Společnost byla založena v r. 1992 v Ostravě se zaměřením na poskytování služeb ve stavebnictví. Dnes působíme na celém území České republiky a také u.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Vzorové příklady a inspirace pro úspěšné realizace
Advertisements

Rovniny 45/1116, Hlučín Sídlo společnosti.
Problematika tepelných ztrát u historických objektů 17. dubna 2009 Petr Handl, RPG Real Estate Konference „Úspory energie – jak na ně?!“ Aula VŠB-TU Ostrava.
Prezentace prácí topenářské firmy Jiří Javdošňák - Vimperk
Pasivní dům Marek Švestka.
Společnost ALPRO, spol. s r.o.byla založena v roce 1993.
Společnost ALPRO, spol. s r.o.byla založena v roce 1993.
OPLECHOVÁNÍ OBVODOVÉHO PLÁŠTĚ
VIP – vakuové izolační panely Prezentace společnosti VIRTUAL, s.r.o. Připravil: Zdeněk Hastrman.
Systémy pro výrobu solárního tepla
POZEMNÍ STAVITELSTVÍ III cvičení
Název operačního programu:
Alternativní energie Úspora energie Lenka Janouchová (asistentka)
STROJÍRENSKÝ PRŮMYSL ČR Autor: Mgr. Jana Závodná
KONOPNÁ VLNA VE STAVEBNICTVÍ Zkušenosti a doporučené konstrukce Pořádá: Veletrh hospodářského využití konopí KONO- BUSINESS 2005 Přednášející: ing. David.
IKON, s. r. o., Frýdek-Místek Web: Tel: Fax: Mobil: Kompletní.
Stavebnictví Pozemní stavby Stěnové systémy(STA16) Vývoj
stavebnictví POZEMNÍ STAVBY TEPELNÉ A ZVUKOVÉ IZOLACE STA 36
STAVEBNICTVÍ Vytápění Otopná tělesa – rozdělení (STA 42) Konvektory
Obchodní akademie a Střední odborná škola, gen. F. Fajtla, Louny, p.o.
Návrh a konstrukce otopných ploch II
Truhlářská firma Truhlářská firma, specializující se výhradně na zakázkovou výrobu nábytku, schodů a schodišť a dalších truhlářských výrobků jak z masivu,
REKONSTRUKCE PLAVECKÉHO BAZÉNU VE VARNSDORFU
Inovace systémů vytápění Možnosti úspor při vytápění a přípravě teplé vody TRONIC CONTROL® s.r.o. Ing. Vít Mráz.
1 OPERAČNÍ PROGRAM ŽIVOTNÍ PROSTŘEDÍ pro období MINISTERSTVO ŽIVOTNÍHO PROSTŘEDÍ
stavebnictví POZEMNÍ STAVBY TEPELNÉ A ZVUKOVÉ IZOLACE STA 36
06/2003Přednáška č. 11 Dynamický model stárnutí objektu (části objektu) – základní popis Předmět: Modelování v řízení MR 11 (Počítačová podpora) Obor C,
Základní zadání POPR (2009 ZS) 1.základní informace k sestavení modelu objektu 2.pro model použijte stávající projekt z výuky nebo jiný dostupný projekt.
Obchodní akademie a Střední odborná škola, gen. F. Fajtla, Louny, p.o.
Obchodní akademie a Střední odborná škola, gen. F. Fajtla, Louny, p.o.
Téma : Nízkoenergetický dům konstrukční možnosti domu konstrukce s izolací kontaktní Vypracoval: Ing. Wasserbauer Radek.
Stavitelství 7 Zastřešení budov
VY_32_INOVACE_35_05 ŠkolaStřední průmyslová škola Zlín Název projektu, reg. č.Inovace výuky prostřednictvím ICT v SPŠ Zlín, CZ.1.07/1.5.00/
Rekapitulace obsahu modelu Předmět: Počítačová podpora řízení K126 POPR Obor E ZS, 2011, K126 EKO Přednášky/cvičení : doc.Ing. P. Dlask, Ph.D. Cvičení.
Půda nebo podkroví Dříve nebyl častý požadavek na využití prostor pod střechou Proto zůstala půda bez provozu, nebylo nutno řešit omezení konstrukce krovu.
TDS HYDROIZOLACE PLOCHÝCH STŘECH – FÓLIOVÉ SYSTÉMY
Kovoplastické pláště Fasádní systém
ELEKTŘINA Z VĚTRU PRO KAŽDÉHO.
Otvory v nosných stěnách
Střední odborné učiliště stavební, odborné učiliště a učiliště
STAVEBNICTVÍ Pozemní stavby Zámečnické práce (STA39) - vrata
Plochá střecha do 5o odpady uvnitř úžlabí hřeben vpusť atika poklop atika.
Socioekonomická sféra
Definice pultového vikýře
Možnost kombinace dotací s EPC v rámci OPŽP
Stavebnictví Pozemní stavby Izolace proti vodě (STA35)
9. OTVOROVÉ VÝPLNĚ I. Vysoká škola technická a ekonomická v Českých Budějovicích Institute of Technology And Business In České Budějovice.
Vysoká škola technická a ekonomická v Českých Budějovicích
Rekonstrukce historického areálu FF MU Druhá etapa 2013 –
Snížení energetické náročnosti ZŠ Mosty u Jablunkova Škola po opravě.
SPECIALISTA NA VELKÉ PLOCHÉ STŘECHY KVALITNÍ ASFALTOVÝ HYDROIZOLAČNÍ MATERIÁL.
Prezentace společnosti. ● Bek s.r.o. - od roku 1996 ZASTŘEŠUJEME VAŠE STAVEBNÍ PLÁNY, letos 15 let úspěšného působení na trhu. ● Bek s.r.o. je obchodní.
Centrum energeticky efektivních budov.  Díky nejnovějším trendům ohledně snižování energetické spotřeby budov, ať již z legislativních důvodů, ekonomických.
Izolace-tep. izolace v domov. rozvodech1 VY_32_INOVACE_478.
STAVEBNÍ TRUHLÁŘSTVÍ Kombinovaná a plastová okna.
Anotace Materiál slouží pro výuku speciálních oborů, pro žáky oboru tesařské práce. Prezentace obsahuje výklad druhů materiálů a jejich použití pro tepelné.
Anotace Materiál slouží pro výuku speciálních oborů, pro žáky oboru tesařské práce. Prezentace obsahuje výklad problematiky plastů ve stavebnictví. všechny.
Výhody WiseFusion Synergický pusní MIG & WiseFusion Jak zvýšit produktivitu a kvalitu?
Digitální učební materiál Číslo projektuCZ.1.07/1.5.00/ Číslo materiálu VY_32_INOVACE_20-19 Název školy Střední průmyslová škola stavební, Resslova.
Název prezentace, max. dvouřádkový Úpravy otopných soustav po zateplení objektu Nutné změny technologie pro dosažení úspor.
Anotace: Anotace: Materiál je určen pro 3. ročník učebního oboru zedník – vyučovací předmět “materiály“. Je použitelný i pro výuku dané problematiky u.
Digitální učební materiál Číslo projektuCZ.1.07/1.5.00/ Číslo materiálu VY_32_INOVACE_20-20 Název školy Střední průmyslová škola stavební, Resslova.
Anotace Materiál slouží pro výuku speciálních oborů, pro žáky oboru zednické práce. Prezentace obsahuje výklad jednotlivých druhů tepelných izolací a materiálů.
Olomoucký kraj. ELZACO spol s.r.o. Naše společnost byla založena počátkem roku 1991 s cílem podnikat v elektrotechnických oborech. Sídlem společnosti.
Výukový materiál zpracován v rámci projektu
Pionýrů 2069, Frýdek-Místek IČ
Integrovaný plán rozvoje města Opava pro Integrovaný operační program
Název materiálu: VY_32_INOVACE_01_DRUHY SÁDROKARTONU_Z2
SPJ TEPELNÁ DYNAMIKA BUDOV V LETNÍM OBDOBÍ
Ploché střechy dvouplášťové
Transkript prezentace:

Společnost byla založena v r v Ostravě se zaměřením na poskytování služeb ve stavebnictví. Dnes působíme na celém území České republiky a také u našich sousedů (Slovensko, Rakousko, Německo atd).

