PO ŠKOLE DO ŠKOLY Projekt OPVK č. CZ.1.07/1.1.32/02.0006 Tento projekt je spolufinancován Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem České republiky.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
LE CANADA VY_32_INOVACE_5A11.
Advertisements

Symfonická báseň od Bedřicha Smetany
Projekt je spolufinancován Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem ČR.
Tento produkt je spolufinancován Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem České republiky Seminář dne na téma:
Le lexique de Facebook Název školy Gymnázium Zlín - Lesní čtvrť Číslo projektu CZ.1.07/1.5.00/ Název projektu Rozvoj žákovských.
DYNAMIKA HMOTNÉHO BODU
ŠKOLA:Gymnázium, Tanvald, Školní 305, příspěvková organizace ČÍSLO PROJEKTU:CZ.1.07/1.5.00/ NÁZEV PROJEKTU:Šablony – Gymnázium Tanvald ČÍSLO ŠABLONY:III/2.
Časové výrazy Les expressions temporelles
TŘÍDNÍ SCHŮZE PROGRAM SRPŠ – výroční zpráva Třída jako celek – chování, výsledky vzdělávání, spolupráce, aktivita Akce v dubnu Ředitelské.
MEZINÁRODNÍ PŘÍMĚSTSKÝ TÁBOR Vinoř 2010 Po stopách císaře Karla IV.
Anglický jazyk Michaela Hrdličková, 251 PT1 – Provozní technika 1. ročník „Tento projekt je spolufinancován Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem.
Tato prezentace je spolufinancována z Evropského sociálního fondu a státního rozpočtu České republiky Excelence doktorského studia na AF MENDELU pro navazující.
Projekt Podpora stáží a odborných aktivit při inovaci oblasti terciárního vzdělávání na DFJP a FEI Univerzity Pardubice CZ.1.07/2.4.00/ TENTO PROJEKT.
NÁVŠTĚVA SLOVENSKA 17. – 22. března 2013.
Praha.
Francie.
Autor materiálu:Andrea Šteflová Datum vytvoření:listopad 2012 Vzdělávací oblast:jazyk a jazyková komunikace Vyučovací předmět:seminář z francouzského jazyka.
Vyhledávání dopravního spojení Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Martin Dlouhý. Vytvořeno dne Nový začátek (New.
Prévisions météo Název školy Gymnázium Zlín - Lesní čtvrť Číslo projektu CZ.1.07/1.5.00/ Název projektu Rozvoj žákovských kompetencí.
Název školy Základní škola Domažlice, Komenského 17 Číslo projektu CZ.1.07/1.4.00/ Název projektu „EU Peníze školám ZŠ Domažlice“ Číslo a název.
Afrika orientace na mapě VY_32_INOVACE_Ze z 2
POTRAVINY A VÝŽIVA 2. ročník učebního oboru KUCHAŘ, ČÍŠNÍK třída K2
P RAHA pro 5. ročník ZŠ Člověk a jeho svět – Místo, kde žijeme – Praha, hlavní město ČR Mgr. Hana Patschová listopad 2011 VY_32_INOVACE_167.
ŠKOLA:Gymnázium, Tanvald, Školní 305, příspěvková organizace ČÍSLO PROJEKTU:CZ.1.07/1.5.00/ NÁZEV PROJEKTU:Šablony – Gymnázium Tanvald ČÍSLO ŠABLONY:III/2.
Podpora rozvoje cizích jazyků pro Evropu 21. stol.
LE LUXEMBOURG VY_32_INOVACE_5A12. CONTENU O INFORMATIONS GÉNÉRALES O LA GÉOGRAPHIE O LA POLITIQUE O LES SPÉCIALITÉS
Střední průmyslová škola strojnická Olomouc, tř.17. listopadu 49 Výukový materiál zpracovaný v rámci projektu „Učíme moderně“ Registrační číslo projektu:
Identifikátor materiálu: V/2-1/6 Praha – hlavní město ČR
PO ŠKOLE DO ŠKOLY Projekt OPVK č. CZ.1.07/1.1.32/ Tento projekt je spolufinancován Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem České republiky.
Prague Autor: Mgr. Dagmar Mynářová Francouzština Inovace výuky na Gymnáziu Otrokovice formou DUMů CZ.1.07/1.5.00/
Ing. Petr Czekaj, Mgr. Zdeněk Karásek Velké Karlovice, Vytváření strategických partnerství na trhu práce v MSK.
Pays francophones Francouzština Autor: Mgr. Dagmar Mynářová
Hlava - obličej VY_32_INOVACE_Čp z 1
PO ŠKOLE DO ŠKOLY Projekt OPVK č. CZ.1.07/1.1.32/ Tento projekt je spolufinancován Evropským Sociálním fondem a státním rozpočtem České republiky.
3. ročník, studijní obory SOU Mgr. Smékalová Dagmar „Tento projekt je spolufinancován Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem České republiky.“
Cesta vlakem Brzy ráno jsme se vydali vlakem směr Praha. Žáci se rozdělili do skupin a nastoupili do kupé. V Praze jsme vystoupili a na ubytování jsme.
Název školy: ZÁKLADNÍ ŠKOLA PODBOŘANY, HUSOVA 276, OKRES LOUNY Autor: Mgr. Petra Pláničková Název:VY_32_INOVACE_412_NAŠE VLAST Téma: POLOHA ČR, SOUSEDNÍ.
Praha Naše třída se nedokáže nudit, takže cesta ve vlaku nám ubíhala poměrně rychle.
Sur la route Název školy Gymnázium Zlín - Lesní čtvrť Číslo projektu CZ.1.07/1.5.00/ Název projektu Rozvoj žákovských kompetencí.
samostatný kraj i krajské město
PO ŠKOLE DO ŠKOLY Projekt OPVK č. CZ.1.07/1.1.32/ KA2 Exkurze se zpracováním výstupů Základy společenských věd a historie v realitě Terezín 29.
Tento digitální učební materiál (DUM) vznikl na základě řešení projektu OPVK, registrační číslo CZ.1.07/1.5.00/ s názvem „Výuka na gymnáziu podporovaná.
Symfonická báseň od Bedřicha Smetany
jak ji nepamatují ani pamětníci
Tato prezentace je spolufinancována Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem České republiky.
Polohové konstrukční úlohy I – průnik rovin konstrukce průsečnice Tento digitální učební materiál (DUM) vznikl na základě řešení projektu OPVK, registrační.
La Belgique Un des pays francophones. La capitale: Bruxelles La superficie: km² La population: 10 millions Le membre fondateur de l´Union européenne.
Číslo projektu CZ.1.07/1.5.00/ Kódování materiálu vy_32_INOVACE_mix2_scj05 Označení materiálu scj05_Lucembursko_prezentace Název školy Gymnázium.
1 Národní evropské charakteristiky - Entropa – konverzace, diskuze Číslo projektu CZ.1.07/1.5.00/ Kódování materiáluVY_32_INOVACE_mix2_scj01 Označení.
Comment les jeunes passent-ils leur temps libre en République Tchèque?/Jak tráví volný čas mládež v České republice? Rédactrices/Vytvořily: Cécile Saffroy,
ŠKOLA: Gymnázium, Chomutov, Mostecká 3000, příspěvková organizace AUTOR:Mgr. Anzhela Sabadosh NÁZEV:VY_32_INOVACE_07B_05_Suisse TEMA:Civilisation ČÍSLO.
Alfons Mucha Gymnázium a Jazyková škola s právem státní jazykové zkoušky Zlín Tematická oblastFrankofonie Datum vytvoření Ročník3., 4. ročník.
INFORMACE – INSPIRACE – INOVACE Modernizací a inovací výuky k rozvoji klíčových kompetencí žáků Registrační číslo projektu: CZ.1.07/1.1.06/ Poskytovatel.
La Joconde Gymnázium a Jazyková škola s právem státní jazykové zkoušky Zlín Tematická oblastŽivot ve Francii Datum vytvoření RočníkKvarta,
Les musées à Paris Gymnázium a Jazyková škola s právem státní jazykové zkoušky Zlín Tematická oblast Život ve Francii Datum vytvoření Ročník3.,
Operační program vzdělání pro konkurenceschopnost 1.1. Globální grant: Zvyšování kvality ve vzdělávání ve Zlínském kraji Projekt CZ.1.07/1.1.08/
Projekt: Moderní škola 2010 registrační číslo: CZ.1.07/1.4.00/ Číslo DUM: VY_32_INOVACE_173 Předmět: Český jazyk - Náš svět (Člověk a jeho svět)
Les commerces Gymnázium a Jazyková škola s právem státní jazykové zkoušky Zlín Tematická oblast Život ve Francii Datum vytvoření RočníkSekunda,
ŠKOLA: Gymnázium, Chomutov, Mostecká 3000, příspěvková organizace AUTOR:Mgr. Anzhela Sabadosh NÁZEV:VY_32_INOVACE_07B_02_la_boisson TEMA:Civilisation ČÍSLO.
Milan Kundera Gymnázium a Jazyková škola s právem státní jazykové zkoušky Zlín Tematická oblastFrankofonie Datum vytvoření Ročník3., 4. ročník.
Prépositions – pays et villes Gymnázium a Jazyková škola s právem státní jazykové zkoušky Zlín Tematická oblastSlovní zásoba Datum vytvoření
Obchodní akademie, Střední odborná škola a Jazyková škola s právem státní jazykové zkoušky, Hradec Králové Autor: Mgr. Martina Slánská Kalhousová Název.
GE - Vyšší kvalita výuky
PRENDRE LE TRAIN Tematická oblast Život ve Francii Datum vytvoření
Paříž Paris Mgr. Jiřina Boušková.
E-learningový kurz e-learningu
La galette des rois Tematická oblast Život ve Francii Datum vytvoření
ČESKÁ REPUBLIKA.
ŠKOLA: Gymnázium, Tanvald, Školní 305, příspěvková organizace
Literární Praha - Muzeum Franze Kafky
Transkript prezentace:

PO ŠKOLE DO ŠKOLY Projekt OPVK č. CZ.1.07/1.1.32/ Tento projekt je spolufinancován Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem České republiky.

Exkurze se zpracováním výstupů Jazyky v realitě - Francouzský jazyk Praha ve francouzštině

PO ŠKOLE DO ŠKOLY CZ 1.07/1.1.32/ Pozvánka na EXKURZI PRAHA VE FRANCOUZSKÉM JAZYCE dne v době od 7.00 do 15:00 – hodin se účastní studenti 2. a 3. ročníků: třídy 2.B, 2.A, O6, 3.B, 3.C, O7 exkurze do Prahy Odjezd z vlakového nádraží Kladno: , 7:00 hodin Předpokládaný návrat na vlakové nádraží: 15:00 – 16:00 hodin Program: Prohlídka Prahy s výkladem ve francouzském jazyce – obecné informace o Praze, historie a historické památky Prahy Prohlídka výstavy plakátů Alfonse Muchy v Obecním domě Cílová skupina: vybraní studenti druhého a třetího ročníku Časová dotace: 6 hodin Cílem exkurze je seznámit se s obecnými informacemi o Praze, historií a historickými památkami Prahy. Žáci také navštíví výstavu plakátů malíře Alfonse Muchy v Obecním domě s odborným výkladem a seznámí se tak s životem a dílem tohoto známého umělce, který část svého života pobýval v Paříži. V Kladně dne Tereza Černá, Iveta Hrazdirová

Praha ve francouzštině průběh akce: Žáci prošli trasu – Hrad, Hradčanské náměstí, Nový svět, Loreta, Strahov, Nerudova ulice, Kampa, Francouzská ambasáda, Karlův most, Klementinum, Staroměstské náměstí, Obecní dům. Popis akce: Všichni studenti si připravili pracovní list se stručným výkladem ve francouzském jazyce k zadaným památkám, který přednesli pro ostatní studenty včetně obecných informací o Praze a její historii. Exkurze byla zakončena návštěvou výstavy Alfonse Muchy s odborným výkladem. Hlavním výstupem je schopnost prezentace pražských památek ve francouzském jazyce a příprava maturitního okruhu.

PO ŠKOLE DO ŠKOLY Pracovní list – Praha Nom du monument: Caractéristique génerale:

Fotografie z exkurze

Evaluační test Test se skládal z otázek, práce s mapou a fototestu Test d´évaluation – Prague répondez aux questions: Où se passent les évenements importants dans le Château de Prague? D´où vient le nom du monument la Lorette? Coment s´appelle le chef-d´oeuvre d´Alfons Mucha? Quelle la hauteur de la Tour de Petřín? Comment s´appelle l´architecte qui a fait construire le Pont Charles? Comment est surnomée notre ville capitale? La durée de la construction de la cathédrale Saint Guy – siècles? Qui a participé à la décoration et construction du Théâtre national? (trois noms) Qu´est-ce qu´on peut rouver dans le bâtiment de Clementinum? Donnez au minimum trois noms des synagogues juives? Où vous pouvez trouver l´Ambassade de France?

Fotografie z evaluačního testu

s vlajkami

Francouzská ambasáda