Zveme školy na okresní kolo ojedinělého projektu. Věříme, že Vaše výkony se přiblíží našim a možná zrovna na Vašem okresním kole započne svou kariéru.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Zájmena - procvičování na test ČÁST ÚSTNÍ
Advertisements

PKML.
Václav Metlička Cyklokros
10. ročník fotbalového turnaje azylových domů v malé kopané.
1 SEZÓNA ZIMNÍ SEMESTR Co je UNIpoker? (kdo jsme, pro koho je liga?) •Vysokoškolská amatérská pokerová soutěž pro studenty, absolventy a přátele.
PROJEKT: „Hrou proti AIDS“
Moderní učebny Atrium s malým vodním prvkem, Zajímavou výuku s …
Martina Pastuchová klinický psycholog a terapeut, supervizor
Václav Metlička Cyklokros
Nejúspěšnější českou rychlobruslařkou Olympijskou vítězkou na metrů Mistryní světa i Evropy Vítězkou světového poháru Držitelkou několika světových.
FLL je největší robotická soutěž na světě, které se zúčastňují statisíce dětí po celém světě. Nejlepší týmy postupují do regionálních kol a potom do mezinárodního.
Věda na scéně Science on Stage Jitka Houfková, KDF MFF UK Praha Vojtěch Hanák, PřF MU Brno Václava Kopecká, ZŠ Horoměřice.
Mezinárodní soutěž mládeže CTIF je určena pro nejméně devítičlenné kolektivy mladých hasičů. Družstva mohou být složena z dětí obou pohlaví ve věku 12.
Milan Němeček Bc. Pavel Hečko
ASOCIACE ŠKOLNÍCH SPORTOVNÍCH KLUBŮ ČESKÉ REPUBLIKY.
“IAAF KIDS’ ATHLETICS” DOPLŇKOVÉ DISCIPLÍNY KINDERIÁDY
Emil Zátopek.
Číslo kola výzvy: 02 Číslo a název globálního grantu: CZ.1.07/ Další vzdělávání pracovníků škol a školských zařízení v Plzeňském kraji II Vyhlašovatel.
Paragraf 11 / 55 ….dodržujme zákony „ Je za pět minut dvanáct, je nejvyšší čas dodržovat zákony “
Útvar sociální prevence - dětské dopravní hřiště
1 Roverský mikulášský víkend 2005 © Einstein, fotografie ©Nick.
MUŽSKÉ BĚŽECKÉ DISCIPLÍNY
First Lego League v ČR 2005 – 2006 pilotní projekt MŠMT Garant projektu AMD ČR.
Letní olympiáda Vypracováno pomocí fotografií z internetových stránek Kristýna Pěnkavová.
PLAVECKÉ REKORDY.
40. Výročí naší školy 1974–2014.
Kurz pro výchovné poradce Právní rámec výkonu poradenské činnosti
POSTAVENÍ ZÁKLADNÍ KNIHOVNY V OBCI KNIHOVNA ROKU Seminář regionální funkce knihoven ve Zlínském kraji Setkání starostů obcí a knihovníků okresu Zlín Eva.
21. ROČNÍK ČERVENCE 2012 NEJSTARŠÍ FUTSALOVÝ TURNAJ S MEZINÁRODNÍ ÚČASTÍ OD ROKU 1992 KONANÝ TRADIČNĚ V PŘÍJEMNÉM PROSTŘEDÍ HÁZENKÁŘSKÉHO AREÁLU.
19. ROČNÍK ČERVENCE 2010 NEJSTARŠÍ FUTSALOVÝ TURNAJ NA MORAVĚ S MEZINÁRODNÍ ÚČASTÍ OD ROKU 1992 KONANÝ TRADIČNĚ V PŘÍJEMNÉM PROSTŘEDÍ HÁZENKÁŘSKÉHO.
FIRE DANCE 2013.
SPORTOVEC ROKU 2012 MĚSTA MORAVSKÁ TŘEBOVÁ. 17. ročník Sportovce roku Cíl: ocenit nejúspěšnější sportovce a mimořádné sportovní výkony Poprvé se tak stalo.
olympijský vítěz mistr světa mistr Evropy
SEMINÁŘ TRENÉRŮ VESLOVÁNÍ
HOKEJOVÁ SOUČASNOST U NÁS
ATLETICKÝ DESETIBOJ.
Tak to jsme my. Družstvo dětí, které se nechtějí doma nudit a mají zájem se dobře bavit. Voltiž je atraktivní gymnastické cvičení na neosedlaném koni.
OKRESNÍ FINÁLE V KOPANÉ POHÁR JOSEFA MASOPUSTA Strážnice
MZDA.
Neoficiální mistrovství fotbalových přípravek české republiky v kategorii U10 Ivančice – neděle 13.května 2012.
Daniel Landa se narodil v Praze. V roce 1990 se oženil s Mirjam Müller, která je původem z Německa. Spolu vychovávají dcery Anastázii (1998)
Staňte se vítězem a oslavujte s námi!. Vaše soutěžní fáze 200 osobních bodů/ měsíc Nasponzorování nejméně 3 nových linií, které v následujících 3 měsících.
OVOV Odznak všestrannosti olympijských vítězů
Členství v SSK Louny. Máte zájem střílet z pistole či revolveru? A nevíte jak a kde? Zájemcům o tuto střelbu nabízíme členství ve Sportovním střeleckém.
ŽENSKÉ BĚŽECKÉ DISCIPLÍNY. ROZDĚLENÍ Ženy jezdí stejně jako muži klasicky a volnou technikou Délky tratí jsou poněkud kratší než u mužů Ženy mají vypsány.
Olympijské hry.
 Kde: Lidový dům Žabčice  Kdy: 2. dubna 2011  V kolik: příjezd od 13 hod, zahájení ve 14 hod  Disciplíny: 1. Valčík 2. Čača 3. Volný tanec.
MHJ HS ŽABČICE.  Kde: Lidový dům Žabčice  Kdy: 31. března 2012  V kolik: příjezd od 12,30 hod, zahájení ve 13 hod  Disciplíny: 1.Valčík 2.Charleston.
SEVERSKÁ KOMBINACE.
1 Největší Běžecký závod pro studenty středních škol v ČR 14 semifinálových závodů v centrech měst v celé ČR Finálový závod v rámci Volkswagen klasického.
Pohár vědy - NEURON 2015 Pohár vědy - NEURON 2015 Informace a úskalí Mirek Scholze 21. března 2015 Ogar, Pozlovice.
Co je Eurorebus? vědomostní soutěž pro žáky 1. a 2. stupně základních škol a pro studenty středních škol začala ve školním roce 1995–1996, letos bude již.
Vybrané sportovní soutěže organizované v rámci Hasičského záchranného sboru České republiky 2011.
IX.ročník uzlovací soutěž o pohár starosty SDH Osek nad Bečvou V sobotu 14. března pořádal náš sbor uzlovací soutěž. Naši obec reprezentovalo družstvo.
SPORTOVNÍ HRY SENIORŮ MORAVSKOSLEZSKÉHO KRAJE 2017
SPORTOVNÍ HRY SENIORŮ MORAVSKOSLEZSKÉHO KRAJE 2017
FIRE DANCE 2017.
SAZKA OLYMPIJSKÝ VÍCEBOJ KEMP NYMBURK 17. –
Otakar Mestek, Michal Blažej
Lyžaři TJ Žďár nad Sázavou
ČAS a POHYB /hravé činnosti s časem/
IV. IVAŇSKÝ SEDMIBOJ ve zdravém těle zdravý duch
BSE České Budějovice o. s.
ODM Olympiáda dětí a mládeže.
Vytrvalostní schopnosti
Pohár vědy (Science cup)
Školní olympiáda soutěž turnaj Olympijské hry letní olympijské hry
FIRE DANCE 2018.
SK VODOMÍLEK … jak to všechno začalo? 2006.
FIRE DANCE 2019.
Transkript prezentace:

Zveme školy na okresní kolo ojedinělého projektu. Věříme, že Vaše výkony se přiblíží našim a možná zrovna na Vašem okresním kole započne svou kariéru nový olympijský vítěz. Vemte svůj školní tým 4 dívky + 4 chlapce a až 8 jednotlivců. Přijďte si užít krásný závod.

KATEGORIE Družstva: ročníky 1999, 2000, 2001, 2002 Jednotlivci: ročníky 1998, 1999, 2000, 2001, 2002, 2003 OKRESNÍ KOLO Disciplíny: sprint 60 m, medicinbal, plavání nebo švihadlo, trojskok, kliky, leh-sedy, běh m nebo dribling - každá škola může vzít na okresní kolo 1 družstvo a až 8 jednotlivců - účast jednotlivců není podmíněna účastí družstva v okresním kole POSTUP na K K Družstva: automaticky postupuje 1. a 2. družstvo a dále nejlepší družstva podle získaných bodů do minimálního počtu 10 družstev Jednotlivci: 1. a 2. dívka + 1. a 2. chlapec z OK v ročnících 1998, 1999, 2000, 2001, 2002, 2003

Těšíme se na osobní setkání na Republikovém finále v Praze na Strahově DRŽÍME VÁM PALCE, AŤ VAŠE VÝKONY JSOU HODNOTNÉ A ZÍSKÁTE MINIMÁLNĚ STŘÍBRNÉ ODZNAKY