ZIMNÍ RADOVÁNKY S DINOSAURY 8. 2. – 14. 2. 2015 Hotel Bystré.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
PLAYBOY Kalendar 2007.
Advertisements

účastníci: Z.Jedličková, P.Hatrik D.Chvátalová, V.Huňová. K. Vraštilová.
Týden Karolínky Tejkalové
Zájmena a pády Adjust the pronouns between slash marks to fit the context. Remember to use the correct case. Vzor: Pozdravuj od /já/ rodiče. Pozdravuj.
Název projektu: Moderní škola 2010 Číslo projektu, šablona:
1. cvičení úrokování.
ZÁKLADNÍ ŠKOLA PODBOŘANY, HUSOVA 276, OKRES LOUNY
Výukově poznávací zájezd do Španělska
Kdyby ses zeptal/a....
Kolja 5. Kdo je tady? Kdo má domácí úkol? RL8 nová slova.

Kolja 2 Otázky a film. Konverzace: Máte nějaký nový nábytek.
Krkonoše Tour Kontaktní osoba: Tina Davídková Tel To nejlepší jen pro vás.
Jména a pády Put the nouns between slash marks into the appropriate case, as determined by the context. Vzor: Román se stal tím, čím v /minulost/ byla.
Způsobové slovesa Conjugate the infinitives in the following sentences to fit the context. Vzor: (smět) číst ten časopis? Smím číst ten časopis? *Taken.
Lyžařský kurz ► místo : Soláň – Bzové, hotel Lúka ► ► odjezd : neděle v 13:30 hod, ► sraz v 13:00 hod ► návrat : pátek do.
1. den - středa :15 Sraz před třídami 8:30 Odjezd na tajuplný výlet - s sebou si vzít vhodné sportovní oblečení (i pláštěnku), svačinu,
*Zdroj: Průzkum spotřebitelů Komise EU, ukazatel GfK. Ekonomická očekávání v Evropě Březen.
Spektra zatížení Milan Růžička 1 Dynamická pevnost a životnost
Rozdělení hráčů 2011/2012 Mladší minižactvo 2000, 2001 ( J.Pazourek, P.Krištof, J.Suchopár ) Nejmladší minižactvo 2001, 2002 ( J.Pazourek, J.Suchopár,
Song Presentations. Kdo je tady? Kdo má domácí úkol?
Termín: vždy první středa v měsíci Začátek: 9 30 hod Vstupné: 20,-Kč - výstava čertů vyrobených rodiči s dětmi doma Termín: začátek prosince - Mikulášská.
Ten, ta, to II Fill in the blanks with the appropriate forms of ten. Vzor: Proč potřebuješ ___ knihy? Proč potřebuješ ty knihy? *Taken from Review Lesson.
Ukázková prezentace HORY 2012.
Násobíme . 4 = = . 4 = = . 4 = = . 2 = 9 .
Valné shromáždění Asociace U3V červen 2006, Zlín - Kostelec.
Týden Vojty Machaly.
Kolja 5 (první část). Kdo je tady? Kdo má domácí úkol?
Správné pády I In the following sentences, put the nouns between slash marks into the correct case. Vzor: Přes naše rozdíly zůstanu /tvůj přítel/. Přes.
Vizualizace projektu větrného parku Stříbro porovnání variant 13 VTE a menšího parku.
Kolja 9.
ČLOVĚK A JEHO SVĚT 2. Ročník - hodiny, minuty Jana Štadlerová ŽŠ Věšín.
Počítání s řemesly II. MALÍŘKA LÉKAŘKA ZDRAVOTNÍ SESTŘIČKA PRODAVAČKA
8.6. – Bratislava Střední škola slaboproudé elektrotechniky Praha 9 Stredná odborná škola elektrotechnická Bratislava.
Prezentace nového SQL modulu Mzdy a personalistika Pavel Pitaš Miloš Jirčík.
Constructions with by Rewrite the following sentences using by constructions. Do not change the aspect. Vzor: Chci hrát tenis. Chtěl/Chtěla bych hrát tenis.
Konverzace Máte psa nebo k očku?. Kdo je tady? Kdo má domácí úkol?
1 Roverský mikulášský víkend 2005 © Einstein, fotografie ©Nick.
Projekt PŘEDPOVĚĎ POČASÍ. projekt PŘEDPOVĚĎ POČASÍ.
Lyžařský kurz ► místo : Soláň – Bzové, hotel Lúka ► ► odjezd : neděle v 13:30 hod, ► sraz v 13:00 hod ► návrat : pátek do.
Jak se cítím… A –hurá už jsem tady B – já to zvládnu C – proč zrovna já jsem vyvolený.
1. Soukromá hotelová škola Ing. Věra Vyhnisová –
Rozmarýn.
ŠKOLA V PŘÍRODĚ Orlík
Konverzace: Který měsíc se vám líbí a proč?. Kolja 3 Otázky a film.
projekt PŘEDPOVĚĎ POČASÍ předpověď počasí na 13. května 2014.
2. pracovní seminář internetizace knihoven Michal Šperling Euredis, a. s. Dne:
Pády a koncovky: Cases & Endings Adjust the words between slash marks to fit their contexts, using the appropriate case endings. Vzor: Co budeš dělat o.
projekt PŘEDPOVĚĎ POČASÍ

Projekt PŘEDPOVĚĎ POČASÍ. Předpověď počasí na
předpověď počasí na 14. května 2009 OBLAČNOST 6.00.
Školení Maxov 9.9. – „Tento projekt je spolufinancován Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem České republiky.“
Projekt PŘEDPOVĚĎ POČASÍ. projekt PŘEDPOVĚĎ POČASÍ.
Tento Digitální učební materiál vznikl díky finanční podpoře EU- OP Vzdělávání pro konkurenceschopnost. Není – li uvedeno jinak, je tento materiál zpracován.
, aneb ly ž ovačka století.. Co nás všechno čeká ??? Hry, zábava zpěv,…Dobré jídlo,…
Pro 8. a 9. ročník Tento rok bez výuky !!! U moře…
ÚŘEDNÍ HODINY OBECNÍHO ÚŘADU
PROJEKT: Vzdělávací internetové kluby PROJEKT: Vzdělávací internetové kluby Jméno: Adéla Švehlová Jméno: Adéla Švehlová Téma: Příroda a já Téma: Příroda.
PREZENTACE PRO SCHŮZKU RODIČŮ ZŠ A MŠ.  PŘIHLAŠOVÁNÍ A ODHLAŠOVÁNÍ STRAVY LZE PROVÁDĚT DEN PŘEDEM A TO NEJPOZDĚJI DO 13,30 HOD. NÁSLEDOVNĚ:  em:
PONDĚLÍ MALOVÁNÍ Můžeme malovat různými barvami - pastelky, vodovky, tempery.. Můžeme malovat podle knihy, fotky, věcí nebo jen tak podle sebe.
V bříšku těhotné ženy byla dvě miminka.
HORSKÝ HOTEL LESNÍ ZÁMEČEK ***
Prázdniny a co dál … Nejdříve se mi nebude chtít odejít od mojí třídy (ze školy) bude se mi po nich stýskat nevím s kým zažiju ještě takovou srandu nikdo.
RODINNÝ VÝLET Klára Očadlíková, Sebastian Stryžak, Fanda Šimanovský.
Les a voda Les i s vodou je důležitá pro nás, živočichy,
Kremnica.
V bříšku těhotné ženy byla dvě miminka.
LVK Sobota ráno Karolína Siřínková
Transkript prezentace:

ZIMNÍ RADOVÁNKY S DINOSAURY – Hotel Bystré

Připravili jsme pro Vás sportovní rodinný týden v malebné zimní přírodě nedaleko Brna. PRO DĚTI JIŽ OD 8.MĚSÍCŮ

KDE PŘESNĚ BUDEME DOVÁDĚT? V Hotelu Bystré, Na Podkově 84 V nově zrekonstruovaném tříhvězdičkovém hotelu, se slaným bazénkem, prostornou hernou a wellness procedurami pro rodiče

Co přes den podnikáme? Po snídani velcí jedou lyžovat do Olešnice, pak si skočí do bazénu Menší děti využívají volné plavání a pak lekci plavání s tetou Po obídku si chvilku odpočineme, pak si něco namalujeme nebo vyrobíme Odpoledne si zacvičíme a zaplaveme Před večeří se namasírujeme V 19 začíná večerníček hraný tetami Asi od 19:20 soutěžíme, běháme a dovádíme, a na dobrou noc si zazpíváme…

Jak může vypadat program dne 8:00-9:00 Snídaně PlaváníLyžování 9:30-10:30volné plavání 9:30-10:30Lyžování - děti od 2 let 10:30-11:00 1-1,5 roku 11:00-11:30 2,5-3,5 roku 11:30-12:00 předškoláčci s i bez 12:00-13:00 Oběd Siesta Plavání Cvičeníčko 14:30-15:00volné plavání 15:00-15:30 1-1,5 roku13:15-13:451-1,5 roku 15:30-16:002,5-3,5 roku15:00-15:30předškoláčci 16:00-16:30předškoláčci s i bez16:30-17:002,5-3,5 16:30-17:00volné plavání 17:15-18:00 Baby masáže vhodné pro všechny děti - v horní herně, s sebou podložku pod dítě 18:00-19:00 Večeře 19:00 Večerníček - Dinosauři Soutěžení-program pro děti a dospělé Večerka VysvětlivkyBetty Efka

Lyžovat můžete v nedalekých Hamrech nebo Olešnici V okolí běžkařské tratě Krásná příroda Možnosti výletů Středa=volný den bez programu

Jaké kamarády poznáte? Dinosaury Emílka, Bohouška a Kristýnku Tak pojeďte s námi na sportovní dovolenou, kde učit se budeme hrou!

„ A K C E Z I M A “ ANEB ZIMNÍ PLAVÁNÍ NEMOCI ZAHÁNÍ Když si koupíte kurz na 25 lekcí, dostáváte báječný balíček výhod: 5x vstup na volné plavání pro 4 osoby 3x lekci cvičení 10% slevu na následující kurz

co budeš dělat v zimě? plavat s tátou. A ty? moje máma se bojí, že budu nemocný, tak chce raději sedět doma  jéje, přece když si tady po plavču pěkně pohraješ, vysušíš vlásky a ouška, máma si dá kafe, tak budeš zdravý jako rybička to já vím, ale řekni to mámě…

V hotelu je volně dostupná Wi-fi. Můžete také využít wellness procedury - klasickou saunu, infra saunu, masáže, kosmetiku. V samotné blízkosti hotelu je velká zámecká zahrada, v případě zimy kluziště. Nejbližší sjezdovky najdete v Hamrech nebo Olešnici. Běžkařské tratě všude v okolí. tak třeba dostaneš kurz plavání od Ježíška no to bych si moc přál nebo dovolenou s plaváčky v Bystrém, tam je prej hustá sranda a ještě se lyžuje jedou tam s dinosaury, myslíš, že s živými? já nevím, vlezli by se do hotelu? dokonce si můžeš zaplatit pojištění a když pak třeba onemocníte, vrátí vám skoro všecko zpátky hustý, třeba by se vlezli do bazénu…je velký

Kamarádské slevy - nov ě Pokud přivedete nového plaváčka, získáte slevu při placení svého kurzu 200,- Nový plaváček získává při koupení druhého následného kurzu 100,- Když chodí kamarádi současně, mohou stále čerpat slevy z kurzovného. Jako pauza se nepočítají letní prázdniny. Čím více kamarádů přivedete, o to větší slevu máte