTICE DO AREÁLU V OBDOBÍ mil. Kč.
Naplňování krajských priorit za přispění evropských zdrojů z Regionálního operačního programu Moravskoslezsko Prezentuje: Jaroslav Palas
Vítáme Vás v Hlušicích. OBEC HLUŠICE Archeologické nálezy u cesty Maršovky potvrzují osídlení krajiny už od 5. tisíciletí před n.l. První písemný záznam.
ÚSPĚŠNÉ PROJEKTY realizované v Grantovém schématu Podpora místní infrastruktury pro cestovní ruch v Moravskoslezském kraji vedené ve Společném regionálním.
Centrum sportu a zdraví. Cíl projektu  rozšíření a zkvalitnění služeb v oblasti sportu a relaxace pro: - občany města - dojíždějící občany ze spádových.
Regionální operační programy V rámci cíle Konvergence je pro období je připraveno celkem 7 regionálních operačních programům (ROP) určených pro.
MAS ORLICKO a podpora cestovní ruchu. Co je MAS ORLICKO MAS - Místní akční skupina (z ang. „Local Action Group – LAG“) Nezisková organizace – občanské.
PROJEKTY SPOLUPRÁCE Velichovky, 22. června 2009 Evropský zemědělský fond pro rozvoj venkova: Evropa investuje do venkovských oblastí.
01  PF02-12 Podprogram na podporu obnovy venkova  PF03-12 Podprogram podpory předprojektové přípravy projektů regenerace brownfields ve ZK  PF04-12.
Pavel Rada Regionální rozvojová agentura Východní Moravy Tento projekt je spolufinancován Evropskou unií Dotace pro neziskové organizace z EU.
2. zasedání Řídícího výboru projektu Místní akční plán (MAP) rozvoje vzdělávání pro SO ORP Čáslav CZ /0.0/0.0/15_005/ Základní škola Zbýšov,
NABÍDKA POZEMKŮ BUŠTĚHRAD RFK Invest, a.s., sídlem Praha 3, Husinecká 10, PSČ , IČ: zaps. v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem.
Strategie komunitně vedeného místního rozvoje MAS Podřipsko Otevřená diskuse pro občany obcí Ctiněves, Černouček, Horní Beřkovice, Jeviněves a Ledčice.
Pracovní schůzka aktérů integrace - příprava navazujícího projektu „Jihomoravské regionální centrum na podporu integrace cizinců 2010“ 30. září 2009 EVROPSKÝ.
Integrovaná strategie rozvoje území , Vrbátky.
Podpora obcí s rozšířenou působností z ROP Střední Morava v programovém období Workshop pro zástupce ORP Olomouckého kraje
Ministerstvo pro místní rozvoj Řídící orgán SROP a JPD Praha Pardubický kraj.
REKONSTRUKCE A VÝSTAVBA SILNIC V PARDUBICKÉM KRAJI Ing. Jan Kroupa generální ředitel ŘSD ČR PREZENTACE ŘSD.
Vizualizace pro připomínky členů Spolku pro Tisou Červen 2017
Podnikatelská zóna Š t e r n b e r k
Regionální operační program NUTS II Jihozápad
Informace o výzvě pro školy
Regionální operační program regionu soudržnosti Střední Morava
Další výzvy ve Specifickém cíli 3.3 IROP Regulační plány
The Ministry for Regional Development of the Czech Republic (MRD)
Inovace přepravní technologie a modernizace SKI areálu Buková Hora
Vazba na Operační programy
Dotace Olomouckého kraje v roce 2017
VY_32_INOVACE_292_Lyžařská centra Jesenicka
UK FTVS - Výstavba první a druhé etapy sportovního kampusu Veleslavín
„Sportovní areál U Cementárny“ - II. etapa
Obec Sibřina Plán investičních a provozních záměrů obce 2018 – 2022
Odprodej pozemků ulice Lipská v Chomutově
Regenerace sídlišť Regenerace sídlišť Úprava veřejných prostranství
Rychlá spojení Příprava pilotních projektů
Výzva č. 3 MAS Nad Prahou – IROP – Místa setkávání a řešení krizí
Transkript prezentace:

PROJEKT Multifunkční rekreační centrum Čenkovice Multifunkční rekreační centrum Čenkovice Prezentace projektu Prosinec 2006 L&P plus, spol. s r.o

Multifunkční rekreační centrum Čenkovice Úvod PROJEKT „Multifunkční rekreační centrum Čenkovice“ je rozdělený do dvou etap: 1.etapa - vybudování nadregionálního multifunkčního sportovně turistického centra na ploše 10 ha, pro realizaci řady komplexních projektů v oblasti cestovního ruchu zaměřených zejména na rozvíjení sociální a kulturní soudržnosti dětí a rodin z České republiky a z dalších zemí z EU. 2.etapa - zasíťování 81 stavebních parcel na ploše 20 ha a jejich následný prodej zájemcům, z toho: –77 na výstavbu rekreačních domů –4 na výstavbu penzionů

Multifunkční rekreační centrum Čenkovice Nositel projektu  Nositelem projektu je mezinárodní česko- irská společnost L&P plus, spol. s r.o., která se přípravou projektu zabývá 6 let a již realizovala řadu potřebných investic v řádu mil. Kč.  Společnost L&P plus, spol. s r.o. je jediným vlastníkem všech pozemků nezbytných pro realizaci projektu (cca 30 ha)  Základní kapitál společnosti: tis. Kč

Multifunkční rekreační centrum Čenkovice Nositel projektu  Investor a vlastník nemovitostí: L & P plus, spol. s r.o. - mezinárodní česko-irská společnost  Majitelé společnosti a výše obchodního podílu: Yveta Černá, Chrudim77,5 % Paul McCusker, Belfast, UK22,5 %  Management: Libor Černý- jednatel Ing. Jiří Cichý- prokurista Jana Kincová- prokurista Ing. Jan Skalický- prokurista

Multifunkční rekreační centrum Čenkovice Čenkovice – pozemky určené k realizaci projektu Modrá linie celková plocha pozemků m 2 Zelená linie 81 stavebních parcel m 2

Multifunkční rekreační centrum Čenkovice etapa Předpokládané komplexní projekty v oblasti cestovního ruchu Hotelový komplex s kapacitou 100 lůžek Outdoorové centrum Lanová dráha s kapacitou osob za hodinu Sjezdový areál s umělým zasněžováním a osvětlením Bowlingové centrum Nafukovací hala s multifunkční sportovní plochou Mezinárodní sportovní škola lyžování a snowboardingu Mezinárodní sportovní školy v přírodě Dětské jazykové integrační kurzy Vybudování 77 rekreačních domů a 4 penzionů

Multifunkční rekreační centrum Čenkovice Čenkovice–vhodná územní lokalita pro realizaci projektu  Čenkovice jsou malebnou horskou obcí na úpatí Bukové hory (960 m.n.m.) v přírodním parku Bukohorská hornatina, která patří mezi pět středisek s nejčistším ovzduším v České republice.  Čenkovice mají ideální dopravní dostupnost z velkých aglomeračních center v České republice:  Praha170 km  Brno120 km  Ostrava 150 km  Z Polska 30 km od hranic  Čenkovice již nyní jsou největším zimním rekreačním a lyžařským střediskem v Pardubickém kraji.

Multifunkční rekreační centrum Čenkovice Čenkovice – mapa dopravní dostupnosti

Multifunkční rekreační centrum Čenkovice Čenkovice – současný stav  Zimní sportovní centrum  8 vleků s kapacitou osob za hodinu  7 sjezdovek (2 pro noční lyžování)  Největší snowboard park v ČR  70 km tratí pro běžecké lyžování  Letní sportovní centrum  Tenisový kurt  Minigolf  Fotbalové hřiště  Hřiště pro plážový volejbal  Škola paraglidingu  Turistika, cykloturistika

Multifunkční rekreační centrum Čenkovice 1.etapa Projektové investice  Vybudování vhodného hotelového ubytovacího prostoru (bezbariérového typu) pro 100 osob  Vybudování multifunkčního cvičného lyžařského centra s odpovídajícím vybavením (lanovka, zasněžování, umělé osvětlení)  Vybudování další sportovní infrastruktury vytvářející zázemí pro celoroční využití (dětské hřiště, krytý tenisový kurt, bowlingová dráha, letní outdoorové centrum)  Vybudování technického zázemí střediska (ITC řešení, parkoviště, ekologické řešení)

Multifunkční rekreační centrum Čenkovice Čenkovice - mapa

Multifunkční rekreační centrum Čenkovice 1.etapa Partneři projektu * OBEC Rudoltice * * Střední zemědělská škola Lanškroun * * Školní statek Lanškroun * * ACIS, CTS, s.r.o. *  uzavřeny se společností L&P plus, spol. s r.o. SMLOUVY O PARTNERSTVÍ  společné strategie v oblasti cestovního ruchu – prolínání podnikatelské a neziskové sféry  projekty všech partnerů se prolínají v součinnosti jak při budování areálů tak při vzájemném poskytování služeb pro dosažení jejich komplexnosti

Multifunkční rekreační centrum Čenkovice 1.etapa Strategická aktiva projektu  Vyřešené vlastnictví k pozemkům nezbytných pro realizaci projektu  Schválené územní řízení s nabytím právní moci na veškeré investiční akce projektu  Prokazatelný soulad projektu s požadavky z oblasti životního prostředí (zpracovaná studie EIA, Natura 2000)  Existující všestranná podpora Pardubického kraje (největší projekt v oblasti cestovního ruchu v Pardubickém kraji)

Multifunkční rekreační centrum Čenkovice 1.etapa Veřejný přínos projektu  Vybudování nadregionálního multifunkčního sportovně turistického centra  Poskytování komplexních služeb pro celoroční sportovní turistické a rekreační vyžití  Vytvoření prostředí pro praktické prohlubování sociální a kulturní integrace občanů z ČR, Irska a dalších zemí EU s prokazatelným budoucím společenským přínosem, zejména pro dospívající generaci  Vytvoření silného kondenzačního „jádra“ v oblasti dalších investic do regionálního rozvoje v oblasti Pardubického kraje  Vytvoření poptávky pro regionální podnikatelský sektor  Vytvoření 15 nových pracovních míst v regionu s nemalou nezaměstnaností

Multifunkční rekreační centrum Čenkovice etapa Aktuální stav  V roce bylo provedeno:  Studie EIA na etapu projektu  Kompletní hydrogeologický průzkum celé lokality  Kompletní odvodnění pramenních vývěrů na celkové ploše 30 ha  Geodetické zaměření lokality v digitální podobě  Demoliční práce zastaralých objektů  Celková asanace objektu ovčína  Kompletní vykácení náletových dřevin  Vybudování nové přístupové komunikace včetně parkoviště  Stavba lyžařského vleku v délce 360 m pro začátečníky a méně pokročilé  Vybudování krytého stánku rychlého občerstvení

Multifunkční rekreační centrum Čenkovice Další příprava projektu  V současné době:  je dokončena kompletní projektová dokumentace pro územní řízení na etapu projektu  je zpracovaná hluková studie, biologické hodnocení  je vydáno potvrzení odborem životního prostředí Pardubického kraje, že projekt etapy nemá významný vliv na evropsky významné lokality, ani na ptačí oblasti (NATURA 2000)  je zpracováno a projednáno posouzení vlivu záměru etapy na ptačí oblast Kralický Sněžník  je schválená etapa projektu Odborem životního prostřední Pardubického kraje (soulad s územním plánem)  probíhá relevantní právní a projektové zajištění 2. etapy projektu - 81 stavebních parcel  v říjnu 2006 bylo ukončeno územní řízení na 2. etapu projektu  prosinec 2006 – probíhají jednání se zahraničním investorem na realizaci 2. etapy projektu

Multifunkční rekreační centrum Čenkovice Čenkovice – panorama Stavební pozemky L&P plus, spol. s r.o.

Multifunkční rekreační centrum Čenkovice Čenkovice 2. etapa – typy rekreačních domů L&P plus, spol. s r.o.

Multifunkční rekreační centrum Čenkovice Čenkovice 2. etapa – typ penzionu L&P plus, spol. s r.o.

Multifunkční rekreační centrum Čenkovice Čenkovice – pohled z „Čenkovické sjezdovky“