Úspěšní zákazníci, kteří se zaregistrovali ve společnosti TianDe od 01. února 2014. Podmínky účasti: nakupte každé dva měsíce produkci TianDe v celkové.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
ZÍSKÁVEJTE DÁRKY ZA STABILNÍ VYSOKÝ INDIVIDUÁLNÍ OBJEM!
Advertisements

1 Zahaj sled hvězdných zájezdů s TianDe! Otevři „Bránu do Nebeské říše“!
LEASING z pohledu daně z příjmu
Evropský sociální fond Praha & EU: Investujeme do vaší budoucnosti Městská poliklinika Praha Městská nemocnice následné péče Název projektu Celoživotní.
Využití potenciálu mobilního kanálu
Sassí cosmetics ®. Každý začíná v pozici Sassí Beauty Partnerka. Další pozice jsou: 1.Sassí Koordinátorka 2.Sassí Ředitelka Nyní si ukážeme, jak můžete.
Prémiová automatická objednávka
€ 500 B.C Dostaneš 100% základního výdělku každé Tebou osobně sponzorované osoby. € B.C € B.C € 0 Vy € 150 B.C  Mega-Match ® (velká dvojice)
TUL H 32 Setkání realizátorů inovace předmětů 4.
Obchodní politika Základní údaje  Prodejní cílovou skupinou TV Nova v roce 2008 jsou „Dospělí 15-54“ „Dospělí 15-54“ znamená osoby ve věku 15.
ageLOC® Galvanic Body Trio
Základní škola Podbořany, Husova 276, okres Louny
Mezoroller TianDe: krása si víc nevyžaduje obětí!
TianDe krása a zdraví z Tibetu.
Pleťové masky. Patnácti až dvaceti minutový relax „pod maskou“ udělá malý zázrak nejen s vaší pletí, která se krásně uvolní, ale uvolní se a zrelaxuje.
Vítáme Vás u revoluce v síťovém marketingu! S Falkitem se každý stane marketingovým expertem a bude tím pádem úspěšný!
ZŠ a MŠ Olšovec, příspěvková organizace Vzdělávací materiál, šablona – Inovace a zkvalitnění výuky směřující k rozvoji matematické gramotnosti žáků základní.
Změny Marketingového plánu Firmy „Dr. Nona” Od
100 dnů záruka vrácení peněz Na vybrané modely žehliček a vysavačů NÁKUP BEZ RIZIKA –
Průběh týmové porady Uvítání Informace o změnách (AWT Petr Sahula)‏ Online poradny na internetu (WT David Kříž + SV Jana Havlová)‏ Stránka
Vítejte v katalogové prezentaci. 795KČ 352 KČ Omlazující krém 30g Číslo produktu: g Gel pro modelaci obličeje 328 KČ Zpevňující a vyhlazující.
Přijímací řízení pro školní rok 2011/2012 Krajský úřad Pardubického kraje odbor školství, kultury a tělovýchovy oddělení organizační a vzdělávání.
Klubový materiál. Zjednodušený multilevelmarketing cesta za finanční nezávislostí je naše Naše.
Základní škola a Mateřská škola, Pavlice, okres Znojmo OP VK 1
Produkce mléka komplexní užitková vlastnost samic savců
PPF Úvodní informace o organizaci a průběhu studia.
V. Řešení úloh v testech Scio z matematiky
SKENEROVÉ BONUSY.
Číslo šablony: III/2 VY_32_INOVACE_ P4_2.14 Tematická oblast: Aplikační software pro práci s informacemi I. Tabulkový kalkulátor-řady Typ: DUM - kombinovaný.
Setkání Co je nového? Iveta Jelínková OS JSLK 2/2011.
Inmarket Nápad, pro který Práv ě te ď nadešla ta pravá chvíle
Vzdělávací program N/01 Sociální práce pro absolventy všech typů středních škol s maturitou 3leté denní a 3a1/2leté dálkové studium ukončené absolutoriem3leté.
Jednoduché funkce Zadání: Vytvořte přehlednou tabulku peněžních vkladů za každý měsíc v roce 2000, 2001 a Vy- počtěte průměrný vklad v jednot- livých.
Nové masky Pro Comfort z výtažky z květin Daruji naše pokožce kvetoucí vzhled.
Měření objemu pevného tělesa
Voňavé čerstvé květiny, a něžná péče olejů v šampónech TianDe.
Tužka na vyhlazení vrásek
KIV/PPA2 1.cvičení Cvičící: Pavel Bžoch.
DIAGRAMY S PROCENTY.
PŘIJÍMACÍ ŘÍZENÍ ve šk. roce 2014/2015
7.ročník programu Co je nového ve III.fázi Make a Connection v ČR & výběrové řízení 2008.
Staňte se vítězem a oslavujte s námi!. Vaše soutěžní fáze 200 osobních bodů/ měsíc Nasponzorování nejméně 3 nových linií, které v následujících 3 měsících.
Jak registrovat nové členy V této prezentaci se naučíte jak registrovat nové členy do Conligus Jak doporučit vhodný aktivační balíček.
1 PENZIJNÍ REFORMA. 2 DŮLEŽITÉ TERMÍNY – pouze do tohoto termínu může zákazník uzavřít smlouvu o penzijním připojištění za současných výhodných.
Úspěšní zákazníci, kteří se zaregistrovali ve společnosti TianDe od 01. února Podmínky účasti: nakupte každé dva měsíce produkci TianDe v celkové.
8 Případové logistické studie Servisní logistika prof. Ing. Václav Legát, DrSc. Ing. Martin Stávek Katedra jakosti a spolehlivosti strojů Technická fakulta.
KRÁSNÉ VÁNOCE S MARY KAY
Hradec Králové. -Vyplňuje se prostřednictvím aplikace Benefit7 ( zadost.cz) – elektronická MZ. zadost.cz -Přílohy k MZ se přikládají.
Speciální vánoční balíčky
Inovace a zkvalitnění výuky prostřednictvím ICT
Základní škola Jakuba Jana Ryby Rožmitál pod Třemšínem
Stav realizace ESF programů v gesci Ministerstva práce a sociálních věcí k Tisková konference 5. února 2007.
NÁZEV ŠKOLY: Základní škola Javorník, okres Jeseník REDIZO: NÁZEV: VY_32_INOVACE_50_Měsíce v roce AUTOR: Mgr. Zdeňka Buchtelová ROČNÍK, DATUM:
ZÁPIS STUDENTŮ VŠTE ČERVENEC 2015 TÁBOR.
Název školy: Základní škola Pomezí, okres Svitavy Autor: Simona Valachová Název: VY_62_INOVACE_2901_typy.reklamy Téma: Typy reklamy Číslo projektu: CZ.1.07/1.4.00/
JAFRA COSMETICS představuje NOVINKY Revitalizační čistící prášek Rozjasňující pleťové tonikum Rozjasňující denní emulze SPF 15 Rozjasňující.
Nelíčený půvab nové linie přípravků pro péči o pleť obličeje je úchvatný…
(Nabídka platí od 1. září do vyprodání zásob. Na akci se jiné slevy nevztahují.) Babí léto s kosmetikou SOTHYS Paris.
Operační program Vzdělávání pro konkurenceschopnost
Akce a motivace na KVĚTEN 2017.
DUM I. / 10. měsíce Bc. Zdeněk Klíma.
NÁZEV ŠKOLY: Základní škola a Mateřská škola, Chvalkovice
Propagace nových výrobků firmy Kloida a jejich zavádění na trh
Návod k aplikaci pro vedoucí DoFE Instalace aplikace a kontrola aktivity systém Android Verze aktuální k
S heslem roku: Dohnat a předehnat Ameriku
Marie Rottrová
akce platí od do Jaké jsou podmínky pro získání odhadu zdarma?
Procvičování měsíců v roce
Základní škola a Praktická škola Dvůr Králové nad Labem
Transkript prezentace:

Úspěšní zákazníci, kteří se zaregistrovali ve společnosti TianDe od 01. února Podmínky účasti: nakupte každé dva měsíce produkci TianDe v celkové hodnotě 100 bodů a více a získejte dárky! Akce platí: 1. června až 30. září 2014

Peeling na obličej, 75 g (kód: 12107) + Vysoce hydratační krém na obličej, 50 g (kód: 12111). Čisticí mléko na obličej proti vráskám, 100 g (kód: 12108) + Vyživující krém na vrásky se zmatňujícím účinkem, 50 g (kód: 12110). VARIANTA č.1VARIANTA č.2 Peeling na obličej na bázi ovčí placenty, 80 g (kód: 10301) + Regenerační krém na obličej proti vráskám na bázi ovčí placenty, 50 g (kód: 10303) + Tónovací krém na obličej na bázi ovčí placenty, 50 g (kód: 10305, 10305/01) + Krém sjednocující pigmentaci na bázi ovčí placenty pro obličej, 50 g (kód: 10302). Objem nákupů (OO) za červen, červenec, srpen a září ≥ 200 B. V případě, že celková hodnota Vašich nákupů v srpnu a září ≥ 200 B, můžete získat dárky, prezentované v č. 2 nebo č. 3. Pokud jste obdrželi dárky za červen a červenec, pak body za toto období se do celkového součtu nezapočítávají. Pro získání dárku potvrďte svůj souhlas a zaškrtněte políčko „Získat dárek“ ve Vaší osobní Online Office na stránce Vyjádřit svůj souhlas můžete ihned po splnění podmínek akce, ale i v průběhu tří měsíců po jejím ukončení. VARIANTA č.3 Objem nákupů (OO) za červen a červenec ≥ 100 B. Objem nákupů (OO) za srpen a září ≥ 100 B. Pozor! Dárky jsou bezbodovou produkcí.