Estonsko Účastníci: Angelika Spilko Kateřina Hemková Tereza Vaňhová

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Projekt: L/01 Uměleckořemeslné zpracování kovů
Advertisements

účastníci: Z.Jedličková, P.Hatrik D.Chvátalová, V.Huňová. K. Vraštilová.
Čeští studenti v městě Hermeskeil Úterý – neděle
Výměnný pobyt. Spolupráce • Od roku 2000 spolupracuje Obchodní akademie a Jazyková škola Pardubice se Státním centrem pro výchovu k povolání v Aschaffenburgu.
Komise pro mezinárodní spolupráci a orální dějiny při MÚ Praha-Vinoř připravuje II. MEZINÁRODNÍ PŘÍMĚSTSKÝ TÁBOR NA DVOŘE RUDOLFA II.
Výlet do Anglie 14. až 19. března 2010.
Obsah Organizace AIESEC Projekt EDISON Zahraniční studenti Program
Vojtěch Šolta student septimy
Heslo na každý den..
Tréninkový deník Kondiční trénink Jaroslava Chovancová Učo:191699APAK/PR33.semestr.
MC Motýlek Rájec-Jestřebí
V pondělí v 1hodinu mám kroužek s p.uč. Najmanovou a pak mám dramaták s paní učitelkou Machalovou. Pak j du ven bobovat.
Týden Denisy Pechové. V pondělí chodím s Taigym a Jejminou na procházky do parku a do lesa.
Návštěva studentů z německého města Hermeskeil Úterý – neděle
MEZINÁRODNÍ PŘÍMĚSTSKÝ TÁBOR Vinoř 2010 Po stopách císaře Karla IV.
Projektový týden v primě Projektový týden v primě.
Reality show, ktorá našla brata Výsledky sledovanosti
NÁVŠTĚVA SLOVENSKA 17. – 22. března 2013.
8.6. – Bratislava Střední škola slaboproudé elektrotechniky Praha 9 Stredná odborná škola elektrotechnická Bratislava.
MONITORING A ŘÍZENÍ STAVU A POHYBU PRŮMYSLOVÝCH ZAŘÍZENÍ PREZENTACE ECALL 112 MSV 2013,
PRAHA slaví 125 let KČT. pátek neděle centrum oslav Národní zemědělské muzeum – Letná.
Ve středu jsem se svými spolužáky a s učiteli vyrazil na přátelskou návštěvu do Polska. Cesta trvala asi 4 hodiny a vedla do.
Rumunsko Termín: Účastníci: Petr Chlad Marek Spilko
Polsko – Škola v polských Jankowicích. Natálie Kučerová.
V neděli odpoledne jsme šli na Kalvárii. Když jsme vycházeli kopec, viděli jsme kapličky, ve kterých byly sochy atd.. Kalvárie je významné poutní.
Nizozemí Účastníci: Barbora Jurčíková, Jindřiška Štrymplová,
Celostátní setkání mládeže Žďár nad Sázavou.
1. Doplňte logicky za sebou nasledující řádky: 25 bodů 2. Doplňte jedinou čárkou tuto matematickou úlohu správně: 25 bodů 3. Napište něco do tohoto pole:
Světové dny mládeže. LOGO Koruna p. Marie Almudenské „M“ – Madrid, Maria Kříž – symbol křesťanství, logo Maria – rychlá a spolehlivá cesta ke Kristu Spontánní,
Adaptační kurz
Taize.mnichovice.cz. Ubytovatel Příprava Vyplnění formuláře – Kontaktní údaje – Počet ubytovaných (vč. postelí) – Poznámky pro výběr hostí – jazyk a jiné.
ESTONSKO ÚČASTNÍCI: VERONIKA BURIANOVÁ KATEŘINA HEMKOVÁ ANGELIKA SPILKO TEREZA VAŇHOVÁ UČ. ZUZANA JEDLIČKOVÁ UČ. VĚNCESLAVA DRÁBKOVÁ.
Rakousko Tulln an der Donau 6. – Neděle Tulln.
Konverzace: Kam pojedete v létě?. Kolja 3 Otázky a film.
ŠKOLNÍ VÝLET C1.A.
Návštěva Srbska Květen Naše cesta Sloup => Kragujevac 872 km (cca 14hod.) Výjezd – Příjezd –
11. prosince 2014 Třídní schůzka 4.C. › Zítra tj se žáci prvního stupně fotí na vánoční sadu fotografií s kalendářem. (250 Kč) › Pondělí
Ebixpedice za úplným zatměním Slunce 21. srpna 2017 USA
Putování po zdrojích, přenosu a efektivním užití energie v budovách Putování po zdrojích, přenosu a efektivním užití energie v budovách Lucie Kalová a.
Doprovod: Mgr. Martina Dvořáčková Mgr. Radka Dolíhalová
Rodičovská schůzka 25. dubna 2013.
NÁVŠTĚVA IRSKA 3. – 9. května 2014.
LYŽÁK A + KVI. Jak to začalo... -Náš lyžařský výcvik byl zahájen Všichni jsme se usadili do autobusu a vyrazili směr Benecko. -Po příjezdu.
Turecko místo mých snů Václav Starý 4. Ročník
Partnerská schůzka Las Rozas března 2011.
Neděle: po příjezdu a obědě (rizoto) jsme si udělali procházku do Plas. Krásnou cestou podél vody jsme dorazili do tohoto starobylého města, prohlédli.
Comenius Portugalsko červen Neděle Příjezd do Aveira Ubytování v rodinách Individuální program.
TOM Kamarádi Pacov Autor: Verča Hřebíková JARNÍ TÁBOR –
Mýma očima Roman Lavička student kvarty školní studentský pobyt Anglie 2005.
 Do Prahy jsme jeli autobusem v 10:35 hod. od,,Mléčných lahůdek“. Jeli jsme tam 93 minut. Cesta byla docela dlouhá. Autobus nás dovezl na konečnou zastávku,,Florenc“
Polsko
Využití multimediálních nástrojů pro rozvoj klíčových kompetencí žáků ZŠ Brodek u Konice reg. č.: CZ.1.07/1.1.04/ Předmět : Prvouka Ročník : 1.
Partnerství škol Bremen El Médano Šumperk jsme v Šumperku uvítali naše přátele z Brém a El Médana. Po dojemném shledání jsme se vydali na.
Turecko Muratli-Tekirdag. Účastníci Aneta Preisslerová Filip Vítek Filip Chmelík Petr Kristen Mgr.Zuzana Jedličková Mgr.Jana Volejníková.
Zájezd do Vídně Zájezd komentují Barbora Štychová a Lenka Škáchová Ve dnech 18. – absolvovaly 8. a 9. třídy zájezd do Vídně.
RODINNÝ VÝLET Klára Očadlíková, Sebastian Stryžak, Fanda Šimanovský.
NEJEN ZA ZVÍŘATY k našim sousedům Prezentace na podporu Evropského regionu Dunaj-Vltava Autor: Nela Fialová, CR3.
Nabídka, vize, výstupy. Fyzika a stavební fyzika Základní motivační faktory Nabídky pro školy Souvislosti projektu Lidé.
Obsah 1. Odjezd 2. Hotel 3. Oficiální uvítání 4. Slovenská škola v Šal‘e 5. Šal‘a 6. Tvorba slovníku 7. Cyklo výlet 8. Výlet do Bratislavy 9. Odjezd.
Erasmus Slovensko - Nitra.
Heute Nachbarn, morgen Freunde – interkultureller Schüleraustasch
Škola v přírodě v Lučkovicích
Autor : Mgr. Venuše Nováková Název materiálu:
Honza v Turecku - Yalova
Erasmus v Tartu.
LECHTAL s JEKA Rakouské Tyrolsko –
Heslo na každý den..
Pracovní stáž na Slovensku – Martin - v rámci programu Erasmus+
LVK Sobota ráno Karolína Siřínková
Škola ZŠ Třeboň, Sokolská 296, Třeboň Autor Mgr. Dana Ingvortová Číslo
Transkript prezentace:

Estonsko Účastníci: Angelika Spilko Kateřina Hemková Tereza Vaňhová Veronika Burianová Uč. Zuzana Jedličková Uč. Věnceslava Drábková

Neděle 30.11. Odjížděli jsme kolem 10té ráno, natěšené, avšak vystrašené a odlétali jsme kolem 13.h. Přiletěli jsme do Rigy a tam jsme nejen měnili čas, ale i přestupovali na letadlo do Tallinnu Do Tallinnu jsme přiletěli pozdě večer, a tak jsme přijeli na hotel a šli spát 

Pondělí 1.12. Brzy ráno jsme vstali, nasnídali se a odešli si prohlédnout Tallinn Když jsme si prohlédli Tallinn, který byl opravdu nádherný, šli jsme na autobus do Tartu Do Tartu jsme přijeli kolem 6té večer, hned si nás přebrali rodiny

Úterý 2.12. Program: Návštěva Ahhaa Science centra a Aquaparku Ve Science centru jsme předváděli své prezentace na téma Earth Pollution, dostávali jmenovky a program na celý týden a po prohlídce Centra obědvali a byli na show, potom jsme šli do Aquaparku a domů

Středa 3.12. Program: Návštěva křesťanské školy Tartu, workshopy a volné odpoledne s rodinou Škola byla velmi malá, ale krásná. Mezi workshopy byla chemie, lekce estonštiny a vyrábění reflektorů Na volné odpoledne jsem byla v největším obchodním domě v Estonsku, v jehož středu bylo kluziště ..a tak proč si nezabruslit uprostřed obchoďáku 

Taková malá lekce estonštiny  Minu nimi on Tereza – Jmenuji se Tereza Ma Tulen Tšehhist – Pocházím z Česka Ahoj- Tere Prosím-Palun Děkuji- Aitäh 1- üks 6- kuus 2- kaks 7- seitse 3- kolm 8- kaheksa 4- neli 9-üheksa 5- viis 10-kümme Jingle bell- Aisakell Miluji Tě- Ma armastan sind

Čtvrtek- 4.12. Program: Návštěva radnice, univerzity, prohlídka Tartu a večer závěrečný večírek Při prohlídce města na nás čekala i dvě překvapení v podobě dvou menších koncertů (varhany a kytara). Na večírku všichni ukazovali své kroje a tančili národní tance, potom jsme dostávali certifikáty, večeřeli a tancovali.

Pátek 5.12. Odlet v 15:25 do Rigy a pak do Česka!  V Liberci jsme byli ve 22:05

A jaké to bylo? Tallinn i Tartu jsou nádherná města, avšak se mi líbily jen staré části. Lidé byli opravdu milí a přátelští. A celkově jsem si to užila. A opravdu se mi nechtělo odjet, těch 5 dní bylo málo. Ale stály za to  Tereza Vaňová