Organizace důchodců Třineckých železáren

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
KOUS – činnost Koordinačního uskupení v letech
Advertisements

Obchodní akademie ELDO, o. p. s.
STŘEDNÍ PRŮMYSLOVÁ ŠKOLA TECHNICKÁ
KOUS Vysočina, o.s. KOUS je zkratka pro Koordinační uskupení nestátních neziskových organizací, které působí v kraji Vysočina.
Kabelová televize Pržno
Sezóna 2012 Členské příspěvky na sezónu 2012: - děti do 9 let 500Kč - do18 let 700Kč - ženy 1100Kč - muži 2200Kč - důchodci 65let + 50% -studenti po předloženi.
ČLENSKÁ SCHŮZE 2008 Plnění plánu činnosti sportovního klubu MAESTRO CLUB Kolovraty na rok 2007.
Sbor Církve bratrské v Ostravě sborová oznámení SRDEČNĚ ZVEME NA SPOLEČNÁ SHROMÁŽDĚNÍ STŘEDA 18:30 Biblická a modlitební hodina slovo: Jiří Klein.
Obchodní akademie ELDO, o. p. s.
mimořádná Valná hromada SPŘ Praha 1 Zpráva komise k tvorbě Stanov SPŘ Složení komise: Ing. Jan Doležal Ing. Jaromír Pitaš Ing. Jaroslav Švec.
Podmínky účasti Zaslat alespoň dvě čísla časopisu Časpis musí tvořit především děti a studenti Zvláštní kategorie „Článek měsíce”
Návštěva areálů pro studenty středních škol V rámci FIS Mistrovství světa v klasickém lyžování.
Základ kvalitního vyjednávacího týmu = dobře vyškolený kolektivní vyjednavač 3 základní stavební kameny kvalitního vyškolení: 1.Odborné znalosti 2.Techniky.
Koncepce běžeckého lyžování v Karlovarském kraji 2.etapa – Slavkovský les a zhodnocení potenciálu zbývajících částí Karlovarského kraje.
MP Orga, spol. s r.o. MP Orga MP Orga Maestro Informační systém pro správu organizační struktury.
1 NNO a strukturální fondy EU Liberec, 16. dubna 2009.
Návrhy usnesení Členská schůze občanského sdružení MAESTRO CLUB Kolovraty dne
Návrhy usnesení Členská schůze občanského sdružení MAESTRO CLUB Kolovraty dne
Návrhy usnesení Členská schůze občanského sdružení MAESTRO CLUB Kolovraty dne
Vzdělávací materiál vytvořený v projektu OP VK Název školy:Gymnázium, Zábřeh, náměstí Osvobození 20 Číslo projektu:CZ.1.07/1.5.00/ Název projektu:Zlepšení.
Třídní setkání 11. září 2012 Změna člena Školské rady Aktuality a informace na webu Informace stravování Novinky z družiny Rozvrh hodin.
střední odborná škola služeb
30. září – ZÁJEZD zástupců neziskových organizací do Prahy na pořad Vzpomínky nám zůstanou (Hron, Cibulka, Simonová, Fousek) 1. října – VÝSTAVA Šťastné.
Sborová oznámení Sbor Církv e bratrsk é v Ostravě - OTEVŘENÁ RODINA SRDEČNĚ ZVEME NA SPOLEČNÁ SHROMÁŽDĚNÍ STŘEDA 18:30 Biblická a modlitební.
Organizace důchodců Třineckých železáren
INSTITUCE EVROPSKÉ UNIE Je nás sedm společných institucí EU. Máme také poradní orgány a další evropské instituce jako sousedy a spolupracovníky.
ČLENSKÁ SCHŮZE Zpráva o plnění plánu činnosti sportovního klubu MAESTRO CLUB Kolovraty za rok 2013.
Příprava předsednictví ČR v Radě EU a role Sekce pro evropské záležitosti Aleš Opatrný Odbor koordinace evropských politik Sekce pro evropské záležitosti.
Inovace bez legrace CZ.1.07/1.1.12/ Tento projekt je spolufinancován Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem České republiky.. VOLBY V ČESKÉ.
3. Programový výbor Místní akční skupiny Království – Jestřebí hory - zpráva o činnosti v roce 2011.
Autor: Jitka Krausová, ERC Stanovy ERC v ČR. autor: Jitka Krausová, ERC Stanovy ERC v ČR Stávající Stanovy ERC byly přijaty Prezidiem ERC v ČR dne
Právo v Evropě Pavel Šuranský. Jsme občany ČR a zároveň i EU Plynou nám z toho nějaké výhody? Vyplývají z toho pro nás nějaké povinnosti nebo negativní.
Prezentace pečovatelské služby
Akademie třetího věku. 1.Základní kurz V průběhu 4 semestrů poznávání regionu poznávání regionu průřez historií od antiky po současnost průřez historií.
Informace o činnosti Společnosti revizního lékařství ČLS JEP
Příloha č.1 – Organizační schéma – PREZIDIUM - Prezident / první viceprezident / viceprezident Czech Dance Organization, o.s. PRVNÍ VICEPREZIDENT VICEPREZIDENT.
Představení kandidáta na místopředsedu OS
CENTRUM PRO ZDRAVOTNĚ POSTIŽENÉ JIHOČESKÉHO KRAJE CENTRUM PRO ZDRAVOTNĚ POSTIŽENÉ JIHOČESKÉHO KRAJE se sídlem v Českých Budějovicích, Staroměstská 2608.
Program Naši oslavenci Pozvánka - kladení věnců Slavnostní setkání - Den matek Fotbalová sobota Hasičská soutěž.
Masarykova Univerzita Pedagogická Fakulta.
Program KTV Jubilanti, oslavenci Co najdete na úřední desce Česká pošta informuje Klub seniorů - pozvánka Beseda nad rozpočtem Mašinka - Maškarní bál.
MINISTERSTVO PRO MÍSTNÍ ROZVOJ ČR Statut a Jednací řád Výboru České republiky pro programy nadnárodní a meziregionální spolupráce Praha 21. ledna.
Petr Machala. dobrovolné organizace občanů, které usilují o získání účasti na politické moci (zákon číslo 424/1991 Sb., zákon číslo 500/2004 Sb. správní.
ČLENSKÁ SCHŮZE Návrhy usnesení Návrhy usnesení Usnesení č. 07/12/08-1: „Členská schůze volí pro zápis z členské schůze zapisovatelem.
ODBORNÁ EXKURZE Tiskárna FINIDR, Český Těšín
Svaz postižených civilizačními chorobami ZO 3 Přerov.
Program KTV Oslavenci Co najdete na úřední desce Pozvánka na zájezd Klub seniorů – pozvánky Termíny svozu odpadů Info SmVak Vodácká akce SKP - pozvánka.
VY_32_INOVACE_51_18 ŠkolaStřední průmyslová škola Zlín Název projektu, reg. č.Inovace výuky prostřednictvím ICT v SPŠ Zlín, CZ.1.07/1.5.00/
Veletrhy studijních oborů v Moravskoslezském kraji - „Olympiáda technických profesí“ Ing. Roman Kusyn, ITP Velké Karlovice, 28./
IVETA HAVELKOVÁ ASEAN Association of Southeast Asian Nations (Sdružení států jihovýchodní Asie)
Závěrečná konference. V rámci KA 07 – Profesní vzdělávání byla pro účastníky projektu zajištěna řada rekvalifikačních kurzů, které měly za úkol zvýšit.
Hlavní orgány v EU Monika Matysová.
 Stručná informace z jednání Rady ČIIA  Finalizace kandidátky na členy Výboru SVS  Konference ČIIA v Praze  Kulatý stůl v Kutné Hoře a.
1 Se sousedy k vzdělávání, registrační č. CZ.1.04/2.1.00/ Tento projekt je spolufinancován Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem České.
Historie vzniku  celostátní všeoborové konference NNO, vznik Stálé komise konference NNO  celostátní všeoborová konference NNO,
II. ZO OS KOVO připravila pro zaměstance JhP zvýhodněné vstupenky do Jihlavského mutikina CINESTAR v CITY PARKU. Cena zvýhodněné vstupenky pro zaměstnance.
Domněnka Pavla Pěnkavy Na počátku:  jak se identifikovat  jak se sdružovat  jak na sobě pracovat  jak se posilovat  jak se chránit  jak se prezentovat.
1 FINANCOVÁNÍ JSDHO Ing. Marta Spálenková vedoucí oddělení krizového řízení.
Prezentace Mikroregionu Plumlovsko 14.pracovní setkání zástupců mikroregionů Olomouckého kraje Plumlov
MĚSTSKÝ ÚŘAD VALAŠSKÉ KLOBOUKY STAVEBNÍ ODBOR DEN OTEVŘENÝCH DVEŘÍ 13. A 20. BŘEZNA 2013.
SPRÁVNÍ ORGÁNY OBCE Mgr. Michal Oblouk.
Příprava předsednictví ČR v Radě EU a role
Trh práce v ČR, veřejné služby zaměstnanosti ČR
PREVENCE KRIMINALITY PŘI PLÁNOVÁNÍ MĚSTSKÉ VÝSTAVBY A NAVRHOVÁNÍ BUDOV – ROLE EVROPSKÉHO SEKRETARIÁTU (CEN/TC 325) Veronika Fáberová – sekretář MV – ÚNMZ.
PBSNPB2: Legislativní vymezení neziskového sektoru Korporace: spolky a pobočné spolky Jakub Pejcal ESF MU, Katedra veřejné ekonomie.
BSE České Budějovice o. s.
ČÍSLO PROJEKTU ČÍSLO MATERIÁLU NÁZEV ŠKOLY AUTOR TÉMATICKÝ CELEK
INFOKANÁL OBCE VRANOV INFO VRANOV                                
MAP rozvoje vzdělávání v ORP Kralupy nad Vltavou
Obchodní akademie, Střední odborná škola a Jazyková škola s právem státní jazykové zkoušky, Hradec Králové Autor: Mgr. Renata Pitrová Název materiálu:
Transkript prezentace:

Organizace důchodců Třineckých železáren Je organizační jednotkou ZO OS KOVO Třineckých železáren se statutem útvarové organizace. hlásí se k účasti na činnosti Asociace důchodců odborářů při ČMKOS Zabezpečuje potřeby, zájmy a péči o důchodce - členy OD, v oblasti sociální, zdravotní, kulturní, sportovní a vytváření podmínek k účasti členů ODTŽ na aktivní odborové práci a společenském dění v regiónu Sídlo: Klubu Důchodců TŽ Třinec - Dolní Lištná, Kaštanová 2 Tel: 558 321 218 email: tzduc@seznam.cz

Naše organizace má : k 27. březnu 2013 je evidováno 1 811 členů, dělí se na 15 členských obvodů, z nichž každý má 3 až 6 odborových úseků. V čele členského obvodu stojí volený zmocněnec, odborový úsek vede úsekový důvěrník, organizaci vede jednadvacetičlenný výbor, z titulu funkce jsou členy výboru zmocněnci členských obvodů, zbývající členy volí volební konference, k činnosti některých svých členských obvodů využíváme podle možností také místností v objektech „Klubu důchodců" (nebo jiných místností) v Českém Těšíně, Bystřici n/Ol., Jablunkově a Střiteži. Mimo pevnou organizační strukturu existují tzv. nezařazení členové ze vzdálenějších míst České i Slovenské republiky, kteří komunikují s organizací převážně písemně.

Klub důchodců Třineckých železáren Třinec - Folvark, Kaštanová 2 Klubovna z bufetem je otevřena ve všední dny od 13‘00 do 18‘00 hodin Úřední dny sekretariátu jsou vždy v úterý a pátek [když není svátek] od 8‘00 do 11‘45 hodin

Sekretariát Organizace důchodců TŽ Úřední dny : úterý a pátek od 8‘00 do 11‘45hod. předseda Ing. BRUK Gustav tajemník WALASKÁ Alžběta hospodář KRAUS Jaroslav pokladník KOZOKOVÁ Anna členská evidence MITRYCHOVÁ Denisa oddělení péče o členy HUBÁČKOVÁ Anna, CIESLAROVÁ Marta zájezdová komise KOUTNÝ Miroslav, Mgr. BOTKOVÁ Jarmila členka záj. Komise a zást. člen. úseku Třinec Ing. JAKOUBKOVÁ Jiřina kulturní komise HECZKOVÁ Helena zásobování CHODUROVÁ Marta technická komise KOZIEL Josef, HARATYK Pavel sekce žen STONAVSKÁ Marie zahrádkářský kroužek TOMISOVÁ Vanda zástupce člen. úseku Jablunkov SZKANDERA Antonín zástupce člen. úseku Bystřice KOŽDOŃ Vladislav zástupce člen. úseku Vendryně SUPIK Karel zástupce člen. úseku Český Těšín Ing. BRODA Linhart zástupce člen. úseku Střítěž KUBISZOVÁ Helena

Jak jsme vybaveni: Sekretariát má k dispozici: budovu Klubu se 3 společenskými místnostmi, 7 kancelářemi, 5 prov. místnostmi a 4 místnosti [zatím] nepouživatelné. 7 počítačů, 6 tiskáren, 1 skener a jeden kopírovací stroj. evidence členů je zajišťována výpočetní technikou. 2x ročně zasíláme do rodin členů 8-str. „Informátor“.