SEMINÁŘ K PROBLEMATICE FINANCOVÁNÍ ČESKÉHO SPORTU Náměstek ministra Ministerstvo školství, mládeže a tělovýchovy 8. dubna 2013, Praha Seminář k problematice.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Role obce v systému sociálních služeb Hradec Králové 7. května 2010 Jaromír Jech.
Advertisements

Kolik opravdu stojí veřejná správa?
SPORT V ČESKÉ REPUBLICE OD ROKU 2012
Možnosti financování dětského domova se školou Veselíčko
Právní aspekty ve sportu aneb nejnovější vývoj českého a mezinárodního práva ovlivňujícího postavení sportu, sportovních klubů, členů klubů a sportovců.
OD KORUPCE K INTEGRITĚ Protikorupční opatření v oblasti vzdělávání dle
Obecná část rozpočtového práva III
Moc výkonná ii VY_32_INOVACE_ 08 - Moc výkonná II.
1 NNO a strukturální fondy EU Liberec, 16. dubna 2009.
Projekt „Rozvoj procesu plánování dostupnosti sociálních služeb v Olomouci“ 3. KOMUNITNÍ PLÁN SOCIÁLNÍCH SLUŽEB MĚSTA OLOMOUCE 2013 – 2015 Tato akce je.
Seminář MT 7. března 2007, aula SŠZe Olomouc Analytická a vzdělávací fáze projektu Střední školství v přechodu ČR na novou politiku EU pro zemědělství.
01 Seminář pro žadatele o dotace MPSV- odbor rodinné politiky Státní dotace a NNO JUDr. Hana Frištenská, NROS.
Soustava veřejných rozpočtů II.
NS-LEV 21 pro český sport Jiří Šlégr http://
Vzdělávání v oblasti základní registrů a dalších kmenových projektů eGovernmentu Mgr. Monika Pálková, odbor veřejné správy a eGovernmentu MV ČR.
ŘEŠENÍ PROTISOUTĚŽNÍCH OPATŘENÍ ZE STRANY VEŘEJNÉ MOCI Pohled Ministerstva vnitra.
Předsednictvo RVŠ 17. ledna 2013 JUDr. Lenka Valová.
 Ministerstvo kultury je podle tzv. kompetenčního zákona ústředním orgánem státní správy pro.... věci církví a náboženských společností...".  Hlavní.
Ministerstvo financí ČR Výsledky auditu návrhu státního rozpočtu na rok 2007 Ministr financí Vlastimil Tlustý 1. náměstek Eduard Janota Poradce Miroslav.
Základní informace Veřejná správa – činnost veřejnoprávní korporace spravující veřejné záležitosti ve veřejném zájmu financovaná z veřejných prostředků.
Informace z oblasti výzkumu (Předsednictvo RVŠ, ) Tomáš Opatrný.
„Elektronické“ Veřejné zakázky Vladimír Šiška náměstek ministra ředitel sekce ISVS.
Finanční a rozpočtové právo
REALIZACE PRÁV PŘÍSLUŠNÍKŮ NÁRODNOSTNÍCH MENŠIN
Seminář školních metodiků prevence okresu Liberec Kateřina Gruntová, DiS.
EKONOMICKÉ INFORMACE pro jednání Předsednictva RVŠ Lenka Valová.
Státní správa.
1www.eav.cz Energetická agentura Vysočiny, z.s.p.o. Ing. Michaela Bačáková EAV, z.s.p.o. Jiráskova 65 Jihlava
Návrh státního rozpočtu ČR na rok 2007 I.náměstek ministra financí Ing. Eduard Janota 11. září 2006.
Organizace s celostátní působností v oblasti dalšího vzdělávaní pedagogických pracovníků a.Plnění priorit vzdělávací politiky státu b.Reakce na aktuální.
SIGMA společná iniciativa OECD a EU. Co je SIGMA program podpory v rámci IPA a ENPI podpora a posílení systému řízení v rámci veřejné správy podpora socio-ekonomického.
TK ministra obrany Pomoc AČR při povodních Jihočeský kraj 24 osob Jihočeský kraj 24 osob Moravskoslezský kraj 197 osob Moravskoslezský kraj 197.
Rozpočtový proces a jeho kontrola
OSTATNÍ STÁTNÍ ORGANIZACE. Označení materiálu : VY_32_INOVACE_EKO_1176 Ročník:1. Vzdělávací obor:Ekonomika podniku Tematický okruh:Právní formy podnikání.
Správní soudnictví J.Kožiak. Soudní řád správní (150/2002) Soudní řád správní (150/2002) Organizace Organizace –Nejvyšší správní soud – senáty a rozšířené.
Ekonomika veřejného sektoru
Vzdělání z hlediska teorie statků
Dostupné z Metodického portálu ISSN: , financovaného z ESF a státního rozpočtu ČR. Provozováno Výzkumným ústavem pedagogickým v Praze.
Legislativa.  Které orgány veřejné správy provádějí určité úkony v oblasti sportu?  Co je to veřejná správa?  Jak dělíme veřejnou správu?  Znáte některé.
1 Národní rozvojový program mobility pro všechny 7. dubna 2016 Oddělení investic MŠMT Ministerstvo školství, mládeže a tělovýchovy Karmelitská 7,
1 prezentuje : Mgr. Helena Adamcová vedoucí odboru zprostředkování a poradenství Úřad práce v Liberci Postup resortu práce a sociálních věcí v oblasti.
Dostupné z Metodického portálu ISSN: , financovaného z ESF a státního rozpočtu ČR. Provozováno Výzkumným ústavem pedagogickým v Praze.
VLÁDA. Vláda – předseda vlády (premiér) - místopředsedové - ministři Vláda České republiky  je vrcholný orgán výkonné moci  vláda je jmenována vždy.
ANOTACE OBJASNIT POJMY OBEC, MĚSTO, ZASTUPITELSTVO, RADA, STAROSTA, MĚSTSKÝ ÚŘAD. VÝUKOVÝ MATERIÁL.
Téma: DOTACE LIBERECKÉHO KRAJE OBLAST SPORTU A TĚLOVÝCHOVY 2015 – 57 mil. Kč, 2016 – 55 mil. Kč Dotační programy PŘÍMÉ PODPORY z rozpočtu LK (2015 – 12.
Návrh rozpočtu Jihomoravského kraje na rok  RJMK dne projednala návrh rozpočtu JMK na rok 2016 a doporučila ZJMK ke schválení.  Rozpočet.
Ekonomická část (oddělení nepřímých nákladů) 10. dubna 2013 Ing. Michaela Stříbrná vedoucí odd.finan.nepř.nákladů
1 Chystaná novela školského zákona Mgr. Jaroslav Fidrmuc náměstek pro řízení sekce vzdělávání Asociace středních průmyslových škol ČR Špindlerův Mlýn,
NOVÝ ZPŮSOB FINANCOVÁNÍ REGIONÁLNÍHO ŠKOLSTVÍ Porada s řediteli škol a školských zařízení 20. říjen 2011.
Ekonomika veřejného sektoru František Svoboda, Konzultační hodiny: čtvrtek, 13-15, kancelář 414
Obecná část rozpočtového práva III 21. března 2016 doc. JUDr. Radim Boháč, Ph.D. katedra finančního práva a finanční vědy 24.
ORGÁNY PRÁVNÍ OCHRANY A SANKCE
Typologie neziskových organizací v ČR
OBCHODNÍ REJSTŘÍK = veřejný seznam, do kterého se zapisují zákonem stanovené údaje týkající se podnikatelů. Je veden soudem k tomu určeným zvláštním předpisem.
Zákon o Generální inspekci bezpečnostních sborů
Analýza současného stavu institucionálního zajištění péče o ohrožené děti. [online] [cit ]. Dostupné z www: .
Návrh rozpočtu Jihomoravského kraje na rok 2015
Etický kodex zaměstnance veřejné správy
PROGRAMY PŘÍMÉ PODPORY V ROCE 2017
RESORT ŠKOLSTVÍ, MLÁDEŽE A ZAMĚSTNANOSTI
SUBJEKTY FINANČNÍHO PRÁVA
Informační zdroje české veřejné správy
Ekonomika veřejného sektoru
Ekonomika veřejného sektoru
Sekce pro řízení úřadu Robin Povšík náměstek ministryně 10. dubna 2014.
SUBJEKTY FINANČNÍHO PRÁVA
Obecná část rozpočtového práva III
Obecná část rozpočtového práva III
Obsah veřejných rozpočtů III
BUDOUCNOST středního vzdělávání V LIBERECKÉM KRAJI
Transkript prezentace:

SEMINÁŘ K PROBLEMATICE FINANCOVÁNÍ ČESKÉHO SPORTU Náměstek ministra Ministerstvo školství, mládeže a tělovýchovy 8. dubna 2013, Praha Seminář k problematice financování českého sportu - 8. dubna 2013, Praha

Základní teze nového zákona o podpoře sportu 1)Autonomie sportu 2)Specificita sportu 3)Vymezení státní podpory 4)Organizace sportu dle státní podpory 5)Nejvyšší sportovní autorita 6)Rozhodčí soud 7)Opatření proti dopingu 8)Rejstřík sportu 9)Zákon o veřejných zakázkách 10)Zákoník práce k bodu 3 a)Samostatná kapitola státního rozpočtu na podporu sportu b)Orgán státní správy jako správce kapitoly státního rozpočtu na podporu sportu – AGENTURA c)Nastavení víceletého financování Seminář k problematice financování českého sportu - 8. dubna 2013, Praha