 Školní parlament má na naší škole dlouhou tradici.  Ve školním parlamentu působí většinou 2 zástupci z každé třídy (3. – 9. ročník).  Parlament vede.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Třídění odpadu na naší škole
Advertisements

Simulovaná schůze Evropského parlamentu na téma: LISABONSKÁ SMLOUVA.
Tato prezentace podává základní informace o škole, o jejím technickém vybavení, o výuce a o školních akcích a aktivitách Informace o škole Vybavení.
Beckiland Firemní párty.
Ruzanna Sargsyan dobrovolnice z Arménie Jeďte jako DOBROVOLNÍCI do celého světa!
Spolupráce se Základní školou, Masarykova, Rychnov nad Kněžnou v rámci projektu „Nadané dítě.eu“ v lednu 2010 spolupracovala Pedagogicko-psychologická.
MZŠ Velká nad Veličkou v projektu „Školy pro venkov“
Školní parlament. ČLENOVÉ ŠP žáci tříd, z každé třídy hlavní parlamenťák a jeho zástupce v letošním školním roce nás je 28 SETKÁVÁME SE 1 x za.
Setkání informačních center Zlínského kraje Kroměříž
Naše město a škola Jakub Jakuba 9.C.  Vizovice jsou město v okrese Zlín ve Zlínskem kraji  Dominantou města je barokní zámek  jsou zde dvě trojúhelníková.
Konference Tento produkt je spolufinancován Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem České republiky.
ZŠ JANOVICE ŽÁKOVSKÁ RADA. VOLBY DO ŽÁKOVSKÉ RADY zástupci 4. až 9.třídy zástupci 4. až 9.třídy každá třída si zvolí své dva zástupce se svým třídním.
ROZVOJOVÉ PARNTERSTVÍ HEDERA Systémová podpora pracovního uplatnění azylantů a cizinců dlouhodobě žijících v České republice Work in Czech Mgr. Hana Solařová.
1.SK Rouchovany. Vážení podnikatelé,majitelé a vedoucí firem,milí přátelé naše organizace 1.SK Rouchovany pořádá v sobotu 16. února 2008 v pořadí již,,7.fotbalový.
Školní parlament ZŠ Masarova Brno. Historie Historie parlament u nás funguje již 15 let neustále pracujeme na jeho koncepci původně jej vedl jeden pedagog.
/MZDM/. Členové jsou mladí lidé ve věku let, kteří jsou voleni na 2 roky Mandát vzniká řádným zvolením zástupců škol na Parlamentu dětí a mládeže.
AKVŠ – profesionalita – spolupráce Marta Machytková předsedkyně VV.
Stáž žáků Stavebních oborů ve Švédsku
Základní škola a Mateřská škola Brno, Bosonožské nám.44, příspěvková organizace Zřizovatel školy: Statutární město Brno, Brno – MČ Bosonohy Ředitelka školy:
Začátky České ženské lobby Marie Boháčová (Unie katolických žen)
Ústecký parlament dětí a mládeže ( ÚPDM ). při DDM při DDM účast zástupců ze základních a středních škol účast zástupců ze základních a středních škol.
ZÁKLADNÍ ŠKOLA VEŘOVICE
EVROPSKá UNIE.
Kdo jsme ? Jsme skupina mladých a aktivních lidí, kterým není lhostejné dění ve škole, a umožňujeme svým členům podílet se na spolupráci se školou.
Aktivity Místní akční skupiny Království – Jestřebí hory, o.p.s. v roce 2014.
Pyžamová párty ze dne V rámci zprostředkování kontaktu se společenským prostředím provozujeme v pečovatelské službě bezplatný Klub třetího.
Nabídka sportovního soustředění žákům základních škol Florbalového klubu FBŠ EVVA Bohemians.
Strategický plán rozvoje školy pro období 2006 – Základní škola praktická a Základní škola speciální, Liberec, Orlí 140/7, příspěvková organizace.
Příprava České republiky na výkon předsednictví v Radě Evropské unie leden – červen 2009.
Tento projekt je spolufinancován Evropským sociálním fondem
Základní škola DR.Miroslava Tyrše
Ústecký parlament dětí a mládeže (ÚPDM). při DDM při DDM účast zástupců ze základních a středních škol účast zástupců ze základních a středních škol v.
Dětský karneval ** ** Sokolovna Nepomuk.
Základní škola a mateřská škola Brno nám.28.října 22 Základní škola a mateřská škola Brno nám.28.října 22.
KULTURA A SPORT BEZ HRANIC Místo akce: Bohemaland - Zlaté Hory Datum akce: TJ SLAVIA PÍŠŤ - Czarni Nowa Wieś ČR PL TENTO PROJEKT JE SPOLUFINANCOVÁN.
KOŇSKÁ SHOW Taková „MALÁ“ Na skok do Skal O co tu běží? Křtiny nové haly Slavností přestřižení pásky Ukázka jezdeckého umění Zábava.
Jaké bylo naše 1.pololetí ? ZŠ Hudcova, t ř ída 6.B.
Naše školní knihovna. Jsme Základní škola, Liberec, U Soudu 369/8 V naší škole jsou běžné třídy a speciální třídy pro děti s SPU Všechny děti mají k dispozici.
Spolupráce obcí a málotřídních škol v České republice Dana Knotová, Kateřina Trnková Ústav pedagogických věd FF MU Brno.
Technologické Inovační Centrum Akční plán RIS ZK – aktivity TIC Lenka Kostelníková Seminář „Inovace a technologie v rozvoji regionů“, Brno
Raut.
Podnikatelský záměr: Turnaj v malé kopané. Základní info: turnaj v amatérské malé kopané dvoudenní turnaj přínos pro Olomoucký kraj a město Olomouc, široké.
Evropa Česká republika Praha Základní škola Dědina.
Žákovská samospráva “Žák není nádoba, jež se má naplnit, ale pochodeň, která se má zapálit.“ - Sokrates ŠKOLSKÝ PARLAMENT.
Školní parlament ZŠ Březová Jiří Bešťák Iva Kubelková Martina Zitková Koordinátor : Mgr. Jana Adéeová.
SK Slavia Praha pozemní hokej Nejstarší a nejúspěšnější klub v ČR
CLIL zkušenosti Tento projekt je spolufinancován z Evropského sociálního fondu a státního rozpočtu České republiky.
Číslo DUM: VY_32_INOVACE_06 Autor: Marcela Holíková Anotace: Sada materiálů slouží k úvodu učiva o Evropě a EU. ZEMĚPIS - EU.
 Kde: chata Radost, Plasnice, Orlické hory  Kdy: 12. –  Účast: 28 žáků  Inspirace: publikace Michal Dubec, Adaptační (stmelovací) soustředění.
MAP rozvoje vzdělávání v ORP Kralupy nad Vltavou
statutární náměstkyně hejtmana
EVROPA EVROPSKÁ UNIE VY_32_INOVACE_07-48 Ročník: VIII. ročník
ČLENSKÁ SCHŮZE Spolku FČAS
Desatero problémů – „10P“
ZŠ 28. října, turnov Náš Parlament.
Staré Město zsstmesto.cz
ZŠ JANOVICE ŽÁKOVSKÁ RADA.
Slavnostní hostiny Rozdělujeme podle dvou základních kritérií
3 ROKY ZKUŠENOSTÍ NA ŠKOLÁCH
Konference rozvoje vzdělávání v MŠ a ZŠ
PARLAMENT NA ZÁKLADNÍ ŠKOLE A MATEŘSKÉ ŠKOLE ANGEL V PRAZE 12
Vytvořeno v rámci v projektu „EU peníze školám“
VY_32_INOVACE_07_Zeměpis_8.ročník 15_Evropská unie, NATO
MAP rozvoje vzdělávání v ORP Kralupy nad Vltavou
Školní parlament ZŠ Písnická
ZŠ Rakovského Rakovského 3136/1, Praha 4 - Modřany
PANDAMENT.
Třídní schůzky
konference Jak se žije malotřídkám Praha
Zkušenosti měst v prevenci kriminality
Transkript prezentace:

 Školní parlament má na naší škole dlouhou tradici.  Ve školním parlamentu působí většinou 2 zástupci z každé třídy (3. – 9. ročník).  Parlament vede v současnosti Hana Pollaková, Lenka Spáčilová, Kateřina Aulehlová  Scházíme se každých 14 dnů a pravidelně probíráme připravované akce.

 Je mezinárodní projekt, ve kterém spolupracují školy z různých zemí Evropské unie.  V předešlých dvou letech jsme spolupracovali se školou v Polsku a Lotyšsku. Tento školní rok jsme zahájili spolupráci Bulharskem, Velkou Británií a pokračujeme ve spolupráci s Polskem.

 Programu předcházela důkladná příprava. Zaměřili jsme se hlavně na to, aby se hosté nenudili.  Podařilo se nám zajistit prostory, hudbu, tombolu, občerstvení a připravit zábavný program.

 Uvítání a pohoštění  Karaoke  Diskotéka  Tombola  Taneční soutěž  Hry  Noční stezka odvahy  Rozloučení a úklid

 Ohlasy účastníků byly pozitivní.  Na dalším zasedání jsme akci zhodnotili, rozebrali jsme, co se povedlo a co je třeba zlepšit.

 Děkujeme za pozornost