Copyright © 2008 Tommy's Window. All Rights Reserved ♫ Zapněte reproduktory! ♫ Zapněte reproduktory! Klikněte na postupné vsunování snímků.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Život je jako cesta vlakem…
Advertisements

Naučil jsem se....
♫ Zapněte reproduktory! ♫ Zapněte reproduktory! Klikněte na postupné vsunování snímků Copyright © 2008 Tommy's Window. All Rights Reserved.
Třebaže nejsi věřící, podívej se a popřemýšlej.
Ježíšův dar lidstvu (Z pohledu vědy) Ježišová smrť Z pohľadu vedy.
Pro někoho něco znamenáš
Copyright © 2007 Tommy's Window. All Rights Reserved ♫ Zapněte reproduktory! ♫ Zapněte reproduktory! Klikněte na postupné vsunování snímků.
Bůh je dobrý Pán, u něho svůj domov mám. On mě miluje, jako nikdo na světě. 1. Bez hranic je jeho láska, každý den ji potkávám. Hnedle.
krásný rok, kdy jsme dovršili naši lásku sňatkem.
Byl jednou jeden človíček a cítil se strašně sám a nechtěl žít.
Láska a sexualita v trvalém vztahu Yvon Dallaire Portál 2009
Slova Květiny.
Přeji Ti sílu všech živlů
Revised version of the original slideshow produced by Nguyen Hai Minh in Vietnam. Copyright © 2007 Tommy's Window. All Rights Reserved ♫ Zapněte reproduktory!
Copyright © 2009 Tommy's Window. All Rights Reserved ♫ Zapněte reproduktory! ♫ Zapněte reproduktory! Klikněte na postupné vsunování snímků.
KDYŽ RODIČE ZESTÁRNOU 8 Clickar.
Medvídek Pú.
Proč pláčeš, maminko? Hudba: Percy Sledge "Ave Maria"
“13 rad do života".
Pro tebe Někdo na tomto světě tě miluje tak moc, že by pro tebe zemřel.             
Pozorně čti a vteřinu či dvě o tom popřemýšlej !
Jsou v ž ivot ě chvíle, kdy nám p ř ítomnost druhého velmi chybí, a stále by jsme jej cht ě li mít p ř i sob ě.
2. neděle adventní/část 2: Modlitba proroků a obrácení srdce.
Takové přáníčko se čas od času, ne-li pořád hodí každému :-) Jde to atomaticky,zapni zvuk.
POKRAČUJTE KLIKNUTÍM Copyright © 2009 Tommy's Window. All Rights Reserved ♫ Zapněte si reproduktory! ♫ Zapněte si reproduktory!
Události narození Ježíše Krista Více očima Vyškov
Světem běžím 1. Světem běžím dál jen s Tebou, věčný Pane můj, na cestu mi svítí slovo Tvé. Pokrm můj, můj nápoj je vždy konat vůli Tvou, zbraní mou je.
On Cítil jsi někdy touhu, udělat něco příjemného pro někoho, koho máš rád?
B Ů H
Křídla života Umění jednat přináší praktické výhody při nejrůznějších skupinových procesech. Řídíte-li jednání, je vaší úlohou stanovit agendu, řídit diskusi.
Centrum pro katechezi Olomouc, 2013
MOJŽÍŠ – CESTA VÍRY II. Rekapitulace Mojžíš měl svůj životní plán, ale zklamal. Musel začít od znova. Naučil se žít v samotě a do této samoty přichází.
Duha Prezentace jde automaticky, prosím, pusť repro.
Přítel.
Je zajímavé sledovat, jestli to pošleš zpět
KDYŽ TĚ CHVÁLÍM, KDYŽ SE ZTIŠÍM, JÁ VÍM, TY SÁM JSI BŮH,
Zeptej se sám sebe: „Mám utéct?“.
1. Bože náš, Otče náš, do ruky tvé s důvěrou klademe teď štěstí své: | Dítě, jež z lásky své i nám jsi přál, | od tebe život má, veď je i dál, | Dítě,
Stará čínská moudrost (s hudbou) Jedna starší čínská žena měla dvě velké hliněné nádoby. Visely na obou koncích váhadla, které nosila zavěšené na ramenou.
Okamžik Aus dem portugiesischen übersetzt
Miluj tak, jako by tě ješte nikdy,
Stará čínská moudrost Zapni hudbu.
P u s i n k y Jednej se mnou laskavě, můj pane. Žádné srdce na světě není vděčnější za laskavost než moje milující srdce.
1. Dáváš lásku, jíž je tolik třeba k zahojení dávno starých ran, dáváš Slovo srdce s denní vůní chleba, jež nás vede k tobě ze všech stran.
Automaticky se zvukem Kdybych mohl(a) vzít Tvoje nesnáze do rukou, hodil(a) bych je do moře.
Miluj tak, jako by tě ještě nikdy
NÁDHERNÝ 1. VE TVÉM SRDCI JE SOUCIT A SLITOVÁNÍ,
Upozorňujeme, že se šíří nový virus... CNN. JEDINÝ ČLOVĚK HO DOKÁŽE ODEVZDAT MILIÓNŮM, PROTOŽE SE PŘENÁŠÍ OHROMNĚ RYCHLE Z JEDNÉ OSOBY NA DRUHOU.
Já Tobě nyní chválu vzdávám
Pro svého miláčka na dobré ráno ….. Já a Ty Jsme my.
UŽITEČNÉ MYŠLENKY.
Copyright © 2007 Tommy's Window. All Rights Reserved
Miláčku můj jedinej….
Je to trochu divné jak se to stalo. I když nejsi věřící, měl(a) by jsi se na to podívat.
Když jsi se narodil, plakal jsi a všichni okolo Tebe se usmívali.
1.
To k tobě promlová Bůh … prostřednictvím Ducha Svatého.
Zařízení pro děti vyžadující okamžitou pomoc při Dětském centru s komplexní péčí a podpůrnou rodinnou terapií „U nás v domečku“ Seznámení se zařízením,
Když jsi se narodil, plakal jsi a všichni okolo Tebe se usmívali.
Slova Květiny.
Třebaže nejsi věřící, podívej se a popřemýšlej.
Pro někoho něco znamenáš
Naučil jsem se....
ZACHRÁNCE MŮJ TADY JÁ JSEM, ČEKÁM TĚ ZACHRÁNILS MĚ SKRZE SVOU KREV
Maya Angela a její moudrá slova
Maya Angela a její moudrá slova
Když jsi se narodil, plakal jsi a všichni okolo Tebe se usmívali.
On.
Pane, prosím tě….
Tommy's Window Slideshow
Transkript prezentace:

Copyright © 2008 Tommy's Window. All Rights Reserved ♫ Zapněte reproduktory! ♫ Zapněte reproduktory! Klikněte na postupné vsunování snímků

Dokonalými mohou být jen ty věci, které dává Bůh: Dokonalý klid, který přestaneš držet svou vlastní silou a přenecháš všechno Jemu; dokonalé uspokojení, když se vůbec přestaneš o ně snažit, a necháš Ho, aby se uskutečnilo na tobě cokoliv On považuje za nejlepší, a dokonalá víra aby, i když se potácíš a selžeš, tě držela v Jeho blízkosti a obrátila všechno v dobré. Dokonalými mohou být jen ty věci, které dává Bůh: Dokonalý klid, který přestaneš držet svou vlastní silou a přenecháš všechno Jemu; dokonalé uspokojení, když se vůbec přestaneš o ně snažit, a necháš Ho, aby se uskutečnilo na tobě cokoliv On považuje za nejlepší, a dokonalá víra aby, i když se potácíš a selžeš, tě držela v Jeho blízkosti a obrátila všechno v dobré.

On tě miluje i s tvými nedostatky. Potřebuješ ho jako malé dítě, které musí v závislosti na svém otci konat to, co neumí, a tento velký nedostatek dokonalosti přitahuje v lásce tebe k Němu a Jeho k tobě. On tě miluje i s tvými nedostatky. Potřebuješ ho jako malé dítě, které musí v závislosti na svém otci konat to, co neumí, a tento velký nedostatek dokonalosti přitahuje v lásce tebe k Němu a Jeho k tobě.

Jestliže jsi sváděn, aby ses vztekal nad chybami druhých, které tě zraňují a otravují, měl bys myslit na to, jak neúspěšným by ses cítil, kdybys stál vedle nich, a oni byli perfektní.

Chyby a nedostatky druhých nejsou smutnými věcmi v životě. Skutečně smutné je, když někdo vidí jenom chyby, zatím co Bůh dává příležitosti pro růst, a učení prostřednictvím trpělivosti, víry a lásky. Chyby a nedostatky druhých nejsou smutnými věcmi v životě. Skutečně smutné je, když někdo vidí jenom chyby, zatím co Bůh dává příležitosti pro růst, a učení prostřednictvím trpělivosti, víry a lásky.

Takový ošklivý, hadrem obalený balík může vypadat trapně, dokonce může být pro nesení nechutným břemenem, ale uvnitř obsahuje klenoty pokory, sílu charakteru, soucitu a odpuštění. Takový ošklivý, hadrem obalený balík může vypadat trapně, dokonce může být pro nesení nechutným břemenem, ale uvnitř obsahuje klenoty pokory, sílu charakteru, soucitu a odpuštění.

A když vidíš, že někdo nese svůj „balík“ chyb, modli se za něho a nabídni mu pomocnou ruku a můžeš obdržet bleskové pochopení drahocenných klenotů, které jsou ukryty pod drsným zevnějškem. A když vidíš, že někdo nese svůj „balík“ chyb, modli se za něho a nabídni mu pomocnou ruku a můžeš obdržet bleskové pochopení drahocenných klenotů, které jsou ukryty pod drsným zevnějškem.

Některé z nejhezčích dálnic, které na konci utvoří tvou pěšinu, lehce vytvoří určité množství co největšího smetí, nesnází, objížděk a pocitů zmaření, často po léta, když jsou ve výstavbě a opravují se. Ale když je to uděláno zjistíš, že to stálo zato. Co tě na chvíli přivádí k šílenství, stane se cestou, po které se dostaneš k domovu rychleji a úspěšněji než dříve.

a Pro více v Power Pointu navštiv stránky: