Vánoce pro děti z dětského domova v Ivančicích. Milé dámy, Jak jistě víte, existuje jeden dětský domov v Ivančicích, který společně sponzorujeme. Je řada.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
ČLENSKÁ SCHŮZE 2006 DĚTSKÝ DEN KOLOVRATY DĚTSKÝ DEN KOLOVRATY 2006 V letošním roce se náš klub bude spolupodílet na organizaci Dětského.
Advertisements

ZŠ Kostomlaty pod Milešovkou
6. ROČNÍK MEZINÁRODNÍ VÝTVARNÉ SOUTĚŽE
Tak v tomto objektu pracujeme
Základní škola Měčín 90. léta.
VYHLÁŠENÍ VÝSLEDKŮ.
Vánoce 2012.
Grafika Martina Fabianová, Lyra. … rozhodla jsem se zúčastnit se grafické části VZSST z trošku jiné stránky, tak doufám, že mě s tím hned nevykopnete.
Ahoj všichni, jen vám chci říci, věřte či nevěřte, splnilo se mi přání, které jsem měl, a znám další lidi, kterým se to též splnilo, takže nic neztratíte.
Překvapení ze Slovenska 1.A Bánovce nad Bebravou Slovensko 1.B Bruntál Česká republika.
5. ROČNÍK MEZINÁRODNÍ VÝTVARNÉ SOUTĚŽE
Netradiční formy práce – nástroj rovnováhy mezi pracovním a rodinným životem Sociologický výzkum – mnohopřípadová studie Martin Pobořil Daniel Topinka.
Mateřská škola POHÁDKA,Zábřeh ČESKÁ REPUBLIKA „ CO RÁDI JÍME“
 1) Identifikační údaje  2) Předmět podnikání  3) Zaměstnanci  4) Firemní kultura.
Poprvé spolu Poprvé, když jsem uviděla Chary. Tak se mě pomalu zastavil dech. Zamilovala jsem se do ní na první pohled. Naše první seznámení v Benátkách.
HOMEWORKING V Praze Práce z domova Přednášející: Jana Malá předsedkyně představenstva Moravská ústředna Brno, d.u.v.
Keramika v podzemí Zámek Slavkov - Austerlitz.
Přeji nádherný den Vám všem….
…… Brněnské Vánoce - vánoční trhy probíhají od do Jsou na dvou místech v centru města - na náměstí Svobody a na Moravském náměstí.
Projektový den – „Den dětí“ Čtvrtek „Setkání s netradičními sporty“ ČERVINKA Vladimír 9.A KAŇKOVSKÝ David 8.A DANĚK Daniel 8.A KONVALINKA Dominik.
 Vánoční dny- jsou 6. prosince, 20. prosince, 24. prosince  Před Vánocemi- děti si vyleští boty, dají je poblíž okna a očekávají příchod Mikuláše. 20.prosince.
Všechno v mém životě souvisí
VY_22_INOVACE_12 Jazyk a jazyková komunikace. Anglický jazyk. Family. Names 2. březen 2011Mgr. Kateřina Šujanová 2. ročník.
Malé granty 4 Splň si svůj sen Obchodní akademie, Lysá n. Labem, Komenského část Výběrové řízení.
PROSINEC NEZKLAMAL NÁS,PO ROCE PŘIŠEL ZAS!NEJDŘÍV OVŠEM BARBORA A MIKULÁŠ,PROBUDÍ V NÁS VÁNOČNÍ ČAS!JEŽÍŠEK JE DÁRKŮ PÁN,CESTIČKU JSI NAJDE KNÁM! CO BYCHOM.
ZIMNÍ OLYMPIJSKÉ HRY I. stupeň ZŠ KNĚŽMOST
Vrchlického Lom u Mostu IČO
Osobní prodej & osobní přístup Mary Kay
Středisko volného času při ZŠ a MŠ Velhartice
II. kategorie 1.místo - Milan Bílý, Jaromír Bílý, Patrik Fontoš Dětský domov Volyně 2.místo - David Makas, ZŠ a MŠ Vacov 3.místo - Jiří Jaroš, ZŠ Dukelská,
Našel jsem spoustu krásných obrázků, které vystihují atmosféru Vánoc.
Světem letí skvělá zpráva- z naší tefnut bude máma!!!
Rámci projektu Digitální učební materiál vytvořený v rámci projektu: HUMANIZACÍ ŠKOLSTVÍ K ROVNÝM PŘÍLEŽITOSTEM CZ.1.07/1.4.00/ Dětský domov, základní.
Řízek, salát, stromeček, a už je tu zvoneček
Perníková chaloupka aneb
P Ě VECKÁ SOUT Ě Ž 31 ZPĚVÁKŮ SE VE STŘEDU 25. BŘEZNA 2015 ZÚČASTNILO SOUTĚŽE V SÓLOVÉM ZPĚVU. SOUTĚŽÍCÍ SI NEJPRVE SPOLEČNĚ ZAZPÍVALI, A POTÉ UŽ JEDNOTLIVĚ.
INFORMACE Violet byla naší školou adoptována v roce Chodí na univerzitu Maasai Mara, do promoce jí zbývají 2 roky. Studuje obor Sociální práce Rodina.
SPIRIT s.r.o „STOP NUDĚ VAŠICH DĚTÍ“. Založení firmy Zaměstnanci Účel podnikání.
 Pekla jsem cukroví BYLY VÁNOCE  Chtěla jsem upéct dort  1. dort měl úspěch  2. dort měl úspěch  3. znovu měl úspěch  Mé největší dílo – fotky.
Vánoční besídka v 1. B.
Mateřská škola, Základní škola a Praktická škola, Horní Česká 15, Znojmo EU peníze školám Registrační číslo projektu: CZ.1.07/1.5.00/ Název projektu:
Směny Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Mgr. Milan Pobořil, Ph.D.. Slezské gymnázium, Opava, příspěvková organizace. Vzdělávací.
O. s. Modré dveře – výrobky klientů Kateřina Zachová.
Organizační struktura Oblastní charita Ústí nad Labem Ředitel OCH ÚL Dům Samaritán Centrum pomoci Samaritán Noclehárna Samaritán Azylový dům Samaritán.
Název školy: ZÁKLADNÍ ŠKOLA SADSKÁ Autor: Mgr. Dobrá Jana Název DUM: VY_32_Inovace_ Dopis Název sady: Český jazyk 4. ročník Číslo projektu: CZ.1.07/1.4.00/
Přirozená čísla – slovní úlohy Výukový materiál pro 6.ročník Autor materiálu: Mgr. Martin Holý Další šíření materiálu je možné pouze se souhlasem autora.
Číslo projektuCZ.1.07/ / Název školySOU a ZŠ Planá, Kostelní 129, Planá Vzdělávací oblastJazykové vzdělávání PředmětČeský jazyk a literatura.
Ž I V Ý B E T L É M Martinice Obsazení:
Vánoční Jarmark na ZŠ Svážná 9
Zima NÁZEV ŠKOLY: ZŠ a MŠ Osoblaha AUTOR: Mgr. Kateřina Vergu
PODĚKOVÁNÍ Žákovský parlament moc děkuje všem, kteří se zapojili do charitativní akce konané ve prospěch Dětského domova Velké Heraltice.
Horní Moštěnice.
DOBROVOLNICTVÍ „Na této Zemi nemůžeme dělat velké věci, ale pouze malé věci s velkou láskou.“ Matka Tereza Bc. Petra Moravcová, DiS.
Vánoce na Haiti Linda Teclová 8.A.
Kořeny Roverské víkendovky.
NÁZEV ŠKOLY:ZŠ Pardubice - Spořilov
Děti tam budou mít nakreslená nebo napsaná svoje vánoční přání.
Iva Procházková Eva Švančarová
TŘÍDA 1.C = třída plná sluníček
Nastal vánoční čas... Lidem je v tyto dny hezky.
PARLAMENT ZÁKLADNÍ ŠKOLY ÚSTECKÉ. PŘEDÁNÍ SBÍRKY PRO PSY A KOČKY V LANŠKROUNSKÉM ÚTULKU.
ZŠ TGM Ivančice Naše škola.
ZŠ TGM Ivančice Zajímavosti o mé škole.
ZŠ Rakovského Rakovského 3136/1, Praha 4 - Modřany
Moje škola ZŠ TGM IVANČICE Šimon Kocáb.
Zš tgm IVANčice Daniel Binko.
Vypočítej tabulky a+b a b
4. třída Náš poslední společný půl rok ….
JEDNOU ZA ROK PŘIJDOU VÁNOCE   .
Výukový materiál zpracovaný v rámci projektu EU peníze školám
Transkript prezentace:

Vánoce pro děti z dětského domova v Ivančicích

Milé dámy, Jak jistě víte, existuje jeden dětský domov v Ivančicích, který společně sponzorujeme. Je řada z Vás, která mi často volá, nabalí věci pro děti a já je tak jednou za dva měsíce dovezu dětem do domova. Letos jsem se rozhodla, že dětem uděláme Vánoce, takže jsem požádala paní vychovatelky, aby nám nafotily jednotlivé děti a jejich přání. Oslovila jsem některé z Vás a VÁNOCE 2012 se nám podařilo zajistit. Podívejte se níže na fotky, co si děti přály a hlavně kvůli komu je měly! Ještě jednou moc děkuji a přeji krásný vánoční čas. Vaše Jana Valentová

HLAVNÍ SPONZOR Firma FAST Integration A JEJÍ PANÍ MAJITELKA Zdeňka Ščuglíková, která se svými zaměstnanci udělala velkou sbírku pro děti z domova a pak společně se mnou většinu dárků pro děti i osobně nakoupila

DALŠÍ SPONZOŘI Prodejna O2 Zábřeh na Moravě - Kateřina Malá, Eva Tomaštíková a Hana Plášková Paní Marta Radová a její firma Drogerie Radová Paní Dana Zápotočná a její kuchyňské studio Sykora Olomouc Jana Valentová a její skupina kosmetických poradkyň Sunflowers - Magdalena Krobotová, Alena Polendová, Petra Jílková s manželem a jejich

DALŠÍ SPONZOŘI SKUPINA ŘEDITELEK Mary Kay pod taktovkou Yvony Mitrofanové A JEJICH KOSMETICKÉ PORADKYNĚ, KTERÉ OCHOTNĚ CELOROČNĚ POSÍLAJÍ DO DĚTSKÉHO DOMOVA VĚCI A HRAČKY, DĚKUJI ZEJMÉNA YVONCE MITROFANOVÉ Ivaně Andrlové; Petře Gavlasové; Jitce Hamalové; Niki Macek; Lence Kellnerové; Andy Příplatové; Vlaďce Rýdlové; Olze Skýpalové; Lence Havrdové; Heleně Krejčí; Ivaně Licovové; Ivaně Čenovské; Lence Peske; Lindě Merkové; Marcele Kuchyňkové; Zdeně Valentové, Monice Janků; Monice Zapletalové; Petře Pistecké; Lence Širkové; Lence Krškové, Radce Pátíkové

Děti a jejich přání

Dovezly jsme dokonce i Mikuláše

A tohle jste poslaly dětem, opět jsme dovezly plné auto hraček, oblečení. Velké díky!!!