Filinger – Liberec Uniron – Litultovice Vítkovice – Ostrava DPV Engieering – Hranice Energoaqua Opravny a strojírny – Krnov Ferrit - Frýdek Letasol – Kunovice Tawesco – Tatra Kovo Group Tajga Cargo – Brno ŽPSV – Litice PF Plasty – Chuchelná KSR – Opava Arako – Opava Plk.Rajmunda Prchaly – Ostrava Strojírny – Chropyň Železárny – Třinec a další realizace - Posad, JZD, Aspec, 3,4 mil. 3 mil. 11 mil. 1 mil. 9,5 mil. 3 mil. 1,6 mil. 2,1 mil. 10,5 mil. 0,7 mil. 3,5 mil. 1,8 mil. 1,5 mil. 0,7 mil. 1,8 mil. 0,5 mil. 1 mil. 0,7 mil. SSÚD …… atd

Firma se od počátku své činnosti se zaměřila na rekonstr. střech, světlíků a práci s polykarbonátem

Požadavky investorů nás přiměly, poskytovat kompletní práce tzv. práce na klíč, tudíž jsme připojili k rekonstr. světlíků,střešních plášťů i fasády, opláštění, prosklení stěn polykarbonátem atd

Při realizacích střech rovných, nebo mírně sklonitých používáme fólie, posypové pásy, sendvičové panely, nebo trapézový plech

Velmi oblíbenou používanou technologií je střešní fólie. Její výhodou je výrazně menší váha, což je žádoucí hlavně u starších budov, dále její větší odolnost proti vlivu vody při nulových spádech střechy.

Dobře utěsněná a zateplená střecha, spolu s opravenými světlíky, dokáže snížit tepelné ztráty až o 60%.

Měníme stávající ocelové světlíky za nové (celohliníkové konstrukce s výplní polykarbonátem) U sedlových světlíků starší výroby dochází velice často k rozpraskání výplně z drátoskla, které samo o sobě má příliš vysoký koeficient tepelné prostupnosti. Tím dochází k obrovským tepelným únikům a zbytečně velkým nákladům na topení

Do světlíků rovněž montujeme ventilační křídla otvíraná buď mechanicky, nebo pomocí elektromotorů Na základě našich zkušeností doporučujeme opatřit ventilace vedle elektromotorů také ústřednou a čidlem vítr – déšť. Čidlo se umístí na střeše a na základě detekce dešťových kapek nebo silnějšího větru, automaticky ventilační křídlo uzavře.

Dalším systémem odvětrání jsou ventilační turbíny. Ukazuje jako praktickým řešením odvětrávání průmyslových prostor. Ventilační turbíny mají velmi dobré výkonnostní parametry. Pro zimní období opatřujeme turbíny mechanickou klapkou, která průtok vzduchu a únik tepla max. omezí.

Polykarbonát je rovněž vhodným materiálem k prosklení svislých stěn. Polykarbonátové desky různé tloušťky v současné době často nahrazují dříve používané kopility a drátoskla ve svislých stěnách.

Často se stává, že se staré kopility a drátoskla se uvolní a tím ohrožují bezpečnost. Výměnou drátoskla, nebo kopilitů za polykarbonát se objekt zateplí, prosvětlí a dojde k odlehčení stěn.

Opláštění u průmyslových objektů je prováděno zejména použitím trapézového plechu, nebo sendvičových panelů

Fa PONDUS, plk. R. Prchaly 4479/26, , Ostrava Tel: