Devět let spolu a jak dál ! „Malá kronika týmové práce“ Roman Vacho – www.romanvacho.czwww.romanvacho.cz generální ředitel Grandhotelu PUPP Karlovy Vary,

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
na výjezdním zasedání vedení Grandhotelu PUPP
Advertisements

Sportovní centrum pro mládež v areálu ZŠ Vrchlického a Sokolovská Námět projektu IPRM : - Atraktivní a kvalitní život v Liberci - Rozvoj infrastruktury.
Rekonstrukce historického areálu FF MU
AZYLOVÉHO CENTRA A STARTOVACÍCH BYTŮ PETROVICE, PRAHA 10 ul. JAKOBIHO
Ubytovací úsek hotelu Cíl: znát činnosti hotelové recepce, vrátnice a hospodyně, popsat poskytované služby a péči o hosty, umět pracovat s provozní.
CZ.1.07/1.5.00/ VY_32_INOVACE_ZP_3.02 SOU Obořiště
Nové VÍTKOVICE Ing. Jan Světlík Předseda představenstva a generální ředitel VÍTKOVICE, a.s. MACHINERY GROUP Seminář Ostrava,
Projekty v Jednotném programovém dokumentu pro Cíl 2 (příklady - Priorita 2) Jednotný programový dokument pro Cíl 2
REKONSTRUKCE A ÚPRAVY DOMU. Pastorační dům Velehrad byl postaven v roce 1936 jako kasárna pro celníky. V roce 1968 jej zakoupil kardinál Josef Beran pro.
Projekt: Regionální centrum pro volnočasové aktivity, tělovýchovnou, kulturní a spolkovou činnost Předběžná studie proveditelnosti.
První zkušenosti ze vstupu ČR do EÚ Dopady na energetiku a průmysl Pohled ERÚ konference AEM 14. a 15. září 2005 Praha Josef Fiřt - ERÚ.
Případová studie: UNIC-Services Ltd. Firma UNIC-Services  Založena roku 1993 IT pracovníkem, jménem Saara Remes-Ulkunniemi  Firma nabízí vzdělávací.
Samospráva 1 SP1 Přednáška.
9. Strategické forum 8. – Spokojený a motivovaný tým jako základ výjimečného společenství Roman Vacho Generální ředitel Grandhotel.
CZ.1.07/1.5.00/ VY_32_INOVACE_ZP_3.16 SOU Obořiště Určeno pro obor – Práce ve stravování – zaměření kuchař – 2.ročník Číslo klíčové aktivity: III/2.
hoteliéra při otevření nového hotelu
CzechInvest Agentura pro podporu podnikání a investic NÁRODNÍ DIALOG KE KLASTROVÝM KONCEPCÍM Martina Froňková Praha,
KONGRESOVÉ CENTRUM Aktuální nabídka pronájmů pro rok 2013.
POSTAVENÍ ZÁKLADNÍ KNIHOVNY V OBCI KNIHOVNA ROKU Seminář regionální funkce knihoven ve Zlínském kraji Setkání starostů obcí a knihovníků okresu Zlín Eva.
Roman Vacho Předseda krajské sekce Národní federace hotelů a restaurací ČR generální ředitel Grandhotel PUPP Karlovy Vary, a.s. Karlovy Vary
Věznice Heřmanice Souvislá praxe
Evropské fondy v kontextu rozvoje města Brna Marie ZEZŮLKOVÁ Kancelář strategie města.
KRUM INVEST a. s. Ing. Pavel Kopačka
Sportovní centrum pro mládež v areálu ZŠ Vrchlického a Sokolovská IPRM Liberec – Atraktivní a kvalitní život v Liberci.
Máme spolupracovníky, kteří plní naše vize a odpovídají potřebám společnosti ?
Strukturální fondy EU a ICT v polygrafických podnicích Pavel Karásek.
pro integrovaný projekt
Vlastní hodnocení školy a školní vzdělávací program
EVENT MARKETING, MICE A ŘÍZENÍ JEHO PROCESU v regionální praxi Nic nového pod sluncem Roman Vacho © Generální.
Představení projektu Rozvoj strojnické výroby - KOVO UNI s.r.o.
Zámek Lukavec … … a jeho využití
Vzdělávací oblast:Ekonomické vzdělávání Tematická oblast:Marketing a řízení hotelu Název vyučovací oblasti: Marketingový plán hotelu Ročník / obor studia:III.
„Řízení lidských zdrojů /HR/ je jedním z hlavních úkolů managera a nikdo to za něho nemůže udělat“ Roman Vacho© City Hotel Park Dolný Kubín.
Ubytovací úsek hotelu Cíl: znát činnosti hotelové recepce, vrátnice a hospodyně, popsat poskytované služby a péči o hosty, umět pracovat s provozní.
Roadshow AHR ČR 12. října 2011 Parkhotel, Hluboká nad Vltavou Roman Vacho prokurista a výkonný ředitel 3 star activity hotels, s.r.o.
STUŽKONOSKAIII - areál asistenční péče Zadání DP 2005.
ČESKÉ CENTRUM-ČESKÝ DŮM MOSKVA
STUŽKONOSKA-II- pyramida areál asistenční péče Zadání DP 2005.
TECHO historie  Český výrobce kancelářského nábytku od roku 1991  Akciová společnost od roku 1998  ISO 9001 certifikace rok 1999  Nejvýznamnější výrobce.
Odbor projektové podpory – Univerzitní centrum Telč.
1 Region á ln í operačn í program regionu soudržnosti Středn í Morava 2007 – 2013 (ROP)
MELODIE Úvod Tato internetová prezentace navazuje na první část, která byla zpracována v roce Jedná se o pokračování zajímavých budov a objektů,
Lázeňský komplex lázně Hluboká voda. Riziková zpráva se zaměřuje na požární riziko 8 objektů včetně technického zázemí Komplex samostatně stojících objektů,
Rozdělení pozemních staveb do typologických skupin
PROVOZNÍ ONIV 2015 Pro rok 2015 byl rozpočet provozních ONIV stanoven ve výši tis. Kč Do příjmů rozpočtu kraje byl stanoven odvod z investičních.
Rekonstrukce historického areálu FF MU Druhá etapa 2013 –
Regionální operační programy V rámci cíle Konvergence je pro období je připraveno celkem 7 regionálních operačních programům (ROP) určených pro.
Operační program Vzdělávání pro konkurenceschopnost Název projektu: Inovace magisterského studijního programu Fakulty ekonomiky a managementu Registrační.
ABSOLUT-IN inteligentní poradenství. Poradenská společnost ABSOLUT-IN působí na českém finančním trhu od roku Poskytuje služby v oblasti pojištění,
ABSOLUT-IN inteligentní poradenství. Poradenská společnost ABSOLUT-IN působí na českém finančním trhu od roku Poskytuje služby v oblasti pojištění,
ABSOLUT-IN inteligentní poradenství. Poradenská společnost ABSOLUT-IN působí na českém finančním trhu od roku Poskytuje služby v oblasti pojištění,
Jednání řídícího výboru - Modernizace KNL
2. zasedání Řídícího výboru projektu Místní akční plán (MAP) rozvoje vzdělávání pro SO ORP Čáslav CZ /0.0/0.0/15_005/ Základní škola Zbýšov,
Lomnice nad Popelkou Liberec Lomnice nad Popelkou Představení města Lomnice a památky Program regenerace Lomnické zkušenosti.
Proces AREÁL. Uskutečněné kroky Duben / květen 2015 dotazníky Jaké vidíme potřeby na prostory v salesiánském centru? Červen 2015 výběr 4 nosných témat.
ABSOLUT-IN inteligentní poradenství. Poradenská společnost ABSOLUT-IN působí na českém finančním trhu od roku Poskytuje služby v oblasti pojištění,
MELODIE.
Ekonomická část (oddělení nepřímých nákladů)
Investiční záměr Zlínského kraje Veřejné projednání obec Loučka
ABSOLUT-IN inteligentní poradenství
Číslo projektu školy CZ.1.07/1.5.00/
- CESKY SEVER FLE Chřibská 2017.
Člen skupiny HAVEX 1.
„Sportovní areál U Cementárny“ - II. etapa
PROGRAM ROZVOJE VENKOVA
Obec Sibřina Plán investičních a provozních záměrů obce 2018 – 2022
PROGRAM ROZVOJE VENKOVA
ZVVZ NEMOVITOSTI, s.r.o. člen skupiny ZVVZ GROUP Ruce podané ekologii.
PROGRAM ROZVOJE VENKOVA
OPRAVA PLAVECKÉHO STADIONU
Transkript prezentace:

Devět let spolu a jak dál ! „Malá kronika týmové práce“ Roman Vacho – generální ředitel Grandhotelu PUPP Karlovy Vary, a.s. 16. ledna 2006,hotel Horizont Pec pod Sněžkou

1996 – pár čísel, která jsou zajímavá % %02 Obrat Výnosy Náklady Zisk / 2005 – 32 mil Kč obnova Parkhotelu /

Co vše jsme změnili ! Nový interiér haly Grandhotelu Interiérová změna haly Parkhotelu Vybudování kadeřnického studia Přeměna kancelářských prostor vedení hotelu Přestavba parkoviště Rekonstrukce přízemí Parkhotelu Změna prostor Bechers Bar Rendezvous Vybudování Bechers Baru Vybudování přístupu do Bechers Baru z ulice

Co vše jsme změnili ! Interiérová změna Grandrestaurantu Vybudování nových prostor personálního oddělení Vybudování nových prostor SPV Ekonomický úsek se přestěhoval do nových prostor Rekonstrukce budovy Grillpartzer Rekonstrukce budovy Harfa Výměna ležatých rozvodů vody Interiérová změna recepce Grandhotelu Vybudování tři bytových jednotek, rodinného a residenčního apartmá

1997 – 2005 Co vše jsme změnili ! Vybudování nového šatnového komplexu Rekonstrukce závodní jídelny a kantýny Rekonstrukce a výměna převážné části klimatizačních zařízení Velká rekonstrukce kuchyňského bloku Interiérová změna Malé Dvorany Možná je dobré zmínit !!! Fitness centrum, golfový klub, a mnoho dalších dílčích věcí, by se dalo vyjmenovat

Co vše jsme změnili ! Možná bude dobré se ještě podívat na jednotlivé roky a finanční vyjádření toho, co bylo provedeno

1997 Co vše jsme změnili !  V roce 1997 byl vybudován noční bar ( Becher´s Bar ) ve stylu anglického klubu. Cena díla: 7 mil. Kč  Stali jsme se platným členem Summit hotels and resorts

1998 Co vše jsme změnili !  V roce 1998 bylo vybudováno nové hotelové parkoviště včetně výsadby nového kaštanového sadu před Parkhotelem Pupp a provedeno přemístění a kompletní rekonstrukce hlavní komunikace s přilehlými chodníky pro pěší  V roce 1998 byly zřízeny nové komerčních plochy k pronájmu pro obchodní činnost v přízemí Parkhotelu Pupp  V roce 1998 bylo vybudováno středisko Becher´s Bar Rendez-vous včetně rozsáhlé venkovní terasy.  Celková cena díla v roce 1998: 43 mil. Kč.

1999 Co vše jsme změnili !  V roce 1999 bylo dokončeno slavnostní osvětlení hotelu.  Celkové výdaje s pořízením investic činily cca 9 mil. Kč – za část bylo pořízeno movité vybavení (do kuchyně, myčka), za část došlo k vyrovnání s AJT.

2000 Co vše jsme změnili !  V roce 2000 byla v objektu Harfa ze stávajících kancelářských prostor vybudována lázeňská klinika s balneoprovozy Cena díla: 5 mil. Kč. Nové kanceláře pro EÚ byly vybudovány v Parkhotelu pod SPV.  Dále byl na leasing zakoupen systém konvektomatů v hodnotě 2,5 mil. Kč a pořízena nová recepce v Grandhotelu (0,6 mil. Kč).

2001 Co vše jsme změnili !  Výdaje spojené s pořízením stálých aktiv činily cca 10 mil. Kč a týkaly se hlavně movitého majetku  Dále byla provedena interiérová úprava Malé dvorany včetně nového baru a snídaňového provozu (2,5 mil. Kč).

2002 Co vše jsme změnili !  Výdaje spojené s pořízením stálých aktiv činily cca 2,5 mil. Kč a týkaly se hlavně movitého majetku  Dále byl formou oprav realizován salonek Mattoni (cca 2 mil. Kč) a nový výdej hlavní kuchyně (0,3 mil. Kč) včetně úpravy obkladů.

2003 Co vše jsme změnili !  Výdaje spojené s pořízením stálých aktiv činily cca 7 mil. Kč a týkaly se hlavně movitého majetku (zabudování varného bloku v hlavní kuchyni za 2,2 mil. Kč) a přípravy I.etapy obnovy pokojů Parkhotelu.  Dále byly zakoupeny nové židle na Slavnostní sál za 2,8 mil. Kč.

2004 Co vše jsme změnili !  V roce 2004 proběhla obnova 52 pokojů ubytovací části Parkhotelu Pupp. Cena díla: 48 mil. Kč.  Dále byl vymalován Slavnostní sál a realizována výměna jeho elektroinstalace.

2005 Co vše jsme změnili !  V roce 2005 proběhla obnova 34 pokojů ubytovací části Parkhotelu Pupp včetně dvorany Parkhotelu, vitrážového skleněného stropu haly a vybudování nové recepce. Cena díla: téměř 40 mil. Kč.  Dále byly realizovány opravy komunikací (0,8 mil.Kč), nový výdej v Parkhotelu (0,6 mil.Kč), úpravy haly Parkhotelu a salonku Chopin včetně snídaňového provozu (0,6 mil. Kč)

2005 Co vše jsme změnili !  V roce 2005 jsme dále obhájili certifikaci ISO 9001  Velmi důležitým momentem naší práce byla obhajoba certifikace na HACCP u stravovacích a cateringových služeb nutných pro naší činnost z pohledu legislativy EÚ

2006 Co změníme !  V roce 2006 proběhne obnova posledních 32 pokojů ubytovací části Parkhotelu Pupp včetně evakuačního výtahu Cena díla: téměř 32 mil. Kč.  Povedeme diskusi o zahájení projednání myšlenek na rozšíření relaxačních možností našich hostů

Jak jsme byli oceněni  V roce 1998 Mimořádná cena NFHR ČR za investorské úsilí  V roce 1999 Cena Hoteliér roku  V roce 2001 cena Nejoblíbenější hotel roku v ČR  V roce místo v hotelovém průmyslu Czech TOP  V roce 2002 a 2004 Cena za přínos odstraňování překážek rozvoje cestovního ruchu  V roce 2003 finalisté soutěže Manager roku  V roce 2004 Cena JUDr. Štětiny za rozvoj NFHR ČR a Hoteliér roku kraje a velmi prestižní umístění TOP 10 Summit hotels & resorts / ze 190 hotelů /

Jak se vyvíjela naše filozofie ? Od lokálního po globální Od extenzivního k intenzivnímu Od malého myšlení po uznání vyšších zájmů Od uznávání svého po práci pro společnost

S čím jsem spokojen ! S ekonomickým vývojem S kvalitou a úrovní našeho produktu S vývojem našeho image a postavením hotelu jako leadera hotelového průmyslu mimo hlavní město Prahu S pokrokem v myšlení lidí S organizačním fungování společnosti vč. ICO a HACCP S vysokou úrovní našeho sociálně- lidského programu

Co se mi, ale i Vám, tak zcela zatím nepovedlo ! Výměnou získávat jazykově zdatnější spolupracovníky Vyšší loajalitu pracovníků společnosti Zabezpečit vyšší ochranu majetku společnosti Uvědomit si, že se změnila situace v oblasti naší konkurence

V čem vidím naši společnou budoucnost! Udržení profitability naší práce Nákladovost naší práce bude prioritou následujícího období Zisk, tržby Zvyšování úrovně našich spolupracovníků Zkvalitnění našeho produktu v oblasti osobního přístupu k hostům

ÚKOL ROKU 2006 Od řízení k vedení !! O co tedy půjde ? Změna našeho přístupu a přístupu našeho myšlení k řízení/ vedení Změna postoje ke spolupracovníkům

Dalších devět let spolu ? Já bych neměl nic proti ! A vy ? !!! Záležet bude ale na nás všech !!! Já Vám za těch devět let děkuji ! A věřím, že to bude fajn i letos ! A i další roky.

Dalších devět let spolu ? Děkuji za pozornost