Dej svým nápadům šanci - Technologické inovační centrum s.r.o.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Konference „Inovace a technologický transfer – výzva a příležitost pro Ústecký kraj“ 20. května května 2014, Ústí nad Labem
Advertisements

Regionální kancelář pro Ústecký kraj
Představení projektu: ROZVOJ West Bohemia – rozvoj partnerství v územní působnosti Ústeckého, Plzeňského a Karlovarského kraje 2. Expertní workshop k projektu.
CzechInvest – Váš partner pro podnikání v ČR Ing. Marian Piecha, Ph.D., LLM | generální ředitel Praha, 3. prosinec 2013.
INBIT – výstavba biotechnologického inkubátoru CENY SOUTĚŽE TOP INVEST 2008 – NEJLEPŠÍ INVESTICE ROKU 2008.
Václav Lukeš Seminář RVŠ k třetí roli VŠ „Centra transferu technologií na vysokých školách“ Ostrava
Podpora podnikání v Moravskoslezském kraji Aktivity Agentury pro regionální rozvoj na podporu podnikání a inovací v kraji Mgr. Jiří Štěpán, Agentura pro.
Soutěž Obec přátelská rodině P etr Nečas ministr práce a sociálních věcí 15. května 2008.
1 Podnikatelský inkubátor VŠB-TU Ostrava Zkušenosti s projektem EU Ing. Václav Lukeš Developers to Region 2007 Ostrava Představujeme …
Podpora inovací v Olomouckém kraji. Ekonomická situace kraje  Průměrná mzda : Kč (1.-2. čtvrtletí 2012)  Míra registrované nezaměstnanosti: 10,38.
Technologické Inovační Centrum Inovační platforma Zlínského kraje Otevřené inovace – průlom ve strategickém řízení rozvoje podniků Gumference 2012 Zlín,
UNIVERZITA TOMÁŠE BATI VE ZLÍNĚ, FAKULTA MULTIMEDIÁLNÍCH KOMUNIKACÍ
Univerzita J. E. Purkyně v Ústí nad Labem - Aplikovaný výzkum prof. Jiřina Jílková Biomedicínský výzkum Ústí nad Labem, 23. května
OP Vzdělávání pro konkurenceschopnost projekt POSTA PODPORA STÁŽÍ A ODBORNÝCH AKTIVIT PŘI INOVACI OBLASTI TERCIÁRNÍHO VZDĚLÁVÁNÍ NA DFJP A FEI UNIVERZITY.
Michal Dvouletý obor Finance a daně
1 Společnost vědeckotechnických parků ČR Projekt SPINNET CZ.1.07/2.4.00/ Pavel Švejda Praha, Úvodní plenární sekce INOVACE 2013.
Projekt Nové přístupy k realizaci praktického vyučování ve Zlínském kraji Uherský Brod, Mgr. Petra Pilčíková Projektová manažerka.
Technologické Inovační Centrum
Vize JMK v inovacích Vize JMK v inovacích JMK je nejvíce inovativní region v rámci ČR a mezi prvními padesáti v EU JMK je nejvíce inovativní region v rámci.
Technologické Inovační Centrum Regionální podpora inovací Žilina,
OTEC A SYN mezigenerační vzdělávání v podnikání TENTO PROJEKT JE SPOLUFINANCOVÁN EVROPSKÝM SOCIÁLNÍM FONDEM A STÁTNÍM ROZPOČTEM ČESKÉ REPUBLIKY.
1 ASOCIACE INOVAČNÍHO PODNIKÁNÍ ČR Inovace 2013 podvacáté Pavel Švejda Praha, 3. prosince 2013 INOVACE 2013, Týden výzkumu, vývoje a inovací v ČR.
Pražské stromy 2. ročník fotografické soutěže – vyhlašovatel soutěže: web prazskestromy.cz pro amatérské fotografy.
Podpora poradců Podpora poradců
Iva Vodáková – DURABO Vydavatelství a tisk Na Stráni Čelákovice Založeno roku 1991.
Michal Pazour MPO © 2007 Ministerstvo průmyslu a obchodu Spolupráce vysokých škol & podnikatelského sektoru (VŠB-TU Ostrava, )
Nakladatelství CzechTourism Organizace cestovního ruchu v ČR Plánované aktivity 2012 Fórum cestovního ruchu listopadu 2011 Pardubice.
Talent marketingových komunikací. O firmě / instituci Armovna a ohýbárna betonářské oceli Zlínský, Jihomoravský, Olomoucký kraj, Pováží v SK MANAG, Pozemní.
Průběh realizace aktivit projektu TIME Průběh realizace aktivit projektu TIME Lenka Zábranská.
CZ / /0048 Centrum pro transfer technologií Technologické centrum AV ČR SSŠ AV ČR, VŠE, VŠCHT, ÚPV, ZeNTIVA, a.s., ČKD Nové Energo, a.s.
Workshopy se studenty SŠ PhDr. Blanka Bendlová, MBA JCI West Bohemia.
Možnosti spolupráce studentů s TIC s.r.o. Bc. Daniel Vaněk Technologické inovační centrum s.r.o.
Workshop na téma: „Dej svým nápadům šanci“ Technologické inovační centrum s.r.o.
Studijní obory  M/001 Strojírenství se zaměřením:  počítačová podpora konstruování  management jakosti  denní forma vzdělávání pro žáky 9. tříd.
Krajský úřad Karlovarského kraje
Grantové příležitosti pro Ph.D. studenty
ZÁKLADY TRANSFERU TECHNOLOGIÍ Inovační aktivity a transfer technologií Zdroje, prostředky a dovednosti Význam TT Proces řízení TT Mezinárodní kooperace.
SEMINÁŘ Možnosti podpory podnikatelského sektoru a jeho dalšího rozvoje v Libereckém kraji Příprava projektu vědecko technického parku v Liberci Mgr. Tomáš.
Junior Achievement je mezinárodní vzdělávací nezisková organizace. Česká kancelář Junior Achievement byla založena panem Tomášem Baťou v roce Jejím.
Regionální inovační struktura Karlovarského kraje Brno URBIS 2010.
AKTUÁLNÍ SITUACE V PROJEKTU RIS – ČASOVÝ HARMONOGRAM červen 2005 – květen 2006červen 2007 – leden 2008 Fáze 0 – definice projektu Fáze 1 - analýza Fáze.
TIC ČKD Praha PROJEKT ICPI Prezentace pro Asociaci energetických manažerů Praha, Ing. Pavel HABARTA, ředitel Technologické Inovační.
CRR ČR, Společný technický sekretariát, Olomouc, ul. Jeremenkova 40B, , | tel.: | fax: +420.
1 Společnost vědeckotechnických parků ČR Projekt SPINNET CZ.1.07/2.4.00/ Z regionálních workshopů… Petr Konečný Praha, Celostátní konference.
1 Společnost vědeckotechnických parků ČR Projekt SPINNET CZ.1.07/2.4.00/ REGIONÁLNÍ KOLA SOUTĚŽE O NEJLEPŠÍ STUDENTSKÝ INOVATIVNÍ PODNIKATELSKÝ.
1 ASOCIACE INOVAČNÍHO PODNIKÁNÍ ČR Inovace 2012 podevatenácté Pavel Švejda Praha, 4. prosince 2012 INOVACE 2012, Týden výzkumu, vývoje a inovací v ČR.
Spolupráce na tvorbě Regionálních inovačních strategií Podpora konkurenceschopnosti krajů CZECHINVEST Agentura pro podporu podnikání a investic Mgr. Lucie.
Technologické Inovační Centrum Akční plán RIS ZK – aktivity TIC Lenka Kostelníková Seminář „Inovace a technologie v rozvoji regionů“, Brno
Operační program Průmysl a podnikání 2004 – 2006 Výsledky, hodnocení a dopady pro nové programovací období 2007– června 2009 Praha.
PaedDr. Pavla Břusková generální ředitelka a předsedkyně představenstva Agentura pro regionální rozvoj,a.s., Ostrava Inovační rozvoj regionů 2010 Žilina,
1 Společnost vědeckotechnických parků ČR Projekt SPINNET CZ.1.07/2.4.00/ Pavel Švejda Praha, INOVACE 2011, Týden výzkumu, vývoje a inovací.
Konference INOVACE JE ZÁKLAD VAŠÍ EXISTENCE Brno,
Technologické inovační centrum s.r.o., Vavrečkova 5262, Zlín (budova 23)
TRŽNÍ EKONOMIKA A PODNIKÁNÍ Podnik Tento výukový materiál byl zpracován v rámci projektu EU peníze středním školám - OP VK 1.5. CZ.1.07/1.5.00/
Transfer technologií v podmínkách VŠ INOVACE 2015 Miroslav Mašláň Univerzita Palackého v Olomouci Praha,
MIC Akcelerátor Michal Hrabí
1 Společnost vědeckotechnických parků ČR, z.s. Projekt SPINNET CZ.1.07/2.4.00/ Pavel Švejda Praha, Úvodní plenární sekce INOVACE 2015.
Podnikatelský plán Vzor a struktura.
Regionální hospodářská komora Zlínského kraje Projekty přeshraniční spolupráce Kroměříž
Lidské zdroje jako jedna z priorit RIS3 strategie
Regionální inovační strategie Libereckého kraje
Jak získat peníze na zahájení podnikání na venkově ?
Krajský akční plán rozvoje vzdělávání Regionální stálá konference
PROFIL FAKULTY Vzdělávací činnost Vědeckovýzkumné aktivity Bc. studium
Společnost vědeckotechnických parků ČR, z.s.
Aktuální informace z činnosti Pracovní skupiny Inovace
PREZENTACE Liberecký podnikatelský inkubátor
Regionální centrum podpory sociálního podnikání
Ing. Pavel Vinkler, Ph.D., ředitel odboru podnikatelského prostředí
Kariérové poradenství a podnikavost
Transkript prezentace:

Dej svým nápadům šanci - Technologické inovační centrum s.r.o.

Technologické inovační centrum s.r.o., Vavrečkova 5262, Zlín (budova 23) Podnikatelský záměr ? sekce ke stažení Doporučená osnova podnikatelského plánu Jak napsat podnikatelský plán StudentiTýmPodnikatelský plán

Technologické inovační centrum s.r.o., Vavrečkova 5262, Zlín (budova 23) Soutěž Nejlepší podnikatelský záměr 2011/2012: 5. ročník soutěže pro studenty SŠ, VOŠ a VŠ ve Zlínském kraji Poslat podnikatelský záměr na libovolné téma 2 kategorie SŠ a VŠ + VOŠ možnost týmové práce HLAVNÍ CÍL: podpořit zajímavé nápady studentů a nastartovat podnikání Harmonogram realizace soutěže: vyhlášení soutěže uzávěrka přihlášek a PZ kolo – hodnocení záměrůbřezen kolo – prezentace záměrůbřezen-duben 2012 vyhlášení výsledků soutěžeduben-květen 2012 Pro prvních 15 soutěžících, kteří pošlou podnikatelský plán 4 GB Flashdisk

Technologické inovační centrum s.r.o., Vavrečkova 5262, Zlín (budova 23) Jak se soutěže zúčastnit?  registrace na  zpracování podnikatelského záměru a zaslání em na  uzávěrka soutěže: 29. února 2012

Technologické inovační centrum s.r.o., Vavrečkova 5262, Zlín (budova 23) Vyhlašovatel a organizátor: Technologické inovační centrum s.r.o. Zlínský kraj Partneři: OQO Global a.s. Sdružení pro rozvoj Zlínského kraje Austin Detonator s.r.o. HEXXA komunikační agentura s.r.o. Junior Achievement Česká republika Agentura pro podporu podnikání a investic CzechInvest Sběrné suroviny UH s.r.o. Agentura pro ekonomický rozvoj Vsetínska, o.p.s. Podnikatelský inkubátor Kunovice – Panský Dvůr, s.r.o. Regionální centrum kooperace, a.s. Regionální podpůrný zdroj, s.r.o. Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně Valašskokloboucké podnikatelské centrum s.r.o. Technologický park Progress

Technologické inovační centrum s.r.o., Vavrečkova 5262, Zlín (budova 23) Jak se bude hodnotit: 1. kolo - interní hodnocení organizátorem soutěže - do 2. kola postoupí 10 nejlepší záměrů v každé kategorii 2. kolo - osobní prezentace podnikatelského plánu před hodnotitelskou komisí - ! Prezentace je neveřejná, členové komise jsou vázaní smlouvou o mlčenlivosti ! - získání zpětné vazby k podnikatelskému plánu a zkušeností, získání odpovědi: nápad reálný business

Technologické inovační centrum s.r.o., Vavrečkova 5262, Zlín (budova 23) Jaké jsou ceny v soutěži? V obou kategoriích čeká na tři nejlepší podnikatelské záměry následující ceny: 1. místo Kč + služby a věcné ceny v hodnotě ,- Kč 2. místo Kč + služby a věcné ceny v hodnotě 8.000,- Kč 3. místo Kč + služby a věcné ceny v hodnotě 5.000,- Kč Cena za kreativitu – Kč za nejoriginálnější nápad nebo prezentaci Kancelář na 1 rok zdarma v podnikatelském inkubátoru v centru Zlína Je tu šance i pro ty, kteří se už do podnikání pustili !!

Technologické inovační centrum s.r.o., Vavrečkova 5262, Zlín (budova 23) Novinka Přeshraniční vítěz: Zlínský kraj Žilinský kraj Vyhlášení nejlepšího podnikatelského záměru v kategorii – VOŠ a VŠ Srovnání první tři místa v ČR a SR Vítěz Cena: Apple iPad

Technologické inovační centrum s.r.o., Vavrečkova 5262, Zlín (budova 23) Oceněné záměry – minulý ročník Maturitní tabla.cz Online Billboard Angličtina Razan Hodinová manželka MyTravel Diary Výkupželeza.cz

Technologické inovační centrum s.r.o., Vavrečkova 5262, Zlín (budova 23) Doprovodné workshopy: Série 4 tematických workshopů – „Začni podnikat, změň svou budoucnost“ Informace o podnikatelských plánech, financování podnikání a založení firmy Vystoupení úspěšných podnikatelů a diskuze s nimi – příběhy, předávání zkušeností 22. listopadu 2011 – Business plán úspěšných Fakulta managementu a ekonomiky, čas: 14 h – 16h, místnost č listopadu 2011 – Finance pro vaše podnikání Podnikatelské inovační centrum, 14 h– 16 h, 4. patro prezentační místnost 5. prosince Jak založit firmu + příběhy mladých úspěšných podnikatelů Podnikatelské inovační centrum, 14 h – 16 h, 4. patro prezentační místnost Skupina – Nejlepší podnikatelský záměr

Technologické inovační centrum s.r.o., Vavrečkova 5262, Zlín (budova 23) Kontaktní informace Skupina Nejlepší podnikatelský záměr Otázky, dotazy, diskuze, odborné články z podnikání Bc. Daniel Vaněk Projektový manažer tel.: mail: Technologické inovační centrum s.r.o. Vavrečkova Zlín

Technologické inovační centrum s.r.o., Vavrečkova 5262, Zlín (budova 23